Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scale
őstag
válasz
Andris837
üzenetére
Ja hát a mappkoat mindenképp érdemes megtanulni, az is a kedvencem szokott lenni amikor már a map bannolásokkor valaki flamel meg anyázik hogy ő egyedül ki akarja bannolni az utolsó 2ből azt amit ő nem szeret, nem ismer és a másik 4 ember mekkora csicska, az se számít ha mondjuk a másik pályán az ellenfélnek legutóbbi meccseken 100% winrateje van
-
Scale
őstag
-
zarayg
aktív tag
válasz
Andris837
üzenetére
Papíron le van írva, hogy nem lehet bevinni semmit, de normálisak a bizti őrök, nekünk ma megengedte, hogy bevigyük ami nálunk van, de nem tudom neked fixre megmondani, hogy legközelebb is bevihető lesz bármi is

amúgy enni - inni ha kell, nem lesz olcsó, ha úgy készülnél

-
RexpecT
addikt
válasz
Andris837
üzenetére
Köszi este megtaláltam.
Fentebb írta valaki, hogy este élesedik a rendszer. Esetleg fejlesztő vagy?
Előregisztráltam, ahol semmilyen jelszót nem kellett megadni, de a mail címemre érkezett regisztrációt megerősítő mailben ilyen link van: http://v4futuresports.eu/resetpassword?token=[tokenid]
Ez így több mint valószínű hogy nem jó. Nem adtam meg a jelszavamat, így nem tudom cserélni sem. Regisztrálni szeretném magam.
Elküldöm a mail címükre is, gondolom javítják majd.
-
BaLee
addikt
válasz
Andris837
üzenetére
Van egy olyan scam típus amikor a scammer egy értékes tárgyadért egy olyan cuccot kér cserébe ami esetleg ritka marketen vagy nem nagyon veszik meg tőle de a tárgyadnál jóval olcsóbb, viszont azt a cuccot ő (vagy haverja) árulja. A delikvens esetleg belelkesedik, kap az alkalmon, megveszi marketen pont tőle (vagy haverjától ez már részletkérdés) a cuccot majd mikor cserélni akar a scammer visszalép az üzlettől.
Ez a trade kontroll ez ellen is véd meg az ellen is hogy valaki lenyúlja az accodat, és még a steam wallet egyenlegedet is elkölti a marketen cuccokra és azt is továbbküldi magának.
-
okipoki
aktív tag
válasz
Andris837
üzenetére
Én találtam olcsóbban.
Ugyan arról beszélünk? -
gmx9
aktív tag
válasz
Andris837
üzenetére
Kb. ennyi a lényeg. Valószínűleg a reportoltaknak gyakrabban ellenőrzik a profilját, ilyesmire tudok gondolni. Esetleg trade ablakban még kijelezheti, hogy nem megbízható az egyén, ha akkora mennyiségű jelentést kap.
Csak azért, mert reportolnak, nem fog senki VAC bant kapni, attól nem kell félni. Volt egy srác, aki mindig azt mondta, hogy ő azért kapott, mert team killezett, ami persze kamu. Ebből is látszik, hogy mennyit érnek: még ha lebuknak is folyamatosan hazudnak.
-
inter03
csendes tag
válasz
Andris837
üzenetére
Esetleg próbáld meg kikapcsolni bios-ban az automata venti sebességszabályozást. Nekem az egyik alaplapomnál nem működött normálisan, ezért terheléstől független csak alapjáraton ment a venti és ez okozott túlzott melegedést. Ha manuálisan átrakod teljes sebességre, akkor úgy is nézd meg a hőmérsékletet.
-
membrandj
nagyúr
válasz
Andris837
üzenetére
Venti része pörög? Egy cpu hűtő gyakorlatilag a bordából + a venti részből áll kb. Ha a venti megáll, akkor a borda még mindig tud hűteni valamennyire,simán lehet,hogy passzívan alapjáraton 55-58-re le tudja hűteni. Nézd meg!
Xero
Konzolba fps_max 129 ennyi?Igen, az is lehet,hogy nem érintkezik rendesen,de akkor lötyögnie kellene. Az is szemmel látható szerintem.
-
Xero
nagyúr
válasz
Andris837
üzenetére
Nem egészen, de tegyük tisztába a dolgokat.
Első körben nézzük kliens oldalon. A legfontosabb, hogy ne legyen fps drop.
Lehetőleg a monitor frissítési frekvenciájának a többszöröse fölött legyen a felső korlát. Értelem szerűen mondjuk 60Hz-nél ez 120 fps.Viszont ha nézzük a server oldalt is, akkor már módosul a dolog, hiszen 64 illetve 128 ticken játszunk, és ezek többszörösét érdemes beállítani.
Tehát, ha feljárunk 128 tickre és a monitorunk 144Hz-en dolgozik, akkor kapásból minimum 288-ra kellene korlátozni. Viszont ha default fps_max 300-al is megvan a stabil 290+, akkor nem kell bántani azt az értéket.
Ezzel szemben ha csak és kizárólag valve serveren játszunk és a monitor nem tud többet 60Hz-nél, akkor felesleges fps_max 129 fölé menni, hiszen semmi hasznát nem látjuk.
Mondom mindezt jelenleg 80Hz-en és 40-150 fps közti ingadozással.

-
membrandj
nagyúr
válasz
Andris837
üzenetére
Steam beállításokba keresd. Nem a játékbeállításokba.
15k-ért kár volt megvenni azt a hűtőt, a maga 9 cm-es ventijével. Amúgy első szériás 1155 i5 procid van, ami a legkevésbé melegedős fajta, szóval szerintem inkább a vga lesz piszkos és az melegszik.
Illetve az lehet még,hogy a paszte kiszáradt teljesen már és emiatt melegszik, de akkor egy minőségi pasztázás+ tisztítás megoldja.
-
Agostino
addikt
-
Coccolino_O
őstag
válasz
Andris837
üzenetére
Meglepő? Az egész magyar fps scene erről szól, amióta tudom az eszemet. Egyszerűen türelmetlenek, nem szoknak össze, és várják a csodát az új csapattársaktól. Majd rádöbbennek, hogy ez sem oldja meg a problémát, csak fokozza. Nem véletlen, hogy a jó csapatoknak miért fix a felállása...
-
Syned7
csendes tag
válasz
Andris837
üzenetére
Az lehet, de nemtudom hallgattad-e a meccs után amikor behívták a CSK-t.
-Hogy készültetek a meccsre? Felmentetek egy szerverre és ott átnéztetek mindent?
-Nem, igazából több mint 1 hónapja nem játszottunk így együtt!Ez a nem mind1. Ha meghívnak 1 versenyre, valamit előtte csak gyakorolok rá....
-
Vismajor01
addikt
válasz
Andris837
üzenetére
Ja, haver hív mixelni, mondom bann van rajtam, nem tudok. Ő mondja, hogy állítsam előre az órát és jó lesz.
Nagyon nem akartam elhinni, mondom ez elég egyszerűnek tűnik
De megcsinálom, erre levette a bannert h tiltva vagyok mondom zsir
Belépek lobbyba, de nem tudtak szervert keresni mert banned voltam 
-
vorosmarti
senior tag
válasz
Andris837
üzenetére
Nem értem ezzel mit akartál mondani. Nekem nem az a jó meccs, mikor olyan gyenge az ellenfél hogy nincs pontjuk. A másik véglet sem jó, de sokkal jobb ha kiegyensulyozott a játék. Az ELO pontrendszer lényege is ez lenne mm-en. Vagy csak egyszerűen másképp gondolkodunk?
-
realmdrude
tag
válasz
Andris837
üzenetére
27-29 van kiírva, de már most lehet venni matricákat a csapatokra (én már tettem is 3 tétet). Bemész a meccsnézéshez, azon belül pedig az első tab a DHW lesz. Ott vannak a csapatkörök, és amelyik csapatra tenni akarsz, annak a DHW matricáját veszed meg (1 dolcsi). Rárakod a csapatra a matricát, és vársz a meccsig. Egy találat 4 pontot ér.
-
Slystyle
őstag
válasz
Andris837
üzenetére
Végül is hasonló a rendszere, mint a játékban található Matchmaking. Hozzáadod a profilodnál a Steam accod/játékod, majd a nyitó/főoldalon kiválasztod, hogy EU CS:GO-t szeretnél játszani (két nagy ikon, EU és US zászlókkal).
Ha nem egyedül szeretnél játszani, akkor előbb felveszed az ismerőseid, majd jobb felül adsz egy nevet a csapatnak (ha nem, akkor magától generál név alapján, pl.: team_SLYSTYLE5) és a plusz gombbal az elérhető barátaid be tudod hívni. Ezt a meghívást a másik oldalon el kell fogadniuk.
Ezután bal szélen a Quick Match-nél megnyomod az 5v5 gombot és bekerülsz/-tök a váróba. Ha talált meccset, akkor mindenkinek el kell fogadni (Accept gomb, van "kellemes" hangja is, mikor kész a meccs).
Ha mind a 10 ember elfogadta a meccset, akkor a lobby-ban találjátok magatokat, ahol a két csapat 1-1 csapatkapitánya (véletlenszerűen van kiválasztva) kiejtéses módon kiválasztja a szervereket és pályákat. Amely szerver/pálya marad, azon fogtok játszani. Ha ezek megvannak, akkor bekonfigurálja a szervert és ha kész, akkor lesz egy Play gomb (ennek a használata nem ajánlott, sok ember panaszkodott fps problémákra utána) vagy felette az IP használatával lehet csatlakozni a szerverre.Ha bent vagytok szerveren, akkor végtelenített Warmup van mindaddig, amíg a két csapatkapitány nem írja be chat-be a !ready parancsot. Ha ez megtörtént, akkor késkör következik, melyet amely csapat megnyer, az dönt, hogy melyik oldalon kezd (!switch/!swap - jelenlegi oldal megváltoztatása | !stay - jelenlegi oldal megtartása).
Ha mindez megvolt, akkor még van egy Warmup periódus, mely alatt mindkét csapatkapitánynak be kell ready-znie és kezdődik a meccs. Félidőnél ugyanúgy mindkét csapatkapitánynak be kell ready-znie, hogy elkezdődjön a második forduló.
Amit még hozzá tudok tenni az az, hogy szerver kiejtésnél Hollandiát, Franciországot és UK-t ejtsétek ki mindenféleképpen. UK végül is nem rossz, de relatív magas a ping oda. Svéd és Német szerverek viszont rettentő jók.
Igaz mostanában ez a Faceit se lett túl jól. Remekül indult, de mostanában észrevettem, hogy nem számít, hogy melyik szerveren játszunk, vannak lag spike-ok, ilyenkor felugrik a loss olyan 10%-ra. Ez már elegendő ahhoz, hogy teleportálj kicsit, ne váltson fegyvert vagy éppenséggel eltűnjön a kilőtt golyód. Természetesen legtöbbször akkor csinálja, mikor az előbb említetteket csinálod.
Továbbá gyakori dolog lett az eBot leállása is. Félidőig minden pöpec, aztán mikor térfél csere lenne, akkor hiába ready-zik be mindkét csapatkapitány, az eBot nem reagál, mert totál leáll. Ekkor lehet hívni admin-t, aki annyit tud tenni, hogy resizi a szervert... Kés kört újra le kell játszani, hogy a megfelelő oldalon kezdjenek a csapatok és még ráadásul az a fránya admin, még az állást se tudja beállítani, hogy onnan folytassa az ember, ahol abbahagyta, hanem számolni kell fejben...
Na meg persze mostanában az is gyakori, hogy vagy nem fogadják el a meccset vagy ha el is fogadják, akkor hiába várunk a szerveren, vagy az egyik vagy a másik csapatban nem jelenik meg 1-2 ember... Ilyenkor lehet hívni az admin-t és le is lesz fújva az egész.Ezek a problémák mostanában kezdődtek és nekem kb. elegem is lett az egészből. Persze még így is jobb, mint a 64tick MM, de inkább majd előfizetek Júni-Július-ban egy ESEA Premium-ra. Sokkal stabilabb és folyamatosabb egy meccs megszerzése és lejátszása.
-
Batistuta7
tag
válasz
Andris837
üzenetére
sziasztok
beállítottam steam-ben a paypal.em ,utaltam is rá 5eurot.majd a steam kiírta hogy egy hónapig nem használhatom a piacot mert megváltoztattam a fizetési módomat.
ez most komoly? lehet ez ellen tenni valami?
venni akarok egy huntsman ládát ,de így nem tudok.
kulcsot bezzeg engedne venni. -
Radnix
senior tag
válasz
Andris837
üzenetére
Egy pillanatra belenéztem, és láttam, hogy rámásztál nyikorra, de így ha normálisan fogták volna, egyből látják, hogy ott vagy, mert kilóg a fegyver, és kapod az ólmot az arcodba ajtón keresztül, szóval ezt nem ajánlom

Más: kinyitottam a 3. tec-9-et huntsman caseből (eddig 3-at nyitottam összesen)

-
Xero
nagyúr
-
Coccolino_O
őstag
válasz
Andris837
üzenetére
Fnatic nagyon gyengén muzsikál, pont mondtam ma is egy srácnak ts-en, kérdezte, mire rakjon. Mondtam, team ldlc, azok jól szoktak játszani.
Ugyanez a másik csapatról már nem mondható el. Amióta megnyerték a tavalyi dreamhack versenyt, azóta vannak "mélyrepülésben". Most lesz Titan vs. VP, és 39%-n áll a VP. Az biztos, hogy Titan-ra se raknék, ők még a fnatic-nál is rosszabbul játszanak, pedig tele van nagy nevekkel a csapatuk.ZS3NI: FaceIT is ugyanezt tudja.

-
Slystyle
őstag
válasz
Andris837
üzenetére
Ha nem lennének olyan a napjaim, hogy egyik pillanatban itthon vagyok, majd másikban mennem kell, akkor megpróbálnám, de az esetek többségében rengeteget kell elmennem itthonról, max este 8-9 körül van az, hogy na, akkor leültem a gép elé és tényleg ott is maradok. Tehát a napközbeni, hosszabb stream-ek felejtősek, este meg már ugyebár mindenki a saját dolgával szeret foglalkozni.
jozso1989: Hát azért ez nem teljesen van így. Ez egy hatalmas sztereotípia szerintem.
A következő generáció már sokkal fogékonyabb lesz az ilyesmire és addig hátha lesz lehetőség MO-n is, hogy jobb támogatásban legyen részük a jobb, tehetségesebb csapatoknak. -
Slystyle
őstag
válasz
Andris837
üzenetére
Magyarországon még elég gyerekcipőben jár az eSport téma, de majd idővel.

Nem akarok amúgy az oldalra negatívumokat mondani, de azt hiszem múltkor, mikor ment a Katowice-i esemény, akkor Semmler és Anders stream-je volt stream-elve a WiLD csatornáján.
Már felcsillant a szemem, hogy magyar coverage is lesz, magyar közvetítőkkel de sajnos nem így volt. Szvsz elég vicces volt a helyzet. Szerintem ha már stream-eltek egy eseményt, akkor már ne más stream-je legyen az, hanem saját. Persze megértem, hogy nehéz magyar közvetítőt szerezni, de azért biztos akadna valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen processzort vegyek?
- OTP Bank topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Villanyszerelés
- Bittorrent topik
- Apple MacBook
- Family Link
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston FURY 16GB DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- Dell Latitude 5480, 14" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Számla, 1
- Garancia!: 2027.03.24 MSI Katana GF76! I7 11800H / 3060 / 16GB DDR4 17Colos kijelző!
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

LendvaiFeri1