Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz
DElekHU
üzenetére
Amelyik készülékben benne van az előkészítés, azokkal igen, ez a service tag-ből kiderül általában. A hirdetés linkje
-
rayoliviero
veterán
válasz
DElekHU
üzenetére
A support szempontjából én is nagyot csalódtam, de ezt leszámítva nagyon meg vagyok elégedve. Én azt se tudtam ,hogy létezik olyan program, hogy webcam central, mivel még nem volt Dell notim. A driverek között pedig persze nem volt ott, mivel ez csak egy "hasznos" program. És a honlapjukon se túl egyszerű megtalálni ezt a webcam centralt, mert keresésre feldob minden hülyeséget. Emellett fel volt sorolva, hogy melyik gépekkel kompatibilis, a 3550 benne se volt, de mégis működik vele.
Volt egy Lenovom, az gombnyomásra, rejtett partícióról tett fel mindent, nagyon gyorsan. Ennél is egy ilyen megoldás lenne az ideális számomra.
-
rayoliviero
veterán
válasz
DElekHU
üzenetére
Nekem az volt a bajom, hogy beírtam a sevice tag-ot a Dell honlapján és olyan drivereket is kidobott, ami nem is jó az én gépemhez. Először nekem a wifi nem működött, nem tudtam a több driver közül melyik jó hozzá, kénytelen voltam mindet feltenni és úgy jöttem rá, hogy melyik való hozzá. Nekem sajnos driver Cd-t sem adtam, csak egy ingyenes DOS-t, amivel aztán sokra megyek. Inkább driver Cd-t adtak volna, hogy ne kelljen a honlapjukról letöltögetni a sok közül és kiválaszatni melyik való az én gépemhez.
Az ujjlenyomat olvasót pedig mire működésre bírtam...
Neked az működik? Mert arra már tudom a megoldást... Külföldi fórumokokat böngészve órákig. Sok embernek problémája volt azzal is. De azzal is előfordult, hasonlóan a kamerádhoz, hogy néha nem működött, kiírta a gép, hogy csatlakoztassam... De mostanában megy rendesen.
-
rayoliviero
veterán
válasz
DElekHU
üzenetére
Szia!
Én úgy csináltam, hogy felmentem Dell honlapjára (mert nem adtak semmilyen driver lemezt), utána support-ra kell kattintani, majd home users, beírod sercice tag-ot és megtalál miden, ennek kb. 80 %-át felraktam, van közötte pár olyan, amit fölöslegesnek találtam. Kamerának nem látok külön drivert.
Szerintem a Windows tesz fel a drivert. Eszközkezelőben ezt írja ki:
Illesztőprogram szállítója Microsoft
illesztőprogran dátuma 2006.06.21.Szerintem menj az eszközkezelőbe és próbáld meg frissíteni a drivert, szerintem le fogja tölteni a Windows, ha nem találja megfelelőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE E5310 10GEN CORE I5 10310U HUN LAPTOP 8GB 256GB NVME SSD CAM BT WIFI WIN11 1Év GAR!
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest