- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
rosszul csinálod...elementálos fegyverekkel többre fogsz menni,mind szépen szedi le a pajzsot,az elektromos különösképp...criticallal meg végképp...egyébként a dolognak az is a lényege,az újratermelődésnek,a sok mellékküldetésnek,hogy szintre hozza magát az ember,hiszen félig-meddig a tápolásról szól az egész.egyszerűen aki nem fejlődik eleget,nem keresi a fegyvereket,annak nyögvenyelőssé alakul az egész,mert a későbbi ellenfelek,bossok megeszik reggelire.de mondhatnám azt is,hogy aki szereti ezt a fajta játékot(pl.én is),az nem azt nézi,mikor lesz már vége,vagy hogy jajj már megint vissza kell valahová menni,hanem szivesen ugrik bele a harcokba,végignyomja az összes mellékküldetést már jóval a vége előtt,hogy megismerje a játék helyszineit,ellenfeleit,nomeg persze hogy fejlessze magát.meghát tisztába kell jönni vele,hogy mit,mire érdemes használni,a tulajdonságokat,képességeket hogy érdemes használni,nem véletlen egyébként a New-U Stationoknál sem a skillpont nullázási lehetőség.fegyvernél is kinek mi jön be,hogyan szeret harcolni...az elején én is snipereztem sokat,de pl.aztán találtam jobb tüzes,savas revolvert,és átálltam arra,vagy 20 szint óta nincs is sniper az alapkészletben...de alapvetően ami szerintem a legjobb kategória,azok az x3-x4es tüzes fegyverek...mégha a sebzése kisebbnek is tűnik,a tűz,a sav nagyot dob,ráadásul elementálsebzésnél különösen.a sima fegyvereknek nincs semmi plussz lehetősége,lősz,ha találsz,leveszi,amit tud a fegyó,esetleg criticalra többet.de elementálos fegyvernél pl.kigyullad az ellen,ha elfogy a pajzsa,durvábban sebződni kezd,és elég,elmaródik szépen.nem számit,hogy nem lőtted nullára,az utólagos sebzés nagyon-nagyon hatásos.de pl.egy tüzes smg-vel sem mindegy,hogy csak végighúzom a bandán,nem is kell extra célzás,és szépen elhamvad mindenki
snipernél is lősz egyet egy ellenre,ha talált,elfelejted...majd megöli a tűz,és kész.
ezt végülis nem csak neked irtam,hanem katt777-nek is
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Iqos cigaretta
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
snipernél is lősz egyet egy ellenre,ha talált,elfelejted...majd megöli a tűz,és kész.