- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Imádlak Bulgária
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Pedro78
üzenetére
36. szint, és tegnap lenyomtam a főszörnyet. Igaz, fedezékből lövöldöztem rá, de az érdekes, hogy a sugarai átmennek a sziklán, és máshol is megfigyeltem, hogy az ellen átlő az objektumokon. Vagy Rust C. East-be visszatérve pl. megjelentek már rég végrehajtott küldetések anno összegyűjtött elemei. Ja, és ezen jót röhögtem, az adótornyok aktiválásánál 1-et 2x kapcsoltam be, 1-et meg 1x sem. Csak mert visszanéztem az előző pályára, ott ugyanis közelebbinek rémlettek az automaták, de nem. Visszamentem, megvolt 1 adótorony, de ugyanazt jelezte következőnek. Szerencsére még nem spawnolta re az imént kinyírt ellent, úgyhogy simán bementem, és bekapcsoltam +1x.
Gondoltam rá, hogy megint pályát váltok, úgyis közel van a kijárat, de a játék kedvéért inkább elmentem a 2. toronyig.
Vagy egy 890 sebzéses eridian fegyverem (ez az egyetlen a sniperen kívül), de ez csak közvetlen közelről jó, viszont főleg a kardozós idegenek ellen, mert azok semmi mástól nem sebződnek. A sniperrel meg le lehet szedegetni a röpködőket. A kráteren mindenesetre, ahol kb. végtelen számú idegen és crimson csatázott, szépen átszaladtam, franc se lövi el az összes munícióját potyába.
Küldetés meg sehol semmi, csak Scootert hajtogatja.
TESCO-Zsömle: Állítsd be iniben a demigod-ot, vagy hogy a bossok ne regenerálódjanak, amikor "meghalsz".
Á, most nézem wikin, hogy ez a Scooter nem is a fegyókereskedő.
Majd megkeresem, hol van, mert a térképen ez sem jelzi.Zolás: Gránát orvosilag ajánlott.
Robbanós sniper sem rossz, vagy ha a hordókat lövöd ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Intel Core i5-7640X / i7-7740X "Kaby Lake-X" és i9-7xxx "Skylake-X" (LGA2066)
- TCL LCD és LED TV-k
- VGA kibeszélő offtopik
- Tesla topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Apple iPhone Se 2022 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Gyors és kedvező csomagküldés Magyarországon és külföldre!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gondoltam rá, hogy megint pályát váltok, úgyis közel van a kijárat, de a játék kedvéért inkább elmentem a 2. toronyig.
Majd megkeresem, hol van, mert a térképen ez sem jelzi.