- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
oncsi
őstag
-
prebuds
aktív tag
válasz
EstiloL2 #30087 üzenetére
Jó, igaz, a garancia más tészta. Bár sokszor a garanciális ügyintézés is pénzbe kerül, mert ráhúzzák, hogy te cseszted el, nem rendeltetésszerű használat stb... Nekem tökéletesen megjavította a gépet, ötletelt, belerakott néhány extra dolgot, szóval látszik ,hogy élvezi, szereti a munkáját, ez manapság ritkaság.
-
premete
veterán
válasz
EstiloL2 #29453 üzenetére
Jó, hát te biztos jobban tudod, hogy melyik az erősebb, mint a notebookcheck.net.
Komoly játékot nem akar, ahhoz mindkettő intel kevés lenne, mint erdőtűz ellen a vizipisztoly.
Te komolyan azt hiszed, hogy a vga a legfontosabb alkatrésze egy számítógépnek, és a processzort csak a vga kártyának "mellérakják" ? -
válasz
EstiloL2 #29448 üzenetére
Köszönöm a választ.Én is inkább afelé hajlottam de nem igazán tudtam dűlőre jutni magammal.
Egy kérdésem lenne még ezzel kapcsolatban.A neten kerestem a 3521-hez akkumulátort (sajnos több órás utazásokhoz szükséges egy pótakksi) de nem találtam hozzá.Azt megtudod vagy megtudja mondani valaki hogy mi a tipusszáma az akkumulátorának?
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
EstiloL2 #29415 üzenetére
Ide is felraktam Ha így sem megy, akkor nincs több ötletem.
(A biztonság kedvéért bemásolom a tagek nélküli linket is : http://kepfeltoltes.hu/130203/2013-02-03_13.15.45_www.kepfeltoltes.hu_.jpg )
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
EstiloL2 #28415 üzenetére
Az üzleti szériában sem csinálnak "szebbeket": katt
Szerintem nincs kapcsolat a külső és belső tartalom között. Tehát lehet nem annyira csicsás, de ettől nem rosszabb. Amúgy meg ki az aki a töltőjét nézi, hogy szép e vagy sem? Én még ilyenről nem hallottam.
Igazából az Inspironoknak a kék ledje a csatlakozójuk végén is design miatt lett úgy megcsinálva, nem azért mert attól jobb.
-
premete
veterán
-
masholnap
senior tag
válasz
EstiloL2 #28236 üzenetére
egy csöppet kevésbé melegszik, de kemény terhelésnél ugyanúgy visszafog. nekem audio-videokódoláshoz kéne és az keményen megdolgoztatja a procit. inkább egyelőre lemondtam a dellről ezért, bár a pasztázás sokat segít. azért figyelem a fórumot, hátha az újabb eresztés talán jobb
-
huszi.gyb
senior tag
válasz
EstiloL2 #28120 üzenetére
Köszönöm... Hát, 1,5 éve rengeteget szívtam a driverekkel. Most kapott a szörnyeteg egy SSD-t, úgyhogy újra telepítem... Lehet, hogy akkor a GMA-t használta? Vagy nem tudom mi lehetett, de akkor próbálkozok. (Mivel kíváncsi voltam, letöltöttem a játékot, jövő héten hozza a postás eredetiben, remélem azzal menni fog
) Lehet, hogy az is közrejátszott...
-
sdombi
tag
válasz
EstiloL2 #27700 üzenetére
Szia!
Én egyik ismerősömmel vetettem egy ilyen gépet, korszerűsítés végett. Annyi, hogy az a gép i5-ös, meg 4 gb ram van benne. Egyébként nagyon masszív a cucc, kb majdnem hozza az én Latitude gépem szintjét, viszont a masszívság ára a súly. Nem túl könnyű szerkezet az tény. Tényleg minőségi érzete van az embernek amikor megfogja. Gyorsaságában nincs gond vele, win7-es driverekkel sem volt semmi gond. Az akksi idő wifivel bekapcsolva olyan 4 óra körül, pontosan nem tudom, de ha jól ügyeskedik az ember az 5öt is ki lehet szerintem belőle hozni. Melegedési problémája nem volt vele, de azért nem is egy jeges gép az biztos. Szóval nyáron még lehet vele gond, most átlagos használat mellett szerintem kibírhatóan meleg/langyos az alja, a teteje egyáltalán nem melegszik viszont (pontos hőmérsékleteket nem tudok). A képernyője egész jó, a színek kicsit sárgásak voltak, de ezt azért lehetett kalibrálni. A hangszórója viszont baromi jól szól ahhoz képest, hogy notebook. Egyelőre ennyi jutott eszembe.
Ha bármi kérdésed van csak kérdezz.u.i.: 4 magos i7-est viszont nem ajánlom... sokat fogyaszt és túl nagy a hőtermelése is.
-
Naigen
aktív tag
válasz
EstiloL2 #22027 üzenetére
Szeva, köszi az eddigieket. ex3c-nek is
Nem körülményesség, azért fontos a hangerő, mert az ágy végében figyel a mostani is, éjszaka, ha dolgozom nem mindegy milyen hangja van. Azaz nekem még csak az lenne, de barátnő mellettem alszik, szal jó fél méterre van a feje a géptől. Persze főként nem játszom ilyenkor, mert webes felületen érem el amit kell, de azért, ha nagyon nincs történés befigyel egy kis játék is.A méret különösebben nem érdekel, asztalit váltott ki a mostani is, de gondoltam veszek egy kicsivel nagyobbat.
Biztosan nem melegszik annyira az i5, mint a tiédVmi még eszembe jutott, vmelyik usb tölt kikapcsolt állapotban, ill mennyire érezhető, amikor működésbe lép a Turbo Boost? Hangban, hőben
-
Naigen
aktív tag
válasz
EstiloL2 #21997 üzenetére
Sziasztok, igen a "Milyen notebookot vegyek?" topicban erősen kerülendőként aposztrofálják az Inspironokat. A kérdésem az lenne, van-e vki akinek n7110-e van? lénye 2410M és nVidia 525 legye benne. Az érdekel mennyire hangos mondjuk böngészés közben, ha a böngészőben meg vagy nyitva vagy 30 oldal. Mennyire melegszik ilyenkor. Ill, futtatna vki egy legalább negyed órás aida64 stabilitás tesztet linkelné a képet? Érdekelne a hőfok és mennyit forog a venti alapon és maxon.
De 5110 tulaj is írhat, tesztelhet, bárkitől szívesen veszem a tájékoztatást.
Ha esetleg van androidos teló, smart tools -szal (free) mérhetne egy zajszintet, alap és full terhelésnél, úgy 15 centire a hűtőtől. De ez már nagyon extra lenne
-
badd
tag
válasz
EstiloL2 #21934 üzenetére
Én is csatlakozok. Hozzám két napja jöttek ki, és gyorsan(tényleg gyorsan, mivel sajnos pont úgy jött hogy nekem fél órán belül el kellett mennem) kicserélte a billentyűzetet és a hibás monitor fedőlapot. Sokkal gyorsabb is felvenni velük a kapcsolatot (egyből) a Dell hibabejelentő telefonszámával szemben (ahol két 10perces zenélgetés után untam meg).
Köszönöm szépen én is! Csak ajánlani lehet őket!
-
syC
addikt
válasz
EstiloL2 #21402 üzenetére
"Ha maxra rakod a hangerejét nem is lehet hallani a hűtést."
Ha a hpmon feltekerem a hangerőt, a szomszéd traktort is elnyomja.
Mod: Igazából tartok egy kicsit ettől a delltől. Nagyon jó cuccok vannak benne,de éppen ezért félek egy kicsit a minőségtől. Nem szeretnék egy hajlítható műanyag borítású bóvlit venni. Na mindegy, az lesz a legegyszerűbb, ha bevizsgálom saját magam a boltban. Köszi a hsz-t.
-
pikador
csendes tag
válasz
EstiloL2 #21216 üzenetére
Most épp egy Dell N5110-öst telepítek. Nem volt egyszerű valóban a bluetooth driver megtalálása. Egy Atheros Bluetooth AR3011es van benne. Sajnos hivatalos forrásból nem találtam hozzá drivert, ezért hotfilesról kellett töltenem hozzá.
A driver neve, ami nálam működött atheros_bt_71018.exe, ezt keresd meg a neten, kb 65.1 mega. Ezzel felment szépen. Kipróbálni nem tudtam, de már hibát nem jelez. Linket sajnos már nem tudok adni, de biztos megtalálod. Felelősséget nem vállalok érte, hogy csak a driver van a csomagban
-
sunone
aktív tag
válasz
EstiloL2 #20779 üzenetére
Intel Centrino Wireless-N 1030 Bluetooth Adapter
08.23. környékén is volt már egy kiadás, de tegnap jelent meg a friss bluetooth driver frissítés 1030-ashoz
nekem segített valamit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- VGA kibeszélő offtopik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo Z51-70 gamer laptop (I5,8gb,250 SSD)
- Dell Latitude 5590 laptop (i5,8GB, 256gb)
- Erős 10 magos Lenovo T14 S gen3 (12.Gen Core I5 16Gb DDR5) laptop - Premium GARANCIÁLIS!
- Újszerű erős ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I7 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows11)
- Legion Y530 15ICH 15.6" FHD IPS i5-8300H GTX 1050Ti 16GB 128GB + 1TB magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Töredékár! Samsung Galaxy Z Fold 7 512GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest