Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
herrLeon
tag
válasz rayoliviero #13067 üzenetére
Lehetséges. Mint minden windowsnak ugy a vistának is van alapvetö gépigénye, ha ezt nem éri el a gép nem nagyon szeret rátelepülni. Megoldás: böviteni, másikat venni.(magánvéleményem szerint vistát ne is akarjatok, xp jobb, klasszisokkal.)
DELL Inspiron 17 Windows 7
-
_Hunter_
őstag
válasz rayoliviero #13071 üzenetére
Nem lehet, hogy a VISTA telepítőval van valami? Próbáltad másik telepítővel? 32 vagy 64 bit-es verzió?
Éld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!
-
herrLeon
tag
válasz rayoliviero #13071 üzenetére
Az ilyen esetre szokták mondani, hogy felhasználói hiba. Kicsit olvassatok utánna hogy is kell telepiteni.
DELL Inspiron 17 Windows 7
-
Whaazzup
senior tag
válasz rayoliviero #13067 üzenetére
Szia.maradj az XP-nél a Dell-hez igazán jó.
Talán valameiyk hardver nem tetszik neki,a VGA lehet a ludas,hogy áll DX-el.
[ Szerkesztve ]
Boxer, imádom. Intelligencia minta képe.//////------ezzel gyorsabb--06204489764
-
nagyúr
-
SzaboZE
addikt
válasz rayoliviero #22005 üzenetére
Jah, nem sok konkrétumot írt, de azt velősen. Ki mit vár ettől a kategóriától. Úgy gondolom egy Mercedes teherautótól sem azt várja a név alapján az ember, hogy luxusautóban érezze magát.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
EstiloL2
tag
válasz rayoliviero #22018 üzenetére
A Milyen notebookot vegyek topicban olyan emberek fikázzák, akik olvastak egy tesztet az iponon egy i3-as integrált videókaris Inspironról. Nemhiszem hogy rájuk kéne hallatni. Egy olyan embert sem láttam ott, aki kipróbálta volna, csak azt mondja mindenki, hogy "nem ajánlott". Na, és ki nem ajánlja? A JóskaPista a szomszédból? Nem kell rájuk hallgatni.
Naigen: Nem vészesen hangos gép, alap netezésnél nagyon halk, játéknál meg a laptop saját hangszórója kb kevesebb mint fél hangerőnél már hangosabb mint a venti. N7110 nekem azért nem jön be, mert túl nagy a távolság a billentyűzet, és a laptop széle között. De kb ugyan az mint az N5110.
-
kiskaktusz
addikt
válasz rayoliviero #22038 üzenetére
szerintem csak kicsomagolta a drivert és nem telepítette... nézd meg, hogy hova szedi ki...
a multitouch-os toucjpaden sem megy a multitouch, ha rosszul rakod fel a drivert
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
kiskaktusz
addikt
válasz rayoliviero #22042 üzenetére
akkor nem létezik, hogy nem működik... gondolod, hogy nem adtak volna ki már régóta 1 jobb drivert? vagy hardver, vagy user error
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
werszomjas
addikt
válasz rayoliviero #22064 üzenetére
Hmm, köszi, de ez nagy nekem, hordozás miatt mindenképpen 14" os gépet szeretnék venni, és fontos a fém ház is
üdv
-
DElekHU
csendes tag
válasz rayoliviero #22064 üzenetére
Szia.
Nekem is hasonlo gepem van, kicsit mas felszereltseggel de gondolom a Webkamerank ugyanaz. Megtudnad nezni, hogy milyen drivert tolt be a webkamerahoz alapbol? Nekem reinstall utan eredeti lemezrol tojik mukodni.
Elore is koszi
[ Szerkesztve ]
-
DElekHU
csendes tag
válasz rayoliviero #22070 üzenetére
Koszonom, hogy valaszoltal. Ezt mar vegigjartam ugyanigy. Megprobaltam mindent a CD-krol is telepiteni, es egyarant a netrol a legfrissebb drivereket is. Ugyanaz az eredmeny. Nekem datum szerint ugyanez a driverem a kamerahoz de most pl elinditottam a skype-ot beszeltem ocsemmel. Bekapcsoltam a kamerat, "felgyulladt" a LED a kamera mellett. Bevillant a kamera kepe aztan eltunt es hallottam egy hangot mint amikor egy USB eszkoz lecsatlakozik. Aztan utana az en kepem csak fekete volt es porgott az indikator korbe korbe de semmi nem lett belole. De azutan mar a LED soha nem kapcsol le a kovetkezo ujrainditasig.
-
DElekHU
csendes tag
válasz rayoliviero #22072 üzenetére
Koszi, majd letamadom SzaboZe-t is ha nem jutok elorebb Sajnos nem eled fel az istenert sem. Nem ertem mi ez. Viszont kiprobaltam es a kamera mukodik. Kolega gepebol kis konyorges utan kirantottam a HDD-t. Neki teljesen ugyanez a gepe van egyszerre vettuk oket. HDD-t betoltam az en gepembe es csodalatosan skypoztam a kamerammal. Ellenben semmi infot nemtudtam kigyujteni reszben a szukos idokeret miatt amit jatszani tudtam a HDD-vel masik meg az, hogy ugyanaz a 2006-os driver toltodik be latszatra nala is. Es raadasul ugyanaz a bugyuta webcam central van neki is.
Mar mar azon voltam eleinte hogy meghalt a cam. De most mar tudom hogy hibatlan.
-
DElekHU
csendes tag
válasz rayoliviero #22080 üzenetére
Szia. Na igen az a nyavajas ujjlenyomat olvaso volt a masik de azzal en is megkuzdottem de mukodik szerencsere. Egy kicsit ugy erzem magam, hogy vettem egy nem olcso nem kis felszereltsegu gepet kozel 900Euroert es igazabol a driverek tekinteteben a tizeves fujitsuhoz tudom hasonlitani a supportot. A Vostro elott egy N5110 volt ami minoseg tekinteteben egy gagyi volt ehhez kepest plane a fenyes kijelzovel es az ujlenyomatgyujto tokozassal egyutt de minden mukodott elsore mindig. Itt meg szetszivom az agyam.
En kaptam hozza CD-t rendesen de szoszo kitorolhetem vele.
A csomag tartalma:
Windows 7 Prof 64Bit de SP nelkul talan kb a legelso verzio igy ha nincs szerencsed es ha az MS szerver eppen lassu akkor 3 napig csak frissited telepites utan.
Resource Media CD Drivers, Utils (megjegyzem mindenbol az elso verzio van a lemezen, weben nagyjabol minden 3-4 -el frissebb verzio. de annyi baj legyen)
Digital Persona Fingerprint blabla az ujlenyomat bizgentyu install lemeze. Persze ennek a telepitese utan NEM mukodik azonnal a lenyomat olvaso. Hogyisne.
Webcam Central A kedvencem. Nagy, lassu, ronda es nem mukodik Itt jegyeznem meg, hogy az also kategorias N5110 mukodott e nelkul is, ezzel is, es gyorsan.
Worry-Free Business Security Services blabla Ezt kihagyom az eletembol[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
válasz rayoliviero #22082 üzenetére
Gondolom, a lenovot nem DOS-sal vetted; minek adjanak windows drivereket, ha te dossal akarod használni, és nem kérsz windows op. rendszert?
Ezzel az erővel azt is sérelmezheted, hogy nem adtak hozzá Mac OSX Leopard dvd-t.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
premete
veterán
válasz rayoliviero #22085 üzenetére
Ebben igazad van, a dos-os service tag beütése után ki kéne hogy dobjanak egy ablakot, hogy "ez a készülék nem támogatott", ebben hibáztak.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
DElekHU
csendes tag
Igazabol semmi rosszat nem akarok mondani a DELL-re nekem meg mindig kimagasloan a kedvenceim koze tartoznak a termekei. A gep minosege, teljesitmenye es minden egyeb is igazan tetszik es jo vele dolgozni. De a WEBCAM kiidegel. Az sem zavar soha, hogyha kell valamit hekkeleni, hogy mukodjon. De ha nem tudok megoldani valamit 1-2-3 nap alatt az mar igen bosszant. Es egyelore nem jutok vele dulore. Reggel ota kuzdok es nem nem nem. Ezen is volt RECOVERY particio ami szuperul mukodott is. De sajnos a Recoverybol nem lehet magyar nyelven telepiteni ezert jarom a kezzel telepitos utat. Vagyis probalom jarni ezt az utat de nem 100% sikerrel.
-
SzaboZE
addikt
olt egy Lenovom, az gombnyomásra, rejtett partícióról tett fel mindent, nagyon gyorsan. Ennél is egy ilyen megoldás lenne az ideális számomra.
Hát ha valaki szoftverrel veszi a gépet és nem "n" matricával, akkor a dellnél is így van... Csak a dell elkövette azt a "hibát", hogy a géphez nem kötelező szoftvert venni
[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
DElekHU
csendes tag
válasz rayoliviero #22101 üzenetére
sztem igen. De ha fent van az Intel aztan masodlagos video vezerlo driver rendszerint beall 60-ra. Nekem az Inspiron igy csinalta a Vostro meg mindig 60-ra allt szinten driverek utan. Az igazsag az, hogy driverek nelkul meg nem neztem.
Csak az a rohadt webkamera.... -
SzaboZE
addikt
válasz rayoliviero #22947 üzenetére
Csavarhúzóval. :-)
-
polip
addikt
válasz rayoliviero #22949 üzenetére
cseréld ki simán, csak tedd el az eredeti vinyót, mert ha szervizbe kell vinni, nem baj ha megvan
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
mghltm
addikt
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Naigen
aktív tag
Ram általában cserélhető garivesztés nélkül, ehhez is le kell venned a hátlapot. Mivel egy fedél alatt van a hdd, akár cserélheted is. Strem sok típusnál a hdd is cserélhető garivesztés nélkül .
Szavaz a hejesirok pártyára.
-
premete
veterán
válasz rayoliviero #22957 üzenetére
Olyan laptopot, ahol azt írják, hogy egy csavar kitekerésétől elveszik a garancia, nem szabad megvenni; tudják, miért írják, azokat általában még egyszer össze sem lehet rakni tökéletesen.
Dellnél nem szokták a csavarokat nézegetni, nekem küldtek már dvd-írót is, mert azt mondtam, hogy ki tudom cserélni.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
mghltm
addikt
válasz rayoliviero #22957 üzenetére
ne aggodj, ha SzaboZE azt mondja csinald, akkor csinald!
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
SzaboZE
addikt
válasz rayoliviero #23424 üzenetére
Ha van, akkor a dell support oldalán kell lennie. (soha nem használtam szinprofilt )
-
Koktail
tag
válasz rayoliviero #23449 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget! Megnézem!
Üdv.:
Koktail -
Koktail
tag
válasz rayoliviero #23451 üzenetére
Oh... Köszönöm!
TE vagy az én emberem! Örök hála!Üdv:
Koktail
-
Koktail
tag
válasz rayoliviero #23469 üzenetére
Az ujjlenyomat olvasó már működik is, találtam webcam central 2.0.44 verziót, de nem tudtam telepíteni...???
-
rayoliviero
veterán
válasz rayoliviero #23472 üzenetére
152 MB, megpróbálom neked valahova feltölteni és belinkelni.
Mert már azt sem tudom én sem, hogy honnan töltöttem le, mert nem egyszerű megtalálni. -
Koktail
tag
válasz rayoliviero #23473 üzenetére
Ja most próbálta keresni de mindenhol csak az újabb verziókat találok!
Az az érdekes hogy amit én letöltöttem csak 21 Mb volt? -
Koktail
tag
válasz rayoliviero #23475 üzenetére
Nagyon Szépen Köszönöm!
Már el is kezdtem leszedni! Írok hogy sikerült e vagy nem!Köszi még egyszer!
Üdv.:
Koktail
-
Koktail
tag
válasz rayoliviero #23477 üzenetére
SIKER!!!
NAGYON NAGYON KÖSZÖNÖM!
KIRÁLY VAGY!Üdv.:
Koktail
-
Koktail
tag
válasz rayoliviero #23479 üzenetére
Én is nagyon örülök, hogy sikerültek!
Köszönöm még egyszer! -
vilmaboy
őstag
válasz rayoliviero #26957 üzenetére
Sokhoz így jön már ki az update. Én is így csinálom a sajátomon.
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
vilmaboy
őstag
válasz rayoliviero #26960 üzenetére
abból baj nem lesz, ha rendszergazdiként futtatod... én ezt tenném.
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
Muerte
addikt
válasz rayoliviero #26962 üzenetére
Akksi legyen feltöltve benne,mert ha pont akkor hirtelen áram szünet van akkor elszáll a gép.
Szerk.: Látom sikeres volt
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz rayoliviero #27084 üzenetére
"megnyitom az IDT kezelőpultot ott állígatok össze-vissza mindent az néha segít"
Ezek alapján én akkor csak szoftveres gondra gyanakszom.
Az egyetlen és/vagy a legfrissebb driver van fent a gépen?20 éve a Prohardveren
-
rayoliviero
veterán
válasz rayoliviero #27086 üzenetére
És ha fülhallgatót és mikrofont csatlakoztatok hozzá (skype), azzal is mindig van valami problémája.
De másnak is. -
MODERÁTOR
válasz rayoliviero #27086 üzenetére
Ha és amennyiben garanciás (legjobb ha NBD) akkor én biztos telefonálnék egyet hogy egy másik hangkarit rakjanak bele, hátha...
20 éve a Prohardveren
-
MODERÁTOR
válasz rayoliviero #27089 üzenetére
Akkor egy telefon, megmondod hogy szerinted a hangkártya rakoncátlankodik, jön a szerelő házhoz hozza az új karit, cseréli.
Ennél kényelmesebbet nem tudok elképzelni.20 éve a Prohardveren
-
MODERÁTOR
-
B-L-A-C-K
titán
válasz rayoliviero #27091 üzenetére
Ha egy tanyán laknál a világ végén akkor is ki kell menniük.
-
mghltm
addikt
válasz rayoliviero #27091 üzenetére
nbd gar eseten hazhoz mennek, ahova es amikor kered
(#27090) odrif ezekben nincs kulon hangkartya, a teljes "alaplapot" cserelik ha szukseges
-
BigBlackDog
veterán
válasz rayoliviero #27124 üzenetére
Milyen gépről lenne pontosan szó? Aida-ban próbáltad megnézni?
Ha vostro 3550, akkor: elvileg a HM67-es chipsetje támogatja a SATA3-at, szóval gyanús, hogy van rajta
[ Szerkesztve ]
-
SzaboZE
addikt
válasz rayoliviero #27124 üzenetére
Véleményem szerint majdnem mindegy, hiszen a szűk keresztmetszet nem a sata vezérlő átviteli sebessége lesz.
-
nkmedve
őstag
válasz rayoliviero #27131 üzenetére
A flash sebessége lesz a szűk keresztmetszet az esetek nagy részében (kivéve lineáris olvasás esetleg irás, de az szerintem ritka).
-
premete
veterán
válasz rayoliviero #27135 üzenetére
Ritka esetekben érzed, hogy gyorsabb a sata3, de például az alábbi esetekben igen:
- nagy fájlok másolása az ssd-n belül
- biztonsági mentés és visszaállítás az ssd-n belül, vagy esatán, külső sata3 esetén
- sata3 ssd-k klónozása esatánEladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
B-L-A-C-K
titán
válasz rayoliviero #27183 üzenetére
Elvileg minimálisan igen, mivel nem fogyaszt annyit, de nem számíts nagy különbségre.
-
kiskaktusz
addikt
válasz rayoliviero #27190 üzenetére
A garanciád megmarad, akárhol vásárolod, de a dell nem vállal garanciát az SSD-re vagy az SSD által okozott kárra. És igen, magad is beszerelheted, akkor sem ugrik a gari. De értelem szerűen csak saját felelősségre szedd szét. A garancia meg nem állja a cserét, csak a meghibásodásból származó munkát, tehát, ha egy céggel végezteted a cserét, azt a munkadíjat te állod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Victus 16-e0900ng 16" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
- Eladó Lenovo IdeaPad 3 15ALC6 82KU005MHV laptop garival és számlával( 5 hónapos vásárlás)
- Laptop Wifi és WWAN (3G 4G) kártyák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest