Hirdetés
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
hat kicsit elszomoritottal. nem vagyok nagy gamer, viszont ez a jatek megfogott. most kezdtem el jatszani, minimum egyszer vegigviszem es kesobb ha meg erdekel akkor szeretnek multizni (foleg ezert akarom megvenni). nem magyarorszagi vagyok, itt elvileg lehet kapni, raadasul olcsobban mint steamen. ugyhogy ezzel nem lenne gond.
coop modot szeretnem kiprobalni, egymas ellen annyira nem vonz (mondtam, nem vagyok egy hc player). szoval akar itteni emberekkel akik nem csalnak es nem szedik el egymas elol a lootot azert jo hangulata lehet a dolognak
diszkret celzast vettem, tudok rola, csak gondoltam ha mar megvan az alap akkor jo lenne amaz is hozza
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgatós találkozó
- BMW topik
- Fotók, videók mobillal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fűnyíró topik
- Google Pixel topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3, 15 col Touch, i5-1035G7, 16GB DDR4, 256GB SSD, AAM SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA
- Steelseries Arctis Nova 1 gamer fejhallgató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest