Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z0mbi
senior tag
Sziasztok
Kene nekem surgos segitseg
Hatha itt van valakinek tapasztalata.
Dell lapit szeretnek venni. Ugy nez ki egy uzlet nyelbe is lesz utve.*Milyen papirok kellenek az adasvetelhez hogy biztositsam azt hogy gari ervenyesitheto legyen. Eleg ha csak ok a rendszerben megnezik a szerviz tagem es latjak hogy ervenyes vagy nem?
*a dell meg tudja mondani nekem hogy a lapi lopott e vagy nem? (mondjuk sorozatszam alapjan) ha nem akkor hogy tudom magam bebiztositani?
*milyen okossagokra kell meg odafigyelnem? (nem akarom hogy atrazzanak. A cucc egyebkent bontatlan uj. PErsze papir nelkul. a service tag alapjan meg garis boven.
*garancia egesz vilagban ervenyes?
Koszi
udv
ZUI felhivom a dellt is hatha segitokeszek es elmondjak mire figyeljek oda
-
wanted5
őstag
válasz
ZZotyo
üzenetére
ezzel nem tudsz mit kezdeni, ez sajnos ilyen
régen én is sokáig kerestem megoldást, hogy ne kapcsolgassa folyton, de nem találtam semmi használhatót; ritka az olyan notebook ahol tudnád szabályozni a ventit, vagy fix értéket beállítani
de ha csak netezel rajta akkor tedd be energiatakarékos módba, úgy ritkábban kapcsolja be, ha nincs leterhelve, vagy vegyél alá egy hűtőt és annak be tudod állítani a ventijét fixre(ha valamit nem tudsz kérdezz nyugodtan, nekem is ilyen gépem van ^^ )
-
adam1
aktív tag
Üdv mindenkinek a problémám a következő van egy Dell inspiron 8600-as laptopom amihez nem tudom telepiteni a saját gyári broadcom ethernet driverjét. Már leszedtem egy csomó másik drivert is,de mindegyikre azt mondja nincs ilyen hardver.Az eszközkezelőben pedig ott van mint ismeretlen eszköz. Az op rendszer XP SP3-as. Megköszönném ha valaki tudna segíteni. Egyszer már kérdeztem,de egyenlöre nincs megoldás rá ezért megpróbálom mégegyszer.
-
ZZotyo
csendes tag
Sziasztok!
Ismételten lenne egy kérdésem az xps 17essel kapcsolatban.
A hűtésen hogyan lehet állítani mert kicsit idegesítő hogy szinte szó szerint "szuszog"
Elindítja....megállítja a hűtő ventillátort.
Erre tudna nekem valaki valamiféle megoldást adni? -
arpeen2
senior tag
Tud vki segíteni? Azt mi befolyásolja, hogy az akksi meddig töltődik fel? Hibátlan akksiról van szó. Mert azt látom, hogy most pl 93%-on megállt. Ez vmi akksi kímélő üzemmód lenne?
Köszi
-
SzaboZE
addikt
válasz
Pszihonaranc
üzenetére
http://en.community.dell.com/dell-blogs/direct2dell/b/direct2dell/archive/2011/02/22/details-on-new-xps-15-and-xps-17-laptops.aspx
-
mghltm
addikt
válasz
F.B.I.
üzenetére
csavarboltokban probalkozz, szabvanymeretu csavarokrol van szo, nem kerhetnek ertuk tobb ezer forintot. azt pontosan nem irtad milyen gephez keresel, de google-ba ird be a tipust + "service manual" kulcsszavakat. a dell oldalan leirjak melyik alkatresz milyen tipusu csavarral van rogzitve

pld:
two M3 x 3-mm screws
M2 x 3-mm screw
M2.5 x 5-mm -
Pszihonaranc
senior tag
xps 15 és 17 között mi a különbség?
-
Grembore
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a DELL Inspiron N5110 mennyire melegszik, azaz mennyire használható játékra? Játékra és melóra kellene a gép. Mennyire jó választás ez nekem?
Elsősorban a kábelrengeteg és a fogyasztás csökkentése miatt vennék laptopot.
Előre is kösz a válaszokat!
-
F.B.I.
veterán
Üdv!

Volna egy fogós kérdésem: szereztem egy gépet de jó pár csavar hiányzik belőle, hol tudnék ilyen méretben venni?
-
Hawerr
tag
az nvidia vezérlőpanelből lehet álltani hogy melyiket használja (alapértelmezettként automatikuson van)
-
ZZotyo
csendes tag
Sziasztok!
Dell xps 17-es gépnél ugye 2 videokártya van. Hogy tudom eldönteni mikor melyiket használja?
Mikor letiltom az intel belső vga-ját akkor olyan mintha a másikat nem érzékelné?
Hogy működik ez? -
Koktail
tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Én is nagyon örülök, hogy sikerültek!
Köszönöm még egyszer!
-
Koktail
tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
SIKER!!!

NAGYON NAGYON KÖSZÖNÖM!
KIRÁLY VAGY!
Üdv.:
Koktail
-
Koktail
tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Nagyon Szépen Köszönöm!

Már el is kezdtem leszedni! Írok hogy sikerült e vagy nem!Köszi még egyszer!
Üdv.:
Koktail
-
rayoliviero
veterán
válasz
Koktail
üzenetére
Feltöltöttem ide. Szerintem ezzel menni fog a Tiéd is.
-
Koktail
tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Ja most próbálta keresni de mindenhol csak az újabb verziókat találok!

Az az érdekes hogy amit én letöltöttem csak 21 Mb volt? -
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero
üzenetére
152 MB, megpróbálom neked valahova feltölteni és belinkelni.
Mert már azt sem tudom én sem, hogy honnan töltöttem le, mert nem egyszerű megtalálni. -
Koktail
tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Az ujjlenyomat olvasó már működik is, találtam webcam central 2.0.44 verziót, de nem tudtam telepíteni...???

-
mghltm
addikt
bios-ban nem modositottad az energiagazdalkodast? en az esetek 95%-ban pihenni latom a procimat

(#23461) SzaboZE megint leirtad a tutit: az emberek inkabb vennenek regebbi hasznalt business gepeket olcson c2d procival, mint az ujabb consumer masinakat...

-
Koktail
tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Oh... Köszönöm!
TE vagy az én emberem! Örök hála!

Üdv:
Koktail
-
Koktail
tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget! Megnézem!
Üdv.:
Koktail -
-
hapcser
csendes tag
SzaboZE esetleg az én problémámra van tanácsod mit tudok tenni? 23431-es hozzászólásban írtam le.
-
SzaboZE
addikt
válasz
Mexildos
üzenetére
A mai igényekhez abszolút megfelel valóban egy core 2 szériás gép is. Ha az ember nem akar játszani, akkor simán elég. Feleségemnek D410-e van (win7, Pentium M 2Ghz), csak netezik, excel-word más nem nagyon megy rajta és nem engedi, hogy lecseréljem újabbra. Minden szempontból elég még az is. Hogy megy-e benne a 4 magos proci, arra szerintem nem fogsz választ kapni. A gép tervezésekor ugyanis még nem létezett a Q széria, így csak attól függ, hogy a Q proci mennyire kompatibilis lefelé.
-
Immy
őstag
Sziasztok!
Dell d630 laptop használója lettem. Feltelepítettem win7 32 bitet, chipset driver-től kezdve minden kiegészítőt. A problémám viszont az, hogy a T9300-as processzor az órajelét nem akarja visszavenni, hanem mindig 2500 Mhz-en fut. Aidával monitorozom és bármilyen energiagazdálkodási beállítást is módosítok, akkor is 2500 Mhz a cpu órajele. Valami ötlet?
Üdv:
Immy -
fkenny
senior tag
Sziasztok!
Kellene egy telefonszám amit ha hívok tudok garanciás ügy intézni egy DELL LATITUDE E6410 aminek a töltője ment tönkre. A gép helyszíni garis a múltkor kevesebb mint 24óra alatt kiküldték az új akkut de sajnos a telefonszámot nem tudom, hogy melyik céget hívtam . Azt hiszem valami asibisz vagy mi volt a cég neve. Segítségeteket köszönöm!
Üdv. -
kyle_
tag
Sziasztok!
Magyarországi Dell szervizről van valakinek tapasztalat, vélemény?
-
qwasqwas
csendes tag
Sziasztok,
Munkához kellene vegyek egy Precision 4500-at vagy 4600-at. Honnan érdemes beszerezni, hogy a későbbiekben az esetleges garancia érvényesítésével NE legyen gondom?
-
Koktail
tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy Dell Vostro 3750-hez honnan tudok letölteni ujjlenyomat olvasó és webkamera programot? driverek fel vannak rakva, a dell oldalán nem találtam hozzá programokat!
Különben a gép király!!!

Köszi előre is!
Üdv.:
Koktail
-
hapcser
csendes tag
Egyszer kaptam egy olyan hibaüzenetet h a vga memória teljesen megtelt, de gondolom azt már egy gép restart is megoldja.
-
Mexildos
aktív tag
Nekem még egy hozzáértő kolléga azt válaszolja meg pls... hogy studio 1737-be 4 magos core2quad procit bele lehet-e tenni?
Ez pusztán csak kíváncsiság. -
hapcser
csendes tag
válasz
arpeen2
üzenetére
3d mark 06-ban 1280*768 sm2+hdr pont össz volt 6000. Ennyit is találtam neten kb. Amiben bajom van F1 2011(előtte tökéletesen futott) és CSS(itt 120fps körül fut, amikor visszaesik akkor 40-50, füstben meg kapásból 50, előtte tökéletesen futott) és a Silkroad online(itt integráltról fut tökéletesen,de dedikáltról szaggat). Feltettem vagy 6 különböző drivert, de mindig ezt csinálja, ha beviszem szervizbe attól tartok azt mondanák, hogy nem is kéne bírnia ezeket a játékokat(ami hülyeség)...
-
wanted5
őstag
válasz
ZZotyo
üzenetére
Nem mindegyik gépben van, ez csak egy opció, pl az enyémben sincs (mellesleg sztem felesleges is)
Legegyszerűbben úgy tudod megállapítani h háttér világításos-e, hogy megnézed az F6-ot és F7-et, ha nincs rajtuk semmilyen jelzés akkor nem az; ezekkel tudnád kapcsolgatni, illetve az erősséget állítani. -
hapcser
csendes tag
Sziasztok!
Dell n5110-es laptopom van: i3-2310 proci, 4gb ram, gt525m videókártya. A laptopot kb féléve vettem, pár hete játék közben(csak ritkán játszok/játszanék rajta) a probléma a következő: fut 10másodpercig tökéletesen utána 3másodpercre nagyon belaggol és ez felváltva. Melegedés kizárva, mert próbáltam bekapcsolás után egyből, akkor is ez a hiba. Feltettem régi/új drivereket akkor is rossz. Régen ment tökéletesen, nem lett állítva semmi a gépen. Újratettem a gépet és még mindig rossz.(Élményindexben megkapja a pontot mint régen.) Integrált kártyával fut kevesebb fpssel szaggatás nélkül, csak mikor dedikáltal megy akkor van ez a probléma. Meghibásodott volna a kártya? Szerviz?
Előre is köszönöm a segítséget -
ZZotyo
csendes tag
Sziasztok!
A héten vásároltam egy Dell XPS 17 L702x-et!
Az volna a kérdésem, hogy hogyan lehet bekapcsolni a billentyűzet háttérvilágítását?
A gép Németországból származik. Ennek a típusnak mindegyikébe ilyen billentyűzet került nem? -
Mexildos
aktív tag
válasz
arpeen2
üzenetére
Az a baj, hogy még angolul sem nagyon volt erről szó. Igazából a proci teljesítménye kielégítő, de az akkori 4 magos procit 280 dollárért meg lehet venni ami gyakorlatilag majdnem hogy gyorsabbá tenné a gépet a mostani i5-ös gépeknél ami szerintem nem lenne utolsó. De egyelőre csak a gondolattal játszottam el. Vagyis csak a gép élettartamának kitolása jár bennem. Hiszen egy úgy Dell gép akár 300e is lehet és hát nem mindegy.. Igaz újat nem vennék de akkor is

-
SzaboZE
addikt
válasz
rayoliviero
üzenetére
Ha van, akkor a dell support oldalán kell lennie. (soha nem használtam szinprofilt
) -
rayoliviero
veterán
válasz
SzaboZE
üzenetére
SzaboZE: Ebben tudsz segíteni?
Dell 3550-hez (CPU-ba integrált HD3000) nem tudjátok, hogy lehet letölteni valahol színprofilt? Ha valaki tud ilyet, az belinkelhetné nekem.
Mert a most tesztelt 3350-hez a tesztben ott van a színprofil, amit le lehet tölteni. Akkor az enyémhez is biztos van a neten.Köszönöm.
-
Mexildos
aktív tag
válasz
arpeen2
üzenetére
Köszönöm a választ!
Akkor nagyon úgy néz ki, hogy a T9900-ast is meg kell, hogy egye. Közben utánanéztem és láttam hogy létezik QX9300-as proci is ami 4 magos. Ha ez is belemenne, akkor tényleg jó vétel volt, mert valószínűleg a gép előbb megy majd tönkre mint, hogy kicsi legyen

Mindazonáltal a mai I5 és I7 processzorok miben jobbak mint elődeik? A fogyasztást leszámítva? Úgy érzem, hogy ezek a régebbi gépek is teljesen jól kielégítik a mobil feladatokat. Így nem értem mi az amiben az újabbak jobbak?
A fenti kérdésekre azért még várogatom a válaszokat
Amikre választ kaptam azt köszönöm. -
arpeen2
senior tag
válasz
Mexildos
üzenetére
Szia !
Nekem 1735-ös notim van gyárilag T9300 procival és nekem is 9 cellás az akksim, igaz a noti nemrég került hozzám, de az akksija gyakorlatilag sohasem volt használva, fiókban pihent, így kijelenthetem azthiszem, hogy újként vettem használatba. Energiagazdálkodásként nálam az egyetlen korlátozás, hogy a kijelző fényerejét 10-es szintre csökkentettem (15 fokozatban állítható), így netezésre kb 2.5 - max 3 órát tudom használni.
Remélem tudtam segíteni !
-
-
Mexildos
aktív tag
Sziasztok!
Héten sikerült szert tennem egy DELL studio 1737-es gépre. Nem mai darab a drága de nekem mindig ez volt az álmom, mert nagyon tetszik a kialakítása és csak most került elérhető árba, mármint amit ki is adnék egy laptopért mert amúgy asztali PC-n dolgozom inkább.
A kérdésem az lenne, hogy valaki aki jártas közületek a témában meg tudná mondani, hogy melyik a legnagyobb processzor amire ki lehet cserélni a benne lévőt? Jelenleg egy Core2Duo P8600-as processzor dobog benne. De akitől vettem mondta, hogy lehet cserélni nagyobbra is. A neten a T9900-as procit láttam ami azt hiszem a legnagyobb ehhez a szériához. Valaki segítsen abban hogy igazam van-e... Illetve még memória fronton is szeretném megkérdezni, hogy a 4 GB vagy a 8GB a maximum hozzá? A Dell studio 1737-es gépek szeretik az SSD-t, mert itt ugye két HDD tok hely lenne.
Szintén egy kérdésem lenne még, akkumulátor esetében a 9 cellás a legnagyobb? Mennyit bírhat egy akkumulátor újonnan?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
rayoliviero
veterán
Dell 3550-hez (CPU-ba integrált HD3000) nem tudjátok, hogy lehet letölteni valahol színprofilt? Ha valaki tud ilyet, az belinkelhetné nekem.
Mert a most tesztelt 3350-hez a tesztben ott van a színprofil, amit le lehet tölteni. Akkor az enyémhez is biztos van a neten.Köszönöm.
-
SzaboZE
addikt
válasz
pszichiater
üzenetére
Fent van gondolom a touchpad driver...
Ha igen, akkor próbáld meg letiltani a tap to click funkciót. Ha azután megszűnik a hiba, akkor óhatatlanul hozzáérsz a touchpadhoz és az egérkurzorhoz ugrik gépelés közben a szövegkurzor, így ott folytatódik a gépelés. Ha nincs fent a driver, akkor tedd fel, mert az érzékenységét is ott tudod rendesen beállítani. -
SzaboZE
addikt
válasz
janus2
üzenetére
A 2 óra egy dolog, szervíz onnantól szokott lenni, ha pl fél órát bír max. vagy nem töltődik fel vagy kiírja, hogy az akku élettartama lejárt. Addig akku használódásról van szó. A 2 óra sajnos pont olyan időintervallum, ami még beleférhet a "normál" üzemidőbe. Mennyi idős a gép?
-
robyg
senior tag
Üdv mindenkinek.
Szerintetek mi baja lehet a laptomomnak?
Én szoftveres hibára tippelnék.
Itt van róla a videó.
-
wanted5
őstag
válasz
pszichiater
üzenetére
nem lehet hogy csak egyszerűen félreírod?

amugy csak egyszerűen nem képes lekezelni annyi gombot egyszerre a billentyűzeted, ezzel nem tudsz semmit se csinálni sajnos -
pszichiater
senior tag
Valaki találkozott már olyan jelenséggel hogyha gyorsan gépelek, felcserélődnek a betűk, félszavak? Ilyet még nem láttam...Őrület.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ageia PhysX ppu - az első fizikai gyorsítókártya
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - Ryzen7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hatha itt van valakinek tapasztalata.