- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- V.Milán: ⭐DICSŐSÉGFALAM⭐
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Handball94
aktív tag
válasz
choco01 #30221 üzenetére
Le van telepítve nekem is a Dell QuickSet a Dell 5521-esemre, viszont csak annyit tudok szabályozni, hogy:
"Ez a mód az akkumulátor élettartamának maximálisra növelésére érdekében használandó. Az akkumulátor csak 50% és 100% között tölt."Illetve van még egy benne:
Hosszú élettartam mód,
"Használja ezt az üzemmódot, hogy megóvja az akkumulátort a gyakori töltés-lemerülés ciklustól. Az akkumulátor csak 88% és 100% között tölt."Viszont nekem valami olyasmire lenne szükségem, hogy csak pl 40%-ig töltse fel, ezt valahogyan el tudnám érni?
-
-
kiskaktusz
addikt
válasz
choco01 #29787 üzenetére
Igen, a dell garanciája ezért jó, hogy belenyúlhatsz magad is, persze a szétbarmolásra nem vállalnak garanciát, viszont nem kell egy ram bővítésért a szervizhez rohangálni. A samsungnál pl ha csak megkarcolódik a fekete festék a csavaron a csavarhúzó miatt, már buktad a garit.
Szóval szerelgetheted a géped, de csak óvatosan. Ha nem vagy jártas benne, inkább vidd el egy céghez.
-
kiskaktusz
addikt
válasz
choco01 #29778 üzenetére
Ha linux alatt tudsz dl lemezt írni, akkor nyilvánvalóan nem hardveres a gond. A dell csak hardveres gondokra ad garanciát, a szoftverproblémákra nem. Keress más szoftvert, ami tud írni dl lemezt és próbáld meg azzal. Ha nem, akkor linux alól írd ezeket, de ha így beállítasz egy szervizbe, csak egy 180 fokos fordulatot ajánlanak hazafele, mert nincs vele gond hardveresen.
-
Patrick76496
őstag
válasz
choco01 #29458 üzenetére
Mivel nincs mire mentést készítenem, ezért a Win7-re raktam fel, a Windows.old mappát pedig kitöröltem, miután kimentettem róla a számomra fontos adatokat. Igazából még egyszer sem volt formázva, az első telepítés óta, lehet ez lehet a baj?
Az asztalin viszont formáztam az adott partíciót, és villámgyorsan starol. Mondjuk az alapból 2x olyan gyorsan is indult a laposhoz képest.
-
Zoleee89
aktív tag
válasz
choco01 #29392 üzenetére
Nekem email-ra válaszoltak bár nem valami udvariasan az tény, és állításuk szerintem többször is kerestek telefonon, amiről én nem kaptam semmilyen jelzést/értesítést sem
Ma vissza utalták a teljes vásárlási összeget a számlámra, most már csak keresnem kell egy jó napot amikor felutazom Pestre iPonba megvásárolni a gépet -
mghltm
addikt
válasz
choco01 #28954 üzenetére
egy kozelito erteket kapsz, ha kihuzod a tapkabelt es csak akkurol megy a geped. az aida energiagazdalkodas reszet nezd meg. a valos fogyasztas ennel tobb ( ac/dc adapter hatasfoka + az aida is teved valamennyit )
-
Dhampir
félisten
válasz
choco01 #28927 üzenetére
Azt a programot nem ismerem. Én Kiwi Linuxot szoktam használni, akár live rendszerként is, ez tulajdonképpen egy Ubuntu, csak pár codec már hozzá van adva, és alapból nem a Unity környezetet tartalmazza. Viszont úgy tudom, hogy a Kiwi Linux Wubival nem telepíthető, és csak 32-bites kiadásban létezik.
Amikor Windowsra tettem rá, akkor pendriveról bootoltam be, és miután meggyőződtem arról, hogy nekem az a Linux megfelelő lesz, mert csont nélkül kezeli a hardvert, akkor Linuxból indítottam el a telepítést.
Komolyabb eszközöket tartalmazó live Linuxos CD-kről ITT olvashatsz bemutató leírásokat.
-
gilfoyle
őstag
válasz
choco01 #28918 üzenetére
Vagy miért nem jó a VirtualBox? Itt meg tudsz osztani mappákat, amiket mindkét rendszer lát.
Ubuntu 12.10-et használok, virtuális gépen van win mert kell exceleket makróznom. Teljesen használható így.Régebben az EASEUS Partition managerrel szoktam átméretezni a partíciót, létrehozni az újat és arra mehet a linux.
-
-
-
huszi.gyb
senior tag
válasz
choco01 #28367 üzenetére
Helló!
Igen. Én is azt csináltam, most telepítettem újra az N5110-esem. Amúgy a VGA-s kérdésre...
Eddig (1,5 év) én is szívtam ilyenekkel... szaggatott, akadt, és 2,5-ös élményindexe volt...Aztán most, hogy újratelepítettem, más sorrendben raktam fel a drivereket, és jó lett
Bios, Intel, Gt525 így jöttek sorba. Nekem ez segített, sok sikert!
-
sdombi
tag
válasz
choco01 #28362 üzenetére
technikailag minden kérdésedre megvan a válasz a fórumban, csak a 7520 vga-járól alig egy hete volt szó, mondjuk látom a write only itt is nyert a keresés helyett.... tessék....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Robot fűnyírók
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Melyik tápegységet vegyem?
- E-roller topik
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- ASUS Zenbook 14 UX425E i7 1165g7/16GB/512SSD/új akku!/1.14kg
- MSI Modern 14 B11MOU notebook, ÚJSZERŰ állapotban!!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest