Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Dell notebook topic (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#27851) sagit válasza premete (#27848) üzenetére


sagit
addikt

Még nem, SzaboZE fórumtárs szerzett fedlapot csak nem értem oda a bankba sajnos. Holnap elintézem az utalást, elküldi és amikor azt átrakom akkor természetesen a zsanérokra is rá fogok lesni és egy újrapasztázást is megejtek.
Mondjuk így se forrósodik a gép túlságosan, felülről is tud szívni vagy csak alulról?

Chaser: nem ér ips-hez hasonlítani ;] a 2530p kijelzőjénél szebb

x200-am majdnem lett, de végül 2530p lett belőle a hdd+ssd kombó miatt, 3 hét múlva ha minden jól megy sikerül egy 12,1"-os x200 féle ips panelt szereznem, megpróbálkozok vele hátha sikerül bedobni a HP-ba (elviekben akadálya nincs)

t400 is esélyes volt az e4300 vétele előtt de a backlight keyboard miatt a Dell-t választottuk.

[ Szerkesztve ]

Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||

(#27852) eos30d válasza Chaser (#27842) üzenetére


eos30d
aktív tag

Száz alatt hozza jutottam,garis meg márciusig,nekem nincs ha vele csak az angol bill. :)

(#27853) Chaser válasza sagit (#27851) üzenetére


Chaser
titán

Nem IPS-hez hasonlítottam :N ahhoz tényleg "nem ér" kategória lenne. A mostani T60-am kijelzője mögött nyugodtan elbújhatnak a dell FHD paneljai is, de még egy 22-23 u2211h v akármi is max egálban van vele, hiába 6 éves a gép:) De az x200 TN panelja is sokkal jobb volt mint ami nálam volt a Dellben. Sőt, A D430 panelja az szebb volt mindkettőnél:)
Talán Szaboze mester mondta, hogy az ccfl, én meg leírásokban ledet találtam rá. Abba akartam próbából BH AFFS panelt rakni mikor nem volt x200-am. De végül elmaradt a projekt, nekem azok a gépek kicsik, ahhoz viszont nagyon hogy igazán mobilak legyenek, tabletek meg sokat fejlődtek, IPS is van dögivel...:)
Backlit nekem is bejön, viszont thinklight meg hasznosabb. Most is világít a kis pilács, és közelébe nem terheli úgy a szememet, mintha csak a kijelző világítana. / villanyt kapcsolni meg lusta vagyok felkelni:D/

eos30d: Használd egészséggel / és ne próbálj ki egy x200-at v T400-at :N /

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#27854) eos30d válasza Chaser (#27853) üzenetére


eos30d
aktív tag

Nagyon köszönöm. Hát én még csak egy kisegér vagyok a használható gépek között. Hp pavilion típusú laptopjaim voltak (vannak) eddig. De lehet beszerzek olyat is majd próbának, mert kapásból két ismerősöm megvenné most ezt a dell-t :K

(#27855) premete válasza Chaser (#27853) üzenetére


premete
veterán

Nekem is volt x200-asom, annak volt az öszes között a leggyalázatosabb kijelzője, se fényerő, se színek, csak valami fakóság; a thinklight pedig egy nagy 0 a háttérvilágításos billentyűzethez képest, annyi fénye sincs, mint amennyit a kijelző ad, Mondjuk az e4300-asnak a fényereje magas, de a színei nem valami szépek, az Elitebook 8460p, vagy a Latitude e6220/e6320/e6230/e6420/ színei szebbek, a fullhd-s e6520-é még szebb (abban is többféle kijelző van).

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#27856) Chaser válasza premete (#27855) üzenetére


Chaser
titán

Te magad mondtad nem is olyan rég a notebook topikban, hogy a 4300-ast is sokféle kijelzővel szerelik. Nos ez igaz x200-ra is, 7-8 gyártó panelja került bele. / De ebbe lehet rakni AFFS IPS panelt . És most hogy szóba került, talán a dellbe is lehet rakni IPS, van pl az Asus Zen 13.3" LED, FHD IPS.. egészen biztosan csillagászati ára van, de elméletileg belerakható /Te is gagyi kijelzőst fogtál ki x200-ból, én is E4300-ból. Ez viszont azon nem változtat, hogy. pad+trackpoint+bill+hűtés+melegedés köszönőviszonyban nincs egymással a két gépnél, és nem a dell javára :P Thinklightról meg elmondtam a véleményem, aki backlitezni akar hajrá, újabb TP gépekben van már backlit+thinklight is. Poénnak jó volt a backlit, de használhatóságban nekem utóbbi bizonyult sikeresnek, ez szubjektív valóban:)

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#27857) sagit válasza premete (#27855) üzenetére


sagit
addikt

Szerintem is sokkal frankóbb mint a thinklight/nightlight. A háttérvilágított bill hiányzik egyedül az előző xps notimból, illetve még a kijelzője is.

Chaser: Asztalon használja barátnőm. Mezei netezgetésre, ilyenkor 45°C körül van a proci, és a gép is halk. Szerintem ez teljesen megfelelő hőmérséklet. A HP-m kapásból 6-8 fokkal melegebb ugyan ilyen használat mellett.

[ Szerkesztve ]

Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||

(#27858) Hegyirabló válasza BigBlackDog (#27843) üzenetére


Hegyirabló
veterán

Pont ez az, amit még néztem.

(Szerk.) Illetve az G585.

[ Szerkesztve ]

Aquila non captat muscas.

(#27859) tragiQss válasza Chaser (#27856) üzenetére


tragiQss
tag

Think-/backlight témához csak annyit: előbbi ad egy minimális világítást az egész környezetnek akkor is, ha történetesen sötét a képernyő, a backlight meg - legalábbis az e6520-on inkább zavaró, mert sötétben elvakít a billentyűk mellett kiszűrődő fény. (mondjuk nekem nagyon rossz a szemem, egészséges szemű embert nem biztos, hogy zavar)

(#27860) mghltm válasza tragiQss (#27859) üzenetére


mghltm
addikt

szoftveresen tudod modositani a fenyerot ha zavar :)

still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc

(#27861) premete válasza sagit (#27857) üzenetére


premete
veterán

Ízlések és pofonok...én háttérvilágításos billentyűzet nélküli laptopot meg sem vennék.....

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#27862) sagit válasza premete (#27861) üzenetére


sagit
addikt

Szerintem is alapnak kellene lennie ennek a funkciónak, lassan az is lesz remélem. Illetve a felbontás is növekedhetne már.

Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||

(#27863) Chaser válasza sagit (#27857) üzenetére


Chaser
titán

Mondom ne próbálj ki egy x200-at...hőmérséklet kb ugyanannyi, annyi különbséggel, hogy a gép hangtalan. Mindezt 12"-os kaszniban meg tudták oldani. azt is, hogy a zsanérok évek múlva is úgy funkcionáljanak ahogy eredetileg. De nem akarok itt flamelni, csak az érdekelt volna milyen optika is megy E6400-be, de úgy látszik ezt nem tudom meg:)

tragiQss: Én is ezt mondtam kb.

premete: Kellemes tényleg. De én a magam részéről azért egy A+ kategóriásan működő billzet+pad+trackpoint triót várok első körben egy business géptől. Ezek nélkül nem is vennék gépet. Nem véletlen adtam el a 4300-asokat.

szerk: sagit: Felbontás növekszik, asus zen ismét. 13.3" FHD IPS, de van belőle 11 v 12" is. A "retina" display is már több mint 6 éve kitalálták az IBM-nél, csak hát nem epöl' és így nem volt akkora májerság mint manapság...

[ Szerkesztve ]

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#27864) tragiQss válasza mghltm (#27860) üzenetére


tragiQss
tag

Tökmindegy, nálam minimálisra van állítva, akkor is zavar. De ezt az egyet nem feltétlenül írom a Dell számlájára, mivel pl. nappal a redőnyt is le kell eresztenem, ha ablakkal szemben ülve használni akarom a gépet.
És az is igaz, hogy nem asztalnál ülve használom, így kissé laposabb szögben látom a billentyűzetet... ;)

(#27865) kutyuska válasza SzaboZE (#27834) üzenetére


kutyuska
aktív tag

Felraktam a drivert, majd az alkalmazásokat ( Sec manager, Embassy )
De ettől függetlenül továbbra sem működik. Az alkalmazások futnak, de a CVDiag nem látja az ujjlenyomat olvasót.

" Babra munka, de megéri! "

(#27866) tragiQss válasza Chaser (#27863) üzenetére


tragiQss
tag

Nem teljesen ezt mondtad, mert szerinted "poénnak jó", szerintem meg használható a backlight (vagy a backlit az nem csak elírás? Na mindegy), csak az IBM/Lenovo-féle megoldás nekem is szimpatikusabb.

(#27867) Chaser válasza tragiQss (#27866) üzenetére


Chaser
titán

Backlit-nek "becézik", gondolom valami szleng vagy spéci szakkifejezés. Persze poénon túlmenően is jó. De ha thinklight vagy backlit közt kell választanom nekem thinklight kell. / persze legjobb lenne mind2:)/ vakon gépelni igazából elég jól tudok már, erre értettem hogyy poénnak jó a backlit nekem.

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#27868) mghltm válasza Chaser (#27867) üzenetére


mghltm
addikt

nem szleng, a lit a light szinonimaja

still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc

(#27869) BoGyo[ME]


BoGyo[ME]
tag

Sziasztok!

Lassacskán 1 hónapja boldog DELL Inspiron 17R SE 7720 tulaj vagyok. Az, hogy elégedett vagyok vele nem kifejezés: minőségi anyagok, gyors, halk, a full hd nagyon tetszik, + még akár hordozható is (nekem DTR-nek kellett)...

ami zavar:
- valaki írta itt korábban, hogy az ezüst keretben fekete fedlap csúnya - ezzel egyet kell értenem (nem látott esetleg valaki ezüst színű méhsejtmintájú fedlapot ehhez a géphez?);
- bár az összeszereltsége kiváló, viszont a billentyűzet "takarólemeze" illeszkedhetne pontosabban is (1-2 mm-es rések vannak mind a billentyűk és a lemez, mind a csüklótámasz és a lemez között);
- a touchpad zavaró: gépelés közben néha össze-vissza ugrál a kurzor, pedig észre sem veszem, hogy hozzáérnék... (nem kellene egyébként automatikusan kikapcsolnia, ha gépelek, olybá tűni, hogy van egy közelségérzékelője :F ).

Ugyanakkor egy kérdésem is lenne: kicsit zavar, hogy "elpocsékolom" az üres mSATA bővítőhelyet, viszont egyszerre két dologra is szükségem lenne, ha működnének:
- mini PCI-E 3G modem,
- mini PCI-E Hibrid TV tuner.

Szerintetek tudja egyáltalán kezelni ezeket a gépem? Azt olvastam, hogy a WWAN nem biztos, hogy kezeli az mSATA-t, de fordítva biztos OK? Illetve a gépben nem találtam beépített antennát tunerhez, meg nincs is hozzá külső csatlakozó; kérdésem, hogy ettől függetlenül használatóvá tehető valahogy (pl. beleszuszakolok egy antennát a résekbe (mondjuk a WiFi antenna vezetékei mellé), vagy esetleg létezik más technikai megoldás?)

Ha működnének, akkor esetleg tudnátok konkrét típust ajánlani (pl. ez: [link] jó lehet?)

U.i.: valaki korábban kérdezte, hogy 8 vs. 16 GB RAM tehető-e bele: az enyém minden probléma nélkül kezeli a 16 GB-ot.

(#27870) tragiQss válasza BoGyo[ME] (#27869) üzenetére


tragiQss
tag

Touchpad: nem tudom, milyen drivert kaptál hozzá, a latitude driverében lehet állítgatni ilyesmit, ott nem néztél még körül?
Nálam úgy hívják, hogy TouchGuard.
Plusz az érzékenységét kell alaposan levenni, mert alapjáraton azt is érzékeli, ha 1-2mm-rel fölötte van a kezed... :(

[ Szerkesztve ]

(#27871) SzaboZE válasza eos30d (#27838) üzenetére


SzaboZE
addikt

Miért nem cseréled ki a billentyűzetet? ;)

Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu

(#27872) SzaboZE válasza kutyuska (#27865) üzenetére


SzaboZE
addikt

Akkor sajnos elképzelhető, hogy az ujjlenyomat olvasóval van gond :(

Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu

(#27873) tragiQss válasza kutyuska (#27829) üzenetére


tragiQss
tag

Bocs, ha sértőnek érzed a feltételezést, de a telepítést leírás szerint, pontosan abban a sorrendben végezted, ahogy le van írva? Tapasztalataim szerint még a látszólag egymástól független szoftverek telepítésének sorrendje sem mindegy, ha dellről van szó...

(#27874) sagit válasza Chaser (#27863) üzenetére


sagit
addikt

Nem tudok válaszolni milyen optika megy bele sajnos :/

Soldi3r ha hazajön Angliából akkor tőle veszem az IPS panelt (elvileg) , itt lakik közel hozzám. Akkor rálesek a notijára ha megengedi.
Az SSD+ passzív működés / 2000 RPM ami hangtalan teljesen megfelel mint a Dell-nél mint a HP-nál, ettől nem tudom hogy tudnának halkabbak lenni :)

Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||

(#27875) sagit


sagit
addikt

Megjött az E4300-ba az USB 3 kártya de sajnos kilóg egy picit :/

[ Szerkesztve ]

Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||

(#27876) Chaser válasza sagit (#27874) üzenetére


Chaser
titán

Megoldottam:) Milyen kártáyt vettél hogy kilóg a gépből? amiket én szoktam venni még nem lógott ki sehonnan. De én csak EC54-set szoktam venni, mintha 4300-ban 34-es lenne.

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#27877) sagit válasza Chaser (#27876) üzenetére


sagit
addikt

őt vettem

Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||

(#27878) Chaser válasza sagit (#27877) üzenetére


Chaser
titán

Elvileg "hidden", meg kéne nézni másik gépben. Ha ott nem lóg ki akkor dellben kisebb a hely. NEC v ASM chipsetes? Képen NEC van, leírásnál ASM-et mond:) Utóbbival 1ébként jobban járnál. Vettem már ettől a csókától valamit, de nem vezérlőt az biztos, csak annyi rémlik hogy én se voltam vmiért 100%-ig elégedett a cuccával.

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#27879) akyyy válasza BoGyo[ME] (#27869) üzenetére


akyyy
senior tag

Kipróbáltam én is ezt a touchpad dolgot, bár nekem már feltünt hogy ha be van kapcsolva akkor nem ugrál az egér, szembe a régi notijaimal ami biztos hogy elugrott :D

szoval nekem müködik, tegyél fel drivert.

(#27880) sagit válasza Chaser (#27878) üzenetére


sagit
addikt

ASM chipsetes

És nem lóg ki a 2530p-ből, akkor a Dellben kisebb a hely. Egy ilyet várok még, de azt a HP-ba. Elötte egy NEC chipes kártyám volt de az csak usb portokat adott.
Am miért jobb az ASM?

[ Szerkesztve ]

Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||

(#27881) Chaser válasza sagit (#27880) üzenetére


Chaser
titán

Stabilabb, megbízhatóbb. Nec chipes USB3 cuccok eléggé kiszámíthatatlanok voltak. Volt hogy egy rendelésből fele defektes. ASM-mel nem volt gondom. Amit vársz az elég jó cucc ha ASM:) Valós sebességét jelenleg SSD meg jobb fajta USB3 pendrive hiányában még nem tudtam tesztelni.

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#27882) sagit válasza Chaser (#27881) üzenetére


sagit
addikt

OFF: Abból a NEC usb-ből 2-t vettem egyszerre, csak az egyik volt jó, a másik 10-ből csak egyszer ismerte fel a pendrive-ot. Az eladó jófej volt és fizetett, azt hittem csak pechem van. A végsebességét nem tudom a csatolónak mert csak pendriveom van USB3-as.
Amit pedig várok az elvileg ASM chipes.

ON: Az E4300-at is sikerült passzívra állítani HWiNFO64-el + RMclock-kal. Sajnos a HW infó nem tudja olyan precízen állítani a ventillátor sebességét mint a HP-n, csak két lépcsőben.

Rmclock-ban alulfeszeltem a procit, de csak 7-es szorzóig. Addig minimum fesszel is stabil simán a gép, a magasabb órajeleket még nem teszteltem ki.

A ventiszabályzást pedig így állítottam be:

55 °C-ig hagyom melegedni, az még bőven kevés. Netezés mellett csak akkor kapcsolja a ventit így ha 720p/1080p videót nézünk. Egyébként 46-47°C körül megáll a hőmérséklet.

[ Szerkesztve ]

Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||

(#27883) air


air
nagyúr

Hello!

Továbbra sem tud senki segíteni Inspiron 1564-re Intel GMA driver telepítésében? :O

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#27884) Attix82


Attix82
őstag

Üdv!

Van egy ilyen laptop: Dell Inspiron DI7520A-3612-6GH75D6AL

Kérdés az, hogy miért nem megy a dedikált VGA benne? Csak a CPUba lévőt terheli.

Valami be kell kapcsolni? Vagy ki kell kapcsolni?

[ Szerkesztve ]

(#27885) mghltm válasza air (#27883) üzenetére


mghltm
addikt

innen probaltad mar? ( bocs ha igen! )

still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc

(#27886) fogtunder válasza Attix82 (#27884) üzenetére


fogtunder
nagyúr

biztos vagy benne, hogy nem megy? az új megoldásoknál mindig az integrált kártya adja a jelet, akkor is, ha nem ő számol, simán lehet, hogy ő látszik aktívnak, de ott van mögötte a másik is.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#27887) Attix82 válasza fogtunder (#27886) üzenetére


Attix82
őstag

Ez látszódik:

Vagy ez csak fizikát számol és azért nem mutatja az AMD VGAt?

[ Szerkesztve ]

(#27888) air válasza mghltm (#27885) üzenetére


air
nagyúr

Igen. De az Intel csomagjából csak a Turbo Boost drivert ajánlja fel.
Olyan mintha le lenne tiltva a prociban lévő vga vezérlő.
De szerintem ezt a Dell nem tudja megcsinálni.
Hardvereszközök között sem jelenik meg az Intel GMA HD, csak az Ati 5450.

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#27889) ocsi19 válasza Chaser (#27840) üzenetére


ocsi19
senior tag

Már lehet kapni típus specifikus HDD Caddy-t is. :))

(#27890) air válasza air (#27888) üzenetére


air
nagyúr

Érdekes dolgot találtam az Aida64-ben. Az alaplapi chipset részénél, az északi híd paraméterei között van a grafikus vezérlő típusa. Ennél látszik, hogy van benne egy Intel GMA HD. De a grafikus vezérlő állapota sorban pedig azt írja, hogy "Letiltva". Vajon miért van letiltva? És hogyan lehetne engedélyezni? Ha ez gyári hiba, akkor lehet ilyen miatt cseréltetni az egész (2,5 éves) gépet?
Attix!
Nekem pont fordított a problémám. :D

[ Szerkesztve ]

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#27891) SzaboZE válasza air (#27890) üzenetére


SzaboZE
addikt

Persze, gondolom azt is írja az Aida, hogy nem csak cseregép, hanem ajándék autó is jár ilyenkor :)

Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu

(#27892) Chaser válasza ocsi19 (#27889) üzenetére


Chaser
titán

Ilyenem van nekem is :P , csak még el kéne menni érte.

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#27893) ocsi19 válasza Chaser (#27892) üzenetére


ocsi19
senior tag

én azon gondolkodom, hogy rendelek egyet ebay-ről...még sosem rendeltem semmit onnan, azért tartok tőle kicsit.

(#27894) Chaser válasza ocsi19 (#27893) üzenetére


Chaser
titán

Hát ki kell fogni:) Sok cuccom van ami "lomtárban" végezte. Van hogy akár 2 hónap is az átfutási idő. Van hogy nem azt küldik ami a képen van. Ilyen mint az apró itt, csak nagyobb:D

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#27895) air válasza SzaboZE (#27891) üzenetére


air
nagyúr

Most ezt nem értem. Miért van szükség ilyen személyeskedő megjegyzésre? Hasznos hozzáfűzni valód nincs?

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#27896) Chaser válasza air (#27895) üzenetére


Chaser
titán

Hülye kérdést tettél fel, hülye választ kaptál :P Ha gyári hiba is lenne, ugyan mért cserélnék az egész gépet? Lapcsere, ennyi. De gondolom intel +ati v nv-s géped van és mikor aidat nézted csak a diszkrét volt engedélyezve, ilyenkor nyilván azt írja a másikra hogy letiltva.

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#27897) air válasza Chaser (#27896) üzenetére


air
nagyúr

Miért hülye a kérdés? 2,5 éves gép egy olyan típusból, ami kevesebb, mint 1 évig volt a piacon. Szinte biztosan nincs hozzá alkatrész.

"mikor aidat nézted csak a diszkrét volt engedélyezve, ilyenkor nyilván azt írja a másikra hogy letiltva."

Nyilván. De hogyan lehet egyiket vagy a másikat engedélyezni vagy letiltani? És miért nincs nyoma az Intel GMA HD eszköznek a világon sehol?

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#27898) sagit


sagit
addikt

E4300-hoz melyik a legnagyobb külső akku? E6400 és társaihoz valót nem tudunk használni hozzá?

Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||

(#27899) sagit válasza sagit (#27898) üzenetére


sagit
addikt

Lejárt a szerkesztés.

E4300-hoz csak 48Wh-s akkut találtam, E6400-hoz pedig 84Wh-s is van. A csatlakozó nem ugyan az?

Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||

(#27900) Chaser válasza air (#27897) üzenetére


Chaser
titán

:) Na pont a dell az, akinél nincs egy 2.5 éves géphez alkatrész ;]
Nyilván azért nincs nyoma, mert le van tiltva? Akár bios-ban lehet engedélyezni, akár OS alatt. Melyik modell?

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Dell notebook topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.