- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe-ker
senior tag
Üdv mindenkinek!
Inspiron 9400-ba mekkora a legnagyobb proci amit bele lehet rakni? Most egy Intel Core 2 Duo T7400 van benne. Valamint max memóriát.
Előre is köszi! -
gilfoyle
őstag
A Latitudekhez van nvidia driver Ubuntuhoz.
Pont az a bajom, hogy nem tudok fixen Intelt használni. Ugyanis nem tudom bekapcsolni az optimust. Ha ki van kapcsolva akkor csak az nvidia látszik - így működik.
Bekapcsolom az optimust, működik az Intel, de a következő újraindításkor megint ki van biosban kapcsolva.Na, ez a bajom...
-
mghltm
addikt
válasz
soldi3r #22192 üzenetére
kijelzo: nalam 10-bol 2 alkalommal vibral, 8x nem. okat nem tudom, de annyira nem zavar
proci: takaritas, pasztazas, uj bios, undervolt. nalam egy p8600 van alulfeszelve, a venti 36-37 fok kornyeken kapcsol be, aztan 25 kornyeken le. netezesnel ritkan kapcsol be, aktiv munkanal szinte mindig megy.
-
gilfoyle
őstag
A Latitude E6420-on a BIOS-ban hiaba kapcsolom be az Optimust,
a kovetkezo ujrainditasnal ismet ki van kapcsolva.
linuxszal hasznalom a gepet, az tok jo h megy az nvidia - a problema az, h nem jatszom, igy boven eleg az Inteles vga, foleg, ha sikerulne teljesen kikapcsolni az nvidiat, az akkuido is jelentosen megnone.
Lehetseges, h a linux vhogy belepiszkal a BIOS-ba? -
havenday
tag
sziasztok, had kérdezzem meg, a telenornál is kapható dell inspiron 15r noti, abban a kiépítésben mennyire számít jó vételnek? Vagy gyengécske? Van valakinek tapasztalata?
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Errőlszeretnék segítséget, információt kérni, hogy működik ez? Mert eleve adnak hozzá egy antennát, ami elfoglal a kártyán lévő 2 csatlakozóból egyet... de nekem a gépemben (dell d430) alaból bent vannak az antennák, mert elő van készítve 3g-re, csak a kártya kéne bele. Akkor most ezt az antennát amit adnak hozzá, nem kell használnom? Vagy a GPS-hez csak ez jó a gyári nem? Valaki segítsen legyenszíves mert ebben a témában nem vagyok otthon.... köszi előre is!
-
Sziasztok!
Dell Latitude E5420 mi az általános vélemény?
-
Kobe
veterán
valakinek tippje, mitől lehet az h a dvd meghajtó egyik pillanatról a másikra eltűnik mindenhonnan ? kb mintha nem is lenne a gépben, se a sajátgépben, se total com, sem eszközkezelő nem mutatja csak a virtuálisat
-
dane
senior tag
Valaki el tudná nekem küldeni a DELL Connection Managert ami kezeli rendeset az 5300-ás modemet?
A dell support oldaláról képtelenség letölteni :S
-
SzaboZE
addikt
válasz
öregkamionos #22177 üzenetére
Alaplapi.
-
öregkamionos
csendes tag
Sziasztok.Van egy koros Dell latitude c610-em.Elment a hang,csak pattog sajna.Az érdekelne,hogy cserélhető -e a hangkártya,vagy az alaplapra van integrálva? Szereztem egy kijező hibásat és esetleg cserélhetném vajon? Köszi előre is
-
Naigen
aktív tag
válasz
mghltm #22175 üzenetére
Csak megerősíteni tudom, tegnap kaptam vissza garis szervizből, igaz asus K52, de alapon 60 fok körött volt, a ventilátor 3100 alá nem ment. Játéknál 4600-4800rpm és 87 fok. Látszatra csak a venti lapát volt poros, de kitakarítottak mindent. Most 40-45 fok ugyanannyi nyitott ablakkal a böngészőben, a venti pedig 2300rpm.
-
mghltm
addikt
1. szinten p8600 egy e6400-ban: idle 28-35 fok, max 50 kornyeken szokott jarni, akkor mar hallhato a venti zaja. megoldasi javaslat: huto, bordak, venti takaritasa, ujrapasztazas, esetleg bios frissites.
2. a szoftverek valoban nem lenovo minoseguek, en inkabb nem is sz@rakodok veluk
-
dane
senior tag
Erre valaki? [link]
-
Hawerr
tag
válasz
nemeth0212 #22169 üzenetére
ilyen van osztálytársamnak
Szép világos, éles
--> gyönyörű
-
nemeth0212
csendes tag
na megrendeltem az XPS 15 L502x-emet, egy hét és itt van...
annyi kérdésem lenne (nem vagyok nagyon otthon a kijelzőkben):
Full HD B+RGLED TFT - ez van írva kijelzőnekhogy vajon ez milyen fajta kijelző? gondolom LEDes, de azért hátha ti többet tudtok róla
bocsi ha nagyon szar kérdés volt -
roland02
csendes tag
válasz
werszomjas #22166 üzenetére
Köszi.
-
dane
senior tag
Még annyi kiegészítés képpen, hogy a hangkártyának sincs semmi kezelő felületet...
-
dane
senior tag
Megpróbálom összefoglalni a jelenlegi XPS 1640 problémáimat:
1, Melegedés/Ventillátor zaj: Szerintem indokolatlan az, hogy a venti folyamatosan megy. A CPU 45-50 fokos hőmérsékleten üzemel. P8600 proci van benne, még azt sem lehet mondani hogy ez egy erőmű. Van valakinek valami megoldása a venti lehalkítására, fordulatszám szabályzásra?
2, System Manager: Win7 64bitet használok. A következő progikat telepítettem:
- Dell Quick Set
- Webcam managerEgyiket sem tudom elindítani, nincs bent a start menüben. Továbbá hiányolok egy olyan szoftvert amit csak felteszek, megvizsgálja a hardver konfigot és magátol leszed mindent amit kell (mint pl a Lenovo-nál). Se Power Manager, se System Manager se semmi... Ez így nagyon fapados nekem... Mindössze annyit tudtam elérni hogy működik az OSD, ami mellesleg szerintem csúnya, nem kicsit.
-
premete
veterán
Töröld le az összes wwan drivert (ha van fenn valami), majd egyenként tallózd be a letöltötteteket. Ne dőlj hátra 2-3 után 8-nak kell felmenni, ha kevesebbet mutat, akkor katt a "hardverváltozások keresése" majd "rejtett eszközök megjelenítése", gps-re is tedd fel (benne van a 8-ban) Ezt töltsd le és csomagold ki
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
werszomjas #22153 üzenetére
Az már biztos
-
werszomjas
addikt
válasz
Feribacsi555 #22152 üzenetére
Tudjuk mi mi a jó, Dell és a F1
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
werszomjas #22151 üzenetére
Jééé. Ebben a topikban és találkozunk kedves F1-es kolléga
-
werszomjas
addikt
Volna egy Dell Latitude E6420-as gépem, ennek hogysmint működik az akksi töltése?
Tehát ha benne van a gépben az akksi és 100%on van tölti vagy átkapcsol hálózatra?
Vegyem ki belőle inkább itthon vagy maradhat benne nem lesz gondja tőle?
-
SzaboZE
addikt
válasz
SzaboZE #22146 üzenetére
Értelemszerűen a modem drivert nem kell feltelepíteni: http://www.sonyericsson.com/cws/support/mobilebroadband/download/wirelessmanager/md400g?lc=en&cc=us
-
dane
senior tag
Sziasztok,
Dell 5530-as WWAN modulhoz van valakinek connection managere? Esetleg valaki dobhatna egy linket, vagy feltölthetné mivel a DELL support oldaláról nem tudom leszedni.
Előre is köszi a helpet!
-
zileut
tag
Dell Vostro 3550-ról tudnátok mondani néhány szót, mennyire hangos a hűtése, mennyire melegszik?
Miért olcsobb majd 40k-val itt, mint más helyeken?
Mennyire megbízható a shopping plaza?Előre is kösz!
-
mghltm
addikt
válasz
grandtour2 #22138 üzenetére
2 megoldas van: lekapod a gep aljat es megnezed a pontos tipust vagy cpu-z/aida megmondja a ram pontos tipusat. az a tuti, ha ugyanolyan markaju/meretu/idozitesu/sebessegu ramot raksz a gepbe
-
grandtour2
tag
Hello,
nem tudja valaki, hogy az e5420-as notebookban talalhato 2gb-os modul micsoda pontosan?
szeretnem boviteni +2GB-al és ugy tudom méretben(GB) és tipusban is jo, ha megegyeznek ahhoz, hogy a dual channel jol mukodjon.
Vagy mindegy milyen 1333Mhz-es 2GB-os modult veszek bele?
koszi
-
Kobe
veterán
hali
dellnek van valami alkalmazása amivel akkumulátort kímélő módot lehet bekapcsolni ? pl samsung, lenovo gépekben van ilyen opció, vagy progi, ami 50-80%ra "meríti" az akksit és ezen a szinten tartja hogy kitolja az élettartamát
dellnél eddig csk azextended battery lifeot találtam, de az ugye arra jó hogy tovább bírja akksiról a gép
-
Laacko
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy gondolt egyet a laptopom (Dell Vostro 1015 )és nincs hang. Délután még minden jó volt vele, most meg nem működik sehogy sem. Úgy sem ha fülesen próbálom hallgatni úgy sem ha a hangszóróin próbálnám. Drivereket újratettem, de se a windows7 által gyárilag talált, se a honlapjáról leszedett driver nem segített... :S valakinek valami ötlete..?
-
Naigen
aktív tag
Szerintem azokra a feladatokra, amiket vázoltál felesleges az i7. i5 untig elég és nem melegszik annyira.Fogyasztás i5 35W, i7 95 W.
Úgy hallottam a hűtéssel nincs gond, ha átesik egy cserén, bár ezt n5110-nél írták, annak meg más a hűtése. Én is régóta rágódom n7110, Lenovo G770, és Asus K73sv köztNem egyszerű. A Dell a gari miatt vonzó minden másban erősebb mindkét ellenfele.
-
nud
tag
Üdv mindenkinek!
Kinéztem 1 laptopot:
Dell Inspirion R17 Switch
Tulajdonságai:
Op. rendszer FreeDOS
Kijelző 17,3' WXGA HD LED
Processzor, CPU, APU Intel Core i5
Sebesség 2410M 2,3GHz
Memória 8GB DDR3
HDD 640GB
ODD DVD-SuperMulti
Chipset Intel HM 67 Express
Külön Videóchip igen
Videóchip NVIDIA GeForce GT 525M 2GBVan ez a típus i7-es,4magos változatban:Intel Core i7 2630QM
És eléggé tanácstalan vagyok h melyiket válasszam,kb20ezer a különbség.
Hosszú távra tervezek kb3év,és nem tudom h elég e a 2magos v 4kell :/
Filmnézés,net ,játék amire használnám
A játékoknál nem akarom mindig a max beállítást használni,
a mostani gépemen is 1024/768-at használok...
Ami a kérdésem h mindenképp vegyek hozzá-laptop hűtőt bármelyik procit is választom ill ha 4magos lenne az fogyasztása átlagosan jelentős mértékű lenne a 2magoshoz képest?
Köszönöm előre is a válaszokat! -
Feribacsi555
senior tag
Hi. Van valakinek arra 5let, hogy hogy tudnám megnézni, hogy tudna-e bootolni optikai meghajtó helyére szerelelt mobil rackről alapértelmezésben?
-
Hawerr
tag
Ma bedugtam 1 fülest az n5110-ba...
mikor kihúztam... hát hogy is mondjam eltűnt a hang
Beragadhatott a csatlakozó?
Esetleg hogy tudnám kikapcsolni a csatlakozót,, vagy mit csináljak ?
-
tammer96
csendes tag
Hello!!
Úgy néz ki, hogy hamarosan birtokába jutok egy Dell Inspiron 1018 mini netbooknak, és azt szeretném kérdezni, hogy nektek mi a véleményetek erről a gépről? Tesztet nem találtam róla, de olvastam a fórumban, hogy nagyon melegedik a gép. Ez mennyire zavaró, és nem káros a gépre, ha huzamosabb ideig át van forrósodva?? Akinek ilyenje van, az meg van vele elégedve?? Igazából csak netezésre és írásra használnám, ahhoz megfelelő??
A válaszokat előre is köszönöm -
m.tomi4
tag
válasz
Feribacsi555 #22119 üzenetére
nincs mit
-
m.tomi4
tag
válasz
Feribacsi555 #22117 üzenetére
nem tudom mire jutottál azon az oldalon, de az a lényeg hogy az SSD-t a gyári vinyó helyére kell raknod, és a vinyót meg a keretbe, mert nem tud róla bootolni a gép.
elméletileg nem bukod a garit. de kérdezd meg SzaboZE-t. -
m.tomi4
tag
válasz
Feribacsi555 #22115 üzenetére
hello!
nézd meg ezt az oldalt: [link]
az eladó segít is ha van kérdésed. -
Feribacsi555
senior tag
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy tudnék-e úgy beszerelni a dell inspiron n5110-be SSD-t, hogy az alap vinyó benne maradjon?? Csak azért, mert hallottam olyanról hogy az optikai meghajtót kiszedik és helyére. Az érdekelne, hogy ilyet csinált már valaki?Előre is köszi!
Peace -
Muerte
addikt
válasz
gyurika981 #22110 üzenetére
Játékok mennének rajta de persze nem kimaxolva FHD-ba,de azért médiumon szépen vinné őket.A hűtéséről nincs infóm pedig az elég fontos tényező,próbálj vmi tesztet keresni róla.
-
Hawerr
tag
Nvidia gt 525m cserélhető ?:S
-
gyurika981
tag
Sziasztok!
Laptop vásárlás előtt állok van esetleg valakinek ilyen [link] laptopja? Játékra mennyire jó, és úgy általánosságban mi a véleményetek a gépről? -
cenzor
tag
Üdv!
Egy Dell Vostro 1015-ös laptopom van. Intel Celeron 900@2.2Ghz proci van benne, az operációs rendszer Windows 7 SP1. A gondom az, hogy nem működik a Speedstep. Felraktam a HwInfo nevezetű program legfrissebb verzióját és a pillanatnyi órajelnek mindig 2194 Mhz-et ír ki. Ugyanez a program jelzi, hogy a legkisebb elérhető órajel 1200 Mhz lenne.Akármit csinálok, idle állapotban, akksiról üzemeltetve is 2.2Ghz-et ír ki és ez azt eredményezi, hogy borzasztó meleg a gép, illetve folyamatosan kínlódik a ventillátor benne. Mikor ezt írom csak a böngésző és a hwinfo fut, 8%-os terhelés mellett 2.2Ghz órajel és 60-65 Celsius fok procihőmérséklet.
A Win7 power management-ben megnéztem a beállításokat, ott be van állítva, hogy 5%-ra csökkentheti az órajelet az OS. (Vezérlőpult -> Hardver és Hang -> Energiagazdálkodási lehetőségek -> Séma beállításainak módosítása -> Speciális energiaellátási beállítások -> Processzor energiagazdálkodása -> Minimális processzorteljesítmény)
Van valakinek valami ötlete erre? Előre is köszönöm.
-
DElekHU
csendes tag
válasz
rayoliviero #22101 üzenetére
sztem igen. De ha fent van az Intel aztan masodlagos video vezerlo driver rendszerint beall 60-ra. Nekem az Inspiron igy csinalta a Vostro meg mindig 60-ra allt szinten driverek utan. Az igazsag az, hogy driverek nelkul meg nem neztem.
Csak az a rohadt webkamera.... -
rayoliviero
veterán
3550-nél 1366x768 felbontásnál a képfrissítést 60 hertz-re kell állítani? Mert alapból 40-en volt, amikor feltettem a Windows-t. De én átállítottam 60-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell 3520, 3530 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- Nagyon szép állapot!! MacBook Air i5-5250U 4GB DDR3 125GB SSD 13 hüvelykes - 2015 eleje
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS ROG Zephyrus G14
- Szép állapot!! Dell Latitude 5495 Ryzen 5 Pro 2500U 16GB RAM 256GB SSD Magyar bill
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest