- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
DerStauner
üzenetére
jaja,simán összejön,sőt még több is,mint amennyi kell...csak körbe kell kalandozni szépen
törttel nem tudom,de látva,hogy viszonylag milyen kevesen nyomják neten(nehézkes egy működő hostot csinálni...persze becsatlakozós játékos azért sok van),szerintem nem...legalábbis én nem hallottam róla.a dlc-k azt tudom,hogy neten aktiválnak,nem tudom,az alapjáték patch-ei is ilyenek-e,az biztos,hogy multizni nem lehet eltérő verziósoknak egymással.meghát végülis gamspy account is kell,lehet,hogy azon át szűrik,értelme nem tudom,mi van,mert a gamespy-nak eleve nincs kliensprogramja külön,és a weboldalon se kell járni,csak a regi idejéig...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
törttel nem tudom,de látva,hogy viszonylag milyen kevesen nyomják neten(nehézkes egy működő hostot csinálni...persze becsatlakozós játékos azért sok van),szerintem nem...legalábbis én nem hallottam róla.a dlc-k azt tudom,hogy neten aktiválnak,nem tudom,az alapjáték patch-ei is ilyenek-e,az biztos,hogy multizni nem lehet eltérő verziósoknak egymással.meghát végülis gamspy account is kell,lehet,hogy azon át szűrik,értelme nem tudom,mi van,mert a gamespy-nak eleve nincs kliensprogramja külön,és a weboldalon se kell járni,csak a regi idejéig...