Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
válasz Kempeti #7279 üzenetére
Cooldown levels:
1: 30min
2: 2 hours
3: 24 hours
4: 7 daysHow does my cooldown resets?
Let's say you reached the maximum cooldown level - 4, which is 7 days. In order to decrease your cooldown to level 3 (24 hours), you will need ONE full clean week after the cooldown expires. That means, that in order to reset your level to 1, you will need 3 full weeks without making any further violations.
-
warmonger441
aktív tag
válasz Kempeti #7322 üzenetére
Nekem A4tech x7 710BK van. Amúgy A4Techet mint "counter strike egér" hirdetik Használtan viszont nem vennék :/ 3-4ezerért lehet kapni már újat Aki használtan vesz játékra való egeret az számítson rá hogy lehetnek vele gondok: én még olyan játékossal nem találkoztam aki legalább 1x ne bszta volna az asztalhoz az egeret
http://www.youtube.com/user/warmonger441 -------- https://www.twitch.tv/warmonger441
-
pr1mzejEE
addikt
-
pr1mzejEE
addikt
-
Slystyle
őstag
válasz Kempeti #10475 üzenetére
A4-Tech-nek valami nagyon nagy és nagyon olcsó meg talán a Qpad-nak is, de ebben nem vagyok biztos. Én tavaly, lassan egy éve vettem egy Qck+t, 45*40 és 4,5k körül volt az ára és meg is vagyok elégedve vele.
A kifejezés, hogy olcsó, pedig relatív, nekem a 4,5k olcsó volt a padért. -
Redneck
nagyúr
válasz Kempeti #27600 üzenetére
Pont ezt írtam nekik hogy maximum így lenne korrekt a CZ nerf. Az előző butításal használhatatlan volt. P250 5 helyett 3 tár? Következő frissítésben a Tec9 lesz butítva és a Five-Seven..
D2 added Goose to Goose.
Szerk:
P90-et mikor veszik le 30 golyóra? Scout ugrásból fejest is kivehetnék, magozónak meg komolyabb visszarúgást és kész a játék.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
bager13
aktív tag
válasz Kempeti #28092 üzenetére
Nem tudtad ,hogy VAC ban-t csak random ártatlan emberek kapnak?
...vagy ellopták a fiókját azért, vagy az unokaöccse játszott azért, de olyan még nem volt a világtörténelemben, hogy valaki a saját maga csalt volna...Már olyat is láttam ,aki azt mondta azért kapott VAC ban ,mert nem a legújabb steam kliens futott nála
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- LG 86QNED916QA 4K QNED MiniLED 4K 120Hz.2 Év Gyári Garancia
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest