Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5424) b. válasza KaitouP (#5401) üzenetére


b.
félisten

mert tudod vannak ilyen emberek akinek semmi sem jó, amikor a régi volt az volt a baj most meg hogy változtattak az a gond lásd:

black ops 4: [link] [link]
"Nem az a lényeg, hogy II. WH, vagy futurisztikus környezet. Hanem, hogy lásd, foglalkoztak-e a játékkal, nem csak egy újabb rókabőrt húznak le róla. Nem lenne kellemetlen érzés néhol ennek ellenkezőjét felfedezni. Próbálkoznak-próbálkoznak.. Én nem tudom, semmi újat nem tudnak, vagy nem is szeretnének már felmutatni."

MW : [link]
"Ebben a játékban nem az dönt, kinek a reflexei jobbak, akár a korábbi, valamit érő COD-okban"

Egy játék arra való, hogy az ember kikapcsolódjon, szórakoztassa. ha valamit szenvesdésnek élek meg azt nem nevezem játéknak hanem kínzásnak. van sok játék ami másoknak öröm bodottá, lásd Spider man PS4 számomra meg egy unalmas csihi puhi egy jellegtelen főhőssel,.nem nem vitának szánom ez csak egy vélemény ezt én tudomásul vettem, hogy nem nekem készítették a játékot és örülök annak, hogy más meg élvezi és 10 pontosnak tartja a 10 ből semmi gondom nincs ezzel.nem is lát senki engem a PS4 topikban ezzel kapcsolatban vagy a Spiderman topikban. Ezért nem értem ezeket az embereket minek sírnak itt.... meg mindegyik COD topikban és COD hírnél...

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.