Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
rumkola
üzenetére
Volt nekem egyszerre 8 küldim is, nem ma kezdtem RPG-zni.
De most még Artu sem szól, hogy valakinél lenne új. Mindegy, kiirtom most a banditákat, aztán utána csak ad valamit. Egyébként, jut eszembe, az sem tetszik, hogy ha nem kaptam meg egy küldetést, nem tudok hozzá megcsinálni semmit, még ha jelzik is az adott tárgyak, hogy ott vannak. Oblivionban v. KotOR-ban nyugodtan megcsinálhattam, aztán, ha éppen megkaptam a küldit, csak szólnom kellett, hogy már végeztem. Talán, mint RPG, ez a legnagyobb baj a játékkal. Persze, akkor nem kellene 20X végigrobotolni a már 3.-ra is dögunalmas pályákat. 
Könnyű? Mivel tolod, god móddal? A bányában hogyan nyomtad le a batár barmot a végtelen (mert ahogy töltesz egy fegyvert, már vissza is töltődik) energiapajzsával?
A többivel, ha némelyikkel megszenvedtem is, meg tudtam csinálni. Azért azt is beállítottam ini-ben később, amikor már tudtam, mit kell állítani, hogy ha kimúlok harc közben, ne full egészségesen tegye vissza a félig már leamortizált ellent.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Androidos fejegységek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Renault, Dacia topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- HP Victus 16 i5-11400H 16 GB RAM 512SSD RTX 3050 4 GB FHD 144Hz
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.17-ig garancia, számlával!
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De most még Artu sem szól, hogy valakinél lenne új. Mindegy, kiirtom most a banditákat, aztán utána csak ad valamit. Egyébként, jut eszembe, az sem tetszik, hogy ha nem kaptam meg egy küldetést, nem tudok hozzá megcsinálni semmit, még ha jelzik is az adott tárgyak, hogy ott vannak. Oblivionban v. KotOR-ban nyugodtan megcsinálhattam, aztán, ha éppen megkaptam a küldit, csak szólnom kellett, hogy már végeztem. Talán, mint RPG, ez a legnagyobb baj a játékkal. Persze, akkor nem kellene 20X végigrobotolni a már 3.-ra is dögunalmas pályákat. 
A többivel, ha némelyikkel megszenvedtem is, meg tudtam csinálni. Azért azt is beállítottam ini-ben később, amikor már tudtam, mit kell állítani, hogy ha kimúlok harc közben, ne full egészségesen tegye vissza a félig már leamortizált ellent.