Hirdetés
- Garasoskodás
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
okipoki
aktív tag
-
MurdR
veterán
Ahhoz képest jobban ment mint nekem.
Mostanában amúgy elkezdtem gyakorolni a WP-t, egész jól adja néha. Csak a közelharccal nem tudok mit kezdeni, ha bent vagyok B-n, és bejön az enemy, akkor általában nekem annyi
De A-t egész jól tudom fogni már vele.MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
haromegesz14
aktív tag
Mi annak a legbiztonságosabb módja, hogy skint "real" money-ra trédeljek?
Szerk.: Azon kívül persze, hogy meg sem próbálkozok vele
[ Szerkesztve ]
10 féle ember létezik, aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem!
-
hNp88
aktív tag
válasz Cthulhu Dawn #30782 üzenetére
nekünk se egészen az volt
Beatam Mortem Expectans. "kötél&diófa - business solutions"
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz miazmá #30781 üzenetére
Én eddig egyszer futottam bele magyarokba, egy négyes premade-et kaptam magam mellé, azok normálisak voltak, játszani is tudtak (igaz, nincs magyar nevem, hogy egyből anyázhassanak ).
[ Szerkesztve ]
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
hNp88
aktív tag
válasz #97716736 #30779 üzenetére
demón rajta van a voicechat? ha nem leszek lusta, majd kivágom, és az lesz az ébresztőm
amúgy hihetetlen, tényleg butábbak a magyarok, mint az oroszok lassan... azok legalább egymás közt összetartanak, lesúgják egymásnak pofátlan módon chaten keresztül a saját csapattársaikat(!) de ez, hogy már így indít, ez kész olyan kis cuki volt, ahogy anyázott a heréltmókus hangján
-
miazmá
tag
Kaptam egy ilyen kis korona féleséget miszerint vezetői képesség miatt ajánlottak.
Ez micsoda vagy hogy lehet ilyet kapni? -
SamS20
senior tag
Ezt látta már valaki ? szerintem hatalmas, múltkor volt valami stream közben és ott láttam
-
hNp88
aktív tag
mikor belépünk a warmupba, és a 14 éves "Mr.Biceps [Hun]" azzal indít, hogy "magyar vagy te fasz, a kurva anyádat?" azért az poén
-
miazmá
tag
Nem tudjátok miért lehet h az eladásra kinált skinem nem jelenik meg a piacon?
Steam-et is resiztem, de semmi..
Kiraktam X összegért, de lement az ára, felraktam újra és semmi, többször is visszavontam és próbáltam feltenni -
A_ScHuLcZ
addikt
Hol érdemes csapatot keresni? counter-strike.hu-n hetek óta figyelem a fórumot, de semmi érdemleges, vagy pedig 1.6-os embert/csapatot keresnek, counter-strike2.hu-t inkább hagyjuk.
25+ korosztályos csapatot keresek nagyjából MG2 szinten, de rájöttem, hogy ez nem is olyan egyszerű.
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
törölt tag
-
NagyZ01
tag
Living for the sesh
-
őstag
-
pr1mzejEE
addikt
válasz DrTechnoid #30761 üzenetére
steam resi volt?
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
őstag
Ezt az üzenetet kaptam :
'failed to connect to match' és pont most lenne időm játszani egy kicsit. Percről percre kezd felhúzni a dolog mert ritkán jut időm hogy huzamossabb ideig a gép előtt töltsem a szabadidőmet.Tehát ha valaki lenne olyan kedves , meg tudná mondani hogy mit tegyek?
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
csurenzoo
aktív tag
Haverom accountját ellopták és a csávó azzal az accounttal lopta a skineket. Na most ő visszaszerezte a steam support által és folyamatosan kapja vissza a drágábbnál drágább skineket is, amit a csávó ellopott másoktól
Megéri ellopatni úgylátszik a steam regünket -
Xero
nagyúr
Fuu. Valve server sv 10-15 között. Régen égtem ki ennyire. Még jó hogy smurfon voltam.
WP lövésből minden 3-4 volt hit. -
törölt tag
válasz Coccolino_O #30753 üzenetére
Ez tiszta sor. Teljesen felesleges volt hárman rámenni (Allu spec nem tudta hol van, de onnantól kezdve a többiek igen), ha pl megvártak volna egy fake plantot már nem lett volna ideje Kennynek lőni, de így egyenként sorakoztak fel neki.
(#30739) .LnB: Szerintem teljesen ki vannak égve. A problémák Xizt vezetésével lesznek nem az AWP-sel.
-
zuzu000
őstag
Oké, gyűlölöm ennek a játéknak a közösségét. Orosz meg egy lengyel, elkezdenek vitatkozni, mind a kettő kilép, maradt kettő, ők meg kikickelnek engem. fuck logic :@
-
membrandj
nagyúr
Dust2, ct-ben, A planten állva érkezett rám a rövidről 3 ember. 3 golyót lőttem ki egymás után( de nem darálva), mindhárom fejest lett.. Még én se hittem el, ezt akartam csak lementeni,de erre bőven elég a fraps szerintem.
Azért köszi!
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
-
xenom0rph
őstag
Abban tudna valaki segíteni ,hogy hogyan tudnék (akár workshop) mapo(ka)t insecure módon hostolni, úgy hogy a haverokkal ott játsszhassunk?
Így kell ezt írni? [ Szerkesztve ]
halahala
-
membrandj
nagyúr
Hogyan lehet lassítani, visszatekerni stb. a letöltött meccseimet?
Esetleg kivágni? Vagy valamelyik vágó progi kezeli ezeket a letöltött fájlokat ?Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
okipoki
aktív tag
Szeretnék 1.6-on 1v1-zni LAN-on (össze van kötve routerral a két gép) és még mindig azt írja ki, hogy "Server not responding".
Mit csináljak?
-
.LnB
titán
válasz #65313280 #30738 üzenetére
Nem szeretnék nagy filozofálásba belemenni, és nem tudom mi történhetett a csapat háza tályán de Makeilele-t kitenni baromság volt. Kedvenc csapatom évek óta (1.6 Heaton éra óta) de rossz nézni a vergődésüket hétről hétre.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
törölt tag
NiP már a második 1v3, 1v4-et bukja KennyS ellen. Ennyire buták?
-
.LnB
titán
Nip - Titan: Jézusom kennys megint mit csinált!! (első map utolsó kör) Utálom az egész Titan-t ex6tenze miatt, de kennys a világ legjobb awp-se.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Elemental
addikt
Ha valakinek kell beugró, vagy csak valamikor játszana velem vegyen fel. Profil.
Jelenleg gold nova 2 a rankom, de egy meg nem értett tehetség vagyok, ennél sokkal jobb a skillemMa fél 9 körül jövök és nagyon jó lenne random team helyett valami normális.
-
zsolt200
tag
Aki még nem hallott volna róla annak itt ez az oldal, minden nap kapsz 1 ingyen pörgetést (ha legalább 2-szer kiraktad a kártyákból a bandaget vagy mit.) Tényleg real, én egyszer már pörgettem 5 eurót 0.05-ből (ennyit kapsz minden nap ingyen pörgetésre) lehet pörgetni kést is meg minden drágább cuccot én egy forintot nem töltöttem fel rá, még is nyertem 5 eurót, megéri naponta pörgetni 1-et vele. (És igen ez az én linkem ha ezen a linken keresztül regisztrálsz én kapok ingyen pörgetést, ha ez valakinek bántja a csőrét akkor szóljon :S ) [Itt az oldal]
http://steamcommunity.com/id/zsolt100/
-
marakuja
csendes tag
válasz Joe Swanson #30723 üzenetére
naná :-D bár néha többen vagyunk,mint ahányan beférünk,de szívesen látunk
http://steamcommunity.com/id/marakujaemma:)
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz marakuja #30716 üzenetére
Amúgy ha vettél volna kevlárt amit mindig mondok, hogy vegyetek pisztoly körben mikor veletek játszok lehet lehoztad volna . CT-k is azért hullottak el 3 láblövéstől, mert nekik sem volt.
[ Szerkesztve ]
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
marakuja
csendes tag
válasz Cthulhu Dawn #30717 üzenetére
cyberwarfare: haha,akkor leszel a barim
Cthulhu Dawn: már régen nem játszottam, és gondoltam kipróbálom....most sokáig megint nem is fogok ; na! ezentúl nem spórolom le! Köszi a tanácsot!
marcusa: <3[ Szerkesztve ]
:)
-
marakuja
csendes tag
Naneeee.....
[link]:)
-
S.Zoliy
tag
Nekem nem SSD-n van de marha idegesítő.. Még vásárlásnál is beszokott állni....
-
törölt tag
válasz Cthulhu Dawn #30703 üzenetére
Már linkeltem De még 100x megnézésre is kurva jó
-
lemusz
addikt
Nekem speciel DM és Arms Race szervereken esik be az fps fixen 49-50-re 1-2 másodperc erejéig kb 1-2 perces időközönként. SSD-n van. Régebben keresgettem rá megoldást, de azon kívül h mások is panaszkodtak erre, nem találtam megoldást.
-
S.Zoliy
tag
Sziasztok.
Cs:GO-val lenne egy gondom. Valaki tapasztalt olyat, hogy még menübe ahol mondjuk rámegyek az inventori-ra befagy kb 1-2 másodpercre még a hang is megakad mint a lemez, utána megy simán.. Játékba is néha csinál ilyet. Amúgy minden tök jól megy max 250fps kb. Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest