Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
axwellz
csendes tag
válasz
Steady74 #1225 üzenetére
köszi ez is jó infó! De... !
A fék erő eloszlást hogy szabályozzam : pl : monza első sikánál melyik állásba állítsam a féket: front/netural/rear??? Vagy silverston gyors kanyarjaiba melyik jó?
Gyors kanyarok ?
lassú kanyarok:?
hajtű kanyarok:?
visszafordítok:?
(vannak még kanyarfajták?köszi..
-
shikaree001
tag
válasz
Steady74 #1257 üzenetére
Szia Steady74,
Sajnos még vannak kőkemény gondok a játékkal.
Egyetértek abban, hogy a féktávok hosszabbak, beállítások..... hát mit ne mondjak..... hagyjuk inkább..... kiforratlan a játék........ sokkal de sokkal többre számítottam, szerintem mint mindenki. 3 mentést csináltam, s érdekes így látok online szerót, de a régiekkel nem.
Nekem a kormánybeállítás ugyan az 0,0,20,0,0,0,0 -
válasz
Steady74 #1191 üzenetére
Kár, hogy nincs olyan, hogy félautomata, mint régen valamelyik Dirt-ben volt. Hogy igazából automata volt, de ha akartam, akkor manuálisan felülbírálhattam. Mert pl. visszaváltáskor jobb lenne kézzel pakolgatni, de kigyorsításkor nekem teljesen megfelel az automata (mert láma vagyok
)
-
PiE137
senior tag
válasz
Steady74 #1109 üzenetére
Csak 8gb-ot tesz fel, amennyit a telepítőben ír.
Felteszed az ssd-re, majd bezárod a steam-et az óra mellett a tálcán.
Aztán belemész a steam mappájába.
Kitörölsz onnan mindent, kivéve a steamapps mappát, és a steam.exe-t.
Ezt a "megcsonkított" steam mappát áthelyezed a másik partícióra.
Újraindítod a steam-et, majd rákérdez egy biztonsági kódra, amit email-be kapsz.
Ezután újra kalibrálja magát, és kész! -
MC HOBO
aktív tag
válasz
Steady74 #1103 üzenetére
Én attól félek, hogy ha netán (bármilyen okból) nem lesz netem, akkor a játékot sem fogom tudni elindítani, hogy offline játsszak, mert a Steam nem tud beregelni... És ha a Steam nem indul, akkor a játék sem...
A Steam áttelepítéssel az a baj, hogy utána minden Steam-es játékot vissza kell telepíteni és még a beállításokat is bukod...
-
jozsi252
veterán
válasz
Steady74 #875 üzenetére
Nem dehogy
azért azt tudom hogy mennyivel elötte kellene fékeznem, pár kört mentem már 2010 meg 2011-el is. Ha kis ívbe veszem be a kanyart, tehát rátapadok a kanyar belső ívére np.
Viszont ha elrontom az ívet és a pálya közepén kanyarodom, akkor kezd kisodródni kifele, hogy is mondjam... ha nagyon kiszélesítem a kanyart akkor sodródok kifele.
Látom fess neked is van ilyesmi gondod.
Ja és amitől megint eldobom az agyam hogy a végpont felé tekerve a kormány felpuhul majdnem teljesen
És nem tudok vele mit kezdeni. 220 fok van beállítva nekem. 100 - 35 - 35%: középrehúzás pipa be 0%
A játék FFB beállításai nekem 20-30-10
Ti nem tapasztaltok ilyen hibát?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74 #596 üzenetére
Ja hogy van az 5 körösön DRS-ezés?
Soha nem volt még példa arra hogy nyithattam volna
de most már ezt is tudom
hermanyi: én már az érzékenységet is elfogadtam, de ez az egy ív létezik faszság nekem sok... jah, az meg hogy mondjuk rajt után 1-ben alacsony fordulatról már egyből nyomhatom a KERS-t és még csak ki se pörög a kerék.... első sikánból dettó.. ilyen is csak a mesében van.
giigz bekaphassa Uram!
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Steady74 #472 üzenetére
Üdv, Mester!
Itt voltam, de hallgattam
Hozzászólni nem sokat tudtam, mivel fél éve nem F1-eztem már, de a posztokat olvasgattam, amikor tudtam...
Azt már megírtam, hogy a demo el sem indult...
Ezek után meglehetősen szkeptikus vagyok a gammával kapcsolatban, mert tudvalevő, hogy már a 2011 is szopatott...
Nagyon nincs kedvem új Win-t feltenni megint, ami még nem is garancia (nálam) a működésre... Meglátom még, hogy mi legyen...
-
8Ba8
csendes tag
válasz
Steady74 #469 üzenetére
Kár volt belepofáznom, mert tulajdonképp egyetértek veletek. Egy évvel ezelőtt én is írtam levelet a Codi-nak, hogy soha többé nem veszem meg az F1-et, a hibák miatt, és milyen dolog az, hogy kifizetem a 8.000-et, és ha nem tetszik,vagy játszhatatlan az ő hanyagságuk miatt, akkor kitörölhetem vele… Most kiadták a demo-t, ami pozitívum, ennyit tudnak adni, eldönthetem, hogy ez kell-e. Egyébiránt szerintem gyorsan esik majd 1-2 ezret a ára.
Nem tudom mik az elvárásaitok egy játékkal szemben, nekem csak annyi, hogy szórakoztató legyen, meló után egy-két órát kikapcsolni az agyam. Nekem erre ez jó lesz. Ha „fehér” vonalon belül szeretnétek versenyezni, próbáljátok ki a Project Carst, még csak béta, de sok tekintetben példát vehetnének róla a Codemastersnél.
Na további jó munkát mindenkinek! -
8Ba8
csendes tag
válasz
Steady74 #465 üzenetére
Hogy legyen ellenpélda is, én megveszem, mégpedig azért, mert minden olyan játékot megveszek, amit kettőnél többször előveszek játszani. Jelenleg ez a Fifa sorozat, illetve az F1.. A 2012-es verziót szokni kell, és ennyi, semmivel nem változott jobban, mint a 2011, a 2010- képest, hogy ez a javára vált e vagy sem, ez majd eldönti mindenki. Nem szimulátornak fejleszti a Codi, ez már eldőlt az első rész óta, így nem nekem nem is ezek az elvárásaim vele szemben. Szórakoztató, és jól esik hetente lemenni egy-két futamot. Hozzáteszem, ha kijavítják a 2011 legjellemzőbb hibáit (kamera bug, mentett állás, exe hiba), akkor én már elégedett leszek vele, hisz egy játszható játékot kaptam. Mindenesetre fura nekem az élmenőktől olvasni, „szar a játék, hamachin találkozunk. Ha szar, élvezhetetlen, akkor minek??? A fizetnivalója pedig szerintem az emberek 60-80 %-nak sok magyarországon…
-
-
-
fess
őstag
válasz
Steady74 #426 üzenetére
Üdv
Nekem nem annyira lesújtó a véleményem,bár elég fura,hogy assist off-al egyszer sem pördültem meg,ez nem az én érdemem,hanem a játék lett ebből a szempontból könnyebb.Féktávot/fékeket még szoknom kell,gyakran füstöl a gumi. Az viszont tetszik,hogy egy caterhammel már nem fogok legend ai ellen néha dobogóért harcolni,mert ebben viszont nehezebb lett.Az AI olyan amilyen,ha megveszem úgyis leggyakrabban hús-vér emberek ellen versenyzek majd. A graf tetszik,a hangok is.Jim74: Én úgy tudom,hogy a steam ma a legbiztonságosabb ilyen szempontból,nem nagyon lehet majd virágboltival multizni
-
MajaG
senior tag
válasz
Steady74 #337 üzenetére
Nem tudom már, délután neki esek és tolok pár kört. 1.26 valamennyi.
PC-n nekem MS sidewinder ff-m van, az sokkal jobb kormány. Bár az szerintem a mai kormányok között is igencsak adja az ívet. Elnézést minden logitech hívőtől, de jó példa ez a régi kormány, hogy csinálj jó ff-et és szart (logitech). Ez valahol a kettő között. Forzába kimondottan jó a kormány.
-
-
giigz
veterán
válasz
Steady74 #125 üzenetére
Nekem meg azok a Ferka hangok voltak a kedvenceim.
Engem az idegesített, hogy annyira erős a hangzás, és semmi köze a valódihoz. Tudom, hogy nem csinálhatnak megegyező hangokat, de akkor legalább valami hasonlóság lehetne, mert tényleg, a hangok nagyon gyengék, és hát azért a F1-ről beszélünk, ehhez a hang is hozzátartozik.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74 #119 üzenetére
Remélem hogy nem az lesz mint a 2011-nél... kijött a játék, még aznap 1:25-ös idő volt Spa-ban
multizást szerintem most kicsit még hanyagolom majd, első 2 hónapban minden pályán csak TT-zni fogok és megpróbálok odakeveredni a Leaderboard elejébe. Vixennel vállvetve természetesen
"Azért hátha meg tudlak már végre szorítani majd valahol
"
Ha folytatódik a tendencia (2010=>2011) akkor ez nem is lehet kérdés
-
Rolly Dy07
senior tag
Ja fogunk csapatni biztos. Október vagy november környékén hazaugrok vagy 2 hétre, kicsit tuningolok a gépen és természetesen megveszem a gémet is. Kicsit nyomulok otthon is vele, aztán fogom az egész berendezést és viszem magammal. Lehet, hogy nem lesz még rá sok időm, de legalább itt lesz. Később biztos több időt tudok rá szorítani. Első az anyagi és a család.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X, RTX 3070 + Garancia
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Withings Scanwatch 2 okos óra
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest