Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Most attól hogy jobb a panele, nem hinném hogy sokkal jobb egy BenQ 144Hz-től. Emberi szem meg úgy se veszi észre a különbséget. Egyszer használtam Eizot, jónak jó volt, de ami nekem van, szinte ugyanúgy játszottam mind kettőn
Látod ScreaM is mikor 120Hz-en monitort használt, simán belőtte azokat akiknek 144Hz, vagy Eizo monitora volt, akkora előnyt nem ad. Most olyat használ ami nekem van, aztán mondta nagyon megvan vele elégedve. -
törölt tag
Bocsi, villódzás úgy akartam
Ahogyan itt is látszik erre gondoltam -
törölt tag
Lehet a fejed, vagy a szemed fájni fog tőle, a sok vibrálástól amit kibocsát de emberi szemmel ezt nem fogod látni 120Hz-en. Érdemes az egeredet 1000Hz-re tenni ennél a monitornál, hogy kicsit nyerj az input lagon. Amúgy jó monitor
Azért más az egér mozgása, mert kevesebb input lagod van, tűéles a kép akárhova nézel, és nincs akkora késés mint egy 60Hz-es monitoron. Nekem is megkellet szokni, olyan 2-3 hét, aztán neked is jó lesz -
Eagl3
veterán
válasz
oliwwer #30183 üzenetére
Ebbe ugye 120Hz-es panel van, ezáltal az egész játék sokkal simább, mondhatni felgyorsult. Mindent ott látok ahol pontosan van. VA paneles monitor, nagyon jó feketével, még a sötét helyeken is azonnal észrevenni az embereket. Nincs vibrálás, illetve a vsync hiányában fellépő képtörés. Hirtelen ennyi
Még az egér mozgása az asztalon is teljesen más érzetre.
po1son: igen, egy 60Hz-es EIZO s2231w-m volt eddig, ami minden szempontból remek volt, de "csak" 60Hz-es.
-
Eagl3
veterán
Tegnap óta EIZO FG2421 tulaj vagyok, elképesztő, hogy mennyire más ezen játszani... nem gondoltam, hogy ennyire szembetűnő lesz a különbség.
-
oliwwer
aktív tag
válasz
Cthulhu Dawn #30171 üzenetére
Ez a te smurfod?
-
SamS20
senior tag
Kinzu v2-vel van valakinek tapasztalata?
Nagyobb kezűeknek mennyire fekszik?190cm vagyok szóval ahhoz mertem a nagy kéz
-
Redneck
nagyúr
Még kezdő vagyok csgoloungeon így nem tudok mindent. Ha rámegyek hogy add trade akkor ha balra beteszek pár ládát és jobbra any offert rakok akkor el tudom cserélni valakivel skinre? Ha nem tetszik amit ajánlana akkor lesz csere elutasítása opció?
Ehhez ugyanazt a trade linket kell megadnom mint a fogadásokhoz? -
Coccolino_O
őstag
válasz
haromegesz14 #30172 üzenetére
Akkor sokat kellene várni 1-1 meccsre, abban biztos vagyok.
Nincsen ilyen rendszer.
-
haromegesz14
senior tag
Az MM ha 5 fős csapattal megyünk mindig egy másik teljes premade ellen dob össze vagy teljesen random?
-
Cthulhu Dawn
őstag
A silver 2-3-as brigád felveheti őt steamen, ha nincs elég ember.
-
Ace owner
addikt
Új eszközről jelentkeztél be. A raktáradban található tételek védelme érdekében erről az eszközről 7 napig nem cserélhetsz.
-
Skilly
aktív tag
Sracok, egy Pillangokes | Foltos (haboru tepazta), mennyi kulcsert cserelhetnem el, es utana mit erdemes venni?
-
no more
veterán
Istenem, mit művelt a VP? Ez tuti szándékos throw volt... Ilyen noname klántól kikapnak 16-11-re. :/
-
Lengyi
aktív tag
nap kérdése: fana vagy nV?
-
-=Vacsek=-
senior tag
üdv.
egyik barátomnak van egy elado ★ Gut Knife | Case Hardened (Minimal Wear)-es ajánlatok jöhetnek pm-be.
-
Mclovin
senior tag
Kinek mi volt a legkisebb reputation amivel csgolounge-n találkozott? Nekem -156 a legnagyobb eddig.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
Vismajor01 #30142 üzenetére
Sas kolega biztos boldog volt
.
-
MurdR
veterán
válasz
Vismajor01 #30142 üzenetére
Ilyen volt amikor még rang nélkül játszottam
-
Vismajor01
addikt
Valve rendszer megint poénkodott
De a másik csapat nem tudom mennyire élvezte
-
Xero
nagyúr
Nem nagy kaland. Több mint egy éves már, de a hidpi mbp már több mint két és fél éve a piacon van.
Azóta már bőven van a piacon, ami nagyobb pixel sűrűséggel dolgozik, csak szegény Windows nem nőtt még fel a feladathoz. -
Xero
nagyúr
válasz
-Rolika- #30136 üzenetére
Mint írtam a nagy gépen 2x1080p-t használok. Ott néha előveszem az öreg IME 3.0-t, ha valami dtp related dolgom van. Sosem éreztem szükségét többnek 400-nál.
