Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Vélemény STAR WARS Jedi: Fallen Order (spoiler)
- Tudástár OpenZFS a mindennapokra
- Bemutató LEGO 75252 - UCS Star Destroyer
- Bemutató Középkategóriás gamer gép építése A-tól Z-ig
- Bemutató CTC Bizer Dual Nozzles 3D Printer
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- [Re:] [Kolondrum:] MI 9T vs. MI Note 10 és egy kis Redmi Note 8 PRO
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [kyrabaybee:] :L
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Intruder2k5:] Padavan firmware Xiaomi Mi Router 3G és ASUS RT-AC57U routerekhez.
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] STAR WARS Jedi: Fallen Order (spoiler)
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
SH4D0W2011
(őstag)
Jöhetne, lvl 44 vagyok, a cél elérni az 55-öt holnap estig, de nem túl esélyes.
Amúgy én valami halloween-i eventben is reménykedtem, ha már idén ilyen korán megjelent a játék.
Csak a PS!

venom8888
(aktív tag)
Remelem tanulnak belole,es a kovetkezobel ugyan ezt a csapatot fogjak megbizni.

jozefgucci1
(őstag)
Valaki RTX aktiválásban tudna segíteni ? Jöhet privátban is köszönöm .
WOT Nick .: wlele , Origin :jozefgucci1980 , Süsü, hisz te seggrészeg vagy! Lehelj csak rám...

Csokishurka
(senior tag)
Az miért van hogy tegnap többször is levettem a grafikát minimumra, de következő belépésnél mindig visszaállítja arra amit a legelső belépésnél adtam meg?
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."

d3tox1c
(senior tag)
Sziasztok.
Csak egy gyors kérdés :single playerben egész játék alatt igy fog ugrálni a helyszínek között, vagy csak az eleje ilyen? Köszi előre is.

spanglee001
(addikt)
:D !!!!44!4!!négy

d3tox1c
(senior tag)
Köszönöm :/

Wans
(aktív tag)
En anno a metro-nal akartam bekapcsolni a ray tracinget, de nem engedte. A megoldas vegul az lett, hogy frissiteni kellett a windowst manualisan, de azt most igy fejbol nem tudom mar, hogy hogyan kellett.
Origin: Provoxion

regener
(veterán)
A játékra gondolt szerintem

Highground
(aktív tag)
Bocs srácok, de dolgozom 😕 Ezért nem folytattam a Nat type témát. 😌 Nekem ahogy mondtam csak ki kellett lőnöm az Avast tűzfalat (mert nekem fizetős az Avast). És a windows tűzfalon csináltam az Activision-ös leírás szerint új szabályokat (4et) a kimenő és bejövő, TCP és UDP portoknak. Ezt megcsináltam és nekem moderate-ről open lett. DIGI-s FTTH netem van! DIGI saját Huawei routerével (DHCP bekapcsolva). De a routeren nem kellett állítanom semmit. Mondjuk én ott nem is találtam port forwarding részt...
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground

Ra's al Ghul
(senior tag)
Hali!
Erre valakinek valami ötlet?
Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.

Wans
(aktív tag)
Az egyszeru. Options > Graphics> "Shadow&Lightning menu pont alatt ott van a DirectX Raytracing. En azt hittem az az eset van, amikor a jatek nem engedelyezi, pedig Rtx kartyam van. Nekem ez volt a bajom anno es akkor a windowst kellet frissitenem.

Exon
(tag)
Szia!
Ezeket végig csinátam: [link]. Nálam a game reinstall segített, azóta nem lépett ki az asztalra.

KRoy19
(senior tag)
Modern Warfare Rtx-es kupont akar valakivel aktiváltatni a kollégai, nem ray tracinget kapcsolgatni.
[ Szerkesztve ]

jozefgucci1
(őstag)
Igen azt szerettem volna Közben egy kedves fórumtárs már jelentkezett is . Egy RTX kártyára mennyi kódot lehet beaktiválni ?
WOT Nick .: wlele , Origin :jozefgucci1980 , Süsü, hisz te seggrészeg vagy! Lehelj csak rám...

Wans
(aktív tag)
jaaa, akkor semmi.

KRoy19
(senior tag)
Szerintem ez nem kártyához kötött, hogy mennyit lehet aktiválni, hanem Nvidia Accounthoz, de hogy egy accounthoz mennyit lehet az passz.
[ Szerkesztve ]

Csokishurka
(senior tag)
Nekem így voltak a kifagyások:
Elején befagy a kép majd kilép --> megszűnt
Volt valamelyik dev erro de már ez is megszűnt.
Most ami nekem is van a csak csak szimplán kilép és kidob asztalra.
Próbáltam reinstall, prioritást belőni normalra, low graphon, scan and repair, és reinstall shaders ez utóbbi után több meccsen keresztül tök jó volt, de utána megint kilépett.
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."

Kanczy
(veterán)
Kegyetlenül érezhető valamilyen különbség meccsek között. Van, amikor soha senkit nem tudok lelőni, nem adja a fejeseket, stb; és van, amikor minden összejön. Nem tudom, hogy ez connection kérdés-e, de nagyon idegesítő...
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

minimumgame
(tag)
Sziasztok! Ha RTX kártyával aktiválják nekem a játékot az accountomra akkor utána tudok vele játszani úgy, hogy nekem nem RTX kártyám van?
Samsung Galaxy S9 | youtube.com/fd_photography

Tomko78
(őstag)
Pontosan , mikor meg lenne egy jó lobby , de ez meg állandóan minden egyes kör útán kilép és új lobbyt keres Béta jobb volt mint ez , lehet csak beetetés volt a béta teszt , de elég idegesítő , haver nem tudd játszani mert 2 percenként kifagy neki , és a béta meg simán futott neki
[ Szerkesztve ]
„Áldott az Úr, az én kőváram, a ki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”

Wans
(aktív tag)
Itt is havernál szintén. Minden meccsből kidobja. Pedig eddig futott neki normálisan. Most frissítette az nvidia drivert, de ugyanúgy kifagy neki.

KRoy19
(senior tag)
Igen

ForRedGlory
(nagyúr)
Mekkora vicc ez a szar. Már a kampányt sem tudom betölteni, mert kifagy közben.
*** Home Cinema loaded: LG 55C8 + Samsung HW-Q90R

regener
(veterán)
Ground War mode minden egyes meccsen kifagy, csak nálam ilyen?
Elkezdek laggolni, ping pedig 45 körül csak, majd egyszer megáll a játék és kidob a menübe egy perc után Connection Lost-al.
[ Szerkesztve ]
https://gamepod.hu/hir/maris_rekordot_dontott_a_call_of_duty_modern_warfa.html
Hát nem mondom,hogy rossz,de nekem cod 4 jobban adta
The division 2 Gold,Bordelands 3 és Call of Duty 2019 is van :)

boogie84
(addikt)
Hali, korábban írta valaki, hogy újratelepítette. Utána is csinálta neki h egyszerűen csak kilépett a játék, aztán egyszer csak jó lett.
Ma délelőtt hiba nélkül futott neki a játék.
(#3020) minimumgame
persze, én is így játszom, meg sokan mások még rajtunk kívül
[ Szerkesztve ]
Eladó 1.4 benzines fehér Astra G

bulikavagyok
(veterán)
UPnP-t bekapcsoltam és open lett játékon belül is.
Üdülés Miskolctapolcán! https://goo.gl/8ntJQc >>> Egyedi árért írj privátot!

regener
(veterán)
Így remélem lesz pénz időben javítani a bugokat
Pl. Gunfight-ban kidob AFK-ért ha a társad lelövi az ellent mégha te mozogsz és lősz is...
Mostmeg berak egy olyan Gunfight-ba ahol 0-4 vezet az ellen és 1v2-ben erőlködjek..
[ Szerkesztve ]

WaterWave
(addikt)
Holnap ps4-re én is megveszem aztán mehet a ground war
• PlayStation 4 Pro • PSN: waterwave0122 • Sony Bravia KD-49XF9005BAEP • MacBook Pro Core i7 • Samsung Galaxy S8+ • Tp Link AD7200 • Synology Nas 718+ 6GB • Marantz SR7013 AV Receiver • Klipsch R-28F 5.1.2 Dolby Atmos •

Csokishurka
(senior tag)

Dave567
(őstag)
Kotic papa foglalkozhatna a javításokkal is, nem mindig csak a pénzt bezsebelni....

Csokishurka
(senior tag)
Nah most lett kurvára elegem, egy tetves 5 percet nem tudok játszani se multi se a single playerrel. Így elbaszni egy játékot...

dombi81
(aktív tag)
Nem elfogy a vram?

lowzor
(veterán)
OC vagy alulfesz nincs a VGA-n, vagy valamelyik másik periférián?
MSI Afterburner vagy hasonló nem fut a háttérben?
Grafikát vedd le full lowra, ha még nem próbáltad úgy.
[ Szerkesztve ]

Maxxy10
(senior tag)
A kampányban azt nem vette be a gyomrom, hogy :

jarnyz
(tag)
Az igazán szomorú az, hogy ez még mindig semmi a valósághoz képest.

Csokishurka
(senior tag)
Ne haragudj kicsit fogalomzavarban vagyok most.
Vram alatt a vga memóriát érted vagy a winben beállítóható virtuláis memóriát?
A VGA ramnak kevesebb mint a felét használom. 4gb-ból kb 1,8at
Virtuális ramnak meg belőttem hogy rendszer állítsa be, de van 42gb szabad helyem az ssd-n.
Lowzor
Ha az OC a húzás lenne nem nincs felhúzva deazt sem tudom hol tudom megnézni hogy kevés e neki faszkó.
Nem fut semmi ilyen, multkor teszteltem hogy minden kikapcsoltam de úgysem volt jó.

boogie84
(addikt)
Kipróbáltad ami nálam működik? Reinstall?
[ Szerkesztve ]
Eladó 1.4 benzines fehér Astra G

Laby
(aktív tag)
Na én PC-ről 2 haverom meg PS-ről nyomta és kipróbáltuk közösen a crossplay részt. Igazából ment zökkenőmentesen az egész, szóval frankón tudunk játszani most már együtt.
Egy dolog viszont elég fapados, de lehet hogy valamelyikőtök tud rá megoldást?!
PC-n van Teamspeaker, meg Discord amiken lehet elég jó minőségben beszélgetni, ezek viszont PS4-re nincsenek. Csak úgy tudtuk összehozni, hogy CoD játékon belül a voice chat-et only party-ra állítottuk és azon belül beszéltünk. Ez viszont ultra gagyi hangminőségű, halk és késik is elég sokat.
Nincs más megoldás esetleg, hogy lehessen dumálni PC-ről konzolosokkal?

kidboy_46
(senior tag)
Ez engem is érdekelne. Erre keresem a megoldást én is.

Csokishurka
(senior tag)
Persze meg volt, első percben kidobott. Eddig legtovább shader reinstallel húzta, vagy 4-5 meccs ment minden gond nélkül, de most már az sem segít.
amúgy tolja még valaki ilyen viszonylag gyengább configgal mint az enyém neki is csinálja?
(adatlapomon ott van)

Csokishurka
(senior tag)
Lehet hülyeség de telefonra is van discord, azzal felmehetnél headsettel.
Mobilon van Discord.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

regener
(veterán)
Mobillal Discordozva viszont kiesik a játékhang a fülesből
Esetleg böngészőben megnyitni a Discrodot a PS4-en és onnan bejelentkezve csatlakozni a hanghoz, egy próbát megér.
[ Szerkesztve ]
Ha van egy PC a közelben megoldható amúgy. Ha a PS4 hangját átviszed PC-re majd PC-n Discord-ozol akkor mehet mindkettő. Hallod a játékot de tudsz beszélni is mellette.
PSN ID: deck91_x

Laby
(aktív tag)
Igen, ilyen megoldást olvastam viszont nincs PC a konzolosoknál sajnos, úgyhogy ez kiesett. A mobilos verzió is kiesik, mert akkor mono-ba megy a játék egyik fülre másikra a beszélgetés.
Laptop se akkor gondolom. Kár hogy Discord nincs PS-re.
PSN ID: deck91_x

lowzor
(veterán)
Ezzel a konfiggal vígan kéne futnia.
Nálam is minden baja volt, aztán valami csoda folytán megjavult.
Igaz a textúrát nem tudom high-ra feltolni, mert azonnal kifagy, pedig simán benne lennék az általa kiírt VRAM keretben.

Csokishurka
(senior tag)
Igen és vígan is fut, már mint FPS ügyileg . Szóval nem értem hát várom a kövi patchet mint a messiást.