Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hawerr
tag
válasz
nemeth0212
üzenetére
ilyen van osztálytársamnak

Szép világos, éles
--> gyönyörű

-
nemeth0212
csendes tag
válasz
nemeth0212
üzenetére
*közben ráírtam a webáruházra, azt mondta hogy csak elírás

-
polip
addikt
válasz
nemeth0212
üzenetére
-
SzaboZE
addikt
válasz
nemeth0212
üzenetére
Az RGB led display önmagában többszáz dollár, nem néztél el valamit?
Szerk: elnéztem, látom B+RGLED

-
kilozsul
aktív tag
válasz
nemeth0212
üzenetére
Hát hogy a TFT pontosan milyen típus, azt meg nem mondom neked fejből.
A fullHD pedig nagyon személyfüggő: Én megőrülnék, ha 768 pixel magas lenne a képernyő, más meg attól van rosszul, hogy 15"-on a fullhd esetében minden apró, nem tudja elolvasni, stb... Nekem bejön mert jó a szemem, de ezt élőben kéne megnézned és nem másra hallgatni... -
kilozsul
aktív tag
válasz
nemeth0212
üzenetére
i5-2410M (2,3), 8 GB ram, GT 525M (1GB), FullHD, 500 GB hdd. Sajnos a backlite kimaradt, és egy érdekesség: a service tag alapján SB X-Fi hangkártyának kéne lennie, de nem az van benne. Így is nagyon jól szól, hifi hangzást meg a hifin keres az ember, nem a laptopon, de akkor is...

Én üzletben vettem, vidéken (de ez esetemben nem volt mérvadó, webshopban tuti olcsóbb). A melegedés inkább ott jön elő, hogy fújja kifelé rendesen a meleget oldalt, de azt is inkább csak játéknál. Normál esetben egy ikeás passzív tartón használom, de sokszor hurcolom át máshova, se ölben, se takaróra téve nem melegedett számottevően. (netezés közben)
Backlite billentyűzetet én az ebayen néztem 40-60$ között (angol van csak), de valaki itt ebben a topikban is jelezte, hogy tud szerezni. (Esetleg engem is érdekelne ha van pontos ár
) -
kilozsul
aktív tag
válasz
nemeth0212
üzenetére
Van.
Pár hónapja nyüstölöm már.Negatív: Ha állandóan cipelni akarod, akkor ne ilyet vegyél. Az aluminium borítás csak a fedlapra és a bill. kávára vonatkozik, egyébként a váz konstrukció konzumer kategóriás. (És ennek megfelelően a zsanérok is középszerűek) Elég faszán melegszik és megy a hűtője ha komolyabb játékkal vagy számításigényes (pl. film kódolás) feladattal terheled. (De ez mindegyik nagy teljesítményű laptoppal így lesz, ne legyenek illúzióid
) Kijelzője sajnos fényes, de megint csak azt mondom, hogy ebben a kategóriában 99%-ban ilyet kapsz.Pozitív: Semmiféle hiányérzetem nincsen használat közben. (Az egyetlen saját problémám, hogy valamiért az én verziómból kimaradt a backlite billentyűzet, pedig a fullHD verziót vettem, igazán beletehették volna...) Van USB3 és eSata kombinált port, brutál jó 2.1-es JBL hangrendszer ami laptophoz képest visz mindent mint a piros hetes. Sebességére semmi panasz nem lehet, pár játékot próbáltam csak rajta (pl. Colin Dirt 2), de fullHD-ban gond nélkül mentek.
Tehát ha "mozgatható asztali gépként" tervezed használni és nem noteszgépként, akkor bátran ajánlom! Ha bármi egyébre vagy kíváncsi akkor mondd.

-
Hawerr
tag
válasz
nemeth0212
üzenetére
faszás gép, osztálytársamnak van olyan... rosszat nem lehet mondani róla

Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- League of Legends
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Gumi és felni topik
- Gaming notebook topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest