Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Regirck
senior tag
Hát nem tudom ti, hogy vagytok vele, de az a buborék baloldalt ami tölti az életet az növelte a játék élményt számomra. Nem olyan volt mint a Sacred-ba, hogy verem a space és soha nem halok meg. Ott szépen taktikusan kellett küldeni a Potion-t mert nem egyből hatott.
Ez ha nem lesz a 3-ban benne az nagy csalódás lesz számomra. Ez már a D II óta hiányzik...
-
Regirck
senior tag
Most olvasgattam ezt a fórumot, majd kiraktam a Diablo 3 wallpapert és annyira megtetszett, hogy tűkön ülök. Remélem október, novemberben már polcokon lesz.
Nem tudjátok, hogy fog-e készülni belőle Magyar - Magyarítás esetleg? Játszani egy játékkal mely még érdekel is ott nem árt az anyanyelv.
-
berker
tag
Nem tudom, honnan veszed hogy lesznek benne potik, de én úgy tudom hogy pont olyan rendszer lesz benne, mint a Lionheart-ben (vagy mint a Darkspore, csak ott ugye nincs regen), tehát health globe-ok lesznek, amik a szörnyekből hullanak. A mana helyén pedig minden kasztnál más erőforrás fog állni.
-
cszn
őstag
Ott van a linkjében, olvasd el:
"In effect, Health Potions have been replaced by Health Globes. The player will not be able to purchase potions from any of the vendors and must rely on Potions dropped by monsters and the Globes for health replenishment."
Tehát venni nem tudsz, de dobnak. -
Wolverine
félisten
válasz Regirck #2203 üzenetére
A Blizzard nem szereti, ha külsősök belepiszkálnak a játék fájljaiba, és ilyenért bannolni szokta a usereket - ami a megvett játékod elbukását is jelenti.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Wolverine
félisten
Valószínűleg - a Starcrafthoz hasonlóan - itt sem úszhatod meg a Battle.netet, vagyis mindenképpen ellenőrizni fogja a Launcher, hogy változtak-e a játékod fájljai.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
cszn
őstag
Link
Csak három számot szeretnék megtudni. Közöttük pont lenne az elválasztó.
És nem a béta dátumára gondoltam, nagyban gondolkodok. -
Cicero
őstag
mára nem volt ígérve semmi? úgy rémlik hogy pár hónapja a július 27-ei dátummal dobálóztak mint potenciális closed-beta indítás
-
Wolverine
félisten
válasz whatever #2218 üzenetére
2008 óta minden BlizzConon szó volt a Diablóóról - idén sem lesz kivétel. Ráadásul minden évben van legalább egy nagy dobásuk, amit a rendezvényen jelentenek be; idén a Diablo dátuma mellett a következő WoW-kiegre számítok.
#2219: a Blizzars irvine-i bázisán épp reggel fél 5 van Ha be is jelentenek valamit, az magyar idő szerint 18:00 után lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Regirck
senior tag
Mielőtt összeverekedtek inkább nézzük figyelmesen a Magyar Diablo 3 oldalt, hogy van-e vmi Nagyon Jó hír.
Őszintén annak is örülnék, ha azt mondanák 2012 Q2-3 csak mondanának már vmit.
-
Regirck
senior tag
(Bocs lejárt a módosítás időm)
-
Wolverine
félisten
válasz Regirck #2223 üzenetére
A térkép kb. 2 éves. A wallpaper kivitel nekem új, de kb. bármikor megcsinálható házon belül.
És Irvine-ban még mindig csak 7:45 van, el se kezdődött a munkaidő... (-9 órával számoljatok)
-
JSaN
addikt
Tolnam:
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
nofi
addikt
Na kezdődik az infódömping...
Egyik szemem sír, másik meg csak pislog: Diablos vatera?Xbox GT: nozsolt
-
cszn
őstag
Idáig is volt pénzért cserebere csak most legális lesz. Ettől függetlenül nekem se tetszik.
Sok sok új infó van. -
nofi
addikt
-
Cyberbeni
addikt
-
Poultier
tag
-
front3r
őstag
Blizzard elindította a beta honlapját!!!!
Dátum még nincs.PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
Wolverine
félisten
-
cszn
őstag
Szóval én azért reménykedem még a korai béta indulásban. Úgy gondolom azért kell frissíteni a konfigot, hogy majd ebből válogatják ki az első kört.
-
nofi
addikt
Sanszos, hogy újra felmérik az érdeklődést, ne olyanok kapjanak limitált kulcsot akik megrészegültek a Starcraft 2-től, vagy a Cataclysmtől és csak pihenne a postafiókjukban a kulcs (ez mondjuk elég gyenge magyarázat, de mást nem tuidok elképzelni ).
Nem biztos, hogy helyénvaló dolog ilyet írnom, de én akkor is ki fogom próbálni ha nem kapok kulcsot. Warcraft 3-mat is napokig egy netre felkerült, nyilván szervercsatlakozási lehetőség nélküli verzióban próbálgattam (értsd, napokig építgettem egy AI nélküli pályán). Ez van, látnom kell, megvétel pedig nem kérdés, ott a helye az első két rész mellett
Xbox GT: nozsolt
-
rt06
veterán
az elso reszt honnan lehet digitalisan beszerezni? sajnos battle.net-en sem azt, sem a warcraft2-t nem lehet beregisztralni (en legalabbis nem talaltam lehetoseget), a legkorabbi, amit le lehet tolteni, az a starcraft
szerk.: pedig mar kezdtem megorulni...
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest