Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
válasz DElekHU #22069 üzenetére
Szia!
Én úgy csináltam, hogy felmentem Dell honlapjára (mert nem adtak semmilyen driver lemezt), utána support-ra kell kattintani, majd home users, beírod sercice tag-ot és megtalál miden, ennek kb. 80 %-át felraktam, van közötte pár olyan, amit fölöslegesnek találtam. Kamerának nem látok külön drivert.
Szerintem a Windows tesz fel a drivert. Eszközkezelőben ezt írja ki:
Illesztőprogram szállítója Microsoft
illesztőprogran dátuma 2006.06.21.Szerintem menj az eszközkezelőbe és próbáld meg frissíteni a drivert, szerintem le fogja tölteni a Windows, ha nem találja megfelelőnek.
-
rayoliviero
veterán
válasz DElekHU #22079 üzenetére
Nekem az volt a bajom, hogy beírtam a sevice tag-ot a Dell honlapján és olyan drivereket is kidobott, ami nem is jó az én gépemhez. Először nekem a wifi nem működött, nem tudtam a több driver közül melyik jó hozzá, kénytelen voltam mindet feltenni és úgy jöttem rá, hogy melyik való hozzá. Nekem sajnos driver Cd-t sem adtam, csak egy ingyenes DOS-t, amivel aztán sokra megyek. Inkább driver Cd-t adtak volna, hogy ne kelljen a honlapjukról letöltögetni a sok közül és kiválaszatni melyik való az én gépemhez.
Az ujjlenyomat olvasót pedig mire működésre bírtam...
Neked az működik? Mert arra már tudom a megoldást... Külföldi fórumokokat böngészve órákig. Sok embernek problémája volt azzal is. De azzal is előfordult, hasonlóan a kamerádhoz, hogy néha nem működött, kiírta a gép, hogy csatlakoztassam... De mostanában megy rendesen.
-
rayoliviero
veterán
válasz DElekHU #22081 üzenetére
A support szempontjából én is nagyot csalódtam, de ezt leszámítva nagyon meg vagyok elégedve. Én azt se tudtam ,hogy létezik olyan program, hogy webcam central, mivel még nem volt Dell notim. A driverek között pedig persze nem volt ott, mivel ez csak egy "hasznos" program. És a honlapjukon se túl egyszerű megtalálni ezt a webcam centralt, mert keresésre feldob minden hülyeséget. Emellett fel volt sorolva, hogy melyik gépekkel kompatibilis, a 3550 benne se volt, de mégis működik vele.
Volt egy Lenovom, az gombnyomásra, rejtett partícióról tett fel mindent, nagyon gyorsan. Ennél is egy ilyen megoldás lenne az ideális számomra.
-
premete
veterán
válasz DElekHU #22088 üzenetére
Amelyik készülékben benne van az előkészítés, azokkal igen, ez a service tag-ből kiderül általában. A hirdetés linkje
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
SzaboZE
addikt
válasz DElekHU #22091 üzenetére
Mivel a másik hdd-vel ment a kamera, ezért a dell supportot hiába hívod, az ő dolguk a gép rendberakása, nem a szoftveré. Microsoft hotline, de írtam pár dolgot privátban is.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Synology NAS
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Black Ops 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Lenovo X395 Ryzen 7 3700U Zen Radeon Vega 10 16 Gb Ram 512Gb NVMe Garanciával
- Lenovo E14 Ryzen 5 5500U Zen 2 Radeon Vega 7 16 Gb Ram Garanciával
- Lenovo Legion 5 Pro i7 12700h, RTX 3070Ti (150W), 16GB DDR5, 1Tb SSD, 16" 165hz
- Lenovo T14 Ryzen 5 4650U Zen 2 Radeon Vega 6 16Gb Ram FullHD IPS Garanciával
- Asus Rog Strix Scar G733QS-HG1338T
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest