Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
shikaree001 #1256 üzenetére
Hello Sika,
A magam részéről annyit az online bug-hoz, hogy láttam vagy 40 szerót tegnap..
Na mentem Melburne TT-t tegnap. Első meglepetésemre az autó setupolása el lett helyezve máshová, mint eddig volt, de meglett. Vixen tanácsára szárnyak 11-1, magasság rugó 1-1, 11-11, váltóáttételt, kerékdőlést belőttem érzésre. Előtte megnézem mik a Leaderboard top idejei, Grisfiske 1:20:780-at ment, a racedepartmen-en közzétett setuppal. Gondoltam kezdésnek jó leszek 1:24 körüli idő, de még 30 kör után is messze voltam ettől, 1:26:9-be alig fértem bele. Tapadás ideális ív mellett szinte semmi, féktávok a megszokottakhoz képest totál hosszabbak, Vixen kormánybeállítása számomra teljesen használhatatlan, és miután betöltöttem Grisfiske idejét, rájöttem, hogy nem sok hatása van a setuoknak... sajnos. 11-1-gyel a végsebesség 318, 4-5-tel szintén, és ugyanazokat a köridőket mentem mindkét setuppal..
Első blikkre ennyi. Nyomtam még egy online versenyt, érdekes volt, hogy nem lehetett, csak első szárnyat állítani. Marussival mentem, Melburne, 19. helyről a 9.re jöttem fel, tele volt Legen AI-val, meg 4 rendes versenyzővel, de Pereznek hála 2X kiforogtam, így lett meg a fenti pozíció.
Szerk.: Még egy észrevételem van. Ha ATL-Enterrel alblakba teszem a játékot, akkor totál belassít mindent, egyszerűen a fórumba való írás is olyan, hogy lenyomok egy billentyűzete, és 2 mp mire megjelenik az eredmény. Néztem prociterhelést, 7% volt (3930K, 6990 VGA), ha visszalépek ALT+ENTER-rel a játékba, akkor 2-3 mp-ig egy kb 800X600-as felbontású állókép fogad, utána meg minden rendben fut.... nem értem...
-
shikaree001
tag
válasz
shikaree001 #1255 üzenetére
Vagy talán van megoldás rá? Vagy tényleg bug?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5 / 16 GB / 256 GB SSD + Windows 11
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung UE46F5005AK 46" (116cm) FULL HD LED TV
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest