Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chalez
őstag
Blizz sorcinak ajánlott fegyver a flail + Hoto? Most spirit van, de cserélném, összejöttek rá a rúnák, plusz megvan egy normal flail 4 socketes. Egyelőre Rhyme shieldem van, de igyekszem cserélni spiritre. Death's Fathom fegyver eléggé elérhetetlennek tűnik, de van jobb alternatívája, mint a Hoto?
Egy jó Mara's is kidobódott valakitől tegnap, azt hittem rosszul látok

-
Chalez
őstag
Valaki dobott egy Vex rúnát, valaki igényt tartana rá valami Blizz Sorci cuccért cserébe? Vagy egyáltalán az jó cserealap valamire?
-
Chalez
őstag
Sziasztok! Blizz sorcival vagyok, de értelmes fegyver nem akar esni... sajna nem is vagyok időmilliomos. Lvl 50 körül most kezdtem nm act5-öt. Oculus helyett mifelé orientálódjak vajon? Spirit kard, vagy valami más? Van egy Spire of Lazarus, azt nyomtam fel exceptional verziójára, de nem az igazi. Jobb lenne valami egykezes és egy pajzs talán?
-
Chalez
őstag
Megvettem újra 40 dodóért
az a két fekete csík oldalt meg rohadjon meg -
Chalez
őstag
Nálam megy, nem tudom mi van egyeseknél
-
Chalez
őstag
Kértem rá egy refundot...döcög, nem olyan smooth mint kellene, nincs widescreen support...
Majd ha látom, hogy foglalkoznak vele, talán "modernizálják" még egy kicsit, akkor megveszem újra. Pedig vártam nagyon. Így egyelőre nem
-
Chalez
őstag
Előrendeltem én is PC-re, PS5-re nem mertem, nem akarom egész nap és éjjel a TV-t foglalni
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- TP-LINK routerek
- Sorozatok
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Netfone
- További aktív témák...
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ez vicc tényleg, amit művelnek.

Mennek amúgy
az a két fekete csík oldalt meg rohadjon meg