Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
BandiHUN
üzenetére
Lemezes kiadás.
1.2 patch-csel tele van a net.
Ha megvettem egy játékot (OK, haver vette meg), nem fizetek azért még többször, hogy meglegyen ugyanaz, csak nem hiányosan.
A másféle 1.1 patch érdekelne, hátha az jó, küldj pü. egy linket. Szintén ismerősnél bugzott egy original Mass effect, az is törés után lett jó. Most leszedtem az 1.1-et +1X mert azt olvastam, hogy az 1.2 incremental patch (mondjuk vannak DLC1-es dolgok benne, ami viszont nem zárja ki), de a kis mobilnetemmel eléggé vigyáznom kell az adatforgalomra.
Hát, azt a böhöm barmot (neve nem ugrik be), amelynek végtelen pajzsa volt én cheat-tel nyomtam le. Amúgy nem a fegyverek milyensége, hanem az akaszt ki az efféle RPG-knél, hogy totál irreális dolgok vannak bennük. Nemcsak a multiheadshot, hanem pl. az, hogy emberkéket 5-20 rakétával kell elintézni, és még 30 m-es repüléstől sem sebződnek.
Ami még ebben a játékban komolyan irritál, az az ellenségek szinte azonnali, és állandó respawn-olása. Mire visszafelé jövök egy pályán, már megint uazok ott vannak (bezzeg a loot max. egy újabb betöltéssel jelenik meg), gyakran még a boss-ok is. Mondjuk erre már kitaláltam, hogy átszaladok az egész pályán (esetleg ledobom a turret-et), hadd irtsák egymást a gengszterek és a monszták, így hamarabb végzek, semhogy a játék visszacheat-elje őket, és kevesebb a meló is.
Ezt a Heaven-es trükköt nem ismertem.
Igyexem minden küldit megcsinálni. Sajna mindenütt elég gagyi fegyvereket találok. Sniperem 325 sebzés max, a savas/robbanós 200 körül, rakéta hiába sebez 600 fölött, soxor több lövés kell, mint a 296-os stukiból (na, az legalább jó cucc), gépfegyó 115, de az "egyebesek" csak 50-60 körül, gyorstüzelő max. 96.Lorenzo9: De akkor mi jó hozzájuk? Nekem pont azt írják ki, hogy dobozos, international verzióhoz készültek, és a játék is az. 1.0 a verzió.
DerStauner: Volt egy DLC1-em, az tényleg 1.1-elte a játékot (azzal vettem észre, hogy nem olyan hamar rakja vissza az ellenséget a pályára), de azt sikerült ügyesen letörölnöm, a haveromat meg nem érem el, akinek megvan. DLC2 nem patchelte a játékot (lemezről ment fel telepítővel). Tudom, hogy 1.2 inkább multi, viszont csak azzal menne a DLC2. Így most persze egyik sem megy, hiába vannak fent, mert csak 1.0 a játék.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamepad
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Star Citizen
- További aktív témák...
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Igyexem minden küldit megcsinálni. Sajna mindenütt elég gagyi fegyvereket találok. Sniperem 325 sebzés max, a savas/robbanós 200 körül, rakéta hiába sebez 600 fölött, soxor több lövés kell, mint a 296-os stukiból (na, az legalább jó cucc), gépfegyó 115, de az "egyebesek" csak 50-60 körül, gyorstüzelő max. 96.