Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
mghltm
addikt
-
tothir
tag
válasz
Naigen
üzenetére
Na igen, nálam is menne a gép 40-50 firefox oldalal, ami köztudott szereti a memóriát.
Az a baj 4 GB-os corei3at ne mtalálok korrekt árban, ami bővíthető is memóriával.
B sorozatú dual core-októl kicsit félek, hogy gyenge lesz, habár bechmark alapján ez is másfélszer olyan erős mint a mostani procim amit használok
HawerrIponnál múltkor kérdeztem, hogy mennyi 5 alatt írták.
-
FoBCRaistlin
őstag
-
EstiloL2
tag
válasz
Naigen
üzenetére
Nem szoktam észrevenni, hogy mikor kapcsol be
Bekapcsol, oszt' kész. Annyiban biztos lehetsz, hogy maxon terhelve is csak olyan mintha fújna valaki valamit. Nem sípol, mint pár laptop
Terhelve nekem halkabb jóval, mint az asztalim volt terheletlenül. i5-tel még sokkal halkabb is lenne szerintem. De engem nem zavar a zaj. Max videóra tudom venni, de az nem adja vissza a hangokat. Ha van még valami, írj priviben. Jah, ha tényleg nem játszol, akkor nagyon halk. Max egy kis alap ventihang. -
EstiloL2
tag
válasz
Naigen
üzenetére
Ennyire körülményes ne legyél már
Nekem i7 van benne, szóval az enyém biztos jobban melegszik. Netezés közben, kb 20-30 ablakkal a hőfok 56-58. Most komolyan a zajszint ennyire lényeges? Nem hangosabb egy másik hasonló teljesítményű gépnél... GTA IV alatt 76-83 fokos, de szokta tartani a 78-80-at. Gondolom nálad hűvösebb lenne i5-tel. Többet nem nagyon tudok segíteni, mert Symbianos telefonom van
Max lefényképezem 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest