- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- .LnB: Need for Speed Underground (Nosztalgia)
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
Steady74
üzenetére
Nem dehogy
azért azt tudom hogy mennyivel elötte kellene fékeznem, pár kört mentem már 2010 meg 2011-el is. Ha kis ívbe veszem be a kanyart, tehát rátapadok a kanyar belső ívére np.Viszont ha elrontom az ívet és a pálya közepén kanyarodom, akkor kezd kisodródni kifele, hogy is mondjam... ha nagyon kiszélesítem a kanyart akkor sodródok kifele.
Látom fess neked is van ilyesmi gondod.
Ja és amitől megint eldobom az agyam hogy a végpont felé tekerve a kormány felpuhul majdnem teljesen
És nem tudok vele mit kezdeni. 220 fok van beállítva nekem. 100 - 35 - 35%: középrehúzás pipa be 0%A játék FFB beállításai nekem 20-30-10
Ti nem tapasztaltok ilyen hibát?
Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
azért azt tudom hogy mennyivel elötte kellene fékeznem, pár kört mentem már 2010 meg 2011-el is. Ha kis ívbe veszem be a kanyart, tehát rátapadok a kanyar belső ívére np.
És nem tudok vele mit kezdeni. 220 fok van beállítva nekem. 100 - 35 - 35%: középrehúzás pipa be 0%