- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- aquark: Flipper PC-n!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fess
őstag
válasz
Steady74
üzenetére
Üdv
Nekem nem annyira lesújtó a véleményem,bár elég fura,hogy assist off-al egyszer sem pördültem meg,ez nem az én érdemem,hanem a játék lett ebből a szempontból könnyebb.Féktávot/fékeket még szoknom kell,gyakran füstöl a gumi. Az viszont tetszik,hogy egy caterhammel már nem fogok legend ai ellen néha dobogóért harcolni,mert ebben viszont nehezebb lett.Az AI olyan amilyen,ha megveszem úgyis leggyakrabban hús-vér emberek ellen versenyzek majd. A graf tetszik,a hangok is.Jim74: Én úgy tudom,hogy a steam ma a legbiztonságosabb ilyen szempontból,nem nagyon lehet majd virágboltival multizni
Új hozzászólás Aktív témák

- Robotporszívók
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Micro Four Thirds
- Proxmox VE
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple Airpods 4 (2026.12.30-ig Apple Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest