Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz BandiHUN #1345 üzenetére

Lemezes kiadás.
    1.2 patch-csel tele van a net.
    Ha megvettem egy játékot (OK, haver vette meg), nem fizetek azért még többször, hogy meglegyen ugyanaz, csak nem hiányosan.
    A másféle 1.1 patch érdekelne, hátha az jó, küldj pü. egy linket. Szintén ismerősnél bugzott egy original Mass effect, az is törés után lett jó. Most leszedtem az 1.1-et +1X mert azt olvastam, hogy az 1.2 incremental patch (mondjuk vannak DLC1-es dolgok benne, ami viszont nem zárja ki), de a kis mobilnetemmel eléggé vigyáznom kell az adatforgalomra.
    Hát, azt a böhöm barmot (neve nem ugrik be), amelynek végtelen pajzsa volt én cheat-tel nyomtam le. Amúgy nem a fegyverek milyensége, hanem az akaszt ki az efféle RPG-knél, hogy totál irreális dolgok vannak bennük. Nemcsak a multiheadshot, hanem pl. az, hogy emberkéket 5-20 rakétával kell elintézni, és még 30 m-es repüléstől sem sebződnek.
    Ami még ebben a játékban komolyan irritál, az az ellenségek szinte azonnali, és állandó respawn-olása. Mire visszafelé jövök egy pályán, már megint uazok ott vannak (bezzeg a loot max. egy újabb betöltéssel jelenik meg), gyakran még a boss-ok is. Mondjuk erre már kitaláltam, hogy átszaladok az egész pályán (esetleg ledobom a turret-et), hadd irtsák egymást a gengszterek és a monszták, így hamarabb végzek, semhogy a játék visszacheat-elje őket, és kevesebb a meló is. :DDD
    Ezt a Heaven-es trükköt nem ismertem. :B Igyexem minden küldit megcsinálni. Sajna mindenütt elég gagyi fegyvereket találok. Sniperem 325 sebzés max, a savas/robbanós 200 körül, rakéta hiába sebez 600 fölött, soxor több lövés kell, mint a 296-os stukiból (na, az legalább jó cucc), gépfegyó 115, de az "egyebesek" csak 50-60 körül, gyorstüzelő max. 96.

Lorenzo9: De akkor mi jó hozzájuk? Nekem pont azt írják ki, hogy dobozos, international verzióhoz készültek, és a játék is az. 1.0 a verzió.

DerStauner: Volt egy DLC1-em, az tényleg 1.1-elte a játékot (azzal vettem észre, hogy nem olyan hamar rakja vissza az ellenséget a pályára), de azt sikerült ügyesen letörölnöm, a haveromat meg nem érem el, akinek megvan. DLC2 nem patchelte a játékot (lemezről ment fel telepítővel). Tudom, hogy 1.2 inkább multi, viszont csak azzal menne a DLC2. Így most persze egyik sem megy, hiába vannak fent, mert csak 1.0 a játék. :W

Új hozzászólás Aktív témák