Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

áhh gyerekek,horror a Moxxi...túl vagyok az első 3 heylszinen,ami helyszinenként 25 kör volt,amit gyakorlatilag meg kell csinálni végig,mert ha jól láttam,ha kilépsz,bukó a helyszin,halál esetén talán csak az 5 roundból folytatja az ember,ahol tartott...NAMÁRMOST kaptam 3 újabb helyet,ahol már 20!!! kör kellene,48 és afeletti ellenséggel,stb,akárhogy számolom,20 kör és körönként 5 hullámban támadnak,abból 1 bossharc van,az utolsó,hát ezt egyedül képtelenség!halál nélkül most majdnem másfél óra játék után nyertem 5 kört a 20-ból...ha ez tényleg igy marad,főlegha még lesz ezután másik 3 helyszin(valószinű),akkor kábé SENKI nem fogja végigvinni moddolt cuccok és editált karakterek nélkül,hiába vagyok már lvl49,hiába van jó fegyverem,gyakorlatilag 1100-as pajzsokat kapnak le pár mp alatt tűzvonalban,rengeteg idő a bújás,hogy töltődjön,ráadásul a random kisorsolt nehezitések külön boldoggá tesznek.namármost mivel 50-nél persze nem lett magasabb a szintkorlát sem,itt jön el az,hogy alap felszereléssel 1.hiába nem halsz meg,akkoris sok idő,2.ha nincs mentés,ki az a barom,aki lenyom 100 kört egymásután pl.egy nap alatt?legyen 3 perc egy kör,aminél tuti több a legkönnyebb is,mert keresni kell az ellent,stb,a végén a lőszerszedés,stb,visszaszámlálások...de azzal számolva is 300perc(6 óra!!!!!!!)kellene 1 helyszinhez! :W még nézegetem,de ha jól számoltam,és igy marad,akkor elmondhatom,hogy a Moxxi ember által teljesithető része kész,mert neki nem állok még örökélettel+1 lövéses fegyverrel se ennek...mondjuk azt se tudom,ilyen létezik-e ehhez...nem a kihivás,mert most nyomtam le 5 kört,25 hullámot,hogy azért valami lesz-e,mentés,stb...és semmi halál,szintem,fegyverem,célzásom elég lenne...de időm,türelmem nem lenne 6 óra.és még ez amit próbáltam,nem is az eridianos,az az alap 3-ban is durvább volt...egyébként jó poén:nem kapsz a Moxxi-ban xp-t,nem fejlődnek a fegyverskillek,hullámonként dobnak be lőszert és életenergiát mondjuk,azzal nincs gond,és az első 3 helyszin összesen 75 végigküzdött hullámára kaptam +1 skill pontot... hirtelen ennyi a tapasztalat.próbáltuk multiban is,úgy persze sokkal könnyebb,de nem akarok hülyeséget mondani,de nyilván csak az kapja meg a végén az elismerést,aki a legtöbbet ölte összesen...legalábbis én voltam a brigádban a best,és csak az én nevem irta ki,amúgy ez nem tuti fix.mondjuk ha igaz,akkor ki lesz az a marha,aki nekiáll neten...1 killel megelőznek,és elcsináltál mondjuk 2 órát potyára...

Új hozzászólás Aktív témák