Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22001) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Warzone Private Matches Working In Season 6 (Glitch)

Állítólag az Easter Egg helyekről a fegyverek így is megszerezhetőek, szóval akiknek eddig nem sikerült valamiért (pl mindig sokan voltak ott, vagy levadászták őket), azok rápróbálkozhatnak erre esetleg.

Live-Die-Respawn

(#22002) Trebron09


Trebron09
őstag

October 6th Playlist Update

Modern Warfare

Face Off - Stadium, Livestock and Station
Hardpoint Hills and Kills
Throwbacks - Rust, Scrapyard, Vacant and Hardhat 24/7

Warzone

Added Blood Money Quads

- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -

(#22003) oriic válasza oriic (#22001) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

szerk: Egyelőre még nem elérhető. :O

Live-Die-Respawn

(#22004) tupacamaru válasza Trebron09 (#21998) üzenetére


tupacamaru
veterán

Én ezt szoktam előkapni ha felidegesítenek. YT videó.

Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................

(#22005) Trebron09 válasza tupacamaru (#22004) üzenetére


Trebron09
őstag

Az AN–94-et én is kedvelem de távolra nekem nem jött be. :)

- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -

(#22006) shotika


shotika
őstag

WZ lézerfegyverekhez az én részemről annyit, hogy szerintem a Grau-m13 duo kb verhetetlen továbbra is. Ezek távolra is nagyon pontosak, 60-as tárral meg kábé hozzá se kell nyúlni a töltéshez. A Kilo se rossz, de vmivel gyengébb a másik kettőnél.

Persze szinte minden fegyverrel meg lehet tanulni jól játszani, de a WZ jellege miatt, általánosságban(!!), az olyan automata fegyverek lettek nem véletlenül a legnépszerűbbek, mint a fentebb említettek. Kényelmes(ebb) velük a játék.

Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ

(#22008) Fred23


Fred23
nagyúr

Tényleg nem fér el most a battle royale játék 240-es SSD-n? Csak a Warzone érdekelne, régebben játszottam vele, és bejött, most néznék vissza, de maximum egy 240-es NVMe SSD-t tudok szabaddá tenni neki (de azt teljesen). Ez most elég, vagy sem? Olvastam pár napja, hogy valami durván sok hely kell most neki...

[ Szerkesztve ]

(#22009) lowzor


lowzor
veterán

Ezt az okádék SP-R-t mikor nerfelik végre?
Ruston végig annak a csattogását hallottam, kb 1 másodpercenként. 12 emberből csak 10 ment kb azzal.

(#22010) csibe1 válasza Fred23 (#22008) üzenetére


csibe1
addikt

Nálam csak a Warzone van fent, most 111GB helyet foglal a legutóbbi patch után.

" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "

(#22011) Fred23 válasza csibe1 (#22010) üzenetére


Fred23
nagyúr

Köszi! Ezek szerint ha nem érdekel az alapjáték, csak a battle royale, még sokáig jó lehetek. De ugye PC-ről beszélsz? Gondolom igen, de mintha konzolon kicsit más lenne. Úgy néztem be most ide, hogy semmi infóm a játék jelenlegi helyzetéről, csak pár napja olvastam a megnőtt helyigényről. Gyorsan neki is állok az elmúlt 250-300 hozzászólásnak.

[ Szerkesztve ]

(#22012) AAntii válasza lowzor (#22009) üzenetére


AAntii
őstag

Ha a jelenlegi originből indulunk ki és a két patchcsel korábbiból, akkor sose.
Érteni vélem, hogy sokan nem szeretnek ugyanazzal a fegyverrel menni 100 órákat ezért minden patchben kell új meta, de jó lenne, ha a többi fegyvert nem dominálná ennyire.
A többség azzal nyomul, de mivel annyira jól nem tud célozni, így leginkább kempelve, na ez az ami még jobban tönkreteszi a játékot.
Kíváncsi volnék hogyan működik a játék netes, lagcompos része is, mert ma voltam olyan körön, hogy az ellenfél közel 30 ponttal alázta az egész bandát (tdm), az ellenfélnél a lista elején lévő srác az említett sniperrel "egyhitelte" aki élt és mozgott, majd 50-2x-nél mintha más játék kezdődött volna és a végén "csak" 5 ponttal kaptunk ki úgy, hogy a világbajnok fiatalember is visszatért a földi létformába. Mindez egy olyan pályán, ahol egy-egy spawnfordulat nem jelent szinte semmit. Összességében kiadja azt a statot, amit az ember gondolna magának, de az a játékélményt nagyban rontja, hogy mindig szerepel a képletben egy bráner és csak az változik, hogy éppen melyik oldalán állsz, függetlenül attól, hogy milyen formában vagy.
A quados plundernél jó lenne, ha felnyomnák a pénzlimitet, gondolom nem csak én vagyok vele úgy, hogy plunderezni nem 5 perces körökben szeretnék.

"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."

(#22013) malystryx válasza AAntii (#22012) üzenetére


malystryx
senior tag

Én személy szerint örülök ennek az új tolózárasnak, amúgy is 2 hónapja már csak Kar98-al megyek HC-ben. A régi szép időkre emlékeztet. Természetesen mindenféle optika meg célzóka nélkül használom. A sok gyökér kemper meg akkora távcsövet tesz rá, nem győzök nevetni amikor 1 méterre lévő ellenfelekhez is bezoomol a balfék. :C Azt csinálnám amit régen volt a World at War-ban, létrehozni egy szervert vagy játékmódot, hogy csak tolózárassal, nincs más fegyó, optika nélkül, aztán lehet jönni. Na akkor lenne igazán minőségi játékélmény csírák nélkül. Szerettem is azt régen. :K

(#22014) AAntii válasza malystryx (#22013) üzenetére


AAntii
őstag

Black ops1-ben only sniper only nuketown hqban toltam vagy 3-400 órát, szóval értem és érzem én a feelinget, ott elég ritka is volt a kempelés, nem lett volna sok értelme de "vegyes" játékmódban sajnos eléggé rontja a játékélményt a jelenség.
Egyébként ha ilyesmire volna tömeges (mondjuk 10 fő) igény, akkor a custom game creatorban minden további nélkül be lehet állítani hasonlót, az már más kérdés, hogy az efféle közösségi élményre törekvés már úgy érzem kihalt a játékosokból. A dedikált, bérelhető szerverek idején legalább tudtad mire számíthatsz, volt olyan hardcore kemper játékos, akit már felvettem ismerősnek, mert szinte hiányzott, ha nem feküdt a földön valamelyik cső mögött illetve a sok-sok egymás ellen tolt kör után tudtad, hogy hol kell keresned :)

"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."

(#22015) Laby válasza nyul105 (#21979) üzenetére


Laby
senior tag

+(#21977) Evil Snowman

Mintha nem is ugyan azzal a játékkal játszanánk. Grau volt idő amikor tényleg nagyon jó fegyver volt, talán túl jó is, bár attól hogy valaki azzal ment még önmagában nem váltotta meg a világot. Azóta viszont teljesen visszavették. Mindig mindenki jön ezzel az idióta OP dumával. Mi az hogy mindenki azzal megy? Nem is látok már szinte senkinél Grau-t.
Állítom, hogy Grau, Kilo, M4, M13, Ram7, CR-56, AN-94, PKM, Bruen (ha akarnék tudnék még ide sorolni) fegyverek között annyira kicsi a különbség, hogy aki jól játszik bármelyikkel pont ugyan annyiszor lő le, mint a másikkal. Minimális különbségek vannak, de mindegyik fegyvert be lehet jól állítani, hozzá lehet alakítani a játékstílusod, és mindegyikkel ugyan olyan hatékony lehetsz.

Aki meg a Shotgun-ok miatt reklamál...még is mit vártok? Hogy a Shotgun 10 méteren belül ne legyen hatékonyabb, mint egy assault? Arra az egyre jó, hogy közelharcba nyerjen, és nyer is. Ha ott is azt akarjátok hogy egy assault nyerjen, akkor mi a tökömre lehetne használni a fegyvert? Mindennek van előnye, és hátránya.
Engem is tud idegesíteni, de főleg az volt zavaró, amikor a szezon 5-ben Origin volt a földön 3 méterenként, és leugrás utáni 5 percben minden ajtóba várt valaki vele, de mióta nincs a földön egyáltalán nem zavaró.

Szerintem a jelenlegi 2 új fegyver közül nincs egyáltalán indokolatlanul túlhúzott fegyver.

AS Val-ba csak a bugos erős lőszer ami túlzó, jelenleg átviszi a világ összes falát (szó szerint) amit nyilván lejavítanak hamarosan.
SR-1-nek meg a 0 bullet drop-ja, és hogy 500 méteren sem kell elé lőni a mozgó embernek az sikerült félre a többi sniper-hez képest.

(#22016) s.bala31 válasza lowzor (#22009) üzenetére


s.bala31
őstag

Tegnap sokszor volt olyan hogy a csapatomból csak nálam volt "régi" fegyverkombó. Biztos az újdonság varázsa hogy szinte mindenki SP-R-el meg AS-Val-al nyomul maptól és játékmódtól függetlenül. Hátha pár hét múlva elmúlik :)

(#22017) Acheron válasza s.bala31 (#22016) üzenetére


Acheron
őstag

Ez a kéz legújabb fegyó, sokan még most fejleszik, oldják fel a csatolmányokat vagy "goldozzák" - mivel mennének mással, amíg "kész" nincs? Jómagam is beteszem őket a szekrénybe, ha mindent feloldottam rajtuk, egyiken sem érzem, hogy a kategóriájuk legjobbjai lennének.

(#22018) Vikus


Vikus
tag

Sziasztok!
1 kérdés. Maga a játék nincs meg sajnos, de tolom a 6-os szezont warzone-ba. Meglett az egyik új operátor skin, GAZ. A mission-jeit meg is csináltam, viszont van egy olyan, hogy GAZ operator bundle mission, amibe szintén lennének feladatok, kapásból úgy kezdi legyen meg 3 gulag win, amiért xp-t kapok, majd tovább és új skin. Na volt gulag win, viszont nem akarja bevenni. Haveromnak is ugyanez a helyzet. Miért nem veheti be? Store-ban nics ez az operátor, de ha lenne, akkor se értem, mert nincs lock-olva a missionjei. :U Tehát ott figyel, feladatokkal együtt, de nem tudom csinálni. Van valami extrája a dolognak, hogy mikortól lehetne, vagy valami bug lenne? Vagy hogyan tudnánk ezt kioldani? Linkelek egy oldalt melyikekről lenne szó. A baseball sapkás nincs benne, csak az uccsó 2. Na meg persze se fegyó, se a többi.. Valakinek valami ötlet? :U :F
https://codmwstore.com/operators-identity/gaz-operator-bundle/

[ Szerkesztve ]

(#22019) nyul105 válasza Laby (#22015) üzenetére


nyul105
senior tag

Nem tudom, hogy a kommented mivel üti, amit írtam, szerintem megerősítetted...
Mégegyszer: AR-ek (mindegyik, talán egyedül az AK nem) túl pontosak a megfelelő loadouttal, 0 recoil... új sniper 0 bullet drop/fénysebesség bullet speed.

Melyikkel nem értettél egyet? :)

[ Szerkesztve ]

(#22020) oriic válasza Vikus (#22018) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Igy latatlanban nem tudok tanacsot adni, de bundle akkor is megveheto, ha nincs store-ban.

Fegyvereknel az Armoryban ha megkeresed a csomagban levo fegyvert (M4A1 a nevet nem tudom fejbol), akkor ott kiirja hogy megveheted az adott pakkot.

Live-Die-Respawn

(#22021) Vikus válasza oriic (#22020) üzenetére


Vikus
tag

Csak az a furi, hogy ami bundle-ban van,, amit megvehetnék azok nincsenek az operátorok között. Csak ez. És ebből sem mind a 3, hanem csak 2. És se a fegyó se semmit nem látok. És ami még fura, hogy nincs is lock-olva. :U arra gondoltam, ha elérem a 155-öt vagy végig viszem a Bp-t, akkor lehetne? Vagy esetleg jön valami event, és amiatt. De az is érdekes, hogy én PS-en nyomom haverom meg PC-n, és ugyanígy van neki. :DDD Hát mindegy akkor csak kiderül valahogy idővel..

(#22022) oriic válasza Vikus (#22021) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

A bundle csomagokban levo operator skinek sosincsenek alapbol a valasztasi listan, csak miutan miutan megveszed pakkot.

Viszont az a Gaz bundle adja a karakter alap kinezetet, amig nincs megveve, a hozza tartozo kihivasok lathatoak, de nem teljesithetoek.

Eleg hulye megoldas hogy skin megnyitasakor megkapod karaktert de az alap kinezetet meg nem.

Hazaerek megnezem Armory-t mert ott kell lennie fegyvernek es a bundle csomagnak.

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#22023) AAntii válasza Laby (#22015) üzenetére


AAntii
őstag

A grau fénykorában versenyképes volt nagy távolságra egy sniperrel szemben is, ha nem adtad be egyből a fejest sniperrel, csak testen sikerült találnod, két lövés között ugyanis folyamatosan tudott vele sorozni és amikor találatot kapsz olyan szinten elkezd mozogni a kezedben a puska, hogy utána már baromi nehéz beadni a lövést, ha nem tudsz gyorsan visszabújni valami fedezék mögé, míg magadhoz nem térsz. Szerencsére rontottak rajta annyit, hogy ez a probléma megoldódott.
"SR-1-nek meg a 0 bullet drop-ja, és hogy 500 méteren sem kell elé lőni a mozgó embernek az sikerült félre a többi sniper-hez képest." Ja, hogy csak ennyi a baj vele? Akkor végülis rendben van! A többi mesterlövész fegyverrel matekozol, hogy mennyivel lőjj fölé és mellé, ha épp mozog az ember, ennél ráhúzod, kattintasz és ha pontos voltál távolságtól és az ellenfél mozgásától függetlenül fekszik az illető, mivel fénysebességgel halad a lővedék. Ha a warzone mapon mindenhol lenne fedezék, akkor is kerülhetne a csapatod kellemetlen helyzetbe miközben éppen felhúznak vagy eggyel kevesebben harcolnak, de nem kevés olyan szituáció is adódik, mikor a szűkülés miatt a pusztán kell átkelned, így két kattintás vagy összesen.
Az originnel kapcsolatban az igaz, hogy warzoneban jobb a helyzet azzal, hogy nem az van kétméterenként a földön, emiatt a battle royale rész élhetőbb lett.
Azt az egyet nem értem, hogyha valami megöli a játékélményt és a játékosok jelentős része nincs odaáig a dologért (lásd az origin erőssége és jelenlétének gyakorisága a lootboxokban season 5 alatt), akkor miért kell több hétig várni, míg javítanak a dolgon?

"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."

(#22024) Vikus válasza oriic (#22022) üzenetére


Vikus
tag

Hát igen, lehet ez kavar be akkor.. elég hülye megoldás ezek szerint. Bár nem értem, akkor miért nincs kis lakat a mission-ök helyén.. na mindegy.. Azért köszke! ;)

(#22025) oriic válasza Vikus (#22024) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Mert lakat elvileg akkor lenne ha a karaktert battle pass adott szintje utan kapnad meg. De ugye itt nem ez van mert a rendszer latja hogy nyitva a katona a skin miatt, csak ugye kozben meg szivas van mert az alap verzioja hianyzik. :D

Roze-zal ugyanez van nalam meg a kopasz csajjal akinek nem jut eszembe neve.

Live-Die-Respawn

(#22026) Vikus válasza oriic (#22025) üzenetére


Vikus
tag

Na nekem a Rózsinál se és a Tereskova, vagy minél sincs, pedig megvannak.. :DDD

(#22027) Tsebacsi válasza Laby (#22015) üzenetére


Tsebacsi
nagyúr

Warzone és PLunder nagy átlagban Sniper+SMG és AR (Grau, Kilo, M4, M13, AK, AN és Amax ritkább, RAM is ritkább). Elég sok Grau-s van. :K

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#22028) Szellem. válasza Vikus (#22026) üzenetére


Szellem.
nagyúr

Ezen feküdtem a nevetéstől.😁

(#22029) Laby válasza nyul105 (#22019) üzenetére


Laby
senior tag

Erre gondoltam:
"Igazából a kilo/grau/bruen hármas kezd vicc lenni pontosság szempontjából, el kéne dönteni, hogy akarnak recoilt vagy sem. "
"Kilo ugyanolyan laser beam, mint a grau."

(#22023) AAntii
Ha figyelmesebben olvastad volna amit írtam, akkor leírtam hogy a két új fegyveren kívül nincs semmilyen baj a fegyverek tulajdonságaival. Tehát azok javításra várnak, de ezek szerintem nem szándékosan túlhúzott fegyverek, inkább benézett dolgok, amik hamar javítva lesznek.

Mindig lesznek fegyverek amik valamiben jobban, cserében valamiben rosszabbak. Mivel streamerek általában egy időben ugyan azokat majmolják, ennek hatására kb. a fél világ ugyan azokkal a fegyverekkel rohangál, ezért tűnik 1-1 fegyver jobbnak a többitől. Szerintem a felsoroltak közül ugyan olyan hatékonyan lehet mindegyikkel menni. Vannak persze amiket én is jobban szeretek, de ez mind játékstílus függő.
Engem egyszerűen csak az idióta OP duma dobálása mindenre dolog zavar. OP=Overpowered. Ettől messze van mindegyik felsorolt, a 2 új fegyveren kívül.

OP volt a 725 shotgun a játék megjelenésének első 1-2 hónapjában, amikor tényleg mindenki azzal ment, mert ~50 méteren belül megölt mindenkit egy pillanat alatt. OP volt még az M4 a játék megjelenésekor, mert 0 recoilja volt még attachment-ek nélkül is, világ végére elvitt, és még erős is volt.
Ezek kiérdemelték az OP kifejezést szerintem.
Grau fénykorában egy marha jó fegyver volt, talán a legjobb AR, de annyira azért nem volt túltolva, hogy a többi fegyverrel ne lehetett volna tartani a lépést vele. Manapság meg pláne nem lehet laser beam-nek nevezni.

(#22030) DiamondBack


DiamondBack
senior tag

[link] készül az AS-VAL és az SP-R-208 javítása

(#22031) szgabor12


szgabor12
tag

Valakinek van valami infója miért kerültek ki a Bounty contractok?

,,If I'm not back in five minutes... just wait longer!"

(#22032) AAntii válasza Laby (#22029) üzenetére


AAntii
őstag

"Szerintem a jelenlegi 2 új fegyver közül nincs egyáltalán indokolatlanul túlhúzott fegyver."
Ezt írtad. Csak a pontosság kedvéért. Ez valami újmagyar? Ha már jössz itt nekem a figyelmes olvasással.
Én nem beszéltem a fejlesztőkkel, nem tudom mi volt a szándék, én csak a terméket kapom meg, viszont ha indokkal, ha nem, ezt baromira túltolták.

[ Szerkesztve ]

"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."

(#22033) Laby válasza AAntii (#22032) üzenetére


Laby
senior tag

+1 Neked, nyertél!
Nyilván "a 2 új fegyveren kívül...", akart lenni a mondatom, de nem azt írtam és még csak észre sem vettem második olvasásra sem. :DDD

Ezt a harcot megnyerted, de a háborúban azért jobban állok! ;]

(#22034) hcol7 válasza lowzor (#22009) üzenetére


hcol7
senior tag

hova nerfeljek? ne legyen oneshot kill nyaktol felfele? ugy nem sok ertelme lenne, tekintve, hogy boltaction.

(#22035) hcol7 válasza malystryx (#22013) üzenetére


hcol7
senior tag

mi most is ezt csinaljuk, csak core publicon, karonly (mostmar az spr is). nem rossz elmeny, amikor jon az smg-s daralva feled, vagy a shotis, es egylovessel kifekteted :)

hc-n nem latom ertelmet a boltactionnek, mert elvesz a oneshotkill elonye. de ettol meg neha oda is azt viszek.

amugy off, de regen (cod1/uo/cod2/mw1) tenyleg kiraly rifleonly szerverek voltak, mi is hosztoltunk parat.

szerk: ha osszejon annyi ember (4+), most is szoktunk custom privatozni rifleonlyt.

[ Szerkesztve ]

(#22036) Trebron09 válasza oriic (#22025) üzenetére


Trebron09
őstag

Iskra a kopasz csaj neve :)

- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -

(#22037) oriic válasza Trebron09 (#22036) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Thx, fejből nem ment. :D A Season 5-ös csajról meg csak nem derült ki hogy kicsoda. :(

Live-Die-Respawn

(#22038) csibe1 válasza Fred23 (#22011) üzenetére


csibe1
addikt

Szívesen :)
Igen, nekem PC-n van a játék. :K

" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "

(#22039) Fred23 válasza csibe1 (#22038) üzenetére


Fred23
nagyúr

Most telepítettem, volt vagy 30 perc, amíg lejött az egész. De ma már nem játszok, sőt, az is lehet, megvárom az említett AS-VAL és SP-R-208-at nerfelő patch-et.
Én még az elején kezdtem el ezt a játékot, és nagyon tetszett, de fogalmam sincs, hogy most milyen.

(#22040) TBMC


TBMC
addikt

tegnap ota volt valami update pcn? mert tegnap meg az spr26 barrel + solozero spr 28mm tok gyorsan zoomolt, mara pedig olyan lassu lett mint egy ax50 variable zoommal. :W

markbellus.hu 

(#22041) sanyi0627 válasza Fred23 (#22039) üzenetére


sanyi0627
senior tag

.

[ Szerkesztve ]

http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html

(#22042) Fred23 válasza sanyi0627 (#22041) üzenetére


Fred23
nagyúr

Remek. :K

(#22043) norbertoth


norbertoth
senior tag

Hogyan tudom kikapcsolni azt az opciót, hogy amikor a célkeresztbe kerül valaki, akkor ne mozogjon automatikusan a célkereszt? Annyira bosszantó. :U

• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S

(#22044) KaitouP válasza oriic (#22037) üzenetére


KaitouP
veterán

Nem is fog, örök titok marad. :P

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#22045) Trebron09


Trebron09
őstag

Csak nálam bugos a HC Throwbacks és a sima Face off mód? Throwbacks-nál azt írja 1-6 játékos de közben meg 12vs.12-en játszunk ami Rust-on pl nem a legjobb. Face off-nál meg ízt írja hogy 3vs.3 és nincs Field Upgrade ehhez képest 2vs.2 és van FieldU.

Én nézek be valamit? :F

[ Szerkesztve ]

- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -

(#22046) BITBOYS


BITBOYS
addikt

Most léptem ki plunderből, semmit nem számol el a meccs végén :F xp, mani...semmit sem kaptam. Fu*k

Az ellenség? Ő is kötelességtudó volt, akár te. Vajon mi volt a neve? Honnét jött? Valóban gonoszság ült a szívében? Miféle hazugságok sodorták ily távol az otthonától? Maradt volna inkább odahaza...,békében. A háború mindnyájunkkal végez.

(#22047) Laraxior válasza BITBOYS (#22046) üzenetére


Laraxior
titán

Nekem a lövedéket nem számolta amit az ellenbe küldtem ;] :DDD :(((

"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

(#22048) csibe1 válasza Laraxior (#22047) üzenetére


csibe1
addikt

Nem vársz egy kicsit túl sokat ettől a játéktól? Még számoljon is? ;] :DDD

" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "

(#22049) oriic válasza oriic (#22022) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Na közben megnéztem, elérhető a Gaz pakk Armory-ból (Mutatja is a csomag tartalmát, hogy missionok ott vannak)

Live-Die-Respawn

(#22050) sanyi0627 válasza norbertoth (#22043) üzenetére


sanyi0627
senior tag

Konzol?
Ha igen akkor options, contoller azon belül aim assist off.

[ Szerkesztve ]

http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.