Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Steady74

addikt

válasz shikaree001 #1256 üzenetére

Hello Sika,

A magam részéről annyit az online bug-hoz, hogy láttam vagy 40 szerót tegnap..

Na mentem Melburne TT-t tegnap. Első meglepetésemre az autó setupolása el lett helyezve máshová, mint eddig volt, de meglett. Vixen tanácsára szárnyak 11-1, magasság rugó 1-1, 11-11, váltóáttételt, kerékdőlést belőttem érzésre. Előtte megnézem mik a Leaderboard top idejei, Grisfiske 1:20:780-at ment, a racedepartmen-en közzétett setuppal. Gondoltam kezdésnek jó leszek 1:24 körüli idő, de még 30 kör után is messze voltam ettől, 1:26:9-be alig fértem bele. Tapadás ideális ív mellett szinte semmi, féktávok a megszokottakhoz képest totál hosszabbak, Vixen kormánybeállítása számomra teljesen használhatatlan, és miután betöltöttem Grisfiske idejét, rájöttem, hogy nem sok hatása van a setuoknak... sajnos. 11-1-gyel a végsebesség 318, 4-5-tel szintén, és ugyanazokat a köridőket mentem mindkét setuppal..

Első blikkre ennyi. Nyomtam még egy online versenyt, érdekes volt, hogy nem lehetett, csak első szárnyat állítani. Marussival mentem, Melburne, 19. helyről a 9.re jöttem fel, tele volt Legen AI-val, meg 4 rendes versenyzővel, de Pereznek hála 2X kiforogtam, így lett meg a fenti pozíció.

Szerk.: Még egy észrevételem van. Ha ATL-Enterrel alblakba teszem a játékot, akkor totál belassít mindent, egyszerűen a fórumba való írás is olyan, hogy lenyomok egy billentyűzete, és 2 mp mire megjelenik az eredmény. Néztem prociterhelést, 7% volt (3930K, 6990 VGA), ha visszalépek ALT+ENTER-rel a játékba, akkor 2-3 mp-ig egy kb 800X600-as felbontású állókép fogad, utána meg minden rendben fut.... nem értem...

Új hozzászólás Aktív témák