Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Allítsd a demigodmode-ot True-ra, és akkor 1%-nál nem halsz tovább.
Engem is kiakaszt, ha nem hogy mentési lehetőség nincs, hanem még normális mentéspont-rendszer sem, mint ahogy CoD6-ban megcsinálták pl. Még lehet azt is beállítani, hogy a boss-ok ne teljes erővel és páncélzattal fogadjanak, ha egyszer kipurcantál, meg akad még pár helyesség a beállítások között, pl. a backpack növelése, hogy ne kelljen oda-vissza futkározni egy-egy pályán a cuccokért. Inkább ez, mint hogy szívassam magam. Az elvem: ha a játék csal, visszacsalhatom. 
rumkola: Ja, csak ha éppen nincs olyan fegyver... Mellesleg robbanó rakétától sem halt meg.
Én meg a kocsival mentem neki egy savashordónak, amitől hirtelen kipurcantam.
Ez megint totál reális. 
Lorenzo9: Ja, hát coop-os pályákat betenni single-be megint elég szemét dolog. Anno Serious Sam volt olyan, hogy nehéz szinten már nem lehetett valahonnan a közepétől továbbvinni single módban.
Egyébként megvan a teljes game. Feltettem a DLC1-et, jelezte, hogy OK, aztán a DLC2 is OK lett, annak a pályájára be is tudtam lépni, de melyik a Zombie Island? Vagy a 2. DLC kikapcsolta az 1.-t?
Csak mert nem látok másik ismeretlen pályát, a patch meg mindenhová kiírja, hogy látogassam meg ezt és ezt, nem csak az újakra.DerStauner: Kéne ennek a játéknak is pár mod, amelyek helyrepofozzák az elbaltázott sebzés-rendszert, illetve engedik a továbbfejlődést, mint pl. FO3-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Mesterséges intelligencia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Autós kamerák
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- További aktív témák...
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- AKCIÓ! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Engem is kiakaszt, ha nem hogy mentési lehetőség nincs, hanem még normális mentéspont-rendszer sem, mint ahogy CoD6-ban megcsinálták pl. Még lehet azt is beállítani, hogy a boss-ok ne teljes erővel és páncélzattal fogadjanak, ha egyszer kipurcantál, meg akad még pár helyesség a beállítások között, pl. a backpack növelése, hogy ne kelljen oda-vissza futkározni egy-egy pályán a cuccokért. Inkább ez, mint hogy szívassam magam. Az elvem: ha a játék csal, visszacsalhatom. 
Én meg a kocsival mentem neki egy savashordónak, amitől hirtelen kipurcantam.
Ez megint totál reális. 
Csak mert nem látok másik ismeretlen pályát, a patch meg mindenhová kiírja, hogy látogassam meg ezt és ezt, nem csak az újakra.