Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4251) Dave567 válasza spanglee001 (#4249) üzenetére


Dave567
addikt

Ne is mond, én most adtam el,igaz nem gép lett belőle, de azért sajnálom, de jövőre jön másik.. :C

Az oké, nekem is 144hz-es a monitorom, R5 2600x-el kezdtem tavaly, Insurgency Sandstormot nyomom inkább, de ott nem volt meg a 144hzem, igaz ez a játék hibája is.
Lecseréltem egy 7700k-ra, ott se volt jó, mert itt is be esett 55-re az FPS, mindezt 1080 Ti 11Gb vga-val.
Most vettem egy 9700 non K procit, és most már jónak érzem, 1 év alatt 3 proci.

144fps-t meg azon a gépen szerintem meg ne akarjon egy 2019-es játéktól, lehet a bétán elmegy, de itt már nem fog szerintem.

De lehet tévedek. :D

(#4252) wwenigma válasza Tomko78 (#4240) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Pagefile is SSD-n van?

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#4253) Tomko78 válasza wwenigma (#4252) üzenetére


Tomko78
őstag

van egy 240 gb m.2 ssd azon van a rendszer meg , gondolom onnan vette le a virtúális memóriát is , ahogy látom itt a amin a mw van csak a game van semmi más

„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”

(#4254) Zoltn


Zoltn
senior tag

Fuuu de fel tud baszni ez a játék!
Van hogy nagyon érzem, van hogy én vagyok a frag a mapon. Nem hiszem el amúgy hogy a 1v1et nem tudom lehozni. Folyton leszednek. Ha futok ha guggolok, csípőből, ads-el, bárhogy. Az 1v1 ek jó ha 10%át megnyerem. Nem tudom mint csinálok rosszul, de marhára idegel. Én ugy látom, hogy simán telitunkoltam az ellent, erre agyonlő. :O
Meg a kibaszott hátbalövések a sarkokból. Ha balra megyek jobbról lőnek le, ha jobbra megyek balról.

Amúgy imádom! :D Tudom valakinek bénának is kell lennie.

"Music is your only friend. Until the end!"

(#4255) Segal válasza Zoltn (#4254) üzenetére


Segal
veterán

Ismerős :K

Más
Jött egy patch a játékhoz. Ez most nem a "szokásos" 7Gb hanem csak ilyen 70 mega körüli finomhangolás.

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#4256) Corpuscle


Corpuscle
őstag

Azt vettem észre, hogy 4-5 féle fegyverrel szoktak leszedni.
M4, Kilo, MP5, MP7. Én ezeket próbáltam eddig, a többi ennyire gatya lenne? BO4-ben szinte mindegyikkel lehetett érvényesülni.

(#4257) Segal válasza Corpuscle (#4256) üzenetére


Segal
veterán

A Kilo-t nem próbáltam az M4-em és az Mp5-öm viszont már teljesen fel van fejlesztve (csak skinek hiányoznak) az Mp7 meg majdnem teljesen kész. Igen ezekkel rohangálnak a legtöbben meg shotival. Mondjuk nekem az M91 is bejött. Gondoltam végigkőszködök vele 500 kill-t ami az operátorhoz kellett de már az is majdnem teljesen kifejlesztve :)

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#4258) Corpuscle válasza Segal (#4257) üzenetére


Corpuscle
őstag

Most, hogy írod valamelyik LMG-t próbáltam, de élvezhetetlenül lassú. Akkora nézőkéje van, ki se láttam tőle. :DDD

(#4259) raggg válasza Zoltn (#4254) üzenetére


raggg
senior tag

Ez valamiért nálam is jellemző, én a magas a latencyre tippeltem, de szerintem bugos a kijelző - legalábbis ps4-en. Kb. fixen 400-500 ms között van a pingem, pedig ugye amikor meccset keres látod, mekkora határral dolgozik (max 58ms-nél már szokott találni meccset).

ragklaatPS

(#4260) Pedro78


Pedro78
senior tag

Sziasztok!

Az mitol lehet, hogy megszereztem egy fegyot, boot camp challenge utan kaphato piercer smg-rol van szo. Blueprinteknel ott is van, de kiszedni nem tudom. Elvileg ott kellene legyen a loadoutoknal az smg-k kozott, de nincs...mit neztem be, miert nem latom?

Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen

(#4261) spanglee001 válasza Pedro78 (#4260) üzenetére


spanglee001
addikt

ottvan az, csak a fegyverválasztónál jobbra nyílik egy kis nyillal armory néven futva rákatt majd ottlesz az armoryis ikonra kattintva

netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy

(#4262) ralfee106


ralfee106
tag

Szerintetek ha valaki vegig csak a "B" pontot foglalja az több pontot kap mintha csak a spawnközelben lévő általában sokkal könnyebben foglalható pontot foglalja domination-ben?

Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos!

(#4263) KaitouP


KaitouP
veterán

Hír-péntek:

- Finomhangoláson fog átesni a killfeed: [link]
- Vonderhaar azzal viccelt, hogy az MW matchmaking-je skill based helyett connection based: [link]
- Októberben a Call of Duty: Modern Warfare volt a legkelendőbb játék Amerikában: [link]
- Kiadták az 1.08 -as frissítést, amely stabilitási problémákat, egyéb bugokat javít: [link]

[ Szerkesztve ]

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#4264) magellaner


magellaner
tag

Sziasztok Pc-n hogy lehet kikapcsolni a HDR-t? Monitort váltottam és most Hdr be megy a jatek sokkal ,fakóbb így.A monitor kiirja hogy hdr uzzemodban van.

(#4265) boogie84 válasza KaitouP (#4263) üzenetére


boogie84
veterán

Erre vártam! ;)

A sütiknek is szükségük van szeretetre.

(#4266) Acheron válasza Zoltn (#4254) üzenetére


Acheron
őstag

Hehe, tegnap ugyanez volt akármennyit toltam az ellenbe, nem akart exitálni, ellenben ha szigorúbban visszanézett rám, végem volt :D Valami hálózati gond lehetett (nálam), mert az fps folyamatosan 90 fölött volt, de a kép szaggatott - ergo a hálózati adatcserével volt némi fennakadás. Be is szedtem vagy 50 death élményt :D Azután átmentem HC -re, és láss csodát, az ellenfél a találatra valóban elhalálozik, nem lő vissza 5- 6 találat után (ami ugye alapból szokatlan is lenne egy valós helyzetben). Pluszban ugyan nem sikerült zárnom, de csak 6 elhalálozás száradt rám a végére. Szóval azt hiszem, áttérek HC módra.

[ Szerkesztve ]

(#4267) RazoR válasza Pedro78 (#4260) üzenetére


RazoR
veterán

Azt csak akkor tudod használni ha az alapja az MP7 is fel van oldva.

(#4268) BandiHUN válasza KaitouP (#4263) üzenetére


BandiHUN
veterán

Biztos nem skillalapú a matchmaking teljesen,de részben igen,ez megfigyelhető nálam pl.azzal,hogy általában jó körökkel zárok,belejövök,másnap meg szopi az első 1-2 kör,ez jellemző.Plusz van cross-platform nálam,és simán 1-2 kör bukás után betol a konzolosok közé,akár egyedül! PC-sként,míg másfél óra múlva már CSAK PC-sek közt játszok+megjelennek a "híresebb" játékosok,a HC ugye kisebb közösség.Sőt,van 1-2 ismerősöm,akivel egyszerűen azért nem játszok együtt,mert ők profibbak,és jön a mélyvíz,ha együtt megyünk fel.De olyan szinten,hogy magányos meccset körelsőként zárogatok,átmegyek haverhoz,aztán örülök,ha nem vagyok utolsó.

Egyébként a skillalapú játék teljes egészében rettentő rossz volna...megvalósulna az 1 körüli K/D,senki nem tudna komolyabbat streakelni se,mert ha mindenki nagyjából egyforma...Plusz bizonyos emberek a kapcsolatuk miatt állandóan szopnának/szopatnának egy találkozókor ping függvényében.Szerintem jó a kapcsolat alapú.Legyen ilyen meg olyan kör is,úgyis bomlik körönként a lobbi.Így kilépni se kell,nincs az,mint a BO4-ben,hogy az ember több lobbiból is csak kifelel lépked,mert nemszeretem emberekkel dob csak össze/klánok.Itt most az sem egyértelmű,mint a BO4-ben volt,hogy menetközben ha bedob valahova,akkor az 95% bukó meccs leaverek miatt,itt ritka az igazán eldőlt meccs.

Kiírogatás szerintem HC-n még szegényesebb is+nincs semmi jelzés,mikor gyűlik ki a spec.Inkább azon kéne gyúrni,hogy érjenek többet az objektívák,meg ne 10 pontokat termeljenek az UAV,stb.assistok,mikor 100 egy kill.A BO4-hez képest olyan érzésem van,hogy tényleg keveset függ egy objektíve játékmód attól,mit viszek,hogy supportolok(lásd pl.a jelzés nélküli lőszeresláda HC-n,beleolvadó színben),mert csak önszopatás a kill ellenében,és már az "épp arrajárok,akkor befoglalom" elég is,csak ne virítson nulla a statban.Plusz ha foglalok,és otthagyom,akkoris jár a pont,sokan átfutnak csak a ponton,egyfajta csalin+pont is,és megy is mögé kempelni,mert ugyanazt kapja,mint aki tűzvonalban végigfoglalt.Plusz nincs külömbség,hogy Én viszek pontot,vagy csak az utolsó pillanatra beállok,régebben ez is plusz volt,hogy aki kezdte,és végigfoglalta,többet kapott.

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#4269) mcwolf79 válasza RazoR (#4267) üzenetére


mcwolf79
veterán

Tèvedès. Ha jól sejtem az az MP7 alapú smg. Ott van az, csak az MP7 melletti nyilacskára kell rákattintani, és ott lesz. Nekem sem volt mèg feloldva az MP7, de a megszerzett variánsokat tudtam használni.

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#4270) oriic válasza mcwolf79 (#4269) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Pontosan. Bár azért volt azzal is keverés. Kezdetben pl a variánst is lehetett fejleszteni, mert fejlődött, aztán egyik patch után ezt kivették, és csak akkor növekedett a szintje, ha az alap MP7 meglett. :(((

Live-Die-Respawn

(#4271) sanya53


sanya53
aktív tag

Sziasztok!
Nem tud valaki olyan oldalt ahol a perkek le vannak írva rendesen magyarul, mert ez a google nem igazán jó, teljesen érthetetlen.

(#4272) oriic válasza sanya53 (#4271) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Egyeztetek GhotPetyaval, es csinalunk roluk majd magyar leirast par ora mulva. :)

Live-Die-Respawn

(#4273) sanya53 válasza oriic (#4272) üzenetére


sanya53
aktív tag

Hú ez nagyon jó volna.
Ezer köszönet a fáradozásaitokért. :R :C

(#4274) KaitouP válasza sanya53 (#4273) üzenetére


KaitouP
veterán

El lett indítva a folyamat, hamarosan bekerül az összefoglalóba. :K

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#4275) sanya53 válasza KaitouP (#4274) üzenetére


sanya53
aktív tag

Ez nagyon jó lesz, már alig várom.
Nagyon köszönöm. :R :Y

(#4276) dombi81


dombi81
senior tag

Némely pálya teljesen olyan, mint a Modern Warfare Remastered-ben, ott is a legtöbben (játékmódtól független) bolondra kempelték magukat. Engem ez nem zavar. De azért jó lenne egy-két pörgősebb map is. Esetenként szétunom magam ettől az anti skill-től. Rámerőltetik. :DDD

(#4277) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Massziv Battle Royale leak/datamine:

[link]

Live-Die-Respawn

(#4278) Maxxy10 válasza oriic (#4277) üzenetére


Maxxy10
addikt

Kíváncsi leszek a megvalósításra.

(#4279) dombi81


dombi81
senior tag

Egyébként onnan kezdve, hogy még mindig nem sikerült oda elérni, hogy nincs server választási lehetőség, a játék öncélú, ezért kempelnek oly sokan, hacsak nem csapatban játszol, mert van időd napi több órát szórakozásba beleölni, és egyéb teendőd a nap folyamán nincsen, avagy hanyagolod.
Tizen-huszonévesen mindezt megvalósítani könnyű, ám meglett, felnőtt fejjel szinte mindez megvalósíthatatlan.

[ Szerkesztve ]

(#4280) Tomko78


Tomko78
őstag

Na ezt hogy csináltam 40 lehet össze gyűjteni , de már 42 járok :DD

„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”

(#4281) ralfee106 válasza Tomko78 (#4280) üzenetére


ralfee106
tag

csíter hekker kemper wólhekker noob! :C

Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos!

(#4282) Xaels válasza dombi81 (#4279) üzenetére


Xaels
félisten

Dolgozom, van 2 gyerekem akikért én szoktam menni oviba. PS-en egy csomó ismerőst szedtem itt össze és az ő ismerőseiket. Szinte mindig van kikkel játszani ha akarok...

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#4283) dombi81 válasza Xaels (#4282) üzenetére


dombi81
senior tag

Igen, időm legyen foglalkozni egy játékkal (valós ismerősökkel/barátokkal). Nem prioritás. Inkább a gyerekekkel. ;)

[ Szerkesztve ]

(#4284) DrTechnoid


DrTechnoid
őstag

Na már ott tartunk hogy hibaüzenet nélküli ctd van minden beállítási értékkel, most pl minden very low-on :D Nem tudok 2 kört végigtolni mert a másofikban már biztos az összeomlás. Az első utáni peccs alatt minden party végigfutott jóval magasabb grafó értékeken, az azóta eltelt 2-3 frissítés kivégzi a játékmenetemet. Minden driver ami létezik a legfrissebb, nat open, settings very low-on. Mit lehetne tenni szerintetek?

http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/

(#4285) dombi81


dombi81
senior tag

Úgy nehéz tanácsot adni, hogy nem szerepel a konfigod az adatlapodon. Nvidia vagy AMD vga-d van? Ha Nvidia, 441.08-as driver? Ezzel hibamentesen fut. 8GB limitből nem futsz ki? Processzorod?

(#4286) tévelygő válasza DrTechnoid (#4284) üzenetére


tévelygő
aktív tag

Nekem most az FPS csökkentés oldotta meg. Mióta levettem,(most80) azóta egyszer sem lépett ki.

Sony RX 10

(#4287) k-adi válasza oriic (#4277) üzenetére


k-adi
nagyúr

jó kis infók, ha a fele igaz már az jó..
külön tetszik a gulag, respawn és a küldetések ötlete.. azt mondjuk sajnálnám ha csak privát meccsen lehetne blackhawk meg convoy...

kíváncsi vagyok mi lesz ebből.
kb mikorra várható? 2020 eleje?

(#4288) dombi81


dombi81
senior tag

PS4-re tud valaki olcsóbb kulcsot, kérem szépen írja meg privátban?. Köszönöm szépen!

(#4289) KaitouP


KaitouP
veterán

Az Nvidia összedobott egy nagyon részletes írást arról, hogy az Nvidia GPU használók miként hozhatják ki a maximumot kártyájukból, melyik beállítás mire jó, mit ad hozzá a Ray tracing a játékhoz, és hogy hogyan lehetne elérni a kívánt képkocka sebességet: [link]

[ Szerkesztve ]

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#4290) dombi81 válasza KaitouP (#4289) üzenetére


dombi81
senior tag

Semmivel nem szebb a játék RTX-el. Szerintem.

(#4291) oriic válasza k-adi (#4287) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

2020. elejére van pletykálva.

Live-Die-Respawn

(#4292) KaitouP


KaitouP
veterán

oriic fordításában bekerült az összefoglalóba a Perkek és működésük menüpont, ami alatt magyarra fordítva olvasható minden perk működése. :)

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#4293) Corpuscle


Corpuscle
őstag

Ládából kaptam juggernautot. :)) Először azt sem tudtam mi van. Mivel ládát nem tűzvonalban nyitok, így eltartott mire ellenfelet találtam (dög lassú). A precision airstrike vetett véget az örömködésnek, 15 kill-t szerintem nem ér, egy Vtol hasznosabb fele annyiért.

(#4294) k-adi válasza Corpuscle (#4293) üzenetére


k-adi
nagyúr

persze hogy vannak jobb killstreakek nála... de jugg-nak nem is az a lényege (bár azért elég OP).. hanem az ultimate dominancia kimutatása :D

(#4295) pulffy válasza KaitouP (#4292) üzenetére


pulffy
őstag

Szép munka, köszönjük szépen! :R

Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.

(#4296) sanya53 válasza KaitouP (#4292) üzenetére


sanya53
aktív tag

Ezer köszönet a fordításért ez nagyon jól jött, :K :R

(#4297) KaitouP válasza sanya53 (#4296) üzenetére


KaitouP
veterán

+ (#4295) pulffy

Főleg oriicnak köszönjétek, én ezúttal főleg csak asszisztáltam. :K Örülök, hogy ti is hozzátesztek a minél jobb és pontosabb összefoglalóért. :)

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#4298) Corpuscle válasza k-adi (#4294) üzenetére


Corpuscle
őstag

Azóta is áll a cerka! :D

(#4299) sanya53


sanya53
aktív tag

oriic: Köszönjük szépen fordítást. :K

(#4300) regener válasza KaitouP (#4292) üzenetére


regener
veterán

Köszi mindkettőtöknek!

Esetleg annyit hozzátennék a Tracker-hez, hogy a halála helyét is mutatja ha meghal a lábnyom tulaja.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.