- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
shikaree001 #1256 üzenetére
Hello Sika,
A magam részéről annyit az online bug-hoz, hogy láttam vagy 40 szerót tegnap..
Na mentem Melburne TT-t tegnap. Első meglepetésemre az autó setupolása el lett helyezve máshová, mint eddig volt, de meglett. Vixen tanácsára szárnyak 11-1, magasság rugó 1-1, 11-11, váltóáttételt, kerékdőlést belőttem érzésre. Előtte megnézem mik a Leaderboard top idejei, Grisfiske 1:20:780-at ment, a racedepartmen-en közzétett setuppal. Gondoltam kezdésnek jó leszek 1:24 körüli idő, de még 30 kör után is messze voltam ettől, 1:26:9-be alig fértem bele. Tapadás ideális ív mellett szinte semmi, féktávok a megszokottakhoz képest totál hosszabbak, Vixen kormánybeállítása számomra teljesen használhatatlan, és miután betöltöttem Grisfiske idejét, rájöttem, hogy nem sok hatása van a setuoknak... sajnos. 11-1-gyel a végsebesség 318, 4-5-tel szintén, és ugyanazokat a köridőket mentem mindkét setuppal..
Első blikkre ennyi. Nyomtam még egy online versenyt, érdekes volt, hogy nem lehetett, csak első szárnyat állítani. Marussival mentem, Melburne, 19. helyről a 9.re jöttem fel, tele volt Legen AI-val, meg 4 rendes versenyzővel, de Pereznek hála 2X kiforogtam, így lett meg a fenti pozíció.
Szerk.: Még egy észrevételem van. Ha ATL-Enterrel alblakba teszem a játékot, akkor totál belassít mindent, egyszerűen a fórumba való írás is olyan, hogy lenyomok egy billentyűzete, és 2 mp mire megjelenik az eredmény. Néztem prociterhelést, 7% volt (3930K, 6990 VGA), ha visszalépek ALT+ENTER-rel a játékba, akkor 2-3 mp-ig egy kb 800X600-as felbontású állókép fogad, utána meg minden rendben fut.... nem értem...
-
shikaree001
tag
válasz
shikaree001 #1255 üzenetére
Vagy talán van megoldás rá? Vagy tényleg bug?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest