Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
APC ADAM
tag
Haelló!
Nekem 1 olyan kérdésem lenne h 1 ismerősöm vett a telenornál 1 Dell N5110-es Laptopot
amit én megvettem tőle de elképzelhető h nem fogja fizetni a havi díjjat rá.
Az lenne a kérdésem hogyí le tudják tiltani valahogy mint 1 telefont vagy semmit nem tudnak csinálni vele ha esetleg nem fizetné??? -
Real_Necro
veterán
Sziasztok,
van nálam egy régi Dell D620-as gép, melyet szeretnék működőképessé tenni. Életjelet kb annyit mutat, hogy bekapcsolás után led világít, vinyó felpörög, de se kép, se hang. A töltöttséget jelző led 4x felvillan sárgán, majd zölden, ez ismétlődik. Érdemes szerintetek bevizsgáltatni? Ha igen, hol?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
grandtour2
tag
hello,
Nincs valakinek elfekvőben egy US backlight-os billentyűzete DELL E6420-ra ?
Megvenném. (vagy cserélném egy új magyar backlight-esre)koszi,
-
Immy
őstag
Latitude e6410-nél működik az optimus nvs3100M-el?
-
mghltm
addikt
az e4300-nal mennyire jellemzo/fordul elo, hogy a proci a melegedes/lehules hatasara elveszti az alaplappal a kapcsolatot? ( mint a hirhedt nvidia quadro szeria... )

-
kk831228
addikt
Üdv! Hány % -os elhasználódáskor cserélik az akksit garanciában nbd garinál??Üdv!!
-
Hawerr
tag
válasz
LaptopSystem
üzenetére
értem mester

-
kilozsul
aktív tag
Elsősorban XPS 15 tulajokat kérdeznék, de lehet más is tapasztalt hasonlót:
Ha hdmi kábellel rádugom a tévére (lcd) a gépet, akkor a képe minősíthetetlenül rossz. Mintha valami alacsony felbontás lenne felskálázva fullHD-ra. A színek fakók, a kép elmosódott, a betűk és vonalak szélei "szőrösek"

Előzőleg ati kártyás gépem volt, azon is és a mostani ION-os htpc-men is gyönyörű, tiszta képet ad és a színei is rendben vannak, tehát nem a tévével lesz a gond. Kábel sem lehet, mert próbáltam a htpc kábelével is. Átnyálaztam az összes létező beállítást az nVidia vezérlőpultban, és már ötletem sincsen...
Valamint még egy érdekesség: Egy -régi- játékom sem indul, ha a laptop a tv-re van dugva. Azt írja hibaüzenetben, hogy tegyek fel (újabb) DX-et. Egyrészt eleve a legújabb van fent, másrészről meg ezt csak akkor írja ki, amikor a képe ki van téve tv-re. Ugyanez a program gond nélkül indul simán a laptopon... Gondolom a videokártyák közti váltás hozhatja ezt ki valahogy, de akkor sem értem... (Az elképzelhető, hogy alaphelyzetben nem vált át az intel kártyáról az nvidiára, mert az említett játék erőforrásigénye elenyésző. A tv-re kitett kép esetében meg lehet át akar állni, mert -feltételezem- csak az nvidia kezeli a hdmi portot.)
Ötleteket várok.

-
-
Rocko007
aktív tag
válasz
fondorlatos
üzenetére
Szia!
Itthon teljesen fölösleges az ilyen premium garancia, mert ahogy áthozod a gart kishazánkba, csak NBD vagy RTD lesz belőle. Erről SzaboZE tud többet mondani.
-
Hawerr
tag
válasz
LaptopSystem
üzenetére
van még 1 eladó alienwared?

-
Sziasztok alienware_m17x
tipusú laptophoz keresek hűtőt aki tud az írjon nekem! -
fondorlatos
aktív tag
Üdv fórumtársak!
Mit jelent a gyakorlatban a pro support garancia a dellnél mert olvastam egy gyártói leírást, hogy azt nagyvállalati ügyfelek számára biztosítják.
A PH-n árulnak gépeket ilyen garral, érdekelne, hogy meg lehet venni egy ilyet és mire kell figyelni esetleg? -
neverDell
tag
válasz
SzaboZE
üzenetére
Balanced módban, fórumozva 1/3 fényerőn, picit kevesebb, mint négy óra, némi youtube-bal megtoldva valamivel több, mint 3... (a hátralévő idő kiírása, de úgy érzésre a valóság is ehhez közelít)
Valahogy a korábbi tapasztalataimmal nem igazán egyezik az, amit ez az akku művel.
Indult úgy, hogy dobozból kivételkor 94.4%-on volt, majd három-négy feltöltés és lemerítés után, amikor először jött a szerelő és akartam kérdezni, hogy ez szerinte OK-e, már csak 89%-nál járt. Ez kitartott pár hétig, bár nem nagyon használtam akkuról és most hirtelen újabb 5%-ot veszített, majd még 2-t, így most 82%-on áll. -
neverDell
tag
válasz
SzaboZE
üzenetére
Akku témára visszatérve: még mindig ott tartok, nem az érdekel, hogy az akksi jelen állapota ok-e a garanciális cserére, csak arra vagyok kíváncsi, normális dolog-e, hogy ciklusonként egy százalékot esik a kapacitása, tehát, hogy ha üzemi körülmények közt használom, akkor kb. fél év az élettartama?
-
neverDell
tag
Nálam nem a felismeréssel volt a gond, mert olyankor valami biometric verification failed üzenetet dob.
Ráadásul az általam használt szoftverek Vostro-n valószínűleg nem léteznek: Dell Data Protectiont töröltem a gépről, újra telepítettem, mert hátha... ezután jött, hogy abszolút nem volt hajlandó működni. Az e6520 letöltései közt találtam a Security alatt egy ControlVault firmware update-et. Ezt letöltöttem, próbáltam telepíteni, de kiderült, hogy a leírás ellenére ez bizony nem windows-os, hanem DOS-os cucc. Kiraktam pendrive-ra egy freedos-t, rámásoltam ezt az izét és lefuttattam a mellékelt .bat file-t. Ketyegett egy darabig, én a tapétát kapirgáltam, hogy most csesztem el végleg, majd kiírta, hogy kész, reboot, azóta műxik. -
neverDell
tag
Hány user van a gépeden?
Úgy értem: van külön admin, amivel telepítesz és egy "butított", aminek nincsenek admin jogai?
Ha így van és az utóbbit használod, akkor első lépésként nézd meg az admin jogú userrel bejelentkezve is! Nálam ugyan quickset nincs, de kétféle OSD is létezik és mindkettő egyformán hibázgat: a user alatt, amivel telepítettem őket, normálisan működnek, míg az a többi userrel elég vegyes volt a kép. Némelyikkel egyáltalán nem volt hajlandó megjeleníteni az OSD-s "feliratokat", némelyikkel hol működött-hol nem, az általában használt, admin jogoktól mentes useremmel meg két napig nem működött, majd gondolt egyet és azóta azzal is minden rendben... Kissé bugosnak tűnik valamelyik közös alkatrész (saccra vagy maga a .net4 vagy valami közösen használt driverük)Persze mindez csak találgatás, Inspiron és Latitude elég eltérő konstrukciók mind hardver, mind szoftver terén.
-
Migi
csendes tag
Sziasztok!
Kicsit szőke nős kérdésnek fog hangozni, ne ítéljetek el
. Egyik haveromnak az inspiron n5110laptopján láttam, hogy ha állítja a fényerőt, vagy a hangerőt megjelenik egy ilyen kis skála a képernyőn, nekem meg semmi. A másik bajom meg az, hogy ha megnyomom a képernyő kikapcs gombot vagy a dell support center gombot, akkor nem reagál csak felvillan. Nem akarja kikapcsolni a képernyőt és nem indítja el a programot sem. Mitől lehet ez? Válaszokat előre is köszönöm! -
gilfoyle
őstag
Megizzasztottam kicsit a gépet, a processzor 87, az nvidia 73 fok volt maximum linux alatt.
Kíváncsiságból lefuttattam egy Dell diagnosztikát és dobott pár errort:
Error: 2000:0415 LCD Cable
Error: 2000:0123 Memory Integrity test - ezt dobta vagy négyszer.
Az LCD hiba többeknél jelentkezett, a Dell support szerint nem kell foglalkozni vele. A memóriahibára azt írják, h a foglalattal vagy a memóriamodulokkal van a gond. Node itt minden gyári...
Használat közben semmi bajom sincs a géppel.
Ja, ez egy E6420 A08 BIOS-szal. -
neverDell
tag
válasz
neverDell
üzenetére
Kíváncsi vagyok, vajon véletlen vagy tényleg rendbejött az ujjnyom szkenner.
Találtam a driverek közt egy ControlVault firmware update csomagot, még júliusi dátummal, amit ugyan a Latitude gépek újratelepítéséről szóló leírás nem említ, máshol meg kifejezetten azt írják, hogy kerülni kell nagy ívben, mert az E6x20-as gépekkel nem kompatibilis az a cucc, ami a Security szekcióban van, de lesz-ami-lesz alapon kiraktam pendrive-ra egy freedos társaságában és elindítottam.
Azóta (kopp,kopp,kopp
) működni látszik, nem volt újabb "Please rescan..." üzenetem, holott korábban átlag háromból egy belépési kísérlet ezzel végződött.
Csak ne felejtsem el, hogy előbb kell feltenni a DDP-t, csak utána mehet ez, mert a DDP drivere is tartalmaz firmware upgrade-et és lehet, hogy az a hibás... (vagy valamit elfelejtettek megcsinálni a szervizben, amikor alaplapot cseréltek) -
neverDell
tag
válasz
Hawerr
üzenetére
Épp egy órája beszéltem a supportjukkal, mert kíváncsi voltam, tudnak-e róla, hogy a support.dell.com-ról hetek óta nem lehet letölteni a friss drivereket, mert valamennyi rossz címre mutat. Kiscsaj közölte, hogy tudják, dolgoznak rajta és már 80%-ban használható. Már nem tudnám megmondani, hány hete van így.
Érdemes megnézni akár a dell community-t, akár pl. a notebookreview.com dell-es fórumát, kicsit alaposabban odafigyelve a panaszokra, mint ahogy azt én tettem. Az új szériákkal rengeteg baj van.
Support meg gyakorlatilag nulla. Nyugat európaiaknak és amcsiknak még van valami online izé, de ott is felhívják a figyelmet, hogy csak egyszerű kérdésekkel forduljanak hozzájuk, komolyabbakkal hívják a telefonos supportot. A külföldi supportról nem tudok nyilatkozni, a magyarul beszélők gyakorlatilag egy hardver hibák rögzítését végző csoport.
SzaboZE tán tudna mesélni, mit szopok a latitude-ömmel szeptember óta...
-
neverDell
tag
válasz
neverDell
üzenetére
Annyi változás történt, hogy az újratelepítés óta egyáltalán nem működik az ujjlenyomat olvasója.

Ez már kabaré.
A billentyűzeten, az akkun és az alsó borításon kívül szerintem már mindent cseréltek benne és még mindig hulladék. Szánalmas na...
Az se komplett, aki kicsit körülnéz a neten és még ezek után is képes dell-t venni. -
neverDell
tag
válasz
SzaboZE
üzenetére
A bootnál indított diagnosztika. 22 töltési ciklus, 83%-os állapot.
De van egy érdekesebb is: ujjlenyomat olvasó. Még mindig szopat, végre találtam valakit, akinek 6520-asa van és használja is. Nála gond nélkül működik (igaz, az övé nem N-es gép)
Megpróbáltam leszedni a Dell Data Protectiont (app -> reboot, middleware->reboot, drivers->reboot), majd újratelepíteni.
A driver csomag telepítésekor következetesen egy ilyen üzenetet kapok:
http://www.flickr.com/photos/69599397@N05/6520264855/Ezzel mit csináljak vajon?
Smart kártyám nincs, így nem tudom ellenőrizni, mi a helyzet vele... Amikor szervizben volt a gépem, akkor jeleztem, hogy panaszkodik rá a telepítő, nem tudom, csináltak-e vele valamit. -
Köszi már megvan sikerült

-
-
SzaboZE
addikt
válasz
LaptopSystem
üzenetére
Dell driver nem lesz hozzá, hiszen a win7 nem is létezett, amikor ez a gép már kifutott. Vista driver vagy rákeresel az nvidia oldalán.
-
nkmedve
őstag
válasz
gilfoyle
üzenetére
Terhelve mennyi? Ha megáll mondjuk 80 fok alatt 100% terhelés mellett akkor nincs komolyabb baj.
Nálam az E4310-nél gyárilag 50 fokos volt a terheletlen érték, terhelve felment 85-90 fokig is. Egy újrapasztázás után most valamivel tűrhetőbbek az értékek (45 fok idle, 75-80 load).
-
mghltm
addikt
válasz
LaptopSystem
üzenetére
az nvidia oldalan nincs hozza driver, igy valoszinuleg nem fogsz talalni megfelelot. esetleg probalkozz a 32bites vista-hoz valoval. a dell szerint nincs teljes win7 tamogatottsag az m65 eseten.
-
neverDell
tag
válasz
LaptopSystem
üzenetére
nvidia.com?
-
Sziasztok lenne nekem egy Dell Precision M65 laptop Win 7 32 bites oprendszer van rajta nem találom hozzá a vga driver tudnátok nekem ebben segiteni?
ez van benne NVIDIA Quadro FX 350M
-
neverDell
tag
válasz
gilfoyle
üzenetére
Az folyamatban, de első alkalommal úgy kaptam vissza a szervizből, hogy a 88%-os állapotot még "új állapotnak megfelelő"-ként minősítették.
Egyébként az ~50 és a ~70 fok között elég nagy az eltérés, nem gondolod? Előbbi normálisnak mondható, utóbbi idle state mellett kicsit magas. -
neverDell
tag
SzaboZE, ha még jársz erre! (vagy bárki, aki hozzá tud szólni)
Szerinted az normális egy ~3 hónapos akku esetében, hogy a töltési ciklusok száma 22, az akksi állapota egyik pillanatban még 88%, majd a töltöttség lemegy 10%-ra, win lekapcsol, töltőre dugva visszakapcsolom, és a health már csak 83%?
-
nud
tag
válasz
neverDell
üzenetére
Nincs bedugva az ethernet kábel,mikor próbálkozok.
Minden driver megvan,driver kereső nem talál semmít +ugyanazok a driverek vannak fent amivel már formázás előtt működött.
Nem látom a wifi routert,és így nem tudom kiválasztani h mihez szeretnék csatlakozni.
Nem igazán van hibaüzi. -
neverDell
tag
Ugye nincs bedugva az ethernet kábel, amikor a wifit próbálod?
(ha be van, akkor próbáld meg, hogy kihúzod -> némely gépen automatikus, máshol beállítható, hogy ha be van dugva az ethernet, akkor kapcsolja le a wifi-t)A szükséges driverek fenn vannak? Látod a környékeden lévő wifi routereket?
Van valami hibaüzeneted? -
Hunyika2
tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, h szerintetek normális-e ha a laposban 68°c idle-ben a proci és majdnem 50°c-os a winyó?
paraméterek:
Dell Inspiron N5010
intel i5 450m
3gb ram
hd5470 vga
és rohadt hangos :S :/ -
nud
tag
Üdv mindenkinek!
Van 1 Dell Inspiron 17R-es topom 64bites win7-tel.
Az a problémám h nem tudom beállítani a wi-fit.
Egyszer már sikerült de le kellet formáznom a gépet.
Többször is neki futottam de nem sikerül.
Kábellel gond nélkül megy de akarom kábel nélkül is használni.
Valaki le tudná írni az első lépésről,hogyan fogjak hozzá? -
neverDell
tag
Úgy egyébként arra van valakinek ötlete, hogy mégis hol érdemes jelezni a support site-ot szétbarmoló "szakemberek" felé, hogy az újonnan kirakott driverek nagy részének hibás a download linkje?
A feedback nem nyerő. A két hete jelzett hibát sem voltak képesek javítani. -
neverDell
tag
Úgy emlékszem, láttam itt egy-két e6520 tulajdonost.
Ha még jár erre közülük valaki: ujjlenyomatolvasóval nincsenek gondjaitok?
Az enyém néha gondol egyet és nem tudok belépni vele. Ilyenkor a bejelentkező oldalon látom, hogy inicializálja az olvasót, tehát fizikailag látja, de amikor használni próbálom, akkor pár másodpercnyi gondolkodás után csak egy "Please rescan your finger" üzenet villan fel egy pillanatra.
Ha ebben az állapotban belépek jelszóval és próbálok új ujjlenyomatot regisztrálni, akkor lehúzás után "Unable to read fingerprint. Please try again!" a válasz.
Amikor ezt műveli, akkor a BIOS-os beléptetés is csak jelszóval megy, szóval az majdnem biztos, hogy nem windows-beli problémáról van szó. (hardver hibára, firmware bugra, esetleg valami alaplapi gubancra tippelek, de nem igazán értek hozzá, szóval ez csak találgatás)Van úgy, hogy sleep módba teszem a gépet és visszakapcsolom, ettől magához tér, de van olyan is, hogy három-négy reboot sem segít, aztán egyszercsak elkezd működni. És teljesen rapszodikus, mikor akad ki.
-
risadj
csendes tag
válasz
neverDell
üzenetére
bios van az N7110-esen, már próbáltam megcserélni. A vinyót nem tudom kiszedni a laptopból. Észrevettem még valamit: USB 2.0 / E-SATA portról tud csak telepíteni, amikor a sima USB 2.0-ba rakom a pendrive-ot, akkor valamilyen CD/DVD illesztő program hiányában nem engedi továbblépni a win7 telepítőjét.
-
neverDell
tag
válasz
risadj
üzenetére
Két tipp:
1. Nézd meg, hogy BIOS-od van-e vagy már UEFI van helyette! Amennyiben UEFI, próbáld megcserélni a bootolás módját a jelenlegiről a másikra! (tehát ha most BIOS-os eszközök vannak sorbaállítva, akkor UEFI-re és viszont)
2. Ha az 1. nem jön be, esetleg szedd ki a hagyományos vinyót és vagy telepítsd újra, vagy bootold be a telepítő médiáról a helyreállító rendszert, kérj egy command promptot és próbáld fixboot-tal rendbetenni.A fentiektől függetlenül nézd meg, amit privátban küldök!
Az csak most jutott eszembe, hogy mielőtt a fentieket végigcsinálnád, nézd meg, hogy a boot sorrendben nincs-e előrébb a régi vinyód, amin esetleg találhat a géped egy használhatatlan boot managert!
-
risadj
csendes tag
ma voltam beszereltetni az ssd-t a vinyó helyére és problémám akadt a win7 telepítésekor. Usb-ről telepítem, a végén újraindul és nem látja a wint...hiányzó bootmgr és semmi...valami tipp mit kellene átállítanom vagy csinálnom, hogy rendesen menjen? Az ssd a gyári hdd helyére ment, a hdd pedig beépítő kerettel...
-
Hawerr
tag
válasz
gameresboy
üzenetére
Nvidia Vezérlőpult --> 3d beállítások (globális beállítások)--> előnyben részesített ,és ott a nagy teljesítményűt bökd be
bár sztem felesleges, csak rendeld hozzá ahhoz az alkalmazáshoz, amelyikhez kell 
-
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Dell 15R N5110-es notim. Nvidia GeForce GT 525M videókártya van benne. Nem tudtam feltenni a videókártya driverét, csak úgy, ha feltelepítettem az Intel HD Graphics drivert. Most azt látom, hogy az alap a HD Graphics és nem a GeForce GT 525M. Eszközkezelőben mindkét videókártyát látom. Hogy lehet alapértelmezettre állítania az Nvidiát? Pl. játéknál is az Intel HD Graphics-ot látja.
