Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz GaborGh #22998 üzenetére
Egyébként szerviz garosra is lehet utólag nbd gart venni ha veszel + gart, adott géptől függ az ára. most biztos kurta drága a huf miatt.
Nem csaltam meg a thinkpadet, most is arról vagyok. Ilyen bill másik gépnek nincs, kijelző is csak 1-2-nek. Na meg itt van thinklight ami viszont dellnél nincs. Úgy 4-5 gépből össze is tudnám gyúrni álmaim gépét, de legközelebb még mindig a T60 van hozzá Egyetlen szépséghibája a mérete/tömege, mert csak 15-ösből van ips. Néha beesik 1-2 dell, ez a 4300-as az ami már méretben/tömegben jó lenne, el is gondolkodok rajta megtartsam-e az egyiket. Új mostani lenovot az itteni mostani garanciális háttere miatt véletlen se veszek.
Jah Borote vette meg az egyik T60-amat Az is jó állapotban van. Az enyém meg kb gyári állapotú, nem sok ilyen szaladgál már. Mindenből megkapta a legjobbat aztán leépítettem hétköznapi alkalmakra mert annyira vigyáztam rá hogy bekapcsolva se volt 15.1" 1400x1050 IPS, nem vételen hívják sokan etalonnak a mai napig.szerk: Feribacsi555 : Szekvenciális műveleteknél lesz lassabb az ssd sata2-n, ez kb mind1 a rendszer szempontjából, annak nem fontos. Amennyire igen azt sata2 bőven kielégíti. videót vágni meg nem ekkora ssd-n fogsz, ott már jól jönne a gyorsabb szekvenciális sebesség. Amennyire emlékszem az optikát csak egy csavar fogja, oda könnyű keretet cserélni. Viszont hdd cseréhez bontani kell a gépet...esetleges megoldás lehet ha az optika helyére tett keretbe rakod az ssd-t, az is sata2-es. Gondolom ha optikáról tud bootolni a gép akkor is ha ssd van a helyén.
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Feribacsi555
senior tag
Sziasztok!
Mikor vettem a laptopot megmondták hogy ez lesz és most tényleg
Tervezem egy ilyen ssd beszerzését illetve beszerelését. De tanácstalan vagyok, hogy vajon meg éri-e.
Gépem: Dell inspiron n5110, gt525m kártya, i5 proci, 8 giga ram.
Na szóval az a problémám, hogy ez a vinyó sata 3-as, de az én gépem meg sata 2-es.
Vki használ amúgy ilyet a géphez?
Egyik vissza tartó tényező, hogy nem tudom mennyire érné meg, mennyivel lesz gyorsabb a gép. Illetve ez sata2-es a vinyó meg 3-as, tudom kompatibilis de közel sem lesz akkora a sebesség.
A másik hátráltató tényező, hogy 64 giga marha kevés, szóval a lemezlejátszót el kell távolítani és keretet kell beépíteni.Na szóval van vmi vélemény hogy megéri-e úgy durván 40 ezer forintért?
-
GaborGh
őstag
válasz Chaser #22996 üzenetére
Ja ok, most már értem, szóval az importőrön múlik, kössz szépen
Egyébként mi történt veled, hogy megcsaltad a hőn szeretett ThikPad-edet és átálltál az ellenséghez, azt hittem ez már egy örökké tartó szerelem...
Most én is egy TP T510-es és E5520/6520 között hezitálok...
Borote említette, hogy az egyik TP-ed neki adtad el és hogy nagyon elégedett vele...
[ Szerkesztve ]
-
ribery22
tag
Meg tudja mondani valaki, hogy bad sectorokra hogyan van garancia?
Hiába vannak a hátadon szárnyak Van úgy, hogy az angyalok is rossz úton járnak
-
Chaser
legenda
válasz mghltm #22991 üzenetére
A miénk kb 3 éves lesz. 1 éves volt mikor megvettem, persze átvételnél kerültek ki kisebb rendellenességek. Zsanér ott is elég tropa volt, de kicserélte a dell-humansoft Kb fél éve-éve egyik csajszi leejtette otthon, kicsit esett, csak egy kis repedés utal rá a műanyag panelen bal oldalt. 1ébként patent. Fedlapot zsanérral együtt kapott újat, festék nem kopott sehol, párszor mondtam már hogy az az utolsó értelmesen összerakott inspiron. Nem változott meg a véleményem. Szerelhetőségből is 5-ös. Kár hogy az utódoknál mindig el tudnak rontani valamit. Az 5010-5110 széria "stabilságát" egy 90k-s belépő packard bell körberöhögi
-
Chaser
legenda
válasz rankesz #22981 üzenetére
Pedig úgy vettem volna egy olyat is, főleg a képére meg a hűtésre voltam kíváncsi. Talán majd máskor.
GaborGh: Nézz utána az adott gépnek, volt itt 5110 tulaj akinek szerviz gar volt a gépén. Sztem attól függ hogy hozza be a forgalmazó éppen. Többsége nbd garos de akad szerviz garos is.
-
GaborGh
őstag
Sziasztok!
Csak egy gyors és egyszerű kérdésem lenne:
Jól tudom, hogy az Inspironokra nincs helyszíni garancia és az csak az üzleti notik mellé jár?
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz premete #22978 üzenetére
Fel van sorolva géphez monitor, dokkoló, töltőből csak egy 65W-os, persze lehet adtak külön másikat azt nem tudom.
szerk: tiborandras: tudom, csak mondtam Tegnap kísérletezgettem is mennyire lehet alulfeszelni a 9600-ost, hát nem kicsit. 1V-on biztos megy 25xx mhz-en, de lehet alatta is. Ha lesz időm majd játszok vele még. A gyári vid 1.2625V.
[ Szerkesztve ]
-
mghltm
addikt
válasz Chaser #22976 üzenetére
az a ketto azonos tdp osztalyba tartozik. en kiserleteztem 25w-os ( p8400/p8600 ) es 35w-os ( t9300/t9400 ) procikkal, egyikkel sem kotozkodott az e6400. sajnos a q9000 nem indult el benne, pedig 20k-ert lett volna egy
most en kerdeznek: e6400-ban adott egy 5540-es wwan modem, dell-es szoftverrel szepen mukodik. se wireless manager sem a kartyat, sem a sim-et nem latja. otlet valakinek?
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Chaser
legenda
válasz mghltm #22975 üzenetére
Tegnap este még ez se panaszkodott Érdekes mind2 gép 6 cellás akuval van, talán a processzor az eltérő csak. SP9400 vs SP9600. Mégis gyárilag az egyikhez 65-öst adtak, másikhoz 90-est.
Ezt lenovonál meg tudták oldani, mármint hogy a dokkolónak ne kelljen nagyobb töltő mint a gépnek. Érdekes mód hp-nál is nyávog kisebb töltőnél, legalábbis amiket eddig láttam._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
mghltm
addikt
válasz Chaser #22967 üzenetére
en folyamatosan cserelgetem a 3 fajta toltot ( 65w, 90w, 130w ) a 3 laptopnal ( 1525, e6400, e6510 ), egyik sem szokott panaszkodni, hogy keves lenne a szufla. ellenben a dokkolo, na az mar valogatos, annak a 90w de inkabb a 130w a kedvence. bootolaskor el sem indul a 65w-ossal. persze erre is van megoldas parasztbol: a laptopot a futo operacios rendszerrel kell rarakni a dokkolora es akkor nincs gond
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Chaser
legenda
Amúgy töltőre és akura is ugyanúgy vonatkozik a teljes gar mint a gépre? Akunál ált-ban csak fél éveket látok feltüntetve, töltőt is láttam néhány gépnél külön feltüntetve.
-
Chaser
legenda
válasz premete #22970 üzenetére
E4300, abból vettem kettőt két embertől, szóval nem egy helyről vannak. Tudom hogy elégnek kéne lennie 65W-nak, asszem gyárilag is annyit adnak hozzá. Ahogy elnézem fogta magát és megmurdelt vagy nem tudom, egyik gépet se tölti. A másikkal mind2 töltődik egyből.
[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
válasz Chaser #22969 üzenetére
Ha E4300-asról beszélünk, ahhoz a 65 Wattos akkunak bőven elégnek kellene lennie, a 90 wattos már dokkolóhoz is elég (olyan van a PR04x dokkolómon).
Mondom, cseréltesd ki, legalább kapsz egy szép laposat.[ Szerkesztve ]
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Chaser
legenda
válasz premete #22968 üzenetére
A vastagabb töltő 65W-os, a másik 90W. Ez lehet a baj? Csak azt nem vágom tegnap hogy töltötte fel a gépet nyávogás nélkül teljesen...most akármelyikre dugom rá nem tölti, csak üzemeltetni tudja a gépet.
-
Chaser
legenda
válasz premete #22965 üzenetére
Ez jó hír
A rossz viszont az, hogy az egyik gép nem veszi a töltést. Valami olyat ír hogy legalább 65W-os adaptert szerezzek be. A dolog csak azért érdekes mert a másik géppel semmi allűr nem volt. Ilyenkor mi van
szerk: #22986: De az hogy van hogy a másik gépnél semmi gondja nem volt? Gyárilag sztem nem ez jár hozzá, ez a nagyobb méretű amire fel lehet tekerni a kábelt. A másikhoz hosszúkás lapot kaptam, mindjárt megnézem azzal mit produkál.
[ Szerkesztve ]
-
m.tomi4
tag
Sziasztok!
Ma jártam SzaboZE társunknál (humansoft cégnél) és bátran merem ajánlani őket annak, aki garanciális illetve akármilyen problémával szembesül Dell gépjével kapcsolatban. Maximálisan meg voltam elégedve velük!!
Köszönöm SzaboZE!! -
Chaser
legenda
A trackpoint sapkája cserélhető ezen is mint a thinkpadeken?
-
Chaser
legenda
Brutál egy fényereje van ennek a 4300-asnak,rendesen fáj tőle a szemem ha maxon van.Szobában bőven elég 10% körül, nem gondoltam volna. T60-amnálcsak a kis fényerő negatívum...nincs tökéletes gép
-
Chaser
legenda
válasz rankesz #22961 üzenetére
4300-ast, arról írtam dél körül 6500-ösből csak 1920x1200-es kellett volna így azt kihagytam, pláne hogy a benne levő alkatrészek csak a hátlapi service tag szerint voltak benne, gyakorlatban a biosban levő szám és a hw is más volt összecserélték a hátlapokat, van ilyen. Mondjuk nálam még nem volt
-
mghltm
addikt
válasz rayoliviero #22957 üzenetére
ne aggodj, ha SzaboZE azt mondja csinald, akkor csinald!
-
Chaser
legenda
Mért kéne elraknia? Kicseréli a hdd-t az utódjára már nincs gar értelemszerűen, kb ennyi legjobb tudomásom szerint.
Vettem E4300-at elég jónak tűnik. Ha magyar lokalizációs és akarok még gart venni akkor nem kell honosítani és nem kellenek az előző tulaj adatai sem ugye? 4 év nbd gar van rajta abból van még jócskán, 1 v 2 évet lehet még rá venni
-
premete
veterán
válasz rayoliviero #22957 üzenetére
Olyan laptopot, ahol azt írják, hogy egy csavar kitekerésétől elveszik a garancia, nem szabad megvenni; tudják, miért írják, azokat általában még egyszer össze sem lehet rakni tökéletesen.
Dellnél nem szokták a csavarokat nézegetni, nekem küldtek már dvd-írót is, mert azt mondtam, hogy ki tudom cserélni.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Naigen
aktív tag
válasz rayoliviero #22949 üzenetére
Ram általában cserélhető garivesztés nélkül, ehhez is le kell venned a hátlapot. Mivel egy fedél alatt van a hdd, akár cserélheted is. Strem sok típusnál a hdd is cserélhető garivesztés nélkül .
Szavaz a hejesirok pártyára.
-
mghltm
addikt
-
polip
addikt
cseréld ki simán, csak tedd el az eredeti vinyót, mert ha szervizbe kell vinni, nem baj ha megvan
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
GabeeeS
csendes tag
Senkinek nincs Dell Inspiron 7110-e?
-
SzaboZE
addikt
válasz rayoliviero #22947 üzenetére
Csavarhúzóval. :-)
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
rayoliviero
veterán
Dell 3550-em van majdnem 3 év garival és szeretnék venni bele ssd-t. Hogy lehet ezt kicseréltetni, hogy a gari megmaradjon?
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz mghltm #22942 üzenetére
Az, de attól bővíthető ha valaki ezen túllép..én nem fogok Szerencsére a 4300-asban már ddr3 van.
rankesz: Annak aki mondja ehatezeröt' ez is. P9600, felbontás ugyanaz, hdd ram ugyanaz, aku 100%-os. Usa bill de legalább backlit, asszem 4 hó gar van arra amit kiválasztottam.
-
Chaser
legenda
válasz premete #22939 üzenetére
"Condition: Used - Tested & Working
Warranty: 3-Month
For more information about the warranties we offer please visit our 'Warranty' Storepage which is linked from the left navigation of this page."
Vagy te vagy én, de vmelyikünk lemaradt valamiről kérdés melyikünkszerk: jah már vágom, az elejét nem olvastam
[ Szerkesztve ]
-
rankesz
veterán
válasz mghltm #22936 üzenetére
A telefonbeszélgetés alapján eléggé laikus az eladó, ezeket csak a helyszínen tudom megnézni. Természetesen HDSentinel és AIDA le lesz futtatva. Kapok hozzá még egy nem használt gyáári Dell tatyót is. Állítólag céges gép volt, annyi a hibája hogy a dokkoló miatt a hátulja kicsit megkopott
Remélem van még rá gari, és az NBD-s...
Köszi a jótanácsot
-
Chaser
legenda
válasz premete #22933 üzenetére
Sötétben valóban szebb, bár ha szépségre hajtanának akkor ips, szebb az matton is sötétben mint bármelyik csilli tn
kiskaktusz: Találtam aprón 11 meg 12k-ért. A 11k-s versenyző nem tud válaszolni, a 12k-stól holnap lehet megveszem, de nem biztos hogy ráér amikor én igen. Ezért érdeklődök. Az ebayes se rossz
szerk: rankesz: Simán. Én holnap veszek hasonlót, erősebb cpu-val és nvs160-nal, új akuval 80-ért, backlit billes is, az is bőven jó ár Még pár hó nbd gar is van rajta. Garhoz kérdezd meg a service tagot, azt csak le tudja olvasni laikusként is
szerk2: tiborandras 8GB-ig bővíthető csak kurta drága
[ Szerkesztve ]
-
mghltm
addikt
válasz rankesz #22934 üzenetére
a kijelzo szuper, proci rendben van, rambol max 4g-re tudsz boviteni, intel n wifi okes. kerdes az akksi hany cellas es mennyire elhasznalodott? service tag alapjan nezd meg a dell oldalan van-e meg ra valamilyen garancia! jo vetelnek tunik
-
rankesz
veterán
Sziasztok!
Szerintetek megér ez a gép 68 ezret?
-
biega
aktív tag
Ettől féltem, köszi.
Mattot szerettem volna, de egy leírásban sem találtam. -
biega
aktív tag
Sziasztok!
N7110 vásárlásán töröm a fejem, de sehol nem találom, hogy matt vagy fényes a kijelzője?
-
GabeeeS
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek inspiron 7110-et bátran megvehetem, jó minőségű? Vagy talán Vostro 3750 tényleg jobb minőségű annyival?
Az inspiron i7-2670QM lenne, a vostro i5-2430. Valóban kétszer erősebb a 2670 a 2430-nál
szerintetek? Inkább az erősebbet venném, CAD munkára jól jönne, bár szerintem a 2430 is
elég lenne...Szóval jobb annyival a Vostro, hogy megéri gyengébb procival venni szerintetek?
Kérem, hogy olyanok feleljenek, akik tulajdonosai is valamelyiknek.
Valamint szerintetek szobában is számít a fényes kijelző? Irodában és szobában lesz
használva, szabadban nem.Köszi, előre is
-
Chaser
legenda
-
SzaboZE
addikt
válasz Chaser #22917 üzenetére
A black az fekete, backlight a világítás. Arra kell keresni, hogy tag transfer, egy form amit értelemszerűen ki kell tölteni és 1-3 hét alatt honosítódik a gari.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
Chaser
legenda
válasz szemarci #22918 üzenetére
Meg tudja könnyíteni az ember életét az biztos. Viszont sztem pont azért teszik mindenki számára elérhetővé, hogy csip-csup dolgok miatt ne vigye szervizbe valaki a gépet. Igaz a tulajnak az ingyen van, de a dellnek nem.
-
szemarci
csendes tag
válasz Chaser #22912 üzenetére
Köszi srácok, mennyei service manualokat találtam, nem gondoltam volna, hogy ezeket a hivatalos oldalon ennyire közkinccsé teszik, amikor nekik is az az érdekük, hogy náluk szereltesd
Így ezekkel már lesz bőven lehetőség előttem, szerintem nekiesek egy szakértőbb ismerősömmel.Még egyszer köszi!
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz szemarci #22910 üzenetére
Nézd meg a service manualját hogy lehet benne cpu-t cserélni. 5010-nél biztos úgy volt hogy hdd-hez is bontani kellett a gépet, nemhogy cpu-hoz. Ez nagyobb méret, lehet értelmesebben oldották meg. Ha csak a rács van eltömődve porral azt sztem sürített levegő is megoldja, ártani nem sokat árthat. Ha nincsen leragasztva a gép nem fog látszani hogy szétszedték, csavarokra papírt kell rakni akkor nem karcolódnak Van ahol a csavarokon festék is van, hogy jobban tartson vagy azt nézegessék a szervizesek azt nem tudom.
-
szemarci
csendes tag
-
olahmate1991
tag
hello
Nem igazán ide kapcsolódó téma, de hirtelenjében nem tudtam hova feltenni a kérdést! Előre is bocsi
valaki tudja, hogy ezeknél alianware, ez valójában mit jelent és hogyan működik?*** Sikeres üzlet esetén kérlek értékelj! ***
-
szemarci
csendes tag
Sziasztok!
14 hónapos Dell Inspiron N7010 laptopom van (i5 460m, 3gb ram, ati 5470 1gb), és az utóbbi hetekben, talán már hónapokban is többször leállt a gép (játéknál, de hd filmnél is többször, előzőnél asztalon is, az alsó szellőzők így szabadon).
További megfigyelések: everesttel megmérve a videokártya melegszik (nem a proci), 98-nál leállítottam a filmet, hogy ne kapcsoljon ki (Tjmax=105). Az alapjárati hőmérséklet 50-60 fok, bár régebben határozottan halkabb volt (mostanában többet pörög a ventilátor).
Lehetséges, hogy csak simán poros a beltér, és ennyi csak a gond?
Mivel 3 év garija van, nem biztos, hogy érdemes lenne szétszerelgetni. De ha nem ugrik ezzel a gari, és csak egy kis sűrített oxigén, vagy porszívózás megoldja, akkor nem szeretnék egy hónapot várni, míg elküldik a világ másik felére kiporszívózniMásik tünet, bár valószínűleg nem függ össze: A firefoxom zabálja a memóriát, 7-8 ablaknál volt, hogy 1,5 megát is megevett, indítás után nem sokkal pár lappal is fél mega alatt nem nagyon áll meg (ezen túl skype is 200Kb fölött).
Köszi előre is a segítségeteket!
Marci
-
SzaboZE
addikt
válasz San398 #22899 üzenetére
Hát ez tényleg skandallum, hogy egy kb 6 éves technológia "csak" 3.2 GB-ot kezel Akkoriban a 2GB-os modulokat páncélteremben tartották az értéke miatt
-
-
MODERÁTOR
válasz San398 #22899 üzenetére
Azért azt is vedd figyelembe, hogy nem mai darab a géped. Saccra 2006 körüli, amikor még igen csak 1 Gb memória volt a többségnek. Nem azt mondom, hogy rossz, csak régi.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell (Ryzen 7,FHD, 512 M.2, 16 GB, 1 év gyári gar) notebook egyszerűbb játékokhoz!!!AkciÓÓ!
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Asus GL503VS Scar Edition Szinte asztali teljesítményű kártyával!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 840 G3 i5-6300U / 14" FHD / 8GB RAM / 256Gb SSD / kamera / Win 1
- Dell Latitude 9420 x360 Érintő kijelző Laptop 14" i7-1145G7 32 ram 512 ssd 27% Áfás
- Dell Latitude 9420 x360 Érintő kijelző Laptop 14" i5-1145G7 16 ram 256 ssd 27% Áfás
- HP EliteBook 8560w,Workstation 15.6"HD+,i7-2760QM,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN10
- Lenovo Thinkpad T15 GEN 2 i7-1165G7 (0123)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest