Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
nofi
addikt
Ez engem is érdekelne, mert hasonlóan építem a Monkomat.

Én Act3 elején vagyok, kevesebb LoH (~1400), viszont buffal ~20.000 DPS - ráadásul Mantra of Evasion/Hard Targettel. Első ránézésre a Dexterityd kevés, ezáltal a DPS is kétkezeshez képest alacsony. Ezzel szerintem Act3 elejéig simán jó vagy, de közben Belialhoz kellenek majd csapattársak mert nem tudod egyedül idő előtt lenyomni. Érdekes, hogy nekem majdnem minden cuccom min. 40 resistet ad, míg neked láthatóan kevesebbet és alig vagy elmaradva az én 580-as resistemtől
-
nofi
addikt
Hello!
Végre sikerült átjutnom inferno Act3-ba. Még csak az elején vagyok, így elnézve a Breach-es questig fogok tudni haladni egyedül, utána meg lehet, hogy hetekre leragadok, vagy kifogok valami jó public partyt.
Még mindig Monk, viszonylag alacsony DPS-sel (18k), viszont 50%-os a dodge-om. 32k élet, 7k armor és ~1200 LoH. A resistjeim 550 körül vannak, de már minden itemem ad 45-60 resistet, nem tudom, hogyan tudnám növelni.
Critre sajnos nem tudtam rágyúrni, 1-2 millióból gazdálkodtam eddig, ahhoz képest szerintem nem rossz geart AH-.ztam össze.
Ha egyedül megyek akkor szigorúan egykezes + pajzs, partyban tudok dual wieldezni és akkor 1500 fölötti LoH-em van. -
nofi
addikt
Reggelt!
Most már egész jól farmolgatom Act1-et. Egyelőre álmodni sem merek Act2-ről, pusztán a farmolás gördülékenyebbé tétele érdekében próbálom fejleszteni a geart és szépen lassan feljebbcsúsztatni a statjaimat. Érdekelne mit gondoltok a következő Monkos gear elképzelésemről:
11k DPS, Breath of Heaven után ~12k
29k Life
5k Armor, mantrával 6k fölött
Resistjeim 480-asak
Alapvetően két gyűrűm is Attack Speed (+7%) és LoH-et ad (+87), a fegyverem meg +550 LoH-et, továbbá a sebzésem 2.9%-át gyógyítja. Ennek apropóján a DPS-emet szeretném tovább fejleszteni, valamint egy olyan pajzs beszerzését tervezem ami növeli %-kal az életet és minimum 16%-ot blokkol (jelenleg csak 10%).
DPS növelésére várnám a tippeket, a fegyver leváltása nélkül
Btw: csak nekem hiányzik rohadtul az AH-ból egy olyan nézet ami a kinézett tárgy általi statnövekedéseket mutatná?

-
nofi
addikt
-
nofi
addikt
válasz
Djuree
üzenetére
Pont ez lenne a kérdésem, hogy AS helyett milyen más értékekre érdemes koncentrálni, mert a DPS-emet már aligha kapom vissza milliók befektetése nélkül. Life on Hit? Vitality? Armor? Dodge? Resistjeim kb. 340-en állnak, de szerintem inferno Act1-ben ez elég.
oxox: javíttattam már és nem volt egy felemelő élmény

-
nofi
addikt
Hello!
Pár napig nem voltam itthon; tegnap hazaérve települt a "várva-várt" 1.03, és a Monkom DPS-e kb. a felére csökkent. Sokan csuklottak este a Blizzardnál, mert 3db Attack Speed szorzóm csökkent 15%-ról 7%-ra. Jelenleg olyan ~650-es sebzésű egykezes fegyverem van, de félmillió alatt max 7xx-es sebzésű fegyvert tudnék venni. ~12000-es DPS-em van, Breath of Heavent használva pár másodpercre ~13500-ra kúszik fel, de ennyi. Szvsz édeskevés infernon (25000 volt patch helyett). Így már az Act1 vége is olyan húzóssá vált számomra, hogy 6-7 halál után kilőttem a gépet.
Alapvetően Fist of Thunderrel (Thunderclap) megyek, Sweeping Winddel és Blindolom az ellenefeleket. Ha gáz van akkor 4mp-es Serenity, illetve Mantra of Evasion állandóan.
Tippeket kérnék szépen, Attack Speed helyett milyen irányba érdemes fejleszteni a karakterem cuccait
-
-
nofi
addikt
válasz
szallasi007
üzenetére
Jaja AH-t mindig nézem, kifogtam én is jó pár "best buy"-t, csak most Hell-en érzem, hogy már minden stat számít és cserélni kell a teljes gearemet.
Addig jó, amíg nincs AH mobil app, mert onnantól vége a szabadidőnek.
Egyelőre még beérem a belépés- és kilépéskori körbenézéssel. -
nofi
addikt
Hello!
Látom pörög a topic a rendesen, alig győzöm olvasni a hozzászólásokat. Hellen járok a Monkommal és most találkoztam (Act1, lvl 53) az első olyan championökkel amik már megfektetnek. Haladni még tudok, de azért érzem, hogy valami nem stimmel a karival.
Élet: 19000
DPS: 4800 (kétkezes)
A cuccaim elsősorban Dexterity és Vitality bónuszt adnak. A "One With Everything" skillel minden resistem 116-os. Passzív még a "Seize the Initiative" armornövelés és a kétkezes fegyverekhez a "Guardian's Path".Egérrel "Fist Of Thundert" és "Lashing Tail Kicket" használok knockbackkel. Nagyobb pakkoknál "Sweeping Wind" van körülöttem, para esetén "Serenity" és "Breath of Heaven", valamint "Mantra of Healing" megy állandóan.
Jelenleg arra gondoltam, hogy több life steales cuccra gyúrnék rá, de mielőtt AH-ban hagynék pár százezret, gondoltam felvetem itt, hátha kapok pár tippet.

-
nofi
addikt
Ez nem így működik. Regisztrálsz egy játékot, lefuttatod a Blizzard system checkjét és feliratkozol a bétára. Ha szerencséd van akkor a Blizzard kiválasztja a profilodat és kapsz bétakulcsot, azaz megjelenik a profilodon. Nem akarlak elkeseríteni, de megjelenés előtt bő egy hónappal nem nagyon fognak már kulcsokat osztogatni. Itt a fórumon is csomóan kimaradtunk a bétából, pedig nem egy játékunk van regisztrálva és jó ideje fel vagyunk iratkozva

-
nofi
addikt
Lvl 8-on jutottam el a Skeleton Kinghez és pl. csak 7-es szinten vettem észre, hogy már rúnát is rendelhetek a képességemhez. Nyilván kalapáccsal már azért mozgalmasabb volt, de így utólag (korábbi barbáros elfogultságom ellenére) a monk körül szinte kezdettől fogva röpködtek a dolgok

-
nofi
addikt
Régen jártam már erre, de béta híján, találgatásokkal nem is nagyon akartam offolni a topicot

Szerencsére az sg.hu fórumán megszánt egy tag és 12 órára hozzáférhettem az accountjához. Barátnőm kevésbé, én annál inkább örültem a lehetőségnek és átszerveztem a múlt hétvégémet. Egyhuzamban sikerült végigjátszani barbárral, majd monkkal, végül witch doctorral és félálomban még pár szintet játszottam a demon hunterrel meg varázslóval.
Első végigjátszásom barbárral nem nyűgözött le, bár bevallom eléggé rohantam, nem igazán merültem el a részletekben, sokszor megálltam finomítani a megjelenésen. Tekintve, hogy a Diablo 2-ben vagy 3 különböző barbárom is volt, nagyjából tudtam mire számíthatok, inkább a skillrendszer újdonságai kötötték le a figyelmemet.
Második végigjátszásom monkkal történt, immáron végig széles mosollyal ültem a monitor előtt. Biztos első karakterem lesz, baromira tetszettek a skilljei és igazából itt mutatta meg a játék a legapróbb részleteket, ugyanis területre ható képességekkel a tereptárgyak igen könnyen rombolhatók, valódi látványorgiát generálva. Ekkor már elkószáltam a pálya kieső részeibe is, felfedeztem barlangokat és elégedetten bólogattam a főellenfélhez érve, hogy ez bizony változatos 2 óra volt.
Összességében nagyon meg vagyok elégedve a játékkal. Old Tristramben vagy negyed órát azzal töltöttem, hogy bámultam a tereptárgyakat, nézelődtem a részletesen kidolgozott kocsmában. Nagyon hangulatos a hollók repkedése és a hasonló pályaeffektek melyek a korábbi diablokban kevésbé voltak szvsz jelen (emlékezzünk csak vissza a Diablo 2 Act1 és Act5 kidolgozottságbeli különbségekre
). Bár lehet most sokan megköveznek, szerintem az igazi Blizzardos, maximalista oldalát bizony egy fejhallgatós, nyugis végigjátszás alkalmával fogja csak kimutatni a játék. Én is fogok coopozni, megmerem kockáztatni majd annak idején a PvP-t is kipróbálom, de nálam egyelőre a kidolgozás kapja a csillagos ötöst, RMAH, skillrendszer, karakterek csak ezután következnek. -
nofi
addikt
válasz
MegalodonS
üzenetére
A legtöbb panaszkodó ismerősöm aki belefáradt a várakozásba, vagy bosszankodik mert nem kapott béta kulcsot a megjelenési dátum bejelentéséig áradozott, hogy bezzeg a lineage mekkora király lesz és odaver a diablonak. Mióta május 15 be lett jelentve kussolás van és csendben mindenki előrendelte a dio3mat...

Egyébként nem rossz, de esélye szerintem csak Q4-től lehet, hiába bólintok elismerően magam is a gameplay láttán. -
nofi
addikt
"Egy másik szuper hír, hogy a sima Diablo III doboza itthon is kihajtható papírtokba fog kerülni és teljesen magyar nyelvű lesz, plusz valószínűleg a “kis kézikönyv” is magyar lesz."
Diablo3.hu
Talán most van esély valami kulturált körítésre...

-
nofi
addikt
ahhoz képest, hogy pár napja még fontolgattad itt a vételt és a trial vártad

Egyébként tényleg hihetetlen milyen para van itt az ár miatt. Én 1-2 havonta adom-veszem a játékaimat és abszolút nem döbbenek le azon, hogy bizony vannak ennyivel olcsóbb boltok mint a Galaxis meg az öthetvenhat. Nincs ezen mit csodálkozni, ha nem akciós akkor szinte minden drágább ezekben a boltokban, de utóbbi több helyen van és igen szép kínálattal rendelkezik cserébe; valamint előfordult már, hogy kizárólagosságot kapott 1-2 játék egyéb kiadásainál (pl. GoW3 gyűjtői kiadás).
-
nofi
addikt
Ahogy Te sem vagy köteles átvenni a terméket, ők is azt csinálnak és úgy ahogy jól esik. Egy felkapott boltnál nem mernék megcsinálni, hogy nagyon eltérjenek a meghirdetett ártól. Én sokszor belefutottam abba, hogy nem tudták tartani, de mindig kárpótoltak (DLC, póló, poszter, stb.).
-
nofi
addikt
Nekem megért 2 percet, hogy bejelöljem figyelésre eBayen a még olcsóbb aukciókat. Annyi esélyem simán van elkapni egy olcsóbbat, mint nyerni valami fansiteon.
Más: Tavaly GoW3 bétáért is fizettem kemény kétezret és két hét alatt annyit játszottam azon 1-2 pályán amennyit a teljes játék óta nem, mert akkor újdonság volt. Próbálgattuk az új sebzéseket, fegyvereket és nem boldog-boldogtalan a Gnasherrel osztott mindenkit. -
-
nofi
addikt
-
nofi
addikt
Ezt nem hiszem el, gondoltam a diablo3.hu -s képkeresésre szánok pár percet ha már itthon vagyok... Frissítettem a főbb oldalakat, és mire elértem az imresszumig és újratöltöttem már elvitték

-
nofi
addikt
Előző kommented hatására megnéztem az Air-es gameplayeket és eléggé megdöbbentem, mert úgy tudtam Intel HD 3000-rel nem fog futni a Dio3...
Kulcsosztás már nemigen várható, én is eltöltöttem pár órát, de szinte az összes nagyobb oldal játéka már véget ért 1-2 hete. Én is kíváncsi vagyok, hogyan fut a notebookomon, mert anno csak a Starcraft2 és Dio3 miatt vettem az "erősebb" videokártyával. Ha szerencsénk van, akkor talán idővel ráunnak páran és kölcsönadják a profiljukat 1-2 órára.
-
-
nofi
addikt
-
nofi
addikt
válasz
Archanon
üzenetére
Azért innen óvatosan, mert még nagyon nincs frissítve a megjelenési dátum
Persze előrendelés még nem kötelez semmire...
Általában megrendeled, fizeted előre kártyával, vagy PayPal-el a programot meg a szállítást és várod a postát.Egyébként kiindulva a Starcraft2 honosított dobozából (kiv.: CE) aki ráér és teheti mindenképp külföldről rendelje meg

-
nofi
addikt
válasz
Wolverine
üzenetére
Csak arra készültünk már mióta haverokkal, hogy valami launch party, aztán onnantól valakinél átkockuljuk az estét, de helyette koránkelés lesz.
Szinte hihetetlen, hogy kéthavonta minimum beszerzek valami játékot és nem érdekel mikor jutok hozzá, de a Diablo 3 esetében már előre parázok ezen
Ezt nem gondoltam volna '96-ban mikor naivan beraktam a Diablo CD-t a családi számítógépbe 
-
nofi
addikt
Én kivettem volna 1 nap szabit, hogy valamelyik launch party után haverokkal átdiablozzuk az estét, de pont keddre már előre be vagyok táblázva

Azzal nyugtatom magam, hogy a haveri körből úgysem lett volna mindenkinek jó a hét eleje, viszont egy energiaitalos-pizzásdobozos hosszúhétvégére azért még mindenki kapható
-
nofi
addikt
Mentse el mindenki, jól jöhet még: Sorry for may 15

Most amúgy lehet hülye kérdés, de tulajdonképpen a 15.-ei megjelenés azt jelenti, hogy hétfőről kedd éjjelre már élesítik a battle.netet, vagy keddről szerdára?
-
nofi
addikt
Ha esetleg valaki ma este folyamán vagy vasárnap tudná nélkülözni 1-2 óra erejéig az accountját azt nagyon megköszönném

Sajnos ismerősi körben senki nem kapott kulcsot, a neten található lehetőségek nagy része meg fizetős

-
nofi
addikt
Bocsánat, nem ide szántam

-
nofi
addikt
Én nem rendelem elő míg ki nem derül hol lesz valami launch event - bár van egy tippem, hogy az 576 fogja szervezni, kérdés, hogy melyik üzletében. Eddig messze kerültem az ilyen eseményeket, de most úgy jött ki a dolog, hogy a haveri társasággal megvárjuk az éjfelet, majd a vásárlás után valakinél összeülünk és kifulladásig klikkelünk

-
nofi
addikt
Ez most már a béta start nem? Battle.net
-
nofi
addikt
Jópofák lettek a kasztleírások is. Ez a női barbár tényleg elég fura - kicsit olyan mint a Liptai

-
nofi
addikt
válasz
DeckardCain
üzenetére
Fú ez nagyon jó, észre sem vettem, hogy kijött

Össze is állítom az überbarbáromat![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nofi
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Én egy évig offline toltam és minden karaktert kipróbáltam, végül whirlwindes Barbárral vágtam neki a Battle.netnek. Nekem főleg azzal volt problémám, hogy patchről patchre változtattak bizonyos főbb skillek értékein és aki komolyan vette annak pár havonta illett új karaktert indítania - én nem tehettem meg, mert azért volt más hobbim is

-
nofi
addikt
Ez benne van a pakliban, de ha tényleg a játék egyik legnagyobb újítását "fapadosítják" idehaza akkor én simán bevállalom

Nem vagyok tisztában a jogszabályokkal, de mivel tudomásom szerint ez nem a nagy pénzleakasztásról szól, hanem egy ellenőrzött (értsd.: korlátozott) kereskedésről, ráadásul szerintem az egész főleg a játékon belül található vásárlásokra lesz kihegyezve. -
nofi
addikt
válasz
Wolverine
üzenetére
Kérlek, értsd már meg, hogy csak egy kifacsart hasonlat volt a "demo"-hoz hasonlítás, nem tudom már másképpen fogalmazni.
Tényleg nem akarom itt offolni ezzel a fórumot, de amikor teleszórom a kommentemet a "kevésnek találom, tudtommal, lehet csak nekem van ilyen érzésem" kifejezésekkel, jelezve, hogy nem én akarom megmondani a tutit, csak van egy sajátos véleményem ami a jelek szerint egyelőre itt csak téged zavar. Én véleményt mondtam a pár hónappal ezelőtti elképzelésemről, te meg az utóbbi időkben kikerült hírek kivonataival magyarázod.
Igen, szerverstabilitást, esetleges lag-problémákat, patchelést fognak tesztelni "rajtunk", de mint említettem pár hónapja meg voltam győződve arról, hogy nem ilyen késői fázisban hívják be a játékosokat és még esetleg balance-ba is bele lehet szólni.
Ehhez egyébként a "visszajelzés" szót sem használnám (ez megint az én sajátos hülyeségem), mert ezeket a hibákat, kimaradásokat anélkül is ki tudják listázni maguknak, hogy akár egy szót is írna valaki a hivatalos fórumba.
A PvP-vel ugyanez a helyzet. Oké mondták, hogy nem akarják arra kihegyezni a játékot, de mivel anno jött róla in-game videó videó is, a naív kabalthenbk anno reménykedett benne, hogy akár ezt is kipróbálhatja a nyár végén.Az az igazság, hogy tavasszal volt szerencsém 3 hétig nyüstölni a Gears of War 3 bétát és meg kell mondjam azt a fejlesztői-játékos együttműködést ami azóta folyik a fórumokon, facebookon és tucatnyi helyen az egész egyszerűen példaértékű. Figyelnek a javaslatokra, sőt, csomó mindent maguk a fejlesztők ajánlanak fel szavazásra, miközben nyereményjátékokkal, in-game cuccokkal díjazzák az egyébként baromi erőssé kovácsolódott közösséget.
Egy ilyen élmény után és a fentebb említett részletek miatt szerintem már sejtheted miért nem tartom teljes értékű bétának azt a valamit ami hamarosan napvilágot lát. Félre ne érts, bízom a Blizzardban és abból még nem származott baj, hogy inkább a saját, néha furcsa elképzeléseikre koncentrálnak, csak a példámmal szerettem volna éreztetni, hogy ehhez az egészhez sokkal "játékos-barátabban" is hozzá lehet állni. Én az utóbbit hiányolom.
-
nofi
addikt
válasz
Wolverine
üzenetére
Ahhoz képest, hogy a WC3 bétával komplett multi meccseket lehetett tolni, ezt elég kevésnek találom. Itt most tudtommal nem a PvP-ről fog szólni, hanem egy adott pályaszakaszon futkoshatsz és kész.
Lehet csak nekem van ilyen érzésem, de 2 hónappal ezelőtt teljesen máshogy képzeltem el a Dio3 bétát. Per pillanat nagyon úgy tűnik, hogy csak amolyan "végül is megígértük, ezért 1-2 hétre kaptok valami részletet a játékból, lássuk miként fut a vasatokon" dolog lesz ebből, minimális létszámban. Ezért élcelődtem a "demo" hasonlattal, mert visszajelzésekre nem nagyon tartanak már majd igényt. -
nofi
addikt
válasz
mongoose123
üzenetére

Majd felengedem a "turbo" gombot a gépemen![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nofi
addikt
válasz
Wolverine
üzenetére
Komoly bejelentés alatt minimum egy béta dátumot szerettem volna megtudni, de végül is okosabbak lettünk: mid-september.
Ez is elég tág intervallum, nem beszélve arról, hogy ez nekünk európaiaknak minimum plusz egy hét. Kár, pedig augusztus eleje óta már nincs is kedvem nagyon mással játszani :/ -
nofi
addikt
Gamescom legjobb PC játéka: Diablo III - ennek örömére igazán elvárnék egy nagyobb bejelentést
-
nofi
addikt
Én úgy tudom, hogy mostantól saját magadnak esnek a cuccok, nincs mit osztozkodni. Más talán nem is látja mi potyog neked, így nincs lopásveszély, meg heves klikkelés a killek után.
Ez mindenkinek teljesen a “magánügye” mert az a loot ami neked esik, az másnak egyáltalán nem látszik. Továbbá az összes módosító, ami érinti a drop rated - az csak Rád vonatkozik.
-
nofi
addikt
Sanszos, hogy újra felmérik az érdeklődést, ne olyanok kapjanak limitált kulcsot akik megrészegültek a Starcraft 2-től, vagy a Cataclysmtől és csak pihenne a postafiókjukban a kulcs (ez mondjuk elég gyenge magyarázat, de mást nem tuidok elképzelni
).Nem biztos, hogy helyénvaló dolog ilyet írnom, de én akkor is ki fogom próbálni ha nem kapok kulcsot. Warcraft 3-mat is napokig egy netre felkerült, nyilván szervercsatlakozási lehetőség nélküli verzióban próbálgattam (értsd, napokig építgettem egy AI nélküli pályán). Ez van, látnom kell, megvétel pedig nem kérdés, ott a helye az első két rész mellett

-
-
nofi
addikt
Na kezdődik az infódömping...
Egyik szemem sír, másik meg csak pislog: Diablos vatera?
Aktív témák
Hirdetés
- Látásjavító szemműtét
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Le Mans Ultimate
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple MacBook
- Jövedelem
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- Samsung Galaxy S24 Plus - Titanium Black - 12/256GB - Megkímélt, szép állapotban.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyelőre még beérem a belépés- és kilépéskori körbenézéssel.

Sajnos a saját bétáról lemondtam már a nap folyamán, a versemtől meg inkább megkímélem a dioablo3.hu szerkesztőit