- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
gyertek már gémelni...online...
-
katt777
félisten
válasz
Kareszovics
üzenetére
Kell egy kis változatosság, amúgy meg a hangulata nagyon tetszik, szóval egyrészt játszom, másrészt meg dühöngök miatta.
Hogy miképp lehet ilyen jó ötletet ennyire elqrni.
No meg beállítottam demigod-ba, így nem szívat meg azzal, hogy nincs mentésem, és esetleg későn érnék fedezékbe.
Ne aggódj, azért jut időm az Oblivionra is, az legalább megnyugtatja az embert. 
Pedro78: Shockból és robbanásból van 3X sebzésem, korrózióból nem hagyja a 3. artifact-et benyomni. Shock-kal használom, mert az szépen leszedi az ellen pajzsait.
rumkola: Nem szeretem a god módot, még egy ennyire csaló és kiegyensúlyozatlan játékban sem.
Ma du. majd megkeresem Scootert, és megcsinálom a küldiket, legközelebb inkább új karakterrel indítok. -
Pedro78
senior tag
válasz
katt777
üzenetére
Ugy ertettem, hogy nem mindegy mire koltod a pontjaid
itt van erre is eleg konkret leiras, (a madar, hivatalos neven Bloodwing, az a snipernek olyan mint a soldier turrettje) probald azt hogy lenullazod a skillpontjaidat es ujra elosztod oket. Eleg hasznos tud lenni a torony csak megfelelo artifactal kell felturbozni. -
katt777
félisten
válasz
rumkola
üzenetére
Ül ott valaki?
Én csak egy falnak támaszkodó faszit látok mindig. 
Pedro78: Tudom, hogy fejleszteni kell a karaktert, azért RPG.
Madár? Az milyen? Tudom, nézzem meg.
Skorpió géppisztolyom van, és az még 3 artifact-tel felturbózva sem sok vizet zavar sok ellenség között, és mire visszatöltődne, legtöbbször már végzek velük. Sajna önfejlesztés mellett a turret-en csak a legszükségesebbeket tudtam (ill. vannak fejlesztések, amelyek akkor elérhetők, ha szükségtelen dolgokra pazarlom a skill pontokat, és a legtöbbágyú fejlesztésnek csak multiban van értelme. Ez lehet a turret-szindróma. 
-
Zolás
addikt
Nem tudjátok mive lehet teljes képernyőre rakni? Valamiért átment windowed képbe és nem igazán tetszetős igy. Alul kint a tálca meg minden marhaság.

-
Gyuri16
senior tag
tegnap este jatszottam online, volt ott egy nagyobb szintu ember, miutan kileptem mentem singlet jatszani eszrevettem, hogy "kaptam" uj questeket, amik meg tul magas szintuek nekem. Ezeket ki tudom torolni? vagy hagyjam, es majd ha odaerek akkor rendben lesz?
megtalaltam elso eridian fegyveremet. lvl 13 vagyok, az meg 19es, ugyhogy meg nem tudom hasznalni

-
Pedro78
senior tag
válasz
katt777
üzenetére
Scooter, New Heaven-ben uldogel a bejarat mellett, ahol a kocsi is all es az egyik generatort is ott kellett bekapcsolni. Egyebkent nalam is akadnak fura dolgok, haverral egyutt csinaltuk elejetol es a sokadik visszatoltes utan nekem kiirta, hogy tul messze van a hostolo fel sztorija attol ahol en abbahagytam...szal erdekes...
Egyebkent azt vagod, hogy rengeteg mulik a karid fejlesztesen is ugye? Mordecainal pl en kimaxoltam a madarat ugy, hogy dobal plussz lootokat (foleg penzt amire mar nagyon nincs szuksegem) hat ellensegre csap le es eleg hamar ujratoltodik, emelle meg toltam egy kicsi critical hit-re es igy tolom...
-
katt777
félisten
válasz
Pedro78
üzenetére
36. szint, és tegnap lenyomtam a főszörnyet. Igaz, fedezékből lövöldöztem rá, de az érdekes, hogy a sugarai átmennek a sziklán, és máshol is megfigyeltem, hogy az ellen átlő az objektumokon. Vagy Rust C. East-be visszatérve pl. megjelentek már rég végrehajtott küldetések anno összegyűjtött elemei. Ja, és ezen jót röhögtem, az adótornyok aktiválásánál 1-et 2x kapcsoltam be, 1-et meg 1x sem. Csak mert visszanéztem az előző pályára, ott ugyanis közelebbinek rémlettek az automaták, de nem. Visszamentem, megvolt 1 adótorony, de ugyanazt jelezte következőnek. Szerencsére még nem spawnolta re az imént kinyírt ellent, úgyhogy simán bementem, és bekapcsoltam +1x.
Gondoltam rá, hogy megint pályát váltok, úgyis közel van a kijárat, de a játék kedvéért inkább elmentem a 2. toronyig.
Vagy egy 890 sebzéses eridian fegyverem (ez az egyetlen a sniperen kívül), de ez csak közvetlen közelről jó, viszont főleg a kardozós idegenek ellen, mert azok semmi mástól nem sebződnek. A sniperrel meg le lehet szedegetni a röpködőket. A kráteren mindenesetre, ahol kb. végtelen számú idegen és crimson csatázott, szépen átszaladtam, franc se lövi el az összes munícióját potyába.
Küldetés meg sehol semmi, csak Scootert hajtogatja.
TESCO-Zsömle: Állítsd be iniben a demigod-ot, vagy hogy a bossok ne regenerálódjanak, amikor "meghalsz".
Á, most nézem wikin, hogy ez a Scooter nem is a fegyókereskedő.
Majd megkeresem, hol van, mert a térképen ez sem jelzi.Zolás: Gránát orvosilag ajánlott.
Robbanós sniper sem rossz, vagy ha a hordókat lövöd ki. -
Zolás
addikt
Ja kedvencem mikor elveszi a pajzsot de a gecikenk meg extra resistance meg hp regenerate ja és low accuracy vagyis menj közel hozzá hogy eltaláld mert messziről nem lehet. na ezekután lődd le a sok rohadékot

-
Zolás
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Hát már a hajam is kihullott a pályák szar elrendezésétől. Lesebez a kis gnóm sotis és utána leesik a szikláról és nincs kire lőni

Ezt coopba kéne nyomni ott folytatódik(legalábbis remélem) és nem kell mindig előlről kezdeni. -
TESCO-Zsömle
titán
Nem rossz ez a Mad Moxxi, nem rossz... Bár eddig még 15 nekifutás alatt se végeztem Hell Burbiával, más helyszínen meg nem is jártam...
Valahogy mikor meghalok és visszadob 2 round-dal, inkább kilépni van kedvem...
De nem baj... Tovább tart... -
Pedro78
senior tag
válasz
katt777
üzenetére
Eridian cuccoktol nem voltam elajulva...igazabol csalodas volt az a resze a jateknak, mar ami a fegyvereket illeti. En szemely szerint revolver,sniper es shotgun hivo vagyok.
Milyen szinten jarsz? Csak mert a shoti amit talaltal az jonak tunik de a sniper szvsz gyengecske

-
katt777
félisten
válasz
Pedro78
üzenetére
Na, baszki, az a magazine nincs meg, köszi. A térképen csak 1 pontot jelöl a játék, és azt hittem, azon a területen belül kell keresni a többit. Sajna pont arra a pontra letesz egy örök életű géppuskát (csak akkor tűnik el, ha szétlövi az ember), de majd bemegyek du, és összeszedem. De utálom megint végiggyakni az egész pályát!
Na, majd nézek vmi trainert hozzá. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Wt-t letöltöttem, majd megnézem. Igazából gyorstöltődő eridian cuccok érdekelnének, mert a 296-os sebzésű sniper elég jó, de azért találtam most valami 11X125-ös sebzésű shotgunt is. -
Pedro78
senior tag
válasz
katt777
üzenetére
Erre gondolsz?
Fegyver osszerakasrol: Haver probalgatja es hat eleg jo cuccokat hozott ki eddig, ez egy progi amivel ossze tudsz rakni fegyvereket es hasznalhatod is a jatekban...nem cheat mivel azokbol az alkatreszekbol dolgozol amikbol a jatek is general, csak ugye ha kiismered mi-micsoda akkor eleg brutal dolgokat alkothatsz vele...
-
katt777
félisten
válasz
BandiHUN
üzenetére
Köszi, már megleltem, nálam egyébként utolsó előtti a listán, utolsó a DLC2-volt. De ha valahova megyek, az áthelyeződik.
Most a Salt ... pályán akadtam el. Megvan a 3 fegyó-alkatrész, de a 4. sehol nincs, még a zöld jelzősugarát sem látom. Volt egy a bejárattól jobbra, a rámpán fent, egy a tartályokon, +1 valahol még fent, de a 4.-et semerre nem látom, és közben respawnolódik az a sok barom, amelyekkel telezsúfolták a placcot. Ezt a küldit kaptam, + Tannist kell megkeresni, amikor újra beléptem a játékba. Artu egyfolytában azzal b.szogat, hogy Scooternek (New Heaven fegyverbolt) van küldetése, de hiába megyek oda, nincs semmi. Bug?
Ja, a roma csávót kicsit nehezen gyaktam le, vagyis nem is annyira őt (bár elég durva fegyvere volt), hanem a sok, egyszerre rám zúduló óriásbarmot. Trafó gránátok, küzdelem az életemért (2X), tűztámadós pajzs, gyógycsomag segítettek.
Hogy is van ez a fegyó-összerakás?
Ill. Salt előtti pályán láttam 3 óriási, rózsaszín energiasugarat, amelyek egy pontban egyesülve fellőttek az űrbe, az micsoda?
-
katt777
félisten
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Allítsd a demigodmode-ot True-ra, és akkor 1%-nál nem halsz tovább.
Engem is kiakaszt, ha nem hogy mentési lehetőség nincs, hanem még normális mentéspont-rendszer sem, mint ahogy CoD6-ban megcsinálták pl. Még lehet azt is beállítani, hogy a boss-ok ne teljes erővel és páncélzattal fogadjanak, ha egyszer kipurcantál, meg akad még pár helyesség a beállítások között, pl. a backpack növelése, hogy ne kelljen oda-vissza futkározni egy-egy pályán a cuccokért. Inkább ez, mint hogy szívassam magam. Az elvem: ha a játék csal, visszacsalhatom. 
rumkola: Ja, csak ha éppen nincs olyan fegyver... Mellesleg robbanó rakétától sem halt meg.
Én meg a kocsival mentem neki egy savashordónak, amitől hirtelen kipurcantam.
Ez megint totál reális. 
Lorenzo9: Ja, hát coop-os pályákat betenni single-be megint elég szemét dolog. Anno Serious Sam volt olyan, hogy nehéz szinten már nem lehetett valahonnan a közepétől továbbvinni single módban.
Egyébként megvan a teljes game. Feltettem a DLC1-et, jelezte, hogy OK, aztán a DLC2 is OK lett, annak a pályájára be is tudtam lépni, de melyik a Zombie Island? Vagy a 2. DLC kikapcsolta az 1.-t?
Csak mert nem látok másik ismeretlen pályát, a patch meg mindenhová kiírja, hogy látogassam meg ezt és ezt, nem csak az újakra.DerStauner: Kéne ennek a játéknak is pár mod, amelyek helyrepofozzák az elbaltázott sebzés-rendszert, illetve engedik a továbbfejlődést, mint pl. FO3-ban.
-
DerStauner
senior tag
megvan a lvl50, és még van hátra jó pár küldetés. mire a végére érnék, lennék lvl53 is, ha nem lenne szintkorlát. most egy 268-as sebzésű stomper-rel vagyok, mindene frankó, csak a fire rate alacsony (7,7)
-
BandiHUN
veterán
válasz
hülyegyerek
üzenetére
hát igen...és hogy vigasztaljalak,a második csapat arénánál 20 kör van...
vagyis 100 wave...egyébként ha origid van,javaslom a netet,csapódj egy 50-es csapathoz,hamar meglesz a szint,és a cuccok is jobban jönnek...avagy ott a willowtree nevű okoska program,amivel megcsinálhatod a kedvenc fegyveredet
annyiból nem tartom csalásnak,hogy 1.a Moxxi azért eléggé túlmegy a józan ész határain,2.ezzel a progival legalább csak azokból a holmikból csinálhatsz fegyvert,amiből a játék is összerakja,vagyis ez mégsem olyan,mint a hexeditoros halhatatlanok a tizenezres sebzésű full eldurvult fegyvereikkel...itt amit csinálsz,azt meg is találhatnád/amid van,azt módosithatod,pl.a kedvenc snipered távcsövét lecserélheted másra,avagy ha pl.kicsi a tár,akkor teszel be nagyobbat...http://blmodding.wikidot.com/start némi tutorial,stb hozzá -
rumkola
nagyúr
válasz
katt777
üzenetére
Bányában sirénnel robbanósebzéses smg-vel, csak fejre lőve criticalt kb. 30 másodpercig tartott.
A lényeg, hogy jó cuccaid legyenek (nekem pl. +56%smg damage, +36%elemental damage +még három +3as nyalánkság a skillekre).
Fontos az is, hogy lehetőleg egy fajta fegyvert használj végig, mert annak is nő akkor a szintje. Minél magasabb, annál pontosabban lősz és sebzel vele. -
Pedro78
senior tag
Sziasztok!
Van egy problemam a Borderlandsal, xp volt a gepemen, minden tokeletesen ment, most viszont vista lett felpakolva es amint felrakom a patchet onnantol jonnek a problemak, ugyanis nem indul el a game. Kapok egy szep kis hibauzit es lovesem sincs mit kellene csinalnom.Valakinek van ilyesfele tapasztalata? Netan javaslat amitol helyrerazodik a cucc?
(az xp alatti patchelt fajlokkal felulirva elindul csak akadozik ha co-op gameban vagyok)
-
hülyegyerek
addikt
Kipróbáltam a Moxxi dlc-t,és sajna nem túl pozitív a véleményem róla....A zombisziget teljesen rendben volt,mivel jópár plusz küldivel megtoldotta az alapsztorit (nomeg amúgyis imádom a zombikat-Romero forevör
) ,viszont ez csak agyatlan arénaharc,nem mellesleg nehéz is,mint a rosseb.3x5 wawe túlélése után a negyedik menetben megmurdeltam,erre jött a hideg zuhany: a menet elején kezdi újra.....Na ekkor volt kb. olyan szinten az agyvizem,hogy uninstall az egész.
Szerencsére lenyugodtam,aztán elkezdtem mérlegelni,hogy mennyire lenne ez jó nekem,aztán végülis a játék maradt,ha éppen unatkozok,majd megcsinálok még egy pár küldit újra,hogy feljebb fejlődjek (bár azért a lvl 43-ért is jópár napot ellövöldöztem...)
Szóval most nem igazán vagyok elégedett..... -
katt777
félisten
válasz
rumkola
üzenetére
Volt nekem egyszerre 8 küldim is, nem ma kezdtem RPG-zni.
De most még Artu sem szól, hogy valakinél lenne új. Mindegy, kiirtom most a banditákat, aztán utána csak ad valamit. Egyébként, jut eszembe, az sem tetszik, hogy ha nem kaptam meg egy küldetést, nem tudok hozzá megcsinálni semmit, még ha jelzik is az adott tárgyak, hogy ott vannak. Oblivionban v. KotOR-ban nyugodtan megcsinálhattam, aztán, ha éppen megkaptam a küldit, csak szólnom kellett, hogy már végeztem. Talán, mint RPG, ez a legnagyobb baj a játékkal. Persze, akkor nem kellene 20X végigrobotolni a már 3.-ra is dögunalmas pályákat. 
Könnyű? Mivel tolod, god móddal? A bányában hogyan nyomtad le a batár barmot a végtelen (mert ahogy töltesz egy fegyvert, már vissza is töltődik) energiapajzsával?
A többivel, ha némelyikkel megszenvedtem is, meg tudtam csinálni. Azért azt is beállítottam ini-ben később, amikor már tudtam, mit kell állítani, hogy ha kimúlok harc közben, ne full egészségesen tegye vissza a félig már leamortizált ellent. -
katt777
félisten
válasz
DerStauner
üzenetére
Én minden létező helyre, még a tengerbe is dobáltam gránátokat, de sehol nem jött föl hal, és azt a zöld gombócot sem láttam, ami jelzi (pl. ha ebbe belelőttem, akkor is dobált halakat).
Lorenzo9: Elvből nem játszom neten, max. ha lenne egy feláldozható gépre valóm, de ugye, arra nem lenne elég holmi "óccsó PC."
Amúgy tök jó, ügyes gyerek vagyok, tegnap észrevettem, hogy nemcsak csoportosítja a küldetéseket, hanem a pályát is megadja!
(Szép halványan írva.) Most valami Salt ... helyre kéne eljutnom, amelyhez viszont nincs pálya, gondolom, mennem kell felderíteni a nyíl után.Megnéztem, csak olyan pályák vannak a listában, amelyeken jártam, tehát biztosan nem működnek a DLC-k. Nem baj, egy ismerős du-ra megígérte őket.
Old Heaven nagyon durva pálya (amúgy kiépítésben, meg a szinte külön tetőpályával nagyon tetszett), FO3-as katonákkal. Mire körbeértem, már megint mindenki ugyanott volt.
Amúgy piszkosul unom, hogy újra és újra végig kell gyakni ua. pályákat ua. ellenségekkel uúgy, nagyon nem bírom ezt az állandó scriptelést, egy program jó megírása helyett.
Szóval még mindig ambivalens érzéseket kelt bennem a játék, mert hangulatban, és úgy általában még rendben lenne, de a mentési lehetőség hiánya (azzal együtt, hogy visszatöltéskor esetleg teljesen máshová tesz, mint ahol voltam azelőtt), a túlerősizált ellenségek, és a szinte azonnali respawnok (Oblivionban legalább eltart 3 napig, amíg újra összegyűlik az ellen) meg pont mindig elveszik a kedvemet. 
-
PaJa1
őstag
válasz
DerStauner
üzenetére
LAN biztos megy, meg szerintem a Gamerangerrel is működik. Csak a verziónak kell egyeznie és a DLCnek ha olyan helyen van az illető.
-
BandiHUN
veterán
válasz
DerStauner
üzenetére
jaja,simán összejön,sőt még több is,mint amennyi kell...csak körbe kell kalandozni szépen
törttel nem tudom,de látva,hogy viszonylag milyen kevesen nyomják neten(nehézkes egy működő hostot csinálni...persze becsatlakozós játékos azért sok van),szerintem nem...legalábbis én nem hallottam róla.a dlc-k azt tudom,hogy neten aktiválnak,nem tudom,az alapjáték patch-ei is ilyenek-e,az biztos,hogy multizni nem lehet eltérő verziósoknak egymással.meghát végülis gamspy account is kell,lehet,hogy azon át szűrik,értelme nem tudom,mi van,mert a gamespy-nak eleve nincs kliensprogramja külön,és a weboldalon se kell járni,csak a regi idejéig... -
BandiHUN
veterán
az agyast én se fejeztem be
végülis nem oszt-szoroz nagyon,mert a zombi TK Baha nem köhögött fel semmi normális fegyót...de mivel a moxxi horror lett,lehet azért "agyalok" egy kicsit
sajna az a gáz,hogy igazából a zombisziget nem nyújt nagyon semmi olyat,ami miatt érdemes lenne nekiállni mégegyszer,sok zombi,sok potya mászkálás,sajna kevésféle zombi...pl.sajnálom,hogy magába a kórházba,ahová felmegy az ember,nem lehet bemenni,megérdemelt volna egy helyszin méretű épületkomplexumot,kicsit olyan Resident Evil stilusban,vagy mondhatnám a Silent Hill-t is,egyfajta tisztelgésként a nagy ősök előtt,nomeg a túlélő horror kedvelőinek.nem mondom,hogy ötlettelen,de inkább vártak volna még a kiadással,de összehozhattak volna több sztorielemet,szerintem be lehetett volna hozni több élőt is a dologba,némi besegitéssel pl.egy megmaradt emberi csoport védelmében,stb...a moxxi is elkapkodott szerintem,alapból az első 3 hely tulajdonképp rémkönnyű,a második 3 meg az időigény miatt lett rémálom...jól saccoltam,tegnap 3-an 50esek nekiálltunk multiban,és majd 3 óra után a 11.kör után adtuk fel...egyszerűen ha mindenkinek 1 lövés kéne,akkoris durba a 100 wave,és arról,hogy ezért mi járna,utána lesz-e valami,még semmi hir.vagy hogy legalább valami videó van-e a végén,stb...én pl.kivi lennék,mi lesz a győztessel,mert a Moxxi férjet akar ugye,de hát nem tudom mit kezd,ha csajjal viszem végig
egyébként persze azért rpg ez is,mégha a light változatból is,mert igy kell játszani...fejlődni,gyűjtögetni.csak itt annyi a külömbség,hogy itt ha jól célzol,ellensúlyozhatod a gyengébb felszerelést/kisebb szintet,és többféleképp,akár messziről sniperrel,vagy tankként közelről shotival is letudhatod a dolgokat,lehet kombinálgatni.a multi szerintem jó tud lenni nagyon,sajna kevesen nyomják...de inkább szerintem már magasabb szinten éri meg,amikor már végig is van játszva,mert bekavar a szintnek,bekavar a küldiknek,avagy poénokat lő le az ember,ha olyan küldibe csöppen,amit nem tudja,hol talál majd a sajátjában pl...a szint mondjuk jó is lehet,mert egy 50-es mellé becsöppenve jól fel lehet nyomni a karit akár úgy is ,hogy belépek,aztán kimegyek egy cigire...türelmetlenebbeknek javasolt a kellő erőnlét érdekében.
egyébként az agyakhoz jobbak a sima fegyók,mert az elementálos,ha mellémegy,a tűz,stb megsüti a zombit,és oda az agy,de simával,ha nem ölt a lövés,akkor újratábla
én triplákat lövő smg-vel szedtem,azok pontosak,és már gyengébbel is könnyű ölni a gyors tripla critlövéssel...nomeg ritkábban kell tárazni,és jók általában távcsővel is,vannak elég pontosak. -
katt777
félisten
Hát nekem 1 lövés = 1 halál csak ritkán jön össze, sniperrel headshot megesik. Még jó, hogy az Übersoldier mingkét részét végigtoltam, ott a játék közepén már rutinból is fejbe lő az ember mindenkit.
250 agy?
Én már a 20 halon kiakadtam, főleg azért, mert 3X kellett ki- és visszamennem a pályára, mert egyszerre csak 6-8 hal volt a vizekben. Szerencsére ilyen gyorsan még nem respawnoltak a monszták. -
PaJa1
őstag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Végigtoltam a mellék küldiket, talán csak a 250 agyat összeszedőset nem mert ráuntam, az irtó könnyű volt, 1 zombi 1 lövés 1 halál pedig nem elementálos fegyverrel mentem. A Moxxiban jóformán baxhatom a boxolós képességet(Téglával vagyok), hiába vannak csak 3an körülöttem akkor is necces, hogy én nyerjem meg a csatát, nagyon durván soroznak smgjükkel.
Erről a naphosszat fegyvergyűjtögetésről meg nekem a WOW jut eszembe. Ott is ha elérted a max szintet akkor kezdhetted el felkutatni a jobbnál jobb stukkreket, amik azon a szinten lettek elérhetőek. Na ez az ami nekem nem jön be, el is adtam a francba... a gyűjtögető életmódból már egy másik korba léptünk...
Bár multiban lehet, hogy lenne valami értelme számomra is, csapatban darálni őket, ki ki másfajta stílusban, fegyverekkel, egymást segítve osztja és a végén mindenki térdre borul előttünk
-
katt777
félisten
válasz
DerStauner
üzenetére
Mert akkor neked egy előre patch-elt DLC2-d van. Nekem nem ír ki semmit, és miután a patchelt DLC1-emet gyesen letöröltem, már arra sem, hiába vannak a helyükön a fájlok. Na, éppen az a 2 név érdekelne egyébként, hogy megvannak-e a ki nem jelzés ellenére.
Lemezes DLC2-nk van, abban se patch, se crk. -
DerStauner
senior tag
válasz
katt777
üzenetére
hát ez az, hogy nem. én is meglepődtem, mert pl a patch2-ben ott van, hogy added support for dlc2. és ebből én is arra következtettem, hogy kell. de nem kell. bemásoltam a dlc fájljait, az indító exe-t (crck), és működött. indításkor csak egyszer írja ki, hogy felismerte a dlc2-t, és hogy elérhető a fast travel station-on ilyen meg ilyen név alatt.
-
katt777
félisten
válasz
BandiHUN
üzenetére
Sejtettem, hogy nekem is írtad.
Van egyébként egy hiper-tűzgyorsaságú SMG-m, 96 sebzéssel, és semmi extrával, azzal elég szépen tudok aratni, csak gyakran kell tölteni. Van egy 115-ös géppuskám, az sem rossz.Nehézséget mire célszerű állítani? Alapból +1.0-n van, levettem +0.5-re, de nem lett könnyebb a játék. Igazából vmi realizáló mod kéne, amilyenek pl. FO3-hoz vannak.
Patchelt DLC-khez esetleg linkek? (Pü-ben is jöhet.) Wikit kösz, megnézem, csak az a baj, hogy a szar Pannon modem csak XP-n működik, BL meg W7 alatt van, és amikor egyszer XP alól használtam, eltűnt az összes addigi játékom, alapról indult az egész gama.
Lilith milyen azzal a dimenzió-ugrással? Érdemes a fő karakter mellett másikat is elindítani? Valahol azt olvastam, hogy az egyik karakterrel eldobott cucc felvehető a másikkal, ha átlépsz abba, de nem próbáltam ezt, főleg, hogy így is elég szopatós tud lenni a kilépés, amikor pl. egy másik pályára rak vissza, esetleg ellenségek közé.
Akkor Crazy Earl az az idióta a skagos elejű pályán, aki mindig csak az ételbeadón leseget ki?

-
BandiHUN
veterán
válasz
katt777
üzenetére
Crazy Earl a roncstelepen(scrapyard asszem') van egy bódéban...de itt mindenről,mindenkiről mindent megtalálsz: http://borderlands.wikia.com
-
BandiHUN
veterán
rosszul csinálod...elementálos fegyverekkel többre fogsz menni,mind szépen szedi le a pajzsot,az elektromos különösképp...criticallal meg végképp...egyébként a dolognak az is a lényege,az újratermelődésnek,a sok mellékküldetésnek,hogy szintre hozza magát az ember,hiszen félig-meddig a tápolásról szól az egész.egyszerűen aki nem fejlődik eleget,nem keresi a fegyvereket,annak nyögvenyelőssé alakul az egész,mert a későbbi ellenfelek,bossok megeszik reggelire.de mondhatnám azt is,hogy aki szereti ezt a fajta játékot(pl.én is),az nem azt nézi,mikor lesz már vége,vagy hogy jajj már megint vissza kell valahová menni,hanem szivesen ugrik bele a harcokba,végignyomja az összes mellékküldetést már jóval a vége előtt,hogy megismerje a játék helyszineit,ellenfeleit,nomeg persze hogy fejlessze magát.meghát tisztába kell jönni vele,hogy mit,mire érdemes használni,a tulajdonságokat,képességeket hogy érdemes használni,nem véletlen egyébként a New-U Stationoknál sem a skillpont nullázási lehetőség.fegyvernél is kinek mi jön be,hogyan szeret harcolni...az elején én is snipereztem sokat,de pl.aztán találtam jobb tüzes,savas revolvert,és átálltam arra,vagy 20 szint óta nincs is sniper az alapkészletben...de alapvetően ami szerintem a legjobb kategória,azok az x3-x4es tüzes fegyverek...mégha a sebzése kisebbnek is tűnik,a tűz,a sav nagyot dob,ráadásul elementálsebzésnél különösen.a sima fegyvereknek nincs semmi plussz lehetősége,lősz,ha találsz,leveszi,amit tud a fegyó,esetleg criticalra többet.de elementálos fegyvernél pl.kigyullad az ellen,ha elfogy a pajzsa,durvábban sebződni kezd,és elég,elmaródik szépen.nem számit,hogy nem lőtted nullára,az utólagos sebzés nagyon-nagyon hatásos.de pl.egy tüzes smg-vel sem mindegy,hogy csak végighúzom a bandán,nem is kell extra célzás,és szépen elhamvad mindenki
snipernél is lősz egyet egy ellenre,ha talált,elfelejted...majd megöli a tűz,és kész.
ezt végülis nem csak neked irtam,hanem katt777-nek is
-
katt777
félisten
Mer' hülye RPG, azért.

Kaptam végre egy eridian snipert, van vagy 197-es sebzése; na, ez sem valami nagy vaszisztdasz.
DerStauner: No de állítólag éppen a patchek kellenek, hogy lehessen tolni őket.
A lemezen egy .arc fájl van, és semmilyen tömörítő nem ismeri fel.
Gondolom, ehhez is vmi elvarázsolt verzió kell.
Sajna a patch-eket hiába másolom be a játékba, ahogy elméletileg magától tenné, jönnek a "filenamenotfound" hibák, tehát nyilván valamit át is ír az a Shippin....exe, ami benne van.
Nem tudom, milyen reg bejegyzés kéne neki, ott bent van, hogy DVD-ről telepítve.
Amúgy milyen pályákat kellene felismernie? Mert amikor anno a DLC1-et feltettem, jelezte, és még az intro is megvolt, de most nincs semmi.
Azt lehet tudni, hogy azok a faszik, akik küldetéseket adnak, hol találhatóak meg? Most Crazy Earl és Scooter adna, valamelyik New Heavenben a fegyókereskedő, a másikat nem tudom.
Most ott tartok, hogy kinyírtam a nagy puncifejű tehenet Trash Coast-on. Fent, a szikla mögül robbanórakétáztam ki, ha meg jöttek a madarak, lebújtam, így nem tudtak halálra sebezni, amikor aztán feltöltődött a turret, ledobtam, hadd dolgozzon.
Ezt a Bosst legalább meg lehetett csinálni. Bár, végül is csak az a bányásztelep-végi barom nem ment eddig. -
DerStauner
senior tag
válasz
katt777
üzenetére
nekem sem ment fel az 1.2, mert hiányolt egy registry bejegyzést, és ugyanarra hivatkozott, amit te írtál. és erre azt tanácsolták, hogy egyszerűen tömörítsem ki a dlc2-őt, és másoljam bele a játék könyvtárába. ok, indít, és egyből fel is ismerte a dlc2-őt.
a rakéták tényleg nem érnek semmit. nekem is van egy 1300 körül sebző elektromos rakétám. a stomper-rel hamarabb kinyírom őket, mint a rakétával.
-
katt777
félisten
válasz
BandiHUN
üzenetére
Lemezes kiadás.
1.2 patch-csel tele van a net.
Ha megvettem egy játékot (OK, haver vette meg), nem fizetek azért még többször, hogy meglegyen ugyanaz, csak nem hiányosan.
A másféle 1.1 patch érdekelne, hátha az jó, küldj pü. egy linket. Szintén ismerősnél bugzott egy original Mass effect, az is törés után lett jó. Most leszedtem az 1.1-et +1X mert azt olvastam, hogy az 1.2 incremental patch (mondjuk vannak DLC1-es dolgok benne, ami viszont nem zárja ki), de a kis mobilnetemmel eléggé vigyáznom kell az adatforgalomra.
Hát, azt a böhöm barmot (neve nem ugrik be), amelynek végtelen pajzsa volt én cheat-tel nyomtam le. Amúgy nem a fegyverek milyensége, hanem az akaszt ki az efféle RPG-knél, hogy totál irreális dolgok vannak bennük. Nemcsak a multiheadshot, hanem pl. az, hogy emberkéket 5-20 rakétával kell elintézni, és még 30 m-es repüléstől sem sebződnek.
Ami még ebben a játékban komolyan irritál, az az ellenségek szinte azonnali, és állandó respawn-olása. Mire visszafelé jövök egy pályán, már megint uazok ott vannak (bezzeg a loot max. egy újabb betöltéssel jelenik meg), gyakran még a boss-ok is. Mondjuk erre már kitaláltam, hogy átszaladok az egész pályán (esetleg ledobom a turret-et), hadd irtsák egymást a gengszterek és a monszták, így hamarabb végzek, semhogy a játék visszacheat-elje őket, és kevesebb a meló is.
Ezt a Heaven-es trükköt nem ismertem.
Igyexem minden küldit megcsinálni. Sajna mindenütt elég gagyi fegyvereket találok. Sniperem 325 sebzés max, a savas/robbanós 200 körül, rakéta hiába sebez 600 fölött, soxor több lövés kell, mint a 296-os stukiból (na, az legalább jó cucc), gépfegyó 115, de az "egyebesek" csak 50-60 körül, gyorstüzelő max. 96.Lorenzo9: De akkor mi jó hozzájuk? Nekem pont azt írják ki, hogy dobozos, international verzióhoz készültek, és a játék is az. 1.0 a verzió.
DerStauner: Volt egy DLC1-em, az tényleg 1.1-elte a játékot (azzal vettem észre, hogy nem olyan hamar rakja vissza az ellenséget a pályára), de azt sikerült ügyesen letörölnöm, a haveromat meg nem érem el, akinek megvan. DLC2 nem patchelte a játékot (lemezről ment fel telepítővel). Tudom, hogy 1.2 inkább multi, viszont csak azzal menne a DLC2. Így most persze egyik sem megy, hiába vannak fent, mert csak 1.0 a játék.

-
DerStauner
senior tag
válasz
katt777
üzenetére
amennyiben virágboltból hoztad a játékot (vajon ki találta ki ezt az elnevezést?), akkor nem kell feltenni a patcheket, mert azok benne vannak az egyes dlc-kben is. tehát kitömöríted a dlc1-et, bemásolod a játék mappájába (felülírás, stb), majd a dlc2-őt is, és indítod a játékot. nekem az egy dvd-s verzió van meg, és tökéletesen megy. meg a patchek leginkább multis dolgokat javítanak.
-
BandiHUN
veterán
válasz
katt777
üzenetére
nnna mármost jó lenne tudni,hogy milyen verziód is van pontosan...virágboltihoz tudok adni neked 1.1-et,az 1.2-t még nem láttam,de ha origid lenne,akkor tudni kell,hogy a játék frissitésügyileg NEM kompatibilis ilyen téren,vagyis a patchek csak a lemezes verzióhoz működnek,a letöltős verziókat a jáék eladója(pl.steam,nekem ez van,vagy még ahol tuti van,az a direct2drive)biztositja,nekem pl.szépen csendben lett a játék 1.2-es,amikor a Mad Moxxi kieget megvettem...egyébként a linkelt 2 dlc hivatalás,és megvásárolható a játékhoz,másról még én sem tudok...ezeket nem tudom,hogy meg lehet-e "olcsóbban" is szerezni.
fegyvereket egyébként lehet a willowtree-vel mókolni tényleg,de én már lvl50 vagyok,gyári cuccaim vannak,és mégsem volt igazából a dolog nehézkes,jellemzően egy nagy titka van a dolognak,hogy a bounty boardokat,stb meg kell mind csinálni az első végigjátszásban,de a zombi sziget is dob azért a szinten
nomeg ha idő engedi,vissza kell menni a könnyebben lenyomható főellenfelekhez is többször,mert az is potya xp,ha már rutinból megy a fárasztás,a másik legális nagy cheat a lvl50-esekhez való benézés multiban...korábban pl.én megjátszottam egy olyat,hogy 37-esként ha jól emlékszem nyomtam le sledge-t a playtrough 2-ben neten,bejött egy lvl1-es csóka épp a lelövésekor,és valami 6-7 szintig meg se állt,pedig a fegyverét se sütötte el
vagyis a nagyokhoz bemenni xp-tunning és jobb loot érdekében ajánlott,adnak is fegyvereket,ha valakinek az kell(én is általában full tele vagyok lila és jobb zöld cuccokkal...),de pl.én nyitottam egy hostot,hogy lvl26-os eridiant kérnék,5 perc nem telt el,jött egy srác,és adott egy eridian shotit
tehát végülis nem kényszerül az ember editálásra,bár én direkt nem multiztam nagyokkal,mert normál akartam nagyjából szintet lépni,nomeg nem hátrány a fegyóképzettség sem,amit meg a multi se ad,lövöldözni kell...egyébként aki tolja a mellékküldiket,azt szerintem semelyik playtrough-ban nem éri meglepi,és a ládákat is ha megkeresi,fegyó is lesz normális.erre mondjuk kisebb kihasználható bug New Heawen,ahol kifosztva a ládákat,majd kilépve a főmenübe,majd visszatöltve mindezt annyiszor teszi meg az ember,ahányszor csak kedve van,és lövöldözni se kell közben...és persze jól kell fegyót választani.nekem pl. a tűzsebzéses fegyverek váltak be,az x3-x4esek,mert annak a tűzsebzése nagy,sokáig ég az ellen,ha pl.egy jó erős revolverből/sniperből kap golyót,akkor ha nem is hal rögtön,de a tűz elégeti szépen.a savas is jó,de az nincs rajta sokáig,az elektromos cuccok nekem full csalódás,mert alig ráz az áram(viszont a pajzsot azért lekapja...),a robbanós fegyóból meg nincs is igazán jóm,nem is csinál utólagos sebződéseket,pont annyit ér,mint a sima gránát,sebez,de nem vagy előrébb,ha sűrűn lőnek...egyébként tapasztalat,hogy aki játszik fps-ekkel,és valamennyire érzi a fejlövést,éredmes eleve akár lassabb,de pontos és nagyot sebző fegyóval lőni,sőt érdemes olyat választani,ami a critical-ra ad jócskán plusz %-ot...nekem pl.van egy igaz csak 2 lövetű és lassú,de x3-as tűzelementálos,690-et sebző revolverem,nagy pontossággal,és +200% critical hit-tel...no akit azzal fejbelövök,az sima ellenfél rögtön kampó,ha testre lövök,és nem hal meg,fél energiáról is lesebzi a tűz...igaz nekem Lilith-nél a tűzelementálig minden ilyen pyró dolog ki is van maxolva persze,egy sima katona már attól szénné ég,hogy hogyha killem ban,rövöd időre tűzszárnyak,és kigyújtok mindenkit a közelemben
nagy tömeg ellen hatásos...gyors fejes az elsőre,majd végigfutni a birkabrigád között...instant hambasztás.phasewalk-ra meg corrosive sebzés van ogyanigy téve,no akkor az még fel is tölti az életerőt,meg még le is savazza az ellneket a közlemben,alig kel lövöldözni 
-
katt777
félisten
válasz
katt777
üzenetére
Tuti vmi reg v. exe probléma lesz, mert XP alatt, ahol nincs telepítve, ott azt írja hibának, hogy Retail DVD-re jó csak, nem a lokalizálásával van baj. Egyébként megnéztem azt is: ESP/FRA/GER/INT/ITA, pont, mint a patchben, úgyhogy végképp nem értem.
Nem crackelt a cucc! -
katt777
félisten
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy milyen patch-et (v. hogyan) kell telepíteni a játékra, mert sem az 1.1, sem az 1.2 nem megy fel rá (azt írja, ez nem megfelelő kiadás), pedig a worldwide-ot töltöttem le, mást nem is találtam hozzá. Kiszedtem a .cab fájlból a cuccokat, és könyvtárakba rendezgetve, mindet szépen bemásoltam a játékba, de nekiállt nem talált fájlokra hivatkozva kidobálni (3 hiba volt, de nem írja, mit nem talál, csak azt, hogy a borderlands.exe file not found hibát jelzett).
Lehet, hogy US verziót sikerült szerezni (haver vette neten)? Ez esetben, ha van valakinek EU-s .reg bejegyzése, azt megköszönném (talán onnan olvassa ki, viszont nem tudom, milyen kódot kéne beírni), mert akkor worldwide-nak hinné. Persze más ötletet is szívesen fogadok, mert alapból elég gyönge a játék (úgy játékilag irreális), és jól jönne vmi javítás, esetleg ésszerűsítő modok, ha léteznek, de nem találtam még ilyeneket, csak effélét.
Előre is köszönöm, ha tudtok segíteni, sajna a keresővel nem találtam ilyen infót a topicban.PaJa1: Állítsd a demigod-ot 1-re, én mindig azt használom, ha túlzásokba esik a játék.
Valahogy nem bírom, ha 25 fejlövés kell közvetlen közelről is valaminek ahhoz, hogy kipurcanjon. -
PaJa1
őstag
Nekem nem megy a Moxxi. Egy hullámot voltam talpon csak. Lehet, hogy jobb fegyvereket kéne szerezni és lövöldözéshez ideálisabb skill beosztást kéne csinálnom. Vagy szimplán béna vagyok
-
BandiHUN
veterán
válasz
DerStauner
üzenetére
semmit nem kapsz,csak az 5 wave utáni 2 vagy 3 cuccot,ami kábé 10mp-ig van a kezdőhelyen,ahová érkeztél...de a lőszert pl.fel tudod tölteni,nekem hiába volt ennyiszer kész,még multiban is pár kör,nem sikerült értelmes fegyvert találni...se xp,se fegyverszint nem nő,viszont neked sem kerül semmibe,és esetleg dob valami jó cuccot.halál esetén a búra után megmarad az aktuális teljesitett köreid száma,de a wave lenullázódik.ez végülis nem olyan vészes,mert csak max 4 wave-t vesztesz,ha pl.a boss fingat meg,de ha kilépsz,akkor meg minden elveszik,amit az adott helyszinen csináltál,ha nem fejezed be.ezért horror a második 3 szobacsoport,ami megnyilik az első 3 után az alaphelyen(egy szimpadszerűség van ott,azon lesznek,4,5,6 számozással),mert ott egy helyszin 20 db 5-ös wave-ből áll...ami 100 wave,azt kéne (tudomásom szerint) egy alkalommal,kilépés nélkül végigtolni,hogy 1 helyszin le legyen tudva.ez 3 perces wave-ekkel(amihez itt erősen jónak kellene lenni...)6!!! óra folyamatos játék lenne...mármint egy helyszin,hogy kilépve megmaradjon.és utána meg ki tudja,mi durvább jöhet még...vagy ennyi,mert tudták,hogy nem lesz az a barom,aki végigüli.
jaés nem igazolt,de volt rá utaló jel,hogy többedmagukkal játszóknál CSAK AZ kap a kör végénigazolást a teljesitésnél,akinek a legtöbb volt az összkillje...ha ez is igaz,akkor a multi sem ment meg senkit...és itt már nincs ám az,hogy ejj lvl50,azzal is nehéz,vagyis nem tud besegiteni senki,hacsak nem moddolt cuccal megy,és csak lesebezget mindenkit.pedig én is sledge-t ettem reggelire a playtrough2-ben is...
-
BandiHUN
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
jaja,ezt értm én,pl.én tegnap is beugrottam egy jó kis 50-es hármas csapatba,és nagyon jól elvoltunk a Zombiszigettel,pont kezdték,én meg még bele sem kezdtem a playtrough 2-vel,úgyhogy kellemest a hasznossal...48-asként kezdtem,lvl48-as zombik jöttek alapból,csak pislogtam,hogy mi vaaan?
nem is hittem volna,hogy ENNYIRE számit a szintkülömbség...segitettek,mert estem-keltem,de szerencsére lettem lvl49,no akkor már jutott idő a nagy zombiáradatban néha szebb lövésekkel gyűjteni az agyakat,meglettem a halloween-tökkel én is a lvl50,visszatért minden a megszokott kerékvágásba,egy lövés headshot kampó...és semmi fegyvert nem cseréltem...ez fura volt nekem,mert ilyen durva partiba még nem nagyon csöppentem,gondolom a 3 lvl50-es társ spanolta fel az ellen szintjét...de egyébként jó poén volt tényleg,nem moddolt fegyókkal nyomták,semmi hack,ráadásul a zombiszigeten szereztem egy olyan eridián fegyót is,ami ilyen fel-le hullámban mozgó golyót lő ki,ami ennek ellenére pattog a falakon is...no ilyet se láttam még...azt hittem eridianból csak villámsniper,a shoti,rakétavető naaagy-nagy fénybogyóval és a pewpewpew smg-nek megfelelő van...hát nem
pedig már vagy a 10-eridianom már...igaz narancssárga fegyóm meg még csak 2 van
adni akartak,de végülis nem fogadtam el.akkor már nem olyan...de hát nem is azon múlt,durva fegyókkal se haltak először a zombik,aztán meg furamód rendeződött minden.
apropó:megvan az lvl50,és mégis töltődik az xp-csik...
van annak valami haszna?vagy még ha megtelik,kapok egy extrapontot tulajdonságra?már 50 és félnél járok 
-
DerStauner
senior tag
ma én is feltettem, és egyedül tényleg unalmas. amit viszont nem értek, hogy miért nem ad xp-t? bár az meg túl nagy táp lenne.
a másik, amit nem értek, az az, hogy amikor meghalok, belekerülök a középső kupolába, és azt írja ki, hogy nem mozhulhatok, csak lőhetek. ha az irányokat békén hagyom, és csak körbe forgok, akkor is vége az egésznek, és kezdhetem elölről. ez így nem jó.
-
BandiHUN
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
hát ja,főleg ha csak az első 3 próbán vagy esetleg túl...ahol csak 5x5 ilyen van...bár azis unalmas tud lenni,de alapszinten még jól elmegy az idő,hogy az ember fegyverekkel variál,vagy mondjuk jó poén,hogy amikor jönnek együtt idegenek és "emberi" harcosok,vagy skag +"ember",akkor azok egymásra is támadnak,ha téged nem vesznek észre...az eridianos helyszinen főleg a jó ezt kihasználni,mert a 2 guardian a badass wawe-ben elég jól ledarálja a többit,avagy ugyanebben más helyszinen a skagok lekötik a katonák egy részét...nekem bevált taktika volt,hogy a kör elejére felmentem a pálya szélén valami nem jól belátható,mégis jó kilátást adó helyre,és a legelején nem nagyon dugtam ki a buksimat,amikor spawnoltak az ellenek..minden mapon van ilyen hely,ahol nem is szokott jellemzően ellenfél sem teremni a kör elején,fel lehet mérni a terepet,és ha lépcső vezet fel,akkor a psychók ellen is bejött a tüzes/savas géppityu,ahogy feljönnek libasorban a lépcsőn,végig lehet őket előre szórni egy adaggal,jobbára azért,hogy kigyulladjanak a nem tüzesek/marni kezdje a brigádot a sav,és amikor odaértek hozzám,én Lilith-el nyomtam egy phasewalk-et,ami alatt elszaladtam lefelé mellettük,ez ad jókis cikázó áramot a csapatra+tűzrobbanás ki és belépéskor is...ha ez lement,addigra már 2-3 káros hatás van mindegyiken,mégha épp felgyorsitást dobott a gép nehezitésnek,akkoris megfordulva gyorsan le lehetett a maradék kis energiájukat szedni,nomeg a szirénnek van olyan tulajdonsága(phoenix),ami killkor ad tűzszárnyakat,vagyis utána rövid ideig mindenkit felgyújtok,aki a közelembe kerül...lépcsőn fent csoportosan lövöldöző katonák ellen is bevált az,hogy a lépcső aljánál levőt lelőttem gyorsan,majd végigrohantam fent,felgyújtva mindenkit,utána már nem nagyon kellett lövöldözni
ez a nehezebbeken is ment,node a 20 kör betett a dolognak....durvul is az ellen,de inkább az,hogy a második 3 helyszinen már annyira fárasztóvá válik az egész,hogy hihetetlen...és ott már tényleg küzdeni kell a 48 és afölötti zorallabb ellenekkel,pár lövés bekapása után lent az 1100-as pajzs is meg a 2/3 élet,ki-kinézve kell próbálkozni 2-3 mp alatt lehetőleg egyesével földre küldeni az embereket.neheziti,ha mondjuk besorsolja a pontosabb célzást az ellennek,meg extra damage-t a criticalnak,mert ugye a legtöbben gyors géppityuval osztják a skulót,és ha 2-3 katona is lövöldöz egyszerre,hamar lehet criteket kapni.szerencse,hogy shotis ritkán van,az se lő pontosan,poén lenne,ha ilyenkor 1 lövés véletlenül fejre
úgyhogy ez a Moxxi.bár bevallom töredelmesen,hogy van egy opció,amit nem próbáltam ki,mert nem vettem észre,ha esc-et nyomok,mert van kilépés a Moxxi alaphelyére is,nem csak quit,de nem hinném,hogy akkor mentene...maximum lehet olyan,mintha meghalnál,a wawe kezdődik elölről csak.de szerintem ezt elmenteni akkorse tudja.akkor meg marad az,hogy 100 kör egy játék alatt... 
-
TESCO-Zsömle
titán
Nah, túl vagyok a próbán. A Hullámok könnyűek, mindíg volt hova bújnom, és van elég ellen hogy halál esetén 2nd wind-el folytassam. Mondjuk az először meglepett, mikor az egyik hullámban csal pszihók jöttek, de vagy 20. Én bebújtam fedezékbe, azok meg rámrohantak. Mindjárt 3 2nd wind, aztán lassú futás, közben folyton aprítani a követő "csordát".
De tény. Ezt egyedül hihetetlenül unalmas... -
BandiHUN
veterán
áhh gyerekek,horror a Moxxi...túl vagyok az első 3 heylszinen,ami helyszinenként 25 kör volt,amit gyakorlatilag meg kell csinálni végig,mert ha jól láttam,ha kilépsz,bukó a helyszin,halál esetén talán csak az 5 roundból folytatja az ember,ahol tartott...NAMÁRMOST kaptam 3 újabb helyet,ahol már 20!!! kör kellene,48 és afeletti ellenséggel,stb,akárhogy számolom,20 kör és körönként 5 hullámban támadnak,abból 1 bossharc van,az utolsó,hát ezt egyedül képtelenség!halál nélkül most majdnem másfél óra játék után nyertem 5 kört a 20-ból...ha ez tényleg igy marad,főlegha még lesz ezután másik 3 helyszin(valószinű),akkor kábé SENKI nem fogja végigvinni moddolt cuccok és editált karakterek nélkül,hiába vagyok már lvl49,hiába van jó fegyverem,gyakorlatilag 1100-as pajzsokat kapnak le pár mp alatt tűzvonalban,rengeteg idő a bújás,hogy töltődjön,ráadásul a random kisorsolt nehezitések külön boldoggá tesznek.namármost mivel 50-nél persze nem lett magasabb a szintkorlát sem,itt jön el az,hogy alap felszereléssel 1.hiába nem halsz meg,akkoris sok idő,2.ha nincs mentés,ki az a barom,aki lenyom 100 kört egymásután pl.egy nap alatt?legyen 3 perc egy kör,aminél tuti több a legkönnyebb is,mert keresni kell az ellent,stb,a végén a lőszerszedés,stb,visszaszámlálások...de azzal számolva is 300perc(6 óra!!!!!!!)kellene 1 helyszinhez!
még nézegetem,de ha jól számoltam,és igy marad,akkor elmondhatom,hogy a Moxxi ember által teljesithető része kész,mert neki nem állok még örökélettel+1 lövéses fegyverrel se ennek...mondjuk azt se tudom,ilyen létezik-e ehhez...nem a kihivás,mert most nyomtam le 5 kört,25 hullámot,hogy azért valami lesz-e,mentés,stb...és semmi halál,szintem,fegyverem,célzásom elég lenne...de időm,türelmem nem lenne 6 óra.és még ez amit próbáltam,nem is az eridianos,az az alap 3-ban is durvább volt...egyébként jó poén:nem kapsz a Moxxi-ban xp-t,nem fejlődnek a fegyverskillek,hullámonként dobnak be lőszert és életenergiát mondjuk,azzal nincs gond,és az első 3 helyszin összesen 75 végigküzdött hullámára kaptam +1 skill pontot...
hirtelen ennyi a tapasztalat.próbáltuk multiban is,úgy persze sokkal könnyebb,de nem akarok hülyeséget mondani,de nyilván csak az kapja meg a végén az elismerést,aki a legtöbbet ölte összesen...legalábbis én voltam a brigádban a best,és csak az én nevem irta ki,amúgy ez nem tuti fix.mondjuk ha igaz,akkor ki lesz az a marha,aki nekiáll neten...1 killel megelőznek,és elcsináltál mondjuk 2 órát potyára... -
$p@rr0w
őstag
Ha elindítom a Playtrough 2-t az elsőnek annyi?
-
$p@rr0w
őstag
Aim for the head, that's where the pudding is.

SPOILER!
Az egyik kis claptrap lelőtte a másikat!

-
BandiHUN
veterán
válasz
DerStauner
üzenetére
mivel én már tegnap játszottam is,igy lehet,hogy jön pc-re
kicsit olvass visszább,linkeltem a vásárlási helyet is...de egyébként egy kupac arénaharc az egész,akinek a kaland rész az érdekes a játékban,főleg ha nem multizik,hanyagolja nyugodtan...egyébként én nem találtam egyelőre utalást a steamon,hogy ott frissitettek volna a borderlands-on,és a hatását sem érzem(könnyű netes játék pl,de nem olvastam utána,mit kellene még látni az 1.20-tól...),a dlc mégis megy.de egyébként a patchet tedd fel nyugodtan http://www.gearboxsoftware.com/games/borderlands/ 191 mega,biztos csak csinál valamit 
-
DerStauner
senior tag
olvastam, hogy kijött a 2. patch, és hogy "added support for dlc2"
akkor ezek szerint pc-re is jön a dlc2? meg a 2. patch nélkül nem lehet vele játszani?
-
BandiHUN
veterán
válasz
$p@rr0w
üzenetére
elvileg van,mert eredetileg pont az volt tán a fura,hogy a játék lemezén nem volt semmiféle védelem...ezértis kaptak a dlc-k securom védelmet...egyébként mivel az 1.1 patch is fent volt "okosba",gondolom az 1.20 is fent lesz...egyébként egyelőre engem nem vigasztal a dolog,mert igaz a dlc fent volt a steamen,de a patch viszont nem jött,legalábbis én semmit nem vettem észre belőle,nem is hirdették.de sajna ez steam betegség,hogy "külsős" játéknál késnek akár napokat is a patch-al.viszont a letöltött patch meg nem jó hozzá...úgyhogy én ma is multiztam,és tele volt a gém nem csatlakozós,1 emberes szobákkal...volt magyar is,de sajna az sem működött...én hostoltam,játszottam is 3 emberkével normál küldit,persze az ment...de meg is dolgoztam érte annó,még új routert is kellett vennem...
igaz azt amúgyis akartam a közeljövőben... -
Janoo_07
aktív tag
Az Új Borderlands patch nem szívleli a virágboltos verziót ezzel ki is tolták őket sztem a multiból. Bár lehet hogy nálam nincs rendbe valami... Am asszem az új patch megoldotta a portokat is szal a bárki csatlakozhat bárhova origiseknek ez jól hangzik

-
BandiHUN
veterán
na találtam a steammenteseknek is vásárlóhelyet a dlc-kre: https://store.gearboxsoftware.com ,ahol persze azt is irják,hogy itt meg a steamos vagy egyéb neten megvett formához nem jó a dlc.vagyis itt akinek lemezes van,az veheti meg.és egyébként van 1.20 patch is egyúttal,de arra nem találtam utalást,hogy aki dlc-t,vagy legalábbis a Moxxi-t megveszi,akkor egyúttal jön-e az is.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Gyuri16
üzenetére
persze,hogy tudsz attól coopozni!nem a Steam adja a szerverkeresőt,hanem a játékban van eleve,tehát aki a gémben felmegy,az ugyanúgy látja a futó játékokat,bárhonnan vette...ami még segit külső program futó játékokat találni,az a GameRanger...ahol egyszerűbb egyébként egy játékot hostolni,a hostságnak egyébként elég hülye routerbütykölési dolgai vannak,a témáról irtam sokat nemrég,lapozz vissza a részletekért...de nekem nem tetszik a GameRangers,nekem az alatt nem voltak videók a játékban és nem jelent meg a területek közötti váltáskor sem a töltőkép.csak feketeség volt helyette...meg a játékban jobban is találtam partnert,a GameRangeren sok jelszavas parti volt jobbára,TTomax-al ott játszottunk,de egyébként a kutya nem jött be a hostba,pedig nyitott volt,kint is volt,hogy Magyarok,de egyébként külföldi attól bejöhetett volna...a játékban levő módon viszont jókat játszok minden este,sokszor 2-3 ember is bejön...barátlista pl.van a játékban,a gamespy.com-on kell az onlinehoz regisztrálni,de semmilyen kliensprogram,stb nem kell eredetileg.csatlakozni futó játékhoz egyébként bárki tud,ott nincsenek router állitgatások,csak a parti létrehozás ilyen nyűgös.én általában fent vagyok minden este,saját hoston,már full végigtoltam egyszer,igy most extra ellenfelek ellen jó is többedmagunkkal

-
BandiHUN
veterán
válasz
Gyuri16
üzenetére
na ja,akkor igazad van,hogy megéri
itt Magyarországon nem akarja senki forgalmazni egy ideje,én irogattam is ezügyben pl.az 576-nak is,akik megvigasztaltak,hogy ne is keressem boltban a Bordert...mert nemigen fogja felkarolni senki egy 3 hónapos játék sorsát,amit azért,aki akart,megjelenéskor megvehetett...de pl.én is későn találtam rá,milyen fura,hogy pl.az 576-ban eleve a DECEMBERI számban volt csak teszt róla...és ott is van a cikkben a dátum,megjelent: október 20...nó comment,pedig minden hónapban veszek gémer újságokat,ha időben irtak volna,vehettem volna talán.november végén még igértek új forgalmazót,a cdgalaxis-nál előrendelést irtak még újságban,de a valóságban már nem került a weboldalukra ki(pedig talán Magyarországon a legnagyobb és legjobb forgalmazó...),azóta sincs,csak x360-ps3...vagyis ennyi,itt boltban nincs,nemis lesz elvileg többet.
egyébként a Team Fortress 2 Valve játék,mint pl.a left 4 dead-ek,half life-ok,a Valve játékaihoz MINENKÉPP kell a steam,ha dobozosan,ha online veszed...éppen ezértis nem volt gondod.az én left 4 dead játékom lemeze pl.benne se járt soha a gépben,nem volt időm épp telepitéssel pöcsölni,igy beütöttem a kódot,és mire megebédeltem,lement a letöltés,nem kellett install,stb,és ráadásul már eleve frissitve jött le.... -
Gyuri16
senior tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
bocs az ennyi offert, eddig egy ilyen jatekot vettem (boltban), a team fortress 2-t, es az gyonyoruen felment steamre (es most mar cd nelkul is tudom hasznalni, rendesen ahogy a steamrol vett dolgokat gondolom), azt hittem ez minden jateknal igy van amit arusitanak steamen is, csak miutan lattam egymasnak ellentmondo infokat mashol inkabb megkerdeztem.
nem ma kezdtem a ph-zast, viszont a jatekot egy hete talaltam..
es mint irtam nem magyarorszagi vagyok, itt boltban lehet kapni kb 30euroert, ez azert szerintem nem egy rossz ar (foleg a steamhez viszonyitva), raadasul en jobban szeretem a dobozos kiadast mint ilyen letoltoset, de ez mar az en bajom
irod, hogy steam nem tesz hozza semmit, eszerint en most tudok coopban jatszani veletek pl?
-
BandiHUN
veterán
válasz
$p@rr0w
üzenetére
na látod,csak nem irreális,mert neked meg semmi fogalmad sincs róla,mi határozza meg.én meg irtam egy LEHETSÉGES okot...nó flém pls.egyébként érekes példa,hogy én fogtam a sima unreal tournament 3-am kódját,ami dobozos,beirtam a steamba,és kaptam ott érte egy Unreal Tournament 3 Black Editiont...
és ráadásul a játék például olyan tipusú,hogy egyébként a dobozos változat NEM tartalmazza alapból a steamet,nem alapfeltétel,csak kapható ott is.de jópár játékomnál semmilyen formában ez nem ment,vagy pl.az Impulse-on(másik online játék/szoftverbolt,szintén kliensprogram,stb) vett Flatout Ultimate Carnage-m ELFOGADTA a steam(azért nem ott vettem,mert emitt akcióban épp fillérekért volt...),vagyis onnantól ott is le tudtam tölteni,sokkal gyorsabban,stb,mert az Impulse amúgy egy f..s ...de viszont a Red Faction Guerilla kódom már nem ette meg a steam,pedig a helyzet ugyanaz,mindkét helyen forgalmazzák ezt is,és szintén dobozos verzióban is van,ezek nélkül...ez például jó példa arra,hogy néha meg a franc tudja.viszont én amit irtam a kilopott lemez nélküli kóddal mégis teljesértékű játékhoz jutásról,az is lehet kizáró ok.
szerintem maradjunk meg a játéknál,asszem ezt kiveséztük...más:estére lesz kivel Moxxi-zni?
ha már arénaharc,akkor oda nem árt némi társaság
a gémben Moxxi HUN néven leszek este hoston,olyan 8-10-ig várhatóan...kicsit későbbi kezdés lehetséges esetleg,éjszakai parti szintén,ha jó lett a cucc -
$p@rr0w
őstag
válasz
Gyuri16
üzenetére
Nem regisztralhatod be Steambe. De ez miért szempont? Ja Lorenzótól megtudtam már, a DLC-k miatt.
(#1315) Lorenzo9: Nem akarlak basztatni, mert jó szándékú vagy, de a mondandód első bekezdése totálisan irreális. Azt h mit lehet, és mit nem lehet steamen aktiválni kóddal fogalmam sincs h mi határozza meg, van h még az azonos kiadójú, és fejlesztőjű játékokból sem lehet mindegyiket aktiválni a dobozos seriallal. -
BandiHUN
veterán
válasz
Gyuri16
üzenetére
nekem eddig nem jött össze semmilyen játék "steamessé" tétele akkorsem,ha egyébként lehet kapni...egyébként ennek van egy biztonsági oka is,ugyanis pl.áruházban,stb.kilopott kóddal igy teljes értékű játékhoz lehetne jutni olyan esetben is,amikor ugye a dobozos játékoknál kellene a játékhoz az eredeti lemez is.viszont a steamról a kód segitségével igy hozzá lehetne jutni lemezmentes verzióhoz...sok játék pl.eleve úgy működik,hogy vagy nem is figyeli a kódot,vagy pl. a call of duty 4-nél csak egy szerverre nem mehetett 2 ember azonos kóddal,vagyis ilyesmi akár ki se derülhetne soha.gondolom én,ezértis zárkózik el a steam az ilyesfélétől.steam only játékból természetesen a dobozosnál is elég akár a kód is,max letölti az ember a játékot,a lemez csak ezt teszi feleslegessé.de pl. a steam alatti játékok eleve költöztethetők másik meghajtóra is egyszerűen/működnek másik meghajtóról windows újratelepités után is,módositják eleve ehhez a játékokat.és a frissités sem patchek formájában jön,hanem automaikusan és fileszinten akár csereberélhetnek bármit,vagyis a steam játékokhoz nem jók a hagyományos patchek sem.
egyébként mint mondtam,egyelőre megszivtad,mert 4-edikéig volt 33 euró,mostmár akciómentesen 49.99 a Steamen.egyébként ha jártál volna erre korábban is,mint látom,nem most kezdted a ph-zást,akkor szóltam volna külön,mi van.esetleges megoldás,ha megpróbálsz egy használt lemezesre szert tenni...
http://www.vatera.hu/borderlands_eredeti_pc_jatek_vadonat_uj_160429504.html
ezt találtam neked hirtelenjében...de viszont megsúgom,hogy egyébként fingom sincs,hogy a lemezeshez meg hol lehet a dlc-ket megvenni...de gondolom erről felvilágositást tud adni majd más,akinek az van,nekem a steamen 1 kattintás volt a dolog.viszont irják is,hogy CSAK STEAMES verzióhoz!de egyébként a steam ehhez a játékhoz nem tesz hozzá semmit,nekem annyi előnyöm volt mindössze,hogy mivel lemezes nem volt,és amúgysem lett volna karácsony környékén postán várni,stb,megszervezni,meg mi van,ha ki volt bontva,vagy akármi,igy legalább én simán egyszerűen meg tudtam venni karosszékből,az ára sem volt akciósan rossz,a dlc-t is olcsóbban vettem akkor,5 euró körül asszem.most azok is 8 eurók a steamen,a moxxiért annyit pengettem már...2164 ft pontosan.270/euró,vagyis most 13500 a játék a steamen
szóval ott csak az akciók érik meg,de azok nagyon...érdemes figyelni,azért a 2 stalker EGYÜTT nem volt pl.10 euróban sem
most pl.hétvégi akcsió:a serious sam hd 6,79 euró,amit pl.az is simán megér... -
Gyuri16
senior tag
válasz
$p@rr0w
üzenetére
nekem a 30eurot megeri, viszont nem kaptam valaszt az eredeti kerdesemre, tehat ha megveszem a dobozos verziot akkor az regisztral steamre? neten nem talaltam megbizhato infot errol, forumokon leginkabb nemleges valasz volt. nincs itt senki aki boltban vette? ha nem tudom steambe regisztralni akkor tuti nem veszem meg.
-
BandiHUN
veterán
srácok,megjelent a Moxxi
de a Steamen ottvan a dlc mellett,hogy Steames verziójú borderlands-ot igényel...gondolom a sima játékosok a borderlands honlapján tudják megvenni...nekem mindenesetre már töltődik lefelé ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
PaJa1
őstag
válasz
DerStauner
üzenetére
Vagy simán a rámpán megállni egy újraéledés után és onnan rakátézni sorozni, ahogy tetszik. Nekem a gyalogos megoldás nem jött be, mindig elütött a sok köröző bandita
-
$p@rr0w
őstag
válasz
Gyuri16
üzenetére
Elolvastam amit írtál, és ha anyagilag nem gázos akkor nyugodtan vedd meg, nem kidobott pénz, és elősegíted a második rész megjelenéssét is pc-re.
Ahogy észretvettem a magyarok jó része azért sajnálja a pénzt egy-egy játékra mert azt állítják nem használnák ki, de ott lesz az 2-3 év múlva is , nem kell napi 8 órát tolni hogy kiérdemeljék a készítők a támogatást. -
BandiHUN
veterán
válasz
DerStauner
üzenetére
jaja,ha az embernek van nagy fegyvere,viccesnek hat,hogy 2 lövésből szétlő egy kocsit is...egyébként biztos jön a Moxxi,csak épp nem akarják lebegtetni a dátumot se.visont pc-n itt van a patch kérdés is,sok a bug a játékban,az árnyék vacaksága,a szétturbózható karakterek és fegyverek...és emiatt is rengetegen nyaggatják a szerencsétleneket,lassan érne egy patch is.
-
DerStauner
senior tag
akinek gondjai vannak mad mel-lel, ne autóval próbálja kinyírni. sokkal egyszerűbb gyalogosan. párszor kellett használnom a second wind-et, de elsőre meglett.
Lorenzo9: a mad moxxi nem jön ki pc-re?
-
Gyuri16
senior tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
hat kicsit elszomoritottal. nem vagyok nagy gamer, viszont ez a jatek megfogott. most kezdtem el jatszani, minimum egyszer vegigviszem es kesobb ha meg erdekel akkor szeretnek multizni (foleg ezert akarom megvenni). nem magyarorszagi vagyok, itt elvileg lehet kapni, raadasul olcsobban mint steamen. ugyhogy ezzel nem lenne gond.
coop modot szeretnem kiprobalni, egymas ellen annyira nem vonz (mondtam, nem vagyok egy hc player). szoval akar itteni emberekkel akik nem csalnak es nem szedik el egymas elol a lootot azert jo hangulata lehet a dolognak
diszkret celzast vettem, tudok rola, csak gondoltam ha mar megvan az alap akkor jo lenne amaz is hozza -
BandiHUN
veterán
válasz
Gyuri16
üzenetére
szia!ezzel csak annyi problémád lesz,hogy újonnan nemigen fogod megvenni pc-re...mert nem forgalmazzák,engem tavaly megnyugtattak,hogy nem is igazán várható változás,mert nem lenne sok értelme egy őszi játékot,amit annó megvett,akit érdekelt,újra kiadni itthon is...de úgy tudom,külföldön sem egyszerű eset(pc-re),szerintem ezértis költözött át a steamra...ott nem kell ugye konkrét kézzelfogható cuccal pöcsölni,vagyis nem kell új kiadót,stb találni,és a dlc-k amúgyis letöltősek.jobban jártál volna,ha karácsonykor az akciók alatt megveszed,de 1.jó kérdés,hogy a multi miatt adsz-e ennyit(én multizom,szerintem NE,ha eddig nem kaptál rá a játék izére olyan szinten,akkor bánni fogod...ha képes vagy 1 nap 6 órát nyomni akár,és nem érzed,hogy megunnád,akkor persze hajrá),és diszkrét célzás,hogy talán a dlc-t is meg tudod onnan szerezni,ahonnan a játékot...de egyébként a zombis kampány nem túl hosszú,igaz egyedi,de viszont kevés küldetésileg a fantázia szerintem,és ráadásul se nem kapcsolódik igazán az alapgémhez,se nem tesz hozzá semmit,amihez az alapjátékban nem jutnál hozzá.a kövi Mad Moxxi dlc,meg ha meg is jelenik,akkoris csak egy kupacnyi arénaharc lesz+a bossokat egyszerűen lehet újragyepálni,de offline adok neki mondjuk 5 óra vele foglalkozást talán,a multi meg a coopot kivéve itt felejtős,mert széthekkelt emberkékkel van tele a net,editált karakterekkel és fegyverekkel,vagyis semmi értelme egymás ellen csatázni...
-
Gyuri16
senior tag
sziasztok, ratalaltam a jatekra, egyelore viragbolti verzioval jatszom, de tervezem megvenni. azt szeretnem kerdezni ha a dobozos verziot megveszem akkor az regisztralodik majd steambe? (hogy majd megvehessem steamrol a dlc-t)
-
codec
senior tag
Üdv!
Tapasztalt vki olyant, hogy a dlc feltelepítése után az árnyékok szögletessé, szinte csak vonalakká váltak? -
mad1
veterán

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honda topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- Bontatlan Samsung 990 PRO 2TB M.2 NVME
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dual, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 128Gb, 12 hónap Garancia, Kék Színben, Vodafone / ONE / 70 es
- Sony DSC-RX100 Mark III 3 - nagyon szép állapot
- 2021 Macbook Pro 14, M1 Pro (8 CPU, 14 GPU), 32GB, 1TB, Silver
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hogy miképp lehet ilyen jó ötletet ennyire elqrni.
No meg beállítottam demigod-ba, így nem szívat meg azzal, hogy nincs mentésem, és esetleg későn érnék fedezékbe. 
Ma du. majd megkeresem Scootert, és megcsinálom a küldiket, legközelebb inkább új karakterrel indítok.

Én csak egy falnak támaszkodó faszit látok mindig. 

Gondoltam rá, hogy megint pályát váltok, úgyis közel van a kijárat, de a játék kedvéért inkább elmentem a 2. toronyig.

De most még Artu sem szól, hogy valakinél lenne új. Mindegy, kiirtom most a banditákat, aztán utána csak ad valamit. Egyébként, jut eszembe, az sem tetszik, hogy ha nem kaptam meg egy küldetést, nem tudok hozzá megcsinálni semmit, még ha jelzik is az adott tárgyak, hogy ott vannak. Oblivionban v. KotOR-ban nyugodtan megcsinálhattam, aztán, ha éppen megkaptam a küldit, csak szólnom kellett, hogy már végeztem. Talán, mint RPG, ez a legnagyobb baj a játékkal. Persze, akkor nem kellene 20X végigrobotolni a már 3.-ra is dögunalmas pályákat.
(Szép halványan írva.) Most valami Salt ... helyre kéne eljutnom, amelyhez viszont nincs pálya, gondolom, mennem kell felderíteni a nyíl után.