Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Frenzy barbár esetén a double swing szinergál vele? Elvileg ugye aktiv a skill mert pörög körülötte az a cucc, de az utóbbi nem kap több sebzést ha megnézem a statokat. Vagy hogy kell ezt pontosan értelmezni?
-
diegho
nagyúr
válasz
zsirfecske #11492 üzenetére
Nálam van mindkettő
-
sto1911
veterán
válasz
zsirfecske #11492 üzenetére
Raven frostom van felesleges, 235 AR, 20 dexes, ha erdekel.
-
zsirfecske
addikt
dracul és raven frost van valakinek amúgy eladó?
-
aradebil2
senior tag
Zseniális ez az új peccs, egy sráccal nem tudunk egymásra csatlakozni már 10 perce, egyik szerveren sem...jó lesz így tradelni.
-
Horvi
őstag
válasz
zsirfecske #11489 üzenetére
Na nekem meg még ott nem esett semmi, hell mausoleumban
Előzőből lemaradt a goldwrap öv. -
pachito
őstag
válasz
MikeWazowski #11485 üzenetére
Kezdetnek nem rossz szvsz..ha jól értem nem lesznek fix 1 perces downtimeok meg látjuk is majd hogy mennyi kell még csatlakozáshoz..nekem ezek nagyon hiányoztak de lehet egyedül vagyok ezzel.
#11484: uff hahaha
-
ncc1701
veterán
Szerintem szimplán csinálnak új ladder-only itemeket-rúnaszavakat, és mindenki boldog.
-
zsirfecske
addikt
válasz
#75376384 #11471 üzenetére
szerintem alapvetően tudták megjelenés előtt, hogy a ladder még odébb van, de a rengeteg ladder only content nélkül a játék sokkal szűkebb, ezért fel sem merült hogy kihagyják startkor, így megkaptunk mindent szabadon. ennek a feloldása a ladder indulásával lehet az, hogy lesz egy patch és onnantól nem működik a ladder rw gyártás nonladderben. de meglévő itemeket biztos nem baszkurálnak, mert jogos lázadás lenne belőle. szóval ha meglépik és kiszedik a ladder only cuccok gyártását, akkor az pl azonnal felborítja a piacot, egy sima 25 fcr spirit is értékessé válik stb.
szerintem amúgy nem fognak nyúlni a meglévő dolgokhoz, ezzel is sajna hígitva az eredeti game-et, és inkább a ladder-hez adnak plusz contentet, hogy csábító legyen. ezért is tart soká majd a szerver gondok mellett.
elveszíteni meglévő dolgot az emberek nem szeretnek, újat kapni annál inkább.
-
dunc
nagyúr
Én vagyok annyira mázlista, hogy kimaradt a játék eddig!
Jelenleg X box seriesen S en fogom játszani, offline kezdem, illetve kezdtem is de első körbe egy barbárral zsákutcába jutottam, azt act 2 végén lévő főmufftit nem bírom legyűrni, instant halál, tárgyvesztés stb. Fel is adtam és töröltem a karakteremet, elkezdem újra és nem lövöm el az újra osztási lehetőségemet, a tervezett karakterem egy paladin lesz. Az a kérdésem van e oldal ahol szájbarágósan leírják mit fejlesszek, melyik tulajdonságomat fejlesszem? A kalapácsos paladint írják mint erős karakter. A válaszokat köszönöm.
-
zsirfecske
addikt
tudom hogy minden itemnek esik az ára, ezért nem szabad semmibe fektetni rúnát, mégis vettem egy majdnem perfekt string of ears-t (177ed/8ll/15dr) lem+8pgem-ért.
ha valaha eljut odáig a druidom, lehet uppolom is majd hozzá. juteszembe a jalal-s mane-em nagyon alja defense-el bír, ha lenne jobb, azt is lehetne uppolni. ugye csak a menőzés és perfekcionizmus.
esetleg van valakinek jalal 200 közeli ed-vel cserére? lyukasztani se lyukasztanám a 160-ast.
-
Peddy789
őstag
válasz
Franklin #11463 üzenetére
Ladder karakterek ugymond ladder modban jatszanak, es van par runaszo es item ami csak ladder modban esik.
Most hivatalosan non ladder pre-season van ugymond, de ettol fuggetlenul bevan rakva minden ladder only item es runaszo a D2R non-ladderbe.
wm2 arra gondol hogyha majd lesz Ladder, tehat elindul az elso season, es mar van lehetoseged ladder karaktert csinalni, akkor valoszinuleg kifogjak venni hogy non-ladder modban mukodjenek bizonyos runaszavak es itemek ne eshessenek.
En nagyon varom a laddert, mert egyaltalan nem ugyanaz a trade van most mint eleinte.
Peladul: Eleinte ha gyorsan fejlodtel meg a feher monarchokat is eltudtad adni. Ha gyorsan toltad a sima torchok is sokert mentek, es volt ertelme kiutni egy torchot ha volt smitered. Eltudtad akar adni a smiter service-t is hogy kiutod valakinek a kulcsot.
Mostanra mar a legtobb item nagyon keveset er, ami persze eszben jo is mert konyebben megveszed. De mondjuk ha enigmat akarsz venni, mostmar nehezebb helyzetben vagy kezdokent, mert sok item mar szinbte semmit nem er, de a runa arak ehez kepest nem valtoztak.
Peldaul egy shakot eleinte eladtal 1-2000 fg-ert. A jah runa 5000 volt.
Most: shako elmegy nemis tudom 100-200fg-ert, a jah runa meg 3900 asszem?
Tehat hiaba talalok viszonylag jo vagy ritka itemeket, mostmar mivel mindenkinek megvan, sokkal ritkabb dolgokat kell talalnod ahoz hogy osszetradelj egy high runat. Persze konyebb osszerakni egy alap karaktert is amivel lehet farmolni.
Meg remenykedek abban is hogy lesznek uj dolgok a D2R seasonokben is.
Peladul jo lenne egy season ahol engedelyezve van a players 8 parancs, vagy csak players 3.
Vagy egy adott season ahol tobb sarga cucc esik, vagy valami uj affix/suffix a sarga itemekre amitol mondjuk lehet valami a griefen kivul is. Vagy kivenni a teleportot egy seasonben (enigmatol es sorctol isvagy megnovelni a sorc mana costot 10x) Szerintem lehet sokmindent kitalalni, remenykedjunk hogy tesznek bele egy kis effortot.
-
Peddy789
őstag
válasz
Reinhardt #11455 üzenetére
Hat udv a klubban :/ Tudnam en is mire hasznalni.
Mondjuk nemtudom hogy grief-et vagy fortitudo-ot raknek e ki belole.
A barbarommal szivesen jatszanak horkolast hell travincalban, de sajnos nem eleg eros hozza.
A segedre az eth cv obidience se teljesen elegendo, kellene a fortitude 300% damage az armoron hogy igazan tuti legyen.
De ha grief lenne kirakva, valoszinuleg akkor meg a barbar lenne eleg eros hogy siman leussek vele midnent ? Mondjuk ebben az esetben kevesebb magic find / gold find, mert bekell raknom par itemet hogy kicsit erosebb legyen.
A fortitude hasznalhato lenne sok masik karim segedjen. A grief meg a smitert teszi sokkal sokkal erosebbe. -
Franklin
addikt
-
Vismajor01
addikt
válasz
Peddy789 #11461 üzenetére
"A lightning shock ugye nem megy egyszerre a convi auraval ami megtorne a lightning immunokat alegtobb esetben. A lightning aura meg ugye cuccbol jonne, 2 dream runaszobol."
Ha neked ebből az jön le, hogy "ha te skillezed a lgt shockot akkor nem megy együtt a convi aurával, de ha rajtad van 2 dream akkor igen" akkor elnézést kérek, de szerintem nem ezt jelenti.
-
Peddy789
őstag
válasz
Vismajor01 #11448 üzenetére
en pontosan ugyanezt irtam le ha elolvastad volna:
"A lightning aura meg ugye cuccbol jonne, 2 dream runaszobol."
Nem gond ha nem olvasod el az uzeneteket de akkor legyszi ne valaszolj mar ra, csak midnenkinek megy az agyi kapacitasa a semmire = spam. -
wm2
őstag
válasz
Franklin #11456 üzenetére
Valszeg ha jönne a ladder, akkor már nem lenne elérhető minden. Ergo MF-elgetni sem lenne ugyanaz. Egyszerűen egy 5-10 éves játékosnak megvan már szinte mindene, és nem nagyon érdekli a kezdők nyomora. Ezek a játékosok már csak arra mennek rá, hogy a 20 life 15 mana sc-ját lecserélje egy 20 life 17-re. Ilyen problémáink vannak non-ladderen. Meg még ilyenebbek.
-
Franklin
addikt
Több rúnaszó/item ladderen sem lesz, mert most is elérhető minden.
Ezért pl. engem abszolút nem érdekel a ladder, mert nem akarok mindent elölről kezdeni, ha akarnék, most is megtehetném, semmi pluszt nem adna a ladder.
Trade most is van ugyanúgy, akit érdekel ez (engem pl. nem, egyelőre élvezem self-founddal is a játékot).
D3-ban mindig nyomtam a szezonokat, mert voltak jó kis szezon témák, mindig erősítettek buildeket, amiket ki lehetett próbálni, D2-ben valszeg nem lesz ilyen.
-
Reinhardt
őstag
Lo runa kene, de sehol sem esik
-
wm2
őstag
válasz
Peddy789 #11446 üzenetére
Ezért kell a ladder. Nemcsak a több rúnaszó / item miatt, hanem mert non-ladderen ha az item nem perfect vagy nagyon közeli hozzá, kuka. Szinte körberöhögnek ha egy 105 def-es Shakot akarsz eladni. Vagy jó példa a Zaka és Titans. Aki játszott ott, tudja miről beszélek. 5-ös cta-t néhány pgm-ért veszel. Csak a 6-6-4! Tele van láma játékosokkal. A non-laddert nem is használjuk másra, csak PvP-zni meg fan überezgetni (ha nem 20-xx a Torch free vagy kuka!). A Resurrected is full unalmas lesz ha nem vezetik be a laddert. Már pedig van rá esély.
-
Peddy789
őstag
válasz
gubisadam #11395 üzenetére
A tesla paladin az 2 Lo runa nelkul nem tul eletkepes nightmare utan (addig eleg jo). A lightning shock ugye nem megy egyszerre a convi auraval ami megtorne a lightning immunokat alegtobb esetben. A lightning aura meg ugye cuccbol jonne, 2 dream runaszobol.
Ha vegigakarod vinni a jatekot egyedul, a hammerdin a jo megoldas, arra szinte sehol nem lesz immun.
Esetleg rakj ki ketto darab spiritet mielott reskillezel. Egy fegyo meg shield.
Armor tal+eth. Fejes ort+sol.
Ami tuti lenne ha olyan paladin shieldbe raknad a spiritet amin van alapbol +30-45 allresist. Ha mas nincs jo barmilyen 4 socketes.
Ehez a runakat nightmare countessbol konnyen kitudod szedni par ora jatekkal. -
Peddy789
őstag
válasz
ncc1701 #11388 üzenetére
en vettem egy 5 socketes eth CV-t 25fgert 1 hete. Nem is ertettem miert adja ilyen olcson de nagyon orultem neki, nagyon baszo lett a Azal Mohamed Hazir, egy igazi 3. generacios Arab Terminator... = Arabinator??
Sajnos kicsit szomi mennyire ertektelenek lesznek a cuccok amikor mar mindenkinek megvannak. -
vaakuum
addikt
Ha esetleg valakinek lenne elfekvőben Ik armor, és megválna tőle, jelzze már pls!
Már csak az hiányzik a sethez, és akkor a barbárom is talán valamennyire normálisnak tekinthető cuccokban lenne. Nincsenek nagy rúnáim, de valahogy majdcsak összehozzuk, ha esetleg drágább cucc. Amúgy sem tudom, mit ér egy ilyen páncél, jsp-t meg nem használom. -
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #11440 üzenetére
Elvileg druid lesz. Az oak meg meghal az első 5 másodpercben kb. Régen egyedül csináltam, de most buli, fanta haverok...
-
ncc1701
veterán
Treachery, Duress, ha low costban gondolkodunk.
-
tiborv
aktív tag
válasz
zsirfecske #11440 üzenetére
Curse nélkül bone necroval néző tudsz lenni.
Curseval tudnál supportolni smiterre
Summonnal pedig meg tudnád csinalni ubert -
ProEvoFan
nagyúr
Három rúnás rúnaszót armora mit ajánlotok?
-
-
ncc1701
veterán
Utóbbiak lilithet kivéve nem téma asszem.
-
Vismajor01
addikt
válasz
ncc1701 #11437 üzenetére
Arra figyelj h spawnolni kell őket pl1ben. Nem elég megnyitni a portalt, le is kell menni rajta egyedül. ÜberTristre elég ha lemész, akkor már spawnoltak és jöhetnek a többiek. A miniübereknél viszont ez nem igy van, ha pl1ben akarod spawnolni őket akkor elkell menni és meg kell őket keresni. Ha aggrozod őket akkor lesznek pl1 és a többiek akkor léphetnek csak be.
-
ncc1701
veterán
Esti űberezés téma. Nem tudom, ki fog jönni.
-Senkinek a csicsóján ne legyen reapers, mert a smiteremnek kell a life tap. Ha valaki nekróval jön, az vagy ne átkozzon, vagy life tapot (nekem wandon van 95 charge).
-Többek kívánságára letakarítunk mindent.
-Tristramban nem rongyolunk be középre, inkább egyesével csípjük meg őket, de főleg mefit, a másik kettő piskóta.
-Ez jó ötlet volt, koszi: 1 ember nyitja a 3 portált pl1-ben, többiek belépnek, leverjük őket, majd megint pl1-ben nyitjuk tristramot. És így nem gáz, ha többen bent vannak "alkalmatlan" karakterekkel.
-Nyilvánvaló: aki hozza a 3x3 kulcs szetet, azé a torcs. Részemről unidként fogom eladni.
-Nem húzzuk a dögöket rá a portálra.Asszem kb ennyi. Részemről 7 után leszek, kivéve ha korán tudok menni edzeni, mert akkor korábban.
-
Joco_77
senior tag
válasz
sto1911 #11406 üzenetére
Simaügy
Nekem tegnap semmi értelmes nem esett..
Reggel toltam 3 kört meló előtt 1 plain wc skiller barbnak. Talán majd ma...vagy holnap.
Ezis jó a diablo2 ben, 1-2-pár nap "sivatag" után sokkal jobban örül az ember a mennyei lootnak.Kéne egy wartraveler még mfhez, dehát aranyáron megy...legalábbis szerintem csak az mf miatt annyit nem ér mint amennyiért árulják...szóval vagy drop vagy sehogy
-
-
shotika
őstag
Crescent Moon - Lighting Resistje működik Trapassával?
-
zsirfecske
addikt
esett egy +199% ed gore rider, megyek is aludni
viszont így már tutira kell egy fury druid respec majd. -
Elims
veterán
válasz
Franklin #11352 üzenetére
Most tiszta vizet öntöttél a pohárba.
A sima sárgára írtam.
Abból az átlátszós sárgából eddig még csak egyet szereztem vhol,de el is adtam potom pénzért,mert necromancer-nek való volt.
Zöld (azt már menet közben kikövetkeztettem,hogy az lehet a set) cuccból eddig 3-at kaptam.Abból egy a "gamble" árústól,2 pedig esett vhol.Kb. 1/2 órával esett a 2.Egy pajzs.
Ezeket próbálom félrerakni,de mostmár tényleg nagyon kevés helyem van.
Ahogy olvasgatok itt,gyűjteni kell a rúnákat is,aztán gyúrogatom egybe a különféle köveket,vannak gyűrűk,amulettek,stb.
Az lesz talán a szerencsém,hogy még kis szintű vagyok és csak act 3-nál járok,így lehet,hogy kuka lesz majd mindenből.Gondolom 20-30 szint múlva+act 5-ben nem sok mindenre tudom majd felhasználni a mostani zöld cuccaimat. -
MikeWazowski
veterán
válasz
Vismajor01 #11420 üzenetére
-
Jocika84
tag
Sziasztok!
Nincs valakinek eladó Windforcea?
-
Vismajor01
addikt
válasz
MikeWazowski #11373 üzenetére
Ha van elég fcr akkor cresent moon.
Ha kell res és fcr, akkor hoto.
Ha mflelni akarsz akkor oculus.
Eschuta meg ha bolond vagy és a másik három opciód nem ismered.
Nem ér semmit, nem jó semmire.
-
vaakuum
addikt
Esetleg valaki nem akar hellen farmolgatni, én meg küldizgetnék a barbárommal? Ac2-t kezdtem nemrég. Van egy órácskám játszogatni.
-
ricpet
tag
Esetleg egy felesleges Doombringer Champion Sword nincs valakinek, esetleg Grandfather-re váltott (mondjuk az sem lenne rossz)?
Úgysem menő, meg csúnya is
Adok érte sok-sok mindent is. -
-
MikeWazowski
veterán
Köszönöm Nektek!
-
Horvi
őstag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy mikor lehet érdemes átmenni hellre? Blizz sorcal vagyok most lvl62.
-
aradebil2
senior tag
válasz
MikeWazowski #11402 üzenetére
Call to Arms nevű rúnaszó, offhandbe szokás rakni.
-
tiborv
aktív tag
válasz
MikeWazowski #11402 üzenetére
Call to arms runeword. Bo barbar skillt ad
-
MikeWazowski
veterán
Szóval az nekem most se világos hogy hogy lehet buffolni. Tehát joinolt egy kari és mutatott egy spiritet és mondta h szerezzek egyet mert valamit varázsolt és több lett az én hp-m is. Ezt hogy lehet? 2nd handbe rakok valami fegyvert amin van valami plus képesség?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Apple Iphone 14 Pro Max 128 gb, hibátlan, gyári független, 89% akku
- Macbook Pro 14" - M4 Pro, 512 SSD, 24 Gb RAM - 45 AKKUCIKLUS - Több mint 2 év GARANCIA
- Apple Mac Mini M4 garanciával
- ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 2 év gari - MAGYAR
- Hifiman Deva Pro (Stealth)
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest