Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Elemzés A 2020-as hegyi-karabahi háború
- Tudástár Sonarr és Radarr
- Vélemény Cyberpunk 2077 2. rész
- Tudástár Űrhajózás 2020 - Összefoglaló
- Teszt Dell Precision M6800: dolgozz és játssz
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] [kyrabaybee:] :L
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [bitpork:] Hazai autó (vagy bármi) alkatrész árusok
- [Re:] [Divinity:] Google Pay használata Magyarországon
- [Re:] [andor80:] SZERENCSÉTLEN PÁNK 1.1 PATCH
- [Re:] VHS digitalizálás
- [Re:] A 2020-as hegyi-karabahi háború
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
oriic
HÁZIGAZDA
2018 óta kész a remaster? LOL
Akkor mikor jön MW3 Remaster majd? 2021? 2022?
Live-Die-Respawn
(#12002) - = Zk = - válasza jozefgucci1 (#11993) üzenetére
nem működik
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! "

tasiadam
őstag
Jobban örülnék egy call of duty 1 vagy uo remasterednek.
Nem minden PC gamer PC, amiert Videokartya van benne.
(#12004) jozefgucci1 válasza - = Zk = - (#12002) üzenetére

jozefgucci1
addikt
Mi nem működik ? [link] 25,66 EUR és egy kis VPNM-el máris megy a regisztráció utána pedig vissza lehet váltani EU-ra . Mindenki így csinálta annó .
Origin :jozefgucci1980 , Süsü, hisz te seggrészeg vagy! Lehelj csak rám...

Evil Snowman
senior tag
Jézusom az 1 és UO remaster mekkora lenne. Újra tolhatnám a Harbor-on a One shot, only rifle gameket, mint hajdanán. Csak rakják bele a Q,E fal mellőli kihajolást is.
#1NZ-FE , CA18DE , K20A6#

oriic
HÁZIGAZDA
És űgy tűnk, hogy PS4-en már játszható is. o.O Többen streamelik már. [link]
Live-Die-Respawn

tasiadam
őstag
ne is mond. LAN-on mindenki agy nélkül PPSH rush harboron
Nem minden PC gamer PC, amiert Videokartya van benne.
(#12008) tupacamaru válasza Aventador91 (#11986) üzenetére

tupacamaru
veterán
Igen, csak meg kell mutatni az új helyet és leellenőrzi.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................

oriic
HÁZIGAZDA

nincsnév007
senior tag
és benne hagyták a no russiant?
HTC M8 | PS4 Slim | BMW E46

oriic
HÁZIGAZDA
Igen. Néztem egy német streamert nála annyi volt a cenzúra, hogy nem ölhetett civilt mert azonnal visszateszi checkpointra. Nálunk lehet nem lesz ez így, egyelőre nem tudok pontosabbat.
Live-Die-Respawn

nincsnév007
senior tag
az komoly, azt hittem meglépik hogy kiveszik belőle.
HTC M8 | PS4 Slim | BMW E46

Evil Snowman
senior tag
Nekünk saját szerónk volt anno clannal. Szóval jah. Mi hozuk a szabályokat. Onl rifle, no scope, one shot. azok is repültek, akik a feldöntött asztal mellett/mögött folyamat kempelték a lépcsőfeljárót a nagy épületben.
#1NZ-FE , CA18DE , K20A6#

Laby
senior tag
Úgy csak az én hangomat nem veszi fel, de a bejövőn a többiekét igen.
Bónusz kérdés, a megoldást közlők között egy "kurva jó vagy, köszönöm" üzenetet sorsolok ki.
Kérdés: Ha dupla C4 van nálam, hogy a tökömbe tudom az első eldobása után felrobbantani? Csomószor nincs idő mind a kettőt kidobni, majd robbantani.

spanglee001
addikt
Mi ez a remaster? egy régebbi cod felujítva? ez külön játék? vagy mi ez nem egyértelmű nekem, ez az első cod-om
:D !!!!44!4!!négy

shotika
senior tag
EZ most engem is meglepett Viszont 9000-et nem adok érte. Imádom, sőt talán a legjobban összerakott Call of Duty epizódnak tartom a kampányát, de ez túl sok egy 5-6 órás játékért. Nekem.
Shotiii#2629 GTX 2060S, 32Gb DDR4, i59600KF

oriic
HÁZIGAZDA

Gigi01
őstag
Multi is lesz?
(#12021) GhostPetya :
[ Szerkesztve ]

shotika
senior tag
Lényegében a 2009-es Modern Warfare 2 kampány módja, felturbózott grafikával.

shotika
senior tag
GhostPetya írta múltkor, hogy (egyelőre) csak a kampányt érinti a remasterelés.
Nem lesz, többször leírtuk már, hogy only campaign remaster. Logikátlan is lenne, a support nem akar több felé figyelni, és nem is lenne jó osztani a játékosbázist sem.
Holnap lesz elérhető mindenkinek: [link]
(Szvsz szerintem 9K-ért bekaphatják a 4-5 órás kampányt.)
[ Szerkesztve ]
Olvasd el! Call of Duty: Black Ops - Cold War bemutatóm: https://logout.hu/cikk/call_of_duty_black_ops_cold_war_bemutato/i_elozmeny_a_szeria_kozelmultja_es_jelene.html

prokxy
veterán
Ezt a Seasont hogy kell elképzelni? Lassan véget ér a 2., rögtön aznap indul is a 3?
Vagy van közte vmi tingli-tangli idő, mint a Dio3-ban?
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: Pr0kxY_HUN ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

prokxy
veterán
Infected módban a perkek automatikusak, nem lehet sehol állítani?
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: Pr0kxY_HUN ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

nyinya
tag
Ahogy vége, úgy indul a másik... legalábbis ez volt eddig.
Asus Prime Z370-A/i5 8600K/beQuiet! Dark Rock 3/16GB Patriot Viper DDR4 3000 MHz-CL15/MSI RTX 2060S 8GB Gaming X/Samsung 960EVO M.2 500GB/3+6TB WD RED/beQuiet! Pure base 600/FSP HYPER M 600 >85%

atee
őstag
Hát nem tett jót a játéknak, hogy ingyenes a warzone.... A francnak játszhat vele mindenki?
[ Szerkesztve ]

fogirobi
senior tag

stuka20
aktív tag
Neked a pajzs is ki van húzva aranyra? Én egyszerűen a 3 halál halál nélkül résznél elvéreztem. Esélytelennek tartom. Egyet sikerült összehoznom, de azt is úgy, hogy egész meccs alatt hármat öltem.

lacy86
addikt
Detto
Igazából ezért: $$$
Olvasd el! Call of Duty: Black Ops - Cold War bemutatóm: https://logout.hu/cikk/call_of_duty_black_ops_cold_war_bemutato/i_elozmeny_a_szeria_kozelmultja_es_jelene.html

nyinya
tag
Volt egy frissítés, és az miatt most a szervereken tódulnak be a játszani vágyó emberek, abból pedig sok van
Asus Prime Z370-A/i5 8600K/beQuiet! Dark Rock 3/16GB Patriot Viper DDR4 3000 MHz-CL15/MSI RTX 2060S 8GB Gaming X/Samsung 960EVO M.2 500GB/3+6TB WD RED/beQuiet! Pure base 600/FSP HYPER M 600 >85%
Engem 2 perc után beléptetett.

Laby
senior tag
Engem is beléptet, csak nem talál Lobby-t, egyet sem...

cyberkind
nagyúr
Szép napot!
PC-re csak és kizárólag, a Battle.net-en lehet megvenni a játékot? Illetve volt-e már leárazva a játék, és ha igen, mikor mennyiért?
Köszi!
(#12034) keldorpapa88
Köszi!
[ Szerkesztve ]
"Fly the Friendly Skies" "Take Me Home, Country Roads" "I shouted out Who killed the Kennedys?"

keIdor
félisten
Csak ott.
Talán 39.99€ volt már, annyi rémlik.

Khaosz55
őstag
Miért van az hogy pl felrakok egy fegyver kiegészítőt ami recoil controllt növeli de tulajdonság jelző csíkon a controllt csökkenti.
A fegyver tulajdonság csíkon, akkor most a controlt vagy accuracy-t kell növelnem ahhoz, hogy a fegyver lövés közbeni pontosságát javítsam. Ne másszon el annyira a cérlról.
Én szerencsére gond nélkül játszok már egy negyed órája.

Atish19
senior tag
Sziasztok. Hogyan lehet úgy Dropshotolni, hogy nem lép ki scopebol? Folyton így lőnek el. Én ahogy lefekszem egyből kiscopeol....

Gigi01
őstag
Nálam sincs semmi gond.

dombi81
senior tag
(#12040) - = Zk = - válasza jozefgucci1 (#12004) üzenetére
áh... értelek..
am igen, meglepett, hogy .ru oldal... de ok... értem...
hát én ennyit nem szenvedek vele.. ráér EU szeróra is ilyen olcsón később
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! "

oriic
HÁZIGAZDA

Gergo28
csendes tag
Nekem folyamatos server disconnected van, már 5-ször egymás után. Játszok és egyszer csak kidob.

oXyg3n
tag
Sziasztok fórumtársak. Letöltöttem a warzonet viszont nem tudok vele játszani. Elindul a játék fent középen kiírja, hogy tölti a shadereket eléri a 100%-ot és kilép a játékból hibaüzenet nélkül. Valakinek valami ötlete mi lehet a gond? Előre is köszönöm a segítséget.

piero86
aktív tag
mennyire van összefüggésben az általam játszott grafikai beállítás az internetemmel?! 1440p ultra és egyszerűen folyamatosan 54+ os a pingem 2-3 kör után.. leveszem FHD-ra akkor meg fél kör alatt kikressel a gém...
rendszeresen hang eltűnik, grafikai bugok....
vagy egy szervertúlterheltség lehet?!

danilla
őstag
Crossplay ide vagy oda, azert haladok, meglett a 4.-ik victory
twitch.tv/ddplayzone

Xaels
félisten
15 Warzone tipp kontrollereseknek angolul.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
nekem pecs óta nagyon ratyi... grafikai, hang bugok.... iszonyat ping.. játszhatatlan szinte... előtte nekem is voltak efféle "élményeim"
crossplay.. hátigen.. egy dolog zavar benne leginkább.. hogy én PC-én nem kapcsolhatom ki/be... nem dönthetek erről...
[ Szerkesztve ]

danilla
őstag
xboxon se lehet kikapcsolni, csak ps-en.
twitch.tv/ddplayzone
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Xiaomi Redmi Note 8T ajándék üvegfóliákkal - 8 core/4GB RAM/64 GB tárhely/Dual sim/6,3"/NFC
- Dell Precision 7540 workstation*15,6" 100% sRGB/i9 9980HK/32GB/1TB NVMe/Quadro T2000/vil.MAGYAR bill
- HP Omen 15,6" UHD 3840x2160 G-Sync*i9 9880H/32GB/1TB+512GB NVMe SSD/RTX 2080/HP gari2022.03.18-ig
- Új Dobozos Lenovo Yoga C940-14 Érintős Ultrabook Tab x360 14” -35% i7-1065G7 16GB 1TB SSD UHD 4K IPS
- Asus ROG RGB, 6/12 mag,Gtx 1650 super,SSD,HDD