- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
BandiHUN
üzenetére
Lemezes kiadás.
1.2 patch-csel tele van a net.
Ha megvettem egy játékot (OK, haver vette meg), nem fizetek azért még többször, hogy meglegyen ugyanaz, csak nem hiányosan.
A másféle 1.1 patch érdekelne, hátha az jó, küldj pü. egy linket. Szintén ismerősnél bugzott egy original Mass effect, az is törés után lett jó. Most leszedtem az 1.1-et +1X mert azt olvastam, hogy az 1.2 incremental patch (mondjuk vannak DLC1-es dolgok benne, ami viszont nem zárja ki), de a kis mobilnetemmel eléggé vigyáznom kell az adatforgalomra.
Hát, azt a böhöm barmot (neve nem ugrik be), amelynek végtelen pajzsa volt én cheat-tel nyomtam le. Amúgy nem a fegyverek milyensége, hanem az akaszt ki az efféle RPG-knél, hogy totál irreális dolgok vannak bennük. Nemcsak a multiheadshot, hanem pl. az, hogy emberkéket 5-20 rakétával kell elintézni, és még 30 m-es repüléstől sem sebződnek.
Ami még ebben a játékban komolyan irritál, az az ellenségek szinte azonnali, és állandó respawn-olása. Mire visszafelé jövök egy pályán, már megint uazok ott vannak (bezzeg a loot max. egy újabb betöltéssel jelenik meg), gyakran még a boss-ok is. Mondjuk erre már kitaláltam, hogy átszaladok az egész pályán (esetleg ledobom a turret-et), hadd irtsák egymást a gengszterek és a monszták, így hamarabb végzek, semhogy a játék visszacheat-elje őket, és kevesebb a meló is.
Ezt a Heaven-es trükköt nem ismertem.
Igyexem minden küldit megcsinálni. Sajna mindenütt elég gagyi fegyvereket találok. Sniperem 325 sebzés max, a savas/robbanós 200 körül, rakéta hiába sebez 600 fölött, soxor több lövés kell, mint a 296-os stukiból (na, az legalább jó cucc), gépfegyó 115, de az "egyebesek" csak 50-60 körül, gyorstüzelő max. 96.Lorenzo9: De akkor mi jó hozzájuk? Nekem pont azt írják ki, hogy dobozos, international verzióhoz készültek, és a játék is az. 1.0 a verzió.
DerStauner: Volt egy DLC1-em, az tényleg 1.1-elte a játékot (azzal vettem észre, hogy nem olyan hamar rakja vissza az ellenséget a pályára), de azt sikerült ügyesen letörölnöm, a haveromat meg nem érem el, akinek megvan. DLC2 nem patchelte a játékot (lemezről ment fel telepítővel). Tudom, hogy 1.2 inkább multi, viszont csak azzal menne a DLC2. Így most persze egyik sem megy, hiába vannak fent, mert csak 1.0 a játék.

Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szigorít a Discord: jön az életkor-ellenőrzés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Intel i5 9500TE // Számla+ Garancia //
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Igyexem minden küldit megcsinálni. Sajna mindenütt elég gagyi fegyvereket találok. Sniperem 325 sebzés max, a savas/robbanós 200 körül, rakéta hiába sebez 600 fölött, soxor több lövés kell, mint a 296-os stukiból (na, az legalább jó cucc), gépfegyó 115, de az "egyebesek" csak 50-60 körül, gyorstüzelő max. 96.