A laptopomat is volt alkalmam már natív felbontásban (2880x1800) használni a 3.0-val és ott sem volt gondom.Persze mindenki más, és mást szokott meg.
-
törölt tag
400dpi 0/24 (minden játékban / netezés közben is. FHD) és néha még így is gyorsnak találom o.O osu!-ban pl. 0,5ös sens mellett is olyan gyorsnak tűnik. Tuti valami bajom van
-
SamS20
senior tag
hát tegnap nagyon nagy meccset játszottunk, ct-ben d2-n folyamatosan szívtunk 14-1el fordultunk, 14-3ra felhoztuk majd 15-3ról hoztuk fel a meccset 15-15re, volt magyar a csapatomban is meg az ellenfélnél is.
(hajnali 4kor)Plusz nálunk volt egy csaj, aki aranyosabb volt képen mint játékban mert ott folyamatosan rage volt
-
mepet
addikt
válasz
shaddy1027 #30125 üzenetére
Kik nem írtak? Jelezted a csgolounge supportjának? Van egyáltalán support?
-
regener
veterán
válasz
shaddy1027 #30125 üzenetére
Vegyük úgy hogy "Volvo magic"
-
-Rolika-
senior tag
Köszi mind2töknek
-
MurdR
veterán
-
-Rolika-
senior tag
Köszi a válaszokat.
Vanir: esetleg meg tudnás irni nekem az eladó nevét?
-
_XXXXX_
tag
válasz
Ace owner #30098 üzenetére
Az elsőben unranked-ek voltak, azt se tudták melyik pályán vannak szerintem. A másodikban meg nem tudtuk őket taktikával megverni, mert hiába próbáltunk átforogni, vagy terelni vagy bemenni valahova, mert annyival jobban lőttek, hogy nem lehetett taktikával kompenzálni a skillbeli fölényt. Bár én nagyon dekoncentrált voltam, lehet rosszul érzékeltem, nem is igazán tudtam lőni.
(#30110) SRII: Miből gondolod, hogy nem direkt akkor dolgozik MurdR, amikor te ráérsz játszani?
-
-
Cthulhu Dawn
őstag
Beszélgetés casualon Turkish nevű embertől kérdezik:
-Are you from turkland?
-Yes.
-Do you like kebab?
-Absolutely haram. -
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
-Rolika- #30111 üzenetére
Én is onnan akartam rendelni az Abyssust, csak aztán
.
-
-Rolika-
senior tag
Rendelt már valaki ebay-ről egeret vagy bármiféle elektronikai eszközt? Szemezek ezzel a Razer DA-val már egy ideje, de nem szivesen adnék ki érte 20K+ pénzt és ebay-en találtam egyet 15K-ért egy eléggé megbizható eladótól. Mennyi rá az esély, hogy nem eredetit kapok?
[link] -
SRII
őstag
azért én megmutatom ,hogy van élet a silver II-ben is! nyugati metró ba..a meg!!!!!!
és már ideje lenne cserélned, mikor én vagyok szabad akkor legyél te is!Meni, átérzem fájdalmad, és elkeseredésed!
csak érjek haza akkor még többet fogsz veszteni!
Oli: nem rossz az új aim.....
(hazaérek és tolhatjuk)
-
A_ScHuLcZ
addikt
Milyen rcon tool-t javasoltok szerverhez? Régen azt hiszem rcon duke-ot használtam, de most sehol nem találom a telepítőjét, nem élnek a linkek.
-
regener
veterán
Elkezd csipogni az a ratyi MM kereső, Accept-olom majd kiírja hogy csak 9/10, de én elfogadtam. Erre visszadob a főmenübe és 30p ban... WHY?
-
MurdR
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #30100 üzenetére
Igen, párszor játszottunk.
Oliwwer: Holnap meló, holnap után vagyok.
-
no more
veterán
válasz
Én ebből a tetves nova-master guardian körből nem tudok kikerülni... Egyszer voltam már MG2, játszottam silver 2-3 haverokkal és valamiért, amikor mentem soloban MM-ezni, 2 meccsből leestem Nova4-re... meccsenként -1 rang. Most sikerült elérnem MG1-et újra, játszottam DMG (!!!!!!!) haverommal, akit amúgy felcarryztek csak, 3-18-as statja volt.
Nyilván kikaptunk, a gyerek full bot volt. Engem véletlen le TK-zott, akkor valamiért úgy érezte, hogy neki fel kell futnia T kezdőre és hosszún kerülni (hatszor felrobbant a bomba A-n), meg ilyenek... mindegy is... Kikaptam vele és megint Nova4. Most hétvégén soloban MM-eztem, mondom lesz, ami lesz, jó a Nova3 is. Megnyertem, és MG újra!
Pedig annyira béna játékos sem vagyok... Szóval a matchmaking k*rvára érdekesen működik CSGO-ban én rohadtul nem értem, hogy van ez. Az a baj, hogy nem mutatja a personal ratinget, a játék úgy állítgatja, ahogy akarja.
-
Ace owner
addikt
válasz
Én játszottam már veled asszem, Putin vagy ugye? Jó szar voltam akkor is
Meni vagyok Steamen.
Oli te meg offold azt az aimot mert nem szép dolog
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest