Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Haart
addikt
Iszonyat dúrva lesz emberek. Elsők között leszek aki megveszi majd.
Ráadásul nemgondoltam volna hogy ekkora anyaggal állítanak majd szembe minket, gondoltam lesz valami utalás hogy készül vagy valami. De rámcáfoltak mert gameplay, cinema teaser is van, egyszóval minden. Egyedül a karakterek, kasztok hiányosságát találtam, mivel még csak barbi meg witch doctor van csak. De később biztos lesz minden. -
Haart
addikt
válasz Darth_Revan #968 üzenetére
Nem hiszem hogy crysis lesz belőle. Annak idején a d2-nek sem volt nagy gépigénye, talán csak annyi hogy 128 mega helyett jóvolt neki a 256
-
Haart
addikt
válasz Wolverine #997 üzenetére
Azt én vágom hogy nemfogják abbahagyni a wow fejlesztését stb, csak nemmindegy mennyi figyelem meg koncentráció kell egy-egy projectre. Ha a többivel készlesznek akkor azért valamelyest meg fog ez indulni sztem, ha nem is azt értem rajta hogy az egész wow csapat d3-at fog heggeszteni.
-
Haart
addikt
válasz spammer #1024 üzenetére
Így van sajna nekem sem megy, eddig csak a cinema trailert sikerült hdban letölteni. Ha tud valaki a gameplay hd-ra linket az küldje már el pls. Amit leszedtem az egyik oldalról az nem hd és csak 200 mega.
Viktor77: Ahogy nézem az is csak 568 mega a hivatalos oldalon lévő 807 megáshoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
Haart
addikt
Azért sztem az mindenképpen számít, nem is kicsit, hogy páldául a bevezető trailer ahol játszanak 1x sem szaggatott/lassult be. Míg a korábbi verziójú crysis trailereknél látszott hogy kevés volt alatta a vas. Ez sztem elárul valamit a hw igényről. Pl azt hogy a mai hardveren is fut, nem kell hozzá 2-3 évet várni hgoy legyen alá hw.
-
Haart
addikt
válasz Flash Gordon #1119 üzenetére
Nemtudom ezek szerint te nemvagy diablo fan. Ahogyan a d1 és a d2 ugy a d3 is hasonló lesz az előzőekhez. Nekem a TQ mindazon eszmék ellenére amit felsoroltál nemhozta meg azt az érzést számomra hogy újrajátszam. Míg a d2-vel folyamatosan nyomtam a battleneten. Ha új kasztot akarsz játszani akkor nembiztos hogy a kombinálás lesz a legjobb módszer, csinálsz egy uj karit és uzsgyi. A kevergetésnek sosincs jó vége. Ált gyenge karakter lesz belőle, ami ehhez is meg ahhoz is ért egy kicsit.
Szóval sztem épp az ellenkezője lesz amit te mondasz
A másik dolog hogy sztem nemmuszáj full 3dnek lenni valaminek ahhoz hogy élvezhető legyen, ottvan pl a heroes 3 sorozat, ami az eddigiek közül a legjobb volt, vagy említsem csak a fallout sorozatot. Nemtudom miért ilyen nagy szám az ha körbeforgathatod a kamerát, ottvan a w3-ban is és nem is használom.[ Szerkesztve ]
-
Haart
addikt
válasz Flash Gordon #1127 üzenetére
Az ilyen játékokban a grafika nagyon másodlagos dolog. Grafika inkább az fps-eknél kell hogy ütős legyen sztem, ahol azzal vagy elfoglalva hgoy melyik skillre osztod a pontodat ott azért annyira nem vagy kiéhezve grafra. Istenem... a sok mudos ember. Szted azok milyen grafikát látnak? Mégis tolják éjjel nappal, és csak szöveg van előttük semmi más
-
Haart
addikt
Fejlemény, lehet szeretni fogja a dio3 a dx10.1-et Ezzel kedvezve az atinak.
[dx10.1] -
Haart
addikt
válasz Sirandrish #1195 üzenetére
Nem azt akartam kifejezni hogy az ATI-nak kedvez, egyszerüen használja a dx10.1-et ami eddig csak atinál van, de igazad van mire kijön addigra biztos lesz nvidia kari is ami tudja.
-
-
Haart
addikt
Nemsokára gamescon yeee
-
Haart
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Haart
addikt
válasz Integra #2582 üzenetére
Hát meg eleve limitált volt a skill max szintje, ha már 20-as volt akkor hiába voltál 80-90-es szintü az már nem erősödött, lehetett nyúlni a workaroundokhoz azaz az olyan cuccokhoz ami +skillpontokat adott. Ezért volt hogy egy druid már ugy 75ös szinten kivolt maxolva skillekkel ésutána már baromi gyenge volt.
-
Haart
addikt
Ahhoz képest hogy mindenki azt rebesgette hogy szept közepén kezdünk, nem lett belőle semmi. Lassan szept vége lesz és még mindig nincs beta.
[ Szerkesztve ]
-
Haart
addikt
-
Haart
addikt
-
Haart
addikt
-
Haart
addikt
válasz Brown ügynök #3056 üzenetére
Vegyük hogy pl 2 egymást követő mob elejti ugyanazt az itemet vagy fegyvert, az egyik mondjuk +10 to dexterity és +5 to strenght, a másik mobból ugyanaz a cucc úgy esik hogy +2 to vitality és +6 to intelligence.
Tehát a két tulajdonság random lehet. Ezért van az hogy ugyanaz a fegyver lehet jobb verzió illetve szar is. Mert pl egy barbár bárdjához nem biztos hogy a +10 intellect jó lesz, hanem olyat kell találnod ami sok str-t és vitát ad pl. -
Haart
addikt
válasz Brown ügynök #3064 üzenetére
Igen csakhogy a variációk tárháza nagyon sok, épp ez miatt. Mert mindenki a jobb cuccokat fogja meghagyni, amik minél többet adnak a statokhoz.
-
Haart
addikt
Mennyi lesz a max player ahány csatlakozni tud 1 partyba? D2-nél ez 8 ember volt. Most mennyi lesz?
-
Haart
addikt
Nagyon leült a topic.
Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Projektor topic
- Interactive Brokers társalgó
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Ddr4 8gb 3200mhz
- Cooler Master NR200P
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
- Új Windows 7, 8.1, 10, 11 telepítő pendrive-ok, pendrájvok és telepítőlemezek, DVD-k
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest