Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagit
veterán
Olyan adapter/átalakító nem létezik amivel tudnék használni az E4300-hoz egy HP 2530p töltőt?
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
mghltm
addikt
en a helyedben nem kiserleteznek, mas a feszultseg, mas az aramerosseg:
nem nagy az elteres ( 2,5% ), de lehet hosszu tavon karosodik vagy a tolto vagy az aksi. lehet csak en vagyok ekkora tisztelettel az elektromossag fele, pedig csak egyenaramrol van szo...
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
sagit
veterán
válasz mghltm #28403 üzenetére
A Dell-hez és a Hp-hoz is 65W-os töltő van ( 19,5 V 3,34 A vs 18,5 V 3,5 A )
Csak gondoltam hátha van valami olcsóbb megoldás mint hogy vegyek még 2 töltőt.A HP töltője nálam van itthon, a Dellé pedig barátnőmnél. Cipeljük a notikat de a töltőket nem igazán akarjuk vinni magunkkal. ( Tudom az lenne a legolcsóbb ha cipelném a töltőket, de ezt a lehetőséget szeretném elkerülni)
Jó lenne ha lenne valami adapter
Vagy csak a Dellhez veszek töltőt, a HP-val simán kihúzok 2 napot konnektor nélkül
[ Szerkesztve ]
-
SzaboZE
addikt
Nem. A gép felismeri hogy nem dell töltő. Tudod vele használni, de valószínüleg tölteni sem fogja az akkut és lehet, hogy a teljesítményt is visszaveszi (nem érdemes).
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
veterán
kicsit off:
ilyen menüsort mint a jobb oldali miként lehet? tudom láma kérdés, de nem bajどんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
sagit
veterán
Van olyan Dell szoftver E4300-hoz mint a HP Simple Pass? ( Ujjlenyomat olvasóval lehet beloggolni mindenhová a böngészőben. )
-
EstiloL2
tag
Sziasztok!
Megvan az új gépem, egy Dell Inspiron 7520. Első benyomásra nagyon jó, nagyon jól össze van rakva, kényelmes rajta gépelni. A hangszórói iszonyat jók, a hűtése is halk. A töltője viszont elég gagyi kínainak tűnik az N5110-éhez képest, amibe bele volt nyomva, hogy DELL, és gumis "öv" volt hozzá, ezen meg egy tépőzár. 3 óra használat után ennyit tudok mondani.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
válasz EstiloL2 #28415 üzenetére
Az üzleti szériában sem csinálnak "szebbeket": katt
Szerintem nincs kapcsolat a külső és belső tartalom között. Tehát lehet nem annyira csicsás, de ettől nem rosszabb. Amúgy meg ki az aki a töltőjét nézi, hogy szép e vagy sem? Én még ilyenről nem hallottam.
Igazából az Inspironoknak a kék ledje a csatlakozójuk végén is design miatt lett úgy megcsinálva, nem azért mert attól jobb.
[ Szerkesztve ]
-
EstiloL2
tag
Csak egy megjegyzés volt, mert ha már a gép jól néz ki, akkor miért adnak hozzá egy kínai töltőt?
-
EstiloL2
tag
Jó, jó, nem úgy értettem a kínait, hanem olyan ronda
-
szaszandras
csendes tag
válasz SzaboZE #28406 üzenetére
Tapasztalat, hogy az E6410 is működik HP-s töltővel, de - pont ahogy írtad - nem tölt és ráadásul a teljesítményt is visszaveszi.
Amúgy nem kevés bosszúságot okozott ez a jelenség, mire rájöttem, hogy a kölcsönkapott HP-s töltő miatt olyan látványosan lassabb a gépem ügyfélnél történő tesztelés/bemutatózás során... Azért az órajel csökkentése ilyen esetben elég alattomos húzás, szerintem. De mindegy, csak számolni kell vele! -
McLaca
őstag
válasz Vasinger! #28416 üzenetére
Az E6410-esemnek is ilyen "szép" töltője van világító nyakú csatival, ami félig dizájnelem, félig meg azt a szerepet látja el, amit a töltőkre tett LED, ami itt nincs, de van a csatin. Tudod, hogy áram alatt van, ennyi.
Korábbi RAM mizéria megoldódott. Ma hónom alatt a géppel mentem egy boltba, kipróbáltam a RAM-okat, a Samsung moduljai beváltak. Egyből egy ponttal emelkedett is az élményindexem RAM tekintetében a win7-ben, bár szerintem ez csak a mennyisége miatt, mert sebességben szinte dettó ugyanaz, mint a régi 2×2GB.
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
pckownz
őstag
Ma fura dolgot tapasztaltam egy N5110-en.
Wifi hotspotra csatlakoztam, és bejelentkezés után kb 4. percben teljesen megfagyott a gép. Ráfeküdtem a kikapcs gombra, mivel nem reagált semmire, újraindítottam, megint csatlakoztam a hotspotra és megint teljesen lefagyott.
Servicetag alapján kidobott driverek közül az Aida szerint megfelelőt töltöttem le, illetve itt van ez az Intel MyWifi program is, de ki van kapcsolva, és tiltva vannak a virtuális adapterei.
Itthon, normális wifivel jól működik.
Valami ötlet?[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz pckownz #28425 üzenetére
gondolom az nem tartozik az ötlet kategóriába, hogy ne használd az adott hotspotot.
jó lenne tudni az access point típusát legalább, amire csatlakozni akarsz. más eszközökkel van-e hasonló gondja? ha van logja, abba is bele lehet nézni, mi történik csatlakozási kísérletnél. ez így nagyon kevés infó.
ha 10 acces pointból 1-nél jön elő a hiba, akkor valszeg nem a te adaptereddel van a gond.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
fogtunder
nagyúr
válasz pckownz #28427 üzenetére
ok, csak ez nem igazán volt tiszta a leírásból. innentől viszont driver újratelepítgetés marad első körben, intel segédprogrammal, anélkül. esetleg az intel gyári driverét lehet még bepróbálni, vagy ha a win7 tölt le hozzá alapból, akkor azt.
-
choco01
addikt
Hello.
A múlthéten meg érkezett az új Dell Inspiron 7520-as gépem(i7es fajta),ma pedig a hűtője.
Tesztelgettem,egyáltalán nem igaz szerintem hogy gagyibb lenne a hűtése plusz hűtés nélkül simán asztalon fél egy óra játék után se megy 70-75°C fölé,a hűtőjével venti nélkül 65-70 körül, hűtő+venti olyan 58-62 fok körül marad néha kiugrok 65 környékére.
Alapjáraton böngészésnél olyan 40-47 fok.
Eddig egyetlen "hibát" vettem észre ami nem feltétlenül a gép hibája, a catalyst control center nem megy.
COD MW2-COD MW3 egyaránt elmegy 60 néha 100 fps körül,dirt 3 40-60 fps, és ez mint ultra vagy extra grafikán.
Lényegében inkább képeket vágtam vele videót mg nem nagyon de képeknél teljesen jól teljesít, a 12gb ramjával egy jó ideig elég lesz.
A proci telepítgetés, böngészés közben is 20% alatt tartja nagyrészt magát,winrar benchmark teszten 6600 pont körül teljesített.
Megérte!Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
choco01
addikt
válasz BigBlackDog #28431 üzenetére
Én is remélem, maximum akkor megpróbálom szervizzel újra pasztáztatni,meg kifújatni.
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
-
ocsi19
senior tag
Sziasztok!
Van egy Dell e6400-am és úgy döntött, hogy ma nem akar elindulni...
Bekapcsolom, ekkor felpörög minden, a kijelző fekete és a "lakat A" világít..leáll...megint felpörög és leáll...
egyszer pedig bekapcsolódott a kijelző is és színenként változott a kijelző...hol piros...hol kék...stb..Mi lehet ez?
-
fogtunder
nagyúr
válasz ocsi19 #28440 üzenetére
gondolom kiszedett akkuval már próbáltad, csak tápról. ha nem, akkor az megér egy kört, legalább azt ki lehet zárni. aztán, ha eljutsz odáig, akkor a gyári dell pc diagnosticsot kellene lefuttatni, ha ezt nem bírod megtenni, akkor valszeg zsebbenyúlós lesz (gondolom már nem garis, mert akkor a dellt hívtad volna).
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Mit javasoltok, így nemsokára karácsony előtt, egy olyan DELL típusra, ami DirecX11-es és a elboldogul 1-2 lájtosabb játékkal (Pl. FableIII, stb. =ok, tudom hogy a Fable nem DX11-es)
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
McLaca
őstag
válasz fogtunder #28423 üzenetére
Az tény, és ezzel tisztában is vagyok. De ha SSD meghajtód van kikapcsolt lapozófájllal, 64 bites Win7-esen, akkor biz' a 4GB el tud fogyni, és el is fogyott, úgyhogy szükségszerű volt a csere, így legalább tudok egy 1GB-os RAMdrive-ot is csinálni temp file-oknak, hogy az se az SSD-re menjen, és végre a virtuális XP-met is tudom megfelelő mennyiségű RAM-mal futtatni (korábban ha virtuális XP-t akartam indítani, gyakorlatilag minden mást be kellett zárnom, hogy ne fussak ki a RAM-ból.
Vasinger!: 2×2GB volt benne eddig, ugyanúgy dualban ment, mint most a 2×4GB. Késleltetésben pár ns-mal rosszabb is az új, mint a régi volt, másolásban gyorsabb, írás-olvasásnál fej-fej mellett vannak.
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest