Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz horvathkrisz #2396 üzenetére
ennyi
de ez nem is 10rugó, csak 200ft.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Cyberbeni
addikt
válasz mongoose123 #2395 üzenetére
bontatlanul szerintem sokkal többet ér ennél. bár gondolom senki nem akarja eladni
-
Ptech
addikt
Dobozos. Ha itthon megcsinálják megint ugyanazt, mint a Starcraft 2-vel, hogy a magyar kiadás egy sima DVD tokban jön botrányos fordítással, az eredeti dombornyomott kihajtható papírtokos helyett, akkor biztos, hogy kintről rendelem meg.
Ráadásul még ilyen árfolyamnál is legalább 2-3k-val olcsóbban, mint ami itthon lesz. -
Wolverine
félisten
Hmm. Valami azt súgja, hogy a béta nem lesz igazán hosszú.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Wolverine
félisten
-
Cadal
őstag
válasz Wolverine #2409 üzenetére
azt a másfél órát meg lehet szorozni 5-el a különböző karakterek miatt, illetve ott is lehet több időt tölteni majd az egyes skillek kipróbálgatásával. Szóval azért annyira nem rossz a helyzet. Pláne ha a Skeleton King majd mindig újraéled! Plusz elvileg lesz gold alapú AH úgyhogy azt is lehet majd próbálgatni.
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
Persze, a tesztelésre fordítható és fordított idő nyilván több lesz majd a legtöbb usernél - de nyers tartalomban nem lesz hosszú, mert nem azt akarják tesztelni a Blizznél, hanem a technikai részleteket.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
mongoose123
aktív tag
Hát akkor lassabban kell kitolni és jobban lehet élvezni
-
nofi
addikt
-
wikings2
őstag
válasz Cyberbeni #2421 üzenetére
Cyberbeni-díj: Játssz minél többet a Diablo 3 demójával, ha megütöd a 200-300órát automatikusan bekerül a neved egy kalapba amelyből a kihúzott szerencsés nyertes 105% os áron vásárolhat a vízhűtéses bazárból
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
wikings2
őstag
válasz mongoose123 #2423 üzenetére
Én is tolni fogom jó sokat, de nem vetném szerződésbe ,hogy 300 órát fogom tolni a demót vagy bétát nevezzük aminek gondoljátok. A teljes verzióban amúgy is évek lesznek
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
nofi
addikt
válasz Wolverine #2425 üzenetére
Ahhoz képest, hogy a WC3 bétával komplett multi meccseket lehetett tolni, ezt elég kevésnek találom. Itt most tudtommal nem a PvP-ről fog szólni, hanem egy adott pályaszakaszon futkoshatsz és kész.
Lehet csak nekem van ilyen érzésem, de 2 hónappal ezelőtt teljesen máshogy képzeltem el a Dio3 bétát. Per pillanat nagyon úgy tűnik, hogy csak amolyan "végül is megígértük, ezért 1-2 hétre kaptok valami részletet a játékból, lássuk miként fut a vasatokon" dolog lesz ebből, minimális létszámban. Ezért élcelődtem a "demo" hasonlattal, mert visszajelzésekre nem nagyon tartanak már majd igényt.Xbox GT: nozsolt
-
wikings2
őstag
Szerintem az azért egy kicsit más kategória RTS játékoknak ez a varázsa, 5000 szer is megcsinálod bennük ugyan azt mivel a céljuk ,hogy építkezz és az egységekkel öld le a másikat. Nekem nem lenne sok kedvem 30-40 karaktert csinálni naponta csak emiatt Amíg nincs ("tétje")/ nyoma , addig felesleges rákockulni.
-
Wolverine
félisten
Ne viccelj, épp a visszajelzések kellenek majd nekik - szerverstabilitás, lag, a patchelés, egyéb technikai részletek tesztelése fog folyni elsősorban, amit nem lehet belsősökkel készre finomítani. A balance-t elvileg házon belül elintézték.
szerk: amúgy a Diablóban mit szeretnél még tesztelni? A lényeg, az end-game az Inferno lesz majd, de odáig aligha fognak elengedni bárkit is. A PvP ugyan jelen lesz a játékban, de miután kijelentették, hogy nem tervezik olyan e-sporttá fejleszteni, mint a WoW 3v3 Arenát vagy a SC2-t, ezért szerintem az tényleg dísznek lesz majd - épp ezért felesleges tesztelni, ha egyszer nem fontos. Más multi meg nincs a játékban, amit ne lehetne egy ilyen rövid részlettel alaposan kipróbáltatni.
[ Szerkesztve ]
-
nofi
addikt
válasz Wolverine #2430 üzenetére
Kérlek, értsd már meg, hogy csak egy kifacsart hasonlat volt a "demo"-hoz hasonlítás, nem tudom már másképpen fogalmazni.
Tényleg nem akarom itt offolni ezzel a fórumot, de amikor teleszórom a kommentemet a "kevésnek találom, tudtommal, lehet csak nekem van ilyen érzésem" kifejezésekkel, jelezve, hogy nem én akarom megmondani a tutit, csak van egy sajátos véleményem ami a jelek szerint egyelőre itt csak téged zavar. Én véleményt mondtam a pár hónappal ezelőtti elképzelésemről, te meg az utóbbi időkben kikerült hírek kivonataival magyarázod.
Igen, szerverstabilitást, esetleges lag-problémákat, patchelést fognak tesztelni "rajtunk", de mint említettem pár hónapja meg voltam győződve arról, hogy nem ilyen késői fázisban hívják be a játékosokat és még esetleg balance-ba is bele lehet szólni.
Ehhez egyébként a "visszajelzés" szót sem használnám (ez megint az én sajátos hülyeségem), mert ezeket a hibákat, kimaradásokat anélkül is ki tudják listázni maguknak, hogy akár egy szót is írna valaki a hivatalos fórumba.
A PvP-vel ugyanez a helyzet. Oké mondták, hogy nem akarják arra kihegyezni a játékot, de mivel anno jött róla in-game videó videó is, a naív kabalthenbk anno reménykedett benne, hogy akár ezt is kipróbálhatja a nyár végén.Az az igazság, hogy tavasszal volt szerencsém 3 hétig nyüstölni a Gears of War 3 bétát és meg kell mondjam azt a fejlesztői-játékos együttműködést ami azóta folyik a fórumokon, facebookon és tucatnyi helyen az egész egyszerűen példaértékű. Figyelnek a javaslatokra, sőt, csomó mindent maguk a fejlesztők ajánlanak fel szavazásra, miközben nyereményjátékokkal, in-game cuccokkal díjazzák az egyébként baromi erőssé kovácsolódott közösséget.
Egy ilyen élmény után és a fentebb említett részletek miatt szerintem már sejtheted miért nem tartom teljes értékű bétának azt a valamit ami hamarosan napvilágot lát. Félre ne érts, bízom a Blizzardban és abból még nem származott baj, hogy inkább a saját, néha furcsa elképzeléseikre koncentrálnak, csak a példámmal szerettem volna éreztetni, hogy ehhez az egészhez sokkal "játékos-barátabban" is hozzá lehet állni. Én az utóbbit hiányolom.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: nozsolt
-
Wolverine
félisten
Emlékszel a SC2 bétára? Abban a single-t egyáltalán nem lehetett tesztelni, csak a multit - ott nyilván a balance-on volt a hangsúly, érthető okokból. A WoW bétáinál gyakorlatilag minden hozzáférhető, mivel ott a content és a balance is tesztelésre és bugfixelésre szorul.
Ezekhez képest a Diablóban kevesebb a content, amit bugfixelni kell (a WoW végtelen, a Diablo nem az), és a balance sem okozhat gondot (mivel a PvP nem lényeges a játékmenet szempontjából - szigorúan szvsz persze)... Ráadásul a Diablónál, akárcsak a Starcraftnál, van egy fontos szempont: nem lenne okos ötlet előre lelőni a sztorit a bétában annál jobban, mint amennyire az szükséges.
A Blizzard egyébként szokott figyelni a felhasználók javaslataira; de csak akkor építi be azokat a játékba, ha a fejlesztők is egyetértenek azzal, hogy a javaslat a) illik a játékba; b) előbbre viszi a game-et; c) nem okoz valamilyen problémát. Korábbi Blizz-bétákból tudnék idézni olyan javaslatot, amelyet leírtam az in-game tool segítségével a fejlesztőknek, és megvalósították - nyilván nem én egyedül javasoltam a dolgot, de a kivitelezés gyakorlatilag pont olyan, mint amit annak idején leírtam...szerk: még valami. Mindig lesz olyan bug, amibe egy játékos fog először belefutni, és nem a fejlesztők vagy a Q&A csapat tagjai, ez eléggé egyértelmű. Jobb, ha az ilyen kibukik a béta alatt és nem csak a release után.
[ Szerkesztve ]
-
mongoose123
aktív tag
-
DeckardCain
senior tag
-
mongoose123
aktív tag
válasz DeckardCain #2434 üzenetére
ty
-
Integra
titán
válasz DeckardCain #2434 üzenetére
menüre már elég tuti, de most már szeretném előrendelni
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
cszn
őstag
-
cszn
őstag
Van több is. Jobb minőségben is. Lőttek a mai munkának.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest