Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
Handball94
senior tag
válasz
choco01
üzenetére
Le van telepítve nekem is a Dell QuickSet a Dell 5521-esemre, viszont csak annyit tudok szabályozni, hogy:
"Ez a mód az akkumulátor élettartamának maximálisra növelésére érdekében használandó. Az akkumulátor csak 50% és 100% között tölt."Illetve van még egy benne:
Hosszú élettartam mód,
"Használja ezt az üzemmódot, hogy megóvja az akkumulátort a gyakori töltés-lemerülés ciklustól. Az akkumulátor csak 88% és 100% között tölt."Viszont nekem valami olyasmire lenne szükségem, hogy csak pl 40%-ig töltse fel, ezt valahogyan el tudnám érni?
-
-
kiskaktusz
addikt
válasz
choco01
üzenetére
Igen, a dell garanciája ezért jó, hogy belenyúlhatsz magad is, persze a szétbarmolásra nem vállalnak garanciát, viszont nem kell egy ram bővítésért a szervizhez rohangálni. A samsungnál pl ha csak megkarcolódik a fekete festék a csavaron a csavarhúzó miatt, már buktad a garit.
Szóval szerelgetheted a géped, de csak óvatosan. Ha nem vagy jártas benne, inkább vidd el egy céghez.
-
kiskaktusz
addikt
válasz
choco01
üzenetére
Ha linux alatt tudsz dl lemezt írni, akkor nyilvánvalóan nem hardveres a gond. A dell csak hardveres gondokra ad garanciát, a szoftverproblémákra nem. Keress más szoftvert, ami tud írni dl lemezt és próbáld meg azzal. Ha nem, akkor linux alól írd ezeket, de ha így beállítasz egy szervizbe, csak egy 180 fokos fordulatot ajánlanak hazafele, mert nincs vele gond hardveresen.
-
Patrick76496
őstag
válasz
choco01
üzenetére
Mivel nincs mire mentést készítenem, ezért a Win7-re raktam fel, a Windows.old mappát pedig kitöröltem, miután kimentettem róla a számomra fontos adatokat. Igazából még egyszer sem volt formázva, az első telepítés óta, lehet ez lehet a baj?
Az asztalin viszont formáztam az adott partíciót, és villámgyorsan starol. Mondjuk az alapból 2x olyan gyorsan is indult a laposhoz képest. -
Zoleee89
aktív tag
válasz
choco01
üzenetére
Nekem email-ra válaszoltak bár nem valami udvariasan az tény, és állításuk szerintem többször is kerestek telefonon, amiről én nem kaptam semmilyen jelzést/értesítést sem

Ma vissza utalták a teljes vásárlási összeget a számlámra, most már csak keresnem kell egy jó napot amikor felutazom Pestre iPonba megvásárolni a gépet
-
mghltm
addikt
válasz
choco01
üzenetére
egy kozelito erteket kapsz, ha kihuzod a tapkabelt es csak akkurol megy a geped. az aida energiagazdalkodas reszet nezd meg. a valos fogyasztas ennel tobb ( ac/dc adapter hatasfoka + az aida is teved valamennyit )
-
Dhampir
félisten
válasz
choco01
üzenetére
Azt a programot nem ismerem. Én Kiwi Linuxot szoktam használni, akár live rendszerként is, ez tulajdonképpen egy Ubuntu, csak pár codec már hozzá van adva, és alapból nem a Unity környezetet tartalmazza. Viszont úgy tudom, hogy a Kiwi Linux Wubival nem telepíthető, és csak 32-bites kiadásban létezik.
Amikor Windowsra tettem rá, akkor pendriveról bootoltam be, és miután meggyőződtem arról, hogy nekem az a Linux megfelelő lesz, mert csont nélkül kezeli a hardvert, akkor Linuxból indítottam el a telepítést.
Komolyabb eszközöket tartalmazó live Linuxos CD-kről ITT olvashatsz bemutató leírásokat.
-
gilfoyle
őstag
válasz
choco01
üzenetére
Vagy miért nem jó a VirtualBox? Itt meg tudsz osztani mappákat, amiket mindkét rendszer lát.
Ubuntu 12.10-et használok, virtuális gépen van win mert kell exceleket makróznom. Teljesen használható így.Régebben az EASEUS Partition managerrel szoktam átméretezni a partíciót, létrehozni az újat és arra mehet a linux.
-
-
-
huszi.gyb
senior tag
válasz
choco01
üzenetére
Helló!
Igen. Én is azt csináltam, most telepítettem újra az N5110-esem. Amúgy a VGA-s kérdésre...
Eddig (1,5 év) én is szívtam ilyenekkel... szaggatott, akadt, és 2,5-ös élményindexe volt...Aztán most, hogy újratelepítettem, más sorrendben raktam fel a drivereket, és jó lett

Bios, Intel, Gt525 így jöttek sorba. Nekem ez segített, sok sikert!
-
sdombi
tag
válasz
choco01
üzenetére
technikailag minden kérdésedre megvan a válasz a fórumban, csak a 7520 vga-járól alig egy hete volt szó, mondjuk látom a write only itt is nyert a keresés helyett.... tessék....
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Jövedelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Netfone
- Óra topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 // 13.3" FullHD, i5-10310U, 16GB RAM, 512GB SSD, Win11 Pro
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ROG Strix G513RS 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800H RTX 3080 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090 (FOGLALVA)
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ez kezd nekem kicsit sok lenni a Delltől. A TP-nél nem volt ilyen gond soha