- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Köszönöm a segítséget, de ezt is kilőttem (új rendszer, legfrissebb driver)!
(#2699) DeFranco: akkor marad az SMbus verzió, mint utolsó lehetőség... Én beállításaim dettó ugyanazok, mint neked.
-
danih
veterán
válasz
DeFranco
üzenetére
Mondjuk elég az alaplapi chipset infója, nem szükséges pontosan a típust leírni (nekem 780G chipset).
SMBus driver verzió érdekel, ha másképp nem, akkor meg lehet nézni úgy, hogy elkezded a Catalyst-et uninstallálni (azt a pontot választva ahol kijelölheted a komponenseket, mit akarsz törölni), és amikor megjelennek a telepített komponensek, lesz egy olyan hogy Ati SMBus Filter, na annak a verziója (aztán lehet mégsem-ezni az uninstallt). Vagy a Catalyst Center-ben, ha azt is listázza (nem emlékszem, de kételkedem). Persze nem 100% hogy Ati chipsetes az alaplapod, de igencsak sanszos.
Ha Win7 alapdriver van fent, akkor keresd meg az eszközkezelőben az SMBus-t és simán nézd meg a driverinfót. (Ezt most fejlből írom, lehet nem SMBus-nak hívja az eszközkezelő, otthon majd én is okosabb leszek). -
Skyhunter
őstag
Jó volt ez a "hosszú" hétvége....spanokkal 4-en toltuk esténként...lvl17-ről lvl 37-ig jutottunk...közben Kukor Ilona,pizza,Coca-Cola Nullija,kedvcsinálónak haver 50" plazmáján Predator BD....

-
Na, vettem egy class mod-ot az egyik automatából, mely plusz adott jó cuccok találásának esélyéhez, és azóta nem győzőm eladni a jobbnál-jobb cuccokat.

-
danih
veterán
Toltam egyet, felhoztam Rolandot lvl7-ig, és nem lépett ki, 10.3-mal, XP alól.
Fingers crossed!
-
DeFranco
nagyúr
A gépem az adatlapomon. 5670-es videokártyával 10.5-ös Catalysttal nincs probléma.
-
HS 2142
őstag
Én úgy értettem, hogy a lények szintje nem változik, de a questeket azt külön kezeli.
Akkor lehet ezért írta a Borderwiki, hogy a Moxxiba 2 skillpointot kapsz (Features rész), mert quest reward és a playthroughonként külön kezeli. Mivel nekem csak Knoxxom van nem tudok pontosabbat nyilatkozni, így megbízom a forrásban.
-
Skyhunter
őstag
Moxxis-ra gondoltam,igen.De abban 3 különböző aréna hely van...az összesért kapsz egy pontot,vagy darabonként 1-1 -et?
És ebben a "Moxxis"-ban is van pt1,2,2.5? A kérdesem lényege,hogy a különböző szinteken,végigjátszásokkal a "Moxxis" DLC-ben csak egy,azaz 1 skillpontot kapsz? Mert akkor az eléggé kaka.

-
danih
veterán
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Borzasztó idegesítő, minden cimbi megvette, mindenki tol és remekül szórakozik, én meg verem a fejem a falba

Most 10.3-nál tartok, megnézem mit produkál. VC++2008 is bejött a képbe (msvcrt.dll), azt is frissítettem.
Közben töltöm a warez 1.2-tőt, ha tökéletesen fog menni, soha többé origi játék lol -
Zolás
addikt
válasz
HS 2142
üzenetére
Egyet. Egybe lenyomtuk haverral és egyet kaptunk a végén. Lehet hogy ki lehet pörgetni mégegyszer de nekem egyszer is sok volt
(Moxxi Dlc)
És van külön Pt1és 2. Ha Pt1 ben elkezded a Knoxx-DLC-t akkor Pt2ben ujra lenyomhatod. Most próbáltam ki. Pt1ben meg van csinálva pár küldi pt2ben még semmi Knoxxnál. -
kapcsolat88
tag
Rengeteg fagyásos problémát találtam és a legváltozatosabb tanácsok...volt akinél a mikrofonbeállításokkal volt a baj.Bár szerintem te a jó irányba haladsz,csak ne add fel
Hiszen már több mint 1 egész órát játszottál,bár el tudom képzelni mennyire idegesítő lehet
Keresgélek néha (ahogy időm engedi ) . -
danih
veterán
Kipróbáltam Win7 + 10.4-es Catalysttel, több mint egy órát játszottam.
Megöltem a háromtökű barmot (első Boss), megyek vissza hogy befejezzem a küldit és mentsek, kilépjek, és feljöjjek ide hogy beírjam: működik!
Erre bazmeg kilép ugyanúgy, KURVA SZÁD
Szomorú panda vagyok most
-
Devil Smile
őstag
Koszonom akkro elso korben a robotoknak segitek van 3 sniperem 3 soti 3 kezifegyo 3 smg 1 raketa meg a kiegeszitok 7 cucc a kezembe (4fegyver 1 medi 1 pancel 1 kieg) es igy mar szinte semmit nem tudok felszedegetni.. 
-
HS 2142
őstag
válasz
Devil Smile
üzenetére
Első végigjátszásra egészen 42-ig növelheted a táskád méretét, csupán a haldokló Claptrapeket kell megmenteni és adnak egy backpack sdu-t, amit használva +3-al nő a táskád mérete.
-
Zolás
addikt
válasz
Devil Smile
üzenetére
A küldik közben találsz sérült kis robotokat. Azoknak ha segitesz adnak neked egy 4es tárhelyet igy 4el több lesz a helyed. Ennyi.
Továbbá ha nem akarsz vele szórakozni leszeded a willowtree progit és akkorára állítod vele a tárhelyet amekkorára akarod.
Ne dobj el semmit. Bármelyik automatánál el lehet adni bármit hogy több legyen a pénzed. -
Devil Smile
őstag
Udv
lvl21 nel jarok es az lenne akerdesem h lesz nagyobb a backpack mint 15?
13rol indult ugy emlekszem most 15 ferohelyes de van egy csomo jo cuccom es talalok is folyamtosan de orokke kompromisszumokat kell kotnom h mit dobjak el ertekesebbnel ertekesebb fegyvereket es kiegeszitoket dobalok el.. -
Zolás
addikt
Csak a steamesekkel nem fogsz tudni mert a legujabb peccs csak nekik van. Mindenki mással tökéletesen fogsz tudni multizni.
Nálam ugy néz ki megoldódott a probléma. Egyszerüen nem szereti a 2x2gigás modult. 2x1gigás ramjaimmal tökéletesen fut a játék. Marha érdekes most vagy 3órát nyomtam hiba nélkül..... -
Bocaa
senior tag
régebben írtam ,h nehéz a játék. Már 3. szorra kedzte melőrről de most nagyonmegy rájöttem ,h írja a küldik hányas lvl-hez vannak "ajánlva" és ha csak normal szintűeket csinálok akk nemnhéz. Most 31-es lvl-vok. Annyira megtetszett ,h beruházok egy eredetibe

-
danih
veterán
5670-esem van. Kipróbálom Win7 + 10.4-gyel...
Mindenkinek megy a csapatomban tökéletesen, csak nekem nem

(#2662) Zolás: warezolttal tökéletes volt? (Néhányan írták, hogy az 1.31-es patch után kezdődtek az ilyen problémák. Az official fórum idevágó topikja egy háború és béke. Sokaknál fagyi van, és semmi sem segít, lehet várni a patch-et - ha lesz.)
Warez verzióval tudok neten játszani (gamespy login ok)?Kéretik nem moderálni a HSZ-emet warez miatt, mert megvan az eredeti játék, csak játszani szeretnék valahogy ha már megvettem!
-
danih
veterán
Na, kb 10 percet tudok egyhuzamban játszani, überdurva fagyik.
Kivág a desktopra, hangkártya zörög-serceg, lilás-zöldes foltok a képernyőn, átszineződött menük, taskbar...
Windows XP + Catalyst 10.4
Windows 7 + Catalyst 10.7
Ugyanaz... Más játékokkal nincs gondom...
Szopóág... Ötlet? -
Zolás
addikt
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Pedig itt van
Igen shotgun.
Viszont a weapon proficiences nem növekszik ugyhogy azt majd kézzel be kell állítanom![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zolás
addikt
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Nagyon szuper köszönöm.
Igaz hagytál egy brutális lvl48as sotit is nálam de legalább lesz pénzem
Jók a fegyók is
-
Zolás
addikt
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Köszi mindjárt meglesem

-
Zolás
addikt
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Majd kiosztom őket köszönöm

-
Zolás
addikt
Marhajó
Felmentem multizni. Megvolt a leaving firestone küldi csak én lvl16os voltam az ellenek meg lvl18-19-20. Na mondom kicsit multiba felhúzom a karaktert. Nézem lvl52es ember Knoxx dlc-ben rácsatlakozom. Ahogy beléptem rögtön felrántott lvl70re! és az összes acsit megadta! A retkes kurva uristenit a modder k. @nyjának. 
Valaki megtenné nekem hogy csinál egy Mordecai figurát lvl16 környékén? Már próbáltam de valószinüleg elrontom mert lefagy tőle. A mellékküldikre nem mentem rá gondoltam majd playtrough 2.5ben hogy izgalmas legyen. Szóval csak a főszál leaving firestone küldivel. Köszönöm.
-
danih
veterán
Kapcsoljátok ki a Catalyst AI-t (disable), azt olvastam sokaknál megoldotta a fagyikat.
Itt pedig van egy jó kis tweaker. -
válasz
HS 2142
üzenetére
Ááá köszi, azt már cheatelésnek érezném. Egyébként velem nem játszottál, mert még soha nem multiztam Borderlands-cel.

(#2641) Zolás: ebben a topikban többen írják, hogy egy cpu magra korlátozva a játékot, megoldódott ez a probléma. Érdemes lenne kipróbálni.
-
válasz
HS 2142
üzenetére
Ne is mondd, nekem meg állandóan jó cuccokat ad be, és mindig szívom a fogam, hogy nincs annyi pénzem, hogy megvegyem. Most pl. egy a meglévőnél legalább 2-3x jobb class mod-ról kellett lemondanom pénz hiányában.
(#2641) Zolás: értem, de az nem segít rajtad. Utánaolvastam, és már kb a játék megjelenése óta előjön ez a hiba néhány embernek. A megoldást nem tudom.
-
HS 2142
őstag
Igaza van ollienak.
Ezzel felesleges foglalkozni, mert a pénz amit így szereznél az nudli. Legfeljebb akkor van értelme, ha tudsz olyan helyet ahol sok láda van (pl Rust Common West) és jó cuccokat keresel, mert lőszeren (na meg hogy több lőszert vihess magaddal) kívül sokra nem fog kelleni a pénz. (Ha meg majd találsz olyan cuccokat, amik visszatöltik a lőszert, akkor már arra se) A boltokban ugyanis szinte soha nincs olyan, ami megérné, az ellenfelek, ládák sokkal jobb dolgokat rejtenek.Az autóval meg arra figyelj, hogy túl nagy ellenfélnek azért ne menj neki, egyszer autókáztam a sivatagban, felbukkant egy badass bogár és szétrobbant a kocsi ahogy hozzáértem.

-
válasz
Devil Smile
üzenetére
Igen normális. De nem éri meg állandóan újratöltögetni, mert nem 10mp.
-
Devil Smile
őstag
Udv all
tegnap en is feltettem a gamet steambol.. 12es lvl vagyok es szinten a banyanal tartok
azt vettem eszre ha mentesbol ujra jatszom akkro az osszes dobozka amibe penz v ajandek cuccok vannak ujra zarva van.. ez normalis? mert igy pl rengeteg penzt lehetne gyujteni h elmentem ujrahivom penzt szedek elmentem ujrahivom stb stb ...
Multit meg nem probaltam egyelore SP be megyek..
de ha akar vki felvehet Steam acc. : hunsmile
a knoxx kiegrol sajnos lemaradtam

a magasabb szintu elleneket meg kocsival elkell utni
nem fogy a loszer legalabb -
HS 2142
őstag
Ha a pénzed több mint 100 akkor annak a 7%-a kerül levonásra, ha kevesebb akkor feléleszt ingyen. (Itt olvastam)
-
Mi történik, ha elfogy a pénz, és úgy hal meg a karakter?
-
HS 2142
őstag
Előfordul, nekem amikor először játszottam, az szívatott meg, hogy szedj össze 8 virágot, a küldetésre azt írta easy, 7-es voltam. Igen ám de a virágok körül meg állt pár 11-es dög, még jó, hogy nem annyira eszesek így kis cselezéssel le lehetett őket öldösni. (ja meg sok töltényt kellett belepumpálni, mert ugye low level cuccaim voltak). Viszont Sledge búvóhelye (ahol ugye nem is ő, hanem az a gránátos óriás genyó van) elég szűk a hely, sajnos még pár questet közbe kell iktatnod meg jobb fegyvereket felszerelni, mire érdemes lesz visszamenni. (az ottani claptrapnek, ha segítesz általában jó cuccokhoz vezet majd)
Esetleg indítasz egy multit általában mindig vannak segítőkész emberek (bár nem biztos, hogy pont akkor lesznek amikor neked is kellene segítség), de ha meg csatlakozik hozzád egy magasabb szintű akkor meg pont a kihívás vész el

-
Ehh, azért nagyon idióta van megoldva a játék nehézsége. Elfogadok egy tizes szintre tervezett küldit (pont annyi voltam), valami bányakulcsot kellett megszerezni. Ez egy nagyon hosszú küldi, az első 2 szakaszban nem is volt gond, 10-12-es szintű ellenfelek voltak, és közben 2 szintet léptem. Ahogy elértem valami menedékbe, rögtön ugrottak az ellenfelek szintjei 13-15-re, de minden második 15-ös, én meg 12-es voltam persze. Vért izzadva elmentem a főgenyóig, ami valami 15. szintű óriás genyó. Ha 15x nem haltam meg, egyszer sem, és azért kellett feladnom, mert már nem volt skuló a környéken.
Szóval most eléggé elment a kedvem az egésztől. Miért vannak egy 10. szintű küldiben 15-ös ellenfelek?
-
danih
veterán
LOL nálam nem jelenik meg a neved rendesen, hanem Molylepke és utána sok négyzet (mikor kódlap/font probléma van)...
Csak nekimegyek már én is a hétvégén, bár látom sokaknál fagyi, nem először olvasok a 10.4-es driverekről Borderlands topikban... Francba...
Egyébként sokan jelöltetek, köszönöm, majd tolunk
-
pohár
félisten
Steam-en megtalálható vagyok Fero_89 néven, jelöljetek

-
BalaNce87
addikt
-
BalaNce87
addikt
Valakinek esetleg van 4 pack maradék?

-
-
HS 2142
őstag
-
DeFranco
nagyúr
Egyébként van valaki lvl 27 körül, aki kb a PT1 Krom's canyon küldetések felé jár?
Apropó a Gamespy-ban külön fel kell venni a friendeket, ugye? (nekem u.a.: DeFranco[HUN])
@HS2142: akkor ismizzünk, barizzunk
Este rádkeresek. -
kapcsolat88
tag
Regeljetek sokan gamespyon
Meg tudjam a neveket,hogy felvehesselek listára
Azután majd mutatom az utat 
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Anime filmek és sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Suzuki topik
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- Eladó gyönyörű iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue
- ASUS GeForce RTX 5080 NOCTUA OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
- Eladó több darab Skhynix 16GB 2666Mhz laptop ram
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De akkor köszi a korrekciót.

Koszonom akkro elso korben a robotoknak segitek van 3 sniperem 3 soti 3 kezifegyo 3 smg 1 raketa meg a kiegeszitok 7 cucc a kezembe (4fegyver 1 medi 1 pancel 1 kieg) es igy mar szinte semmit nem tudok felszedegetni..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
a soti az shotgun-t jelent?Mert azt nem raktam be 

már akkor szólhattam volna neki mielőtt te ráírtál, csak bátyjámmal kellet lerendeznem mert ő utalná a pénzt így nem akartam a háta mögött cselekedni, nah mind1 most már, mondjuk külön csak 800-al kerül többe.
Meg tudjam a neveket,hogy felvehesselek listára