Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz Gyuri16 #1314 üzenetére

nekem eddig nem jött össze semmilyen játék "steamessé" tétele akkorsem,ha egyébként lehet kapni...egyébként ennek van egy biztonsági oka is,ugyanis pl.áruházban,stb.kilopott kóddal igy teljes értékű játékhoz lehetne jutni olyan esetben is,amikor ugye a dobozos játékoknál kellene a játékhoz az eredeti lemez is.viszont a steamról a kód segitségével igy hozzá lehetne jutni lemezmentes verzióhoz...sok játék pl.eleve úgy működik,hogy vagy nem is figyeli a kódot,vagy pl. a call of duty 4-nél csak egy szerverre nem mehetett 2 ember azonos kóddal,vagyis ilyesmi akár ki se derülhetne soha.gondolom én,ezértis zárkózik el a steam az ilyesfélétől.steam only játékból természetesen a dobozosnál is elég akár a kód is,max letölti az ember a játékot,a lemez csak ezt teszi feleslegessé.de pl. a steam alatti játékok eleve költöztethetők másik meghajtóra is egyszerűen/működnek másik meghajtóról windows újratelepités után is,módositják eleve ehhez a játékokat.és a frissités sem patchek formájában jön,hanem automaikusan és fileszinten akár csereberélhetnek bármit,vagyis a steam játékokhoz nem jók a hagyományos patchek sem.

egyébként mint mondtam,egyelőre megszivtad,mert 4-edikéig volt 33 euró,mostmár akciómentesen 49.99 a Steamen.egyébként ha jártál volna erre korábban is,mint látom,nem most kezdted a ph-zást,akkor szóltam volna külön,mi van.esetleges megoldás,ha megpróbálsz egy használt lemezesre szert tenni...
    http://www.vatera.hu/borderlands_eredeti_pc_jatek_vadonat_uj_160429504.html
    ezt találtam neked hirtelenjében...de viszont megsúgom,hogy egyébként fingom sincs,hogy a lemezeshez meg hol lehet a dlc-ket megvenni...de gondolom erről felvilágositást tud adni majd más,akinek az van,nekem a steamen 1 kattintás volt a dolog.viszont irják is,hogy CSAK STEAMES verzióhoz!de egyébként a steam ehhez a játékhoz nem tesz hozzá semmit,nekem annyi előnyöm volt mindössze,hogy mivel lemezes nem volt,és amúgysem lett volna karácsony környékén postán várni,stb,megszervezni,meg mi van,ha ki volt bontva,vagy akármi,igy legalább én simán egyszerűen meg tudtam venni karosszékből,az ára sem volt akciósan rossz,a dlc-t is olcsóbban vettem akkor,5 euró körül asszem.most azok is 8 eurók a steamen,a moxxiért annyit pengettem már...2164 ft pontosan.270/euró,vagyis most 13500 a játék a steamen :Y szóval ott csak az akciók érik meg,de azok nagyon...érdemes figyelni,azért a 2 stalker EGYÜTT nem volt pl.10 euróban sem :) most pl.hétvégi akcsió:a serious sam hd 6,79 euró,amit pl.az is simán megér...

Új hozzászólás Aktív témák