Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz hülyegyerek #1366 üzenetére

Allítsd a demigodmode-ot True-ra, és akkor 1%-nál nem halsz tovább. ;) Engem is kiakaszt, ha nem hogy mentési lehetőség nincs, hanem még normális mentéspont-rendszer sem, mint ahogy CoD6-ban megcsinálták pl. Még lehet azt is beállítani, hogy a boss-ok ne teljes erővel és páncélzattal fogadjanak, ha egyszer kipurcantál, meg akad még pár helyesség a beállítások között, pl. a backpack növelése, hogy ne kelljen oda-vissza futkározni egy-egy pályán a cuccokért. Inkább ez, mint hogy szívassam magam. Az elvem: ha a játék csal, visszacsalhatom. :O

rumkola: Ja, csak ha éppen nincs olyan fegyver... Mellesleg robbanó rakétától sem halt meg. :((( Én meg a kocsival mentem neki egy savashordónak, amitől hirtelen kipurcantam. :W Ez megint totál reális. :(

Lorenzo9: Ja, hát coop-os pályákat betenni single-be megint elég szemét dolog. Anno Serious Sam volt olyan, hogy nehéz szinten már nem lehetett valahonnan a közepétől továbbvinni single módban.
    Egyébként megvan a teljes game. Feltettem a DLC1-et, jelezte, hogy OK, aztán a DLC2 is OK lett, annak a pályájára be is tudtam lépni, de melyik a Zombie Island? Vagy a 2. DLC kikapcsolta az 1.-t? :F Csak mert nem látok másik ismeretlen pályát, a patch meg mindenhová kiírja, hogy látogassam meg ezt és ezt, nem csak az újakra.

DerStauner: Kéne ennek a játéknak is pár mod, amelyek helyrepofozzák az elbaltázott sebzés-rendszert, illetve engedik a továbbfejlődést, mint pl. FO3-ban.

Új hozzászólás Aktív témák