Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz rumkola #1364 üzenetére

Volt nekem egyszerre 8 küldim is, nem ma kezdtem RPG-zni. :N De most még Artu sem szól, hogy valakinél lenne új. Mindegy, kiirtom most a banditákat, aztán utána csak ad valamit. Egyébként, jut eszembe, az sem tetszik, hogy ha nem kaptam meg egy küldetést, nem tudok hozzá megcsinálni semmit, még ha jelzik is az adott tárgyak, hogy ott vannak. Oblivionban v. KotOR-ban nyugodtan megcsinálhattam, aztán, ha éppen megkaptam a küldit, csak szólnom kellett, hogy már végeztem. Talán, mint RPG, ez a legnagyobb baj a játékkal. Persze, akkor nem kellene 20X végigrobotolni a már 3.-ra is dögunalmas pályákat. :U

Könnyű? Mivel tolod, god móddal? A bányában hogyan nyomtad le a batár barmot a végtelen (mert ahogy töltesz egy fegyvert, már vissza is töltődik) energiapajzsával? :F A többivel, ha némelyikkel megszenvedtem is, meg tudtam csinálni. Azért azt is beállítottam ini-ben később, amikor már tudtam, mit kell állítani, hogy ha kimúlok harc közben, ne full egészségesen tegye vissza a félig már leamortizált ellent.

Új hozzászólás Aktív témák