Üdv,
GBoy -
JoeYi
őstag
Hi!
Aki képben van légyszi segítsen.
Üzleti notebookot szeretnénk venni, szempontok: dokkolható, USB 3.0, matt kijelző 15" alatti, i5 proci
Tudna valaki ajánlani pár jó megoldást?
-
ktomcat
senior tag
Akinek BLUETOOTH problémája van, ez csak egy lehetőség (nálam 90%ig bevált a telefonról még csak nagy ritkán tudok fájlt küldeni telefonról, de ugyanakkor a gépről kitudom szedni a mappákból ami kell, a többi funkció rendbe jött):
Számtítógép (jobbklikk)-->Kezelés-->Szolgáltatások és kiszolgálói alkalmazások-->Szolgáltatások:
Bluetooth Device Monitor
Bluetooth Media Service
Bluetooth OBEX Service
Bluetooth-támogatási szolgáltatás
Intel(R) Centrino(R) Wireless Bluetooth(R) 3.0 + High Speed Security Service (2x)Ezeket engedélyezni illetve elindítani kéne (nálam automatikusan letiltásra került 1-2 valamiért telepítés után), vagy ha futnak akkor megpróbálni a szolgáltatás újraindítását.
-
kk831228
addikt
Üdv! Dell n5110 akkuról érdeklődnék 1év gari van rá?? Olvastam régebben hogy valaki cseréltette a 11. hóban
Ha itt van az a személy küldjön már légyszi egy privit. Köszönöm!! Üdv!! -
Fulmi
senior tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Koszonom, es Neked is kiskaktusz.
Esetleg nem tudtok ajanlani valamilyen helyet vagy embert, akinek lehet ilyen ventije?
Az ebay-s rendelessel nincs semmilyen gond, csak hogy eleg lassan jonne meg. Garancia pedig mar nincs ra sajnos, ugyanis 2008. juniusi a gepem.Koszi: Fulmi
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
Aksit, hogy kell tárolni, hogy a lehető legkevesebbet veszítsen a használhatóságából? Félig lemerülve vagy teljesen?
Köszi!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Üdv,
Lacc
-
Csabee.
nagyúr
http://www.akkuk.hu/ ezt ismerem, illetve innen vásároltam már.
-
premete
veterán
-
nofi
addikt
Üdv!
XPS 15-öm van, első szériás. Nem igazán használom akkuról a notit, szinte mindig be van dugva, de egy év alatt annyira behalt, hogy fél órára nem tudom magára hagyni idle-ben a gépet mert lemerül. Ebbe beletörődtem, de a napokban az akkufigyelő szoftver is figyelmeztet, hogy bizony gáz van, cseréljem ki.
Eddig soha nem kellett akkut cserélnem, az előző FuSi notebookom akkuja 5 év után is vígan bírt egy órát filmnézéssel. Nincs mit szépíteni a dolgon, ezt csúnyán el**félte a Dell, ráadásul még garim sincs 3 hete... Itthon hol érdemes szétnézni Dell akksi ügyben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robot fűnyírók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple MacBook
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Wise (ex-TransferWise)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 8 G1i Intel Core Ultra 5 14" FHD+ 2029.01.08-ig Garanciás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 (T14 G3) i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / WUXGA / Win11 Pro 12 hó garancia
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- Apple iPhone 8 64GB Space Gray Használt, jó állapotban 94% akkumulátor
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Egyik haveromnak az inspiron n5110laptopján láttam, hogy ha állítja a fényerőt, vagy a hangerőt megjelenik egy ilyen kis skála a képernyőn, nekem meg semmi. A másik bajom meg az, hogy ha megnyomom a képernyő kikapcs gombot vagy a dell support center gombot, akkor nem reagál csak felvillan. Nem akarja kikapcsolni a képernyőt és nem indítja el a programot sem. Mitől lehet ez? Válaszokat előre is köszönöm!
) működni látszik, nem volt újabb "Please rescan..." üzenetem, holott korábban átlag háromból egy belépési kísérlet ezzel végződött.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)