Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fess
őstag
válasz
Steady74
üzenetére
Üdv
Nekem nem annyira lesújtó a véleményem,bár elég fura,hogy assist off-al egyszer sem pördültem meg,ez nem az én érdemem,hanem a játék lett ebből a szempontból könnyebb.Féktávot/fékeket még szoknom kell,gyakran füstöl a gumi. Az viszont tetszik,hogy egy caterhammel már nem fogok legend ai ellen néha dobogóért harcolni,mert ebben viszont nehezebb lett.Az AI olyan amilyen,ha megveszem úgyis leggyakrabban hús-vér emberek ellen versenyzek majd. A graf tetszik,a hangok is.Jim74: Én úgy tudom,hogy a steam ma a legbiztonságosabb ilyen szempontból,nem nagyon lehet majd virágboltival multizni
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- XPEnology
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest