- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
lehet,hogy tele a kártya...azért nem tud menteni.kódot,ilyesmit nem tudok,már rég felhagytam az xbox-ozással,de ami megoldás lehet,ha inditasz olyan szobát a neten,hogy Pl need good weapon! tuti menni fog,aki tud pc-n beletúrni a mentéseibe...konzolon ez nem olyan egyszerű,mint a pc-seknek
-
K.Niki
csendes tag
Szeretnem meg kerdezni,Hogy van egy xbox 360-om es nem tudom elmenteni a jatekot mert legalabb mar 10szer ujra kellett kezdenem,hogy nem-e tud valaki valamit hogy mit csinaljak?Koszike

-
BandiHUN
veterán
elvileg igen.de elmesélhetnéd,melyik küldi,és pontosan mi is a helyzet
egyébként a játék tapasztalatom alapján nehezen tolerálja a küldivel babrálást...persze jó lenne megfejteni,miért,hisz biztosan nem csak én játszanék újra pár missziót
sőt,még a Knoxx-ot is újrakezdeném ugyanazzal a karival
no de persze se a szintet,se a szerkót nem óhajtanám elvesziteni 
egy dolgot tudni kell:MINDEN willowtree-s machina előtt MENTENI! -
Doki16
addikt
Lorenzo9. Ebben a WollowTree nevű programban nem lehet valahogy lenullázni úgy egy küldetést, hogy újra fel lehessen venni? Bebugolt egy küldetés és emiatt nem nyílik ki egy ajtó ezért nem lehet megcsinálni.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Csokibácsi
üzenetére
jó kérdés,mit ér...elvileg a minőséget dobja fel...én pl.napi 3-4 narancs fegyót is szoktam szerezni...viszont a madárnál van a Swipe skill,ami ahány pontot költesz rá,annyi darab extra lőszert,pénzt vagy gyógycuccot dob,és van a Ransack skill,ami úgy általában javitja a loot esélyt,ez lehet fegyver is,de kill után növel esélyt pár mp-ig.igazából ezek erős karakternél hasznosak,főlegha lvl5 már mondjuk a fire vagy a savas madár,és kisebb ellenfeleket meg is öl,akkor egy kazal cuccot kapsz,főleg ha te is ölsz,és a madár is ki van maxolva 6 ellenfélre a Bird of Prey-nél.
-
Csokibácsi
tag
Oksi!
Akkor köszönöm szépen
Gondolom akkor pénz is ugyanígy van.
Mert ki van talentolva a bloodwingemnél hogy dobja a pénzt de semmit nem dob csak ammot meg hp töltőt.
Lorenzo: oksi értettem csak hogy a bloodwing miatt jobban esnek a cuccok mert van az a scavenger mod ami feldobja a drop ratet. -
BandiHUN
veterán
válasz
Csokibácsi
üzenetére
a moxxi-ban nem kapsz xp-t,ha offline játszol,akkor még a felsegitésért sem,mert egyedül vagy
bár nem tudom,mi hasznod lenne amúgyis 100xp-ből... 
A hunterrel pedig nem a támadásra kapsz ilyen lehetőséget,hanem a Bloodwing használatakor esik ki pénz az elkapott ellenfelekből,akkoris ha nem haltak meg a madár támadásától
de hát mit akarsz a pénzzel?kapkodj fel pár jobbfajta fegyót...a moxxi-ban egyébként a proficiency sem fejlődik...ha tápolni akarod magad,akkor a kedvencem...:The Descent és Eridian Promontory...hunternél még jól is jön a pajzson átlövési készség,mert az eridiánok pajzsa jó,de rém gyengék,ajánlott egy jó sniper vagy revolver...avagy amilyen fegyvert nyomni akarsz. -
mad1
veterán
válasz
Csokibácsi
üzenetére
A mad moxxi csak arenaharc mint a killing floor pl.Itt ritkabban ad xp-t.Ha fejlodni szeretnel akkor segitsd fel a tarsaidat minnel tobbszor,ugy kapsz xp t pl.
-
Csokibácsi
tag
Hali!
Lenne egy kis problémám még padig hogy miután átvittem a zombi island-t mindkét playthrough-n felraktam mad moxxis dlc-t.
Voltak ki gondok de sikerült megoldani lényeg hogy megy csak sajnos ha ölöm a botokat az arénában nem kapok értük xp-t
És még egy probléma ugye hunter vagyok és adtam skill pontot rá hogy ha megsebez egy ellenfelet akkor dob ki pénzt de pénzt nem dob csak ammot meg hp töltőt.
Valaki valami megoldást esetleg? -
P00By
nagyúr
New Haevan-ben van egy pár reaper kit

-
BandiHUN
veterán
nono,azért óvatosan
összeszedem majd,ami kell hozzá,ahogy időm engedi...ami nehezebb,hogy jellemzően minden adott fegyvertipusnak van saját alapértéke...az alkatrészek ezeket módositják különféle irányokban.mondjuk pl.ezért is nem lehet sz...ból várat épiteni,a body,title,manufacturer kiválasztása fontos,egy egyszerű fehér surplus rifle-t nem lehet narancs zsebágyúvá faragni sehogy 
-
BandiHUN
veterán
pont ezen filózok...de nagy gondom,hogy nem tudok angolul eléggé...ráadásul tudnék neki segiteni is annyiból,hogy tudom,hol vannak az ehhez szükséges képletek,táblázatok,vannak képgyűjtemények arról,hogy melyik tipusú alkatrész hogyan néz ki...vagyis még ki lehetne azt is könnyen sakkozni,melyik fegyver hogyan is fest a játékban...

-
BandiHUN
veterán
talán kicsit kényes téma,de hasznos cucc...a WillowTree béta változatait is letölthetővé tette a készitője,látszólag ugye régen frissült,de mint kiderült,a valóságban dolgoztak szépen rajta
az új 10.beta 7-es már kezeli az új dlc cuccait is rendesen,és át van szabva az egész,nincs külön fegyver és karakterszerkesztő részleg,hanem egyben mindent,normálisabban el lehet intézni,fegyvereknél új elem,hogy az új rendszer szerint már felskálázhatóak a fegyverek 61-es szintig,ugyanis már nem csak quality5 van,hanem ez mellé külön skálán állitható a szükséges szint,a régi Willow-ban ez nem volt,sem az új fegyverek,és bár engedte importálni az új pearlescent cuccokat,de azok a játékba lépés után nem látszottak a willowban,és a szintjük is maximum 48 lehetett.sőt az 50 feletti felvett holmik sem látszódtak,amit talált az ember,mostmár ez nem gond.másik nagyon kedves dolog,hogy van a willow-ban egy egyfajta willowtree locker,ahová kimenthetjük a kedvenc felszereléseinket,lehetőség van rá,hogy csillagokkal osztályozzuk őket,és sajátkezűleg leirást,kommentet is fűzhetünk minden fegyverhez,szerencsére van "all" funkció is,igy akár full fegyvertárat is másolhatunk ide
amit hiányolok egyenlőre,hogy ha már ilyen jó a progi,igazán csinálhatnának egy kalkulátort,amivel a cuccok,fegyverek értékeit ki lehetne számolni,avagy ha rákattint az ember,kiirná...sajna igy nem látja az ember,főleg több egyforma nevű cuccból,melyik a jobb/hogy módositással mi és merrefelé változik az értékein...na szóval a letöltési link:
http://xander.x-fusion.co.uk/WillowTree/
itt kint van az összes verzió. -
Sonja
nagyúr
-
BandiHUN
veterán
nna ha meg már benne vagyok úgyis a dumában...én még a fejlesztők részéről szánnék azért valamilyen lezáró dlc-t mindenképpen a sztorihoz...amibe bele lehetne vonni az eridiánokat is jobban,ok,szerepel pár belőlük,de annyira nem vesznek részt a sztoriban magában,hogy az már fáj...eleve támadják pl.a katonákat is,védelmeznek,oké,ott a Vault...de valahonnan jönnek ők is azért,nem záródik le igazán a Crimson Lance sztorija sem a bolygón,valahogy annyira kiáltana az egész valamiféle tényleges eredményre,pl.lehetne valami jóféle heppiendes dlc,ahol mondjuk szövetkezni lehetne az eridiánokkal(új fegyverek,cuccok,képességek!),de ténylegesen kipucolva a sztoriban a banditákat is és a Crimson embereit is...hogy aztán mindenki Heppy legyen.Valahogy senkinek,se a karaktereknek,sem a többi szereplőnek nem zárják le a sztoriját,olyan hülyén jön ez igy ki,valahogy harcol az ember,de nem jut sehova sem a fő játékban,sem a 2 dlc-ben igazán,hiányzik az igazi "befejezése" a történéseknek,mint ahogy a Moxxi-nál is azt vártam volna,hogy ha már férjet keres a csajszi a viadallal a sztori alapján,úgy ténylegesen leforgatnak legalább a 4 karakternek 4 féle "vége" videót,ha mást nem is...avagy pl.a zombi dlc-ben nem érti az ember,mi a fenének küzdeni egy olyan helyen,ami el van választva eleve az alapsztoritól,és ahol már nem maradt élő ember,nincs kit megmenteni,igazából ok,a dokit ki kell nyirni,de már tulajdonképp nem tud ezzel sem mit tenni az ember,márcsak egyfajta bosszú a történtekért,de igazából az is öncélúan,nem kap érte már "jutalmat" az ember,nincs,aki megköszönje neki,nincs,akiért meg kellene tennie...a knoxx-nál sincs semmi ilyen igazából,kész a küldik,de Athena is áll ugyanúgy Scooternél bent,mégcsak valami köszönőduma vagy akármi sincs,inkább vették volna ki onnan,ha már nem ad küldit,olyan az egész,mintha még történhetne valami...de ül mindenki a helyén ugyanúgy,mint amikor az ember elkezdte...még pár fránya plakát megjelenése az Ujjé,kinyirták a Knoxx-ot! felirattal is feldobná a hangulatod,vagy ilyesmi.de sajna,mint a játékban,statikus minden,semmi nem változik,ugyanúgy jön minden ellenfél ugyanott...és szerintem erre nem kellett volna olyan sok időt áldozni,hogy "maradandót" is alkothasson az ember a játékban.mint ahogy az sincs benne,hogy pl.megismerünk valakit,aki aztán máshol tűnne fel,esetleg meghalna vagy ilyesmi.mindenki posztol ott,ahol megtaláltuk,végig az egész játékban,még egy egyedi dumát se kaptak arra az esetre,hogy hogyha megoldottuk a gondjaikat,megköszönnék,vagy ilyesmi.és emiatt szinte várná az ember,hogy mégiscsak valaki ad még valami titkos küldit,tud még valamit tenni...
de semmi.... -
BandiHUN
veterán
válasz
juliabrilke
üzenetére
hát lehet
meghát meg lehet unni sok óra után...más változatban benne van a dlc-ben is...mondjuk sajnálom,hogy a Moxxi-t nem tették bele jobban,lehetett volna csinálni Piroslámpás negyedet is,ha már végülis betették a játékba...meghát sajnálom,hogy amilyen jól indult a dolog,hogy Moxxi segit,küldit ad,olyan hirtelen vége is szakadt a dolognak,semmi extra nem lett a végén vagy valami.megint azt érzem,hogy a sztori olyan felemás,mintha összecsapták volna a végén,meglett egy jó alapkoncepció,ami még elbirt volna pár pályarészt,jópár küldetést...csak nem adtak rá időt.erre példa a Moxxi is,akinek olyan hót felesleges volt csinálni külön belépővel végül egyetlen SZOBÁT...amit nem tudom,minek külön helyszinként a gépnek betölteni,kint is állhatna a csaj a ház mellett ennyi erővel...többnek szánták ezt.a kis midget is ad asszem 2 küldit összesen és kész,az autópályát mintha szándékosan szabdalták volna fel,zárták le bizonyos részeit,utólag..hmm...jó ez a dlc nagyon,de én azt sejtem,hogy amikor valaki remekül ezt megtervezte,akkor sokkal több volt még benne,sőt ugye ami maradt,ki is dolgozták.de hát mi a fenének kellett a kiadással kapkodni...remélem nem az az ok,hogy úgyis megveszik a marhák,elég ennyi...a fórumokon annó is ott volt,hogy fizetnének a játékosok nagyobb tartalomért többet is,és az idő se gond,ha azt mondják,kell 2 hónap még,kivárták volna zokszó nélkül azt is.mint ahogy meg is lepődött mindenki,hogy ilyen hamar és ilyen olcsón jön a dlc,várta nagyon mindenki,hisz az a pár kép nagyon igéretes volt....mint ahogy a border 2-t is rengetegen várják...
Pont most nééztem még a februári Gamestar-ban is az olvasói népszerűségi listán a 7. a Borderlands,egy olyan országban,ahol nem vehető meg pc-re,csak a steamon,horror áron,más géptipusra se sokkal jobb az ellátottság...!Bár igazán ezt nem értem annak tükrében,hogy pl.ebben a topikban hány ember fordul meg(irásra gondolok)/hogy nem nagyon foglalkozik a játékkal se magyar honlap,se fórum jobban ...de ez a fene tudja,miért van,ne kérdezzétek,hogy lehet egy játék ennyire népszerű látszólag,és mégis ennyire kevesen beszélünk pl.itt róla.a left 4 dead 2 pl.a 10.a listán,és lefelé csúszik,pedig az karácsonykor jelent meg,és mindenki ódákat zeng a netes játékról,a coop-ról,amiben úgymond a Border ellenfele,és szintén fps-ként
-
juliabrilke
veterán
válasz
BandiHUN
üzenetére
Én az első 3 arénát csináltam meg, de amikor láttam, hogy mi a jutalom, hagytam az egészet. Annyira nem jó a zened.

Mad Moxxi zene
Lehet, hogy ezt hamarabb kellett volna megtalálnom?
Sok időt spóroltam volna vele. -
BandiHUN
veterán
válasz
juliabrilke
üzenetére
persze...de pl.siren-nel pont az a lényeg,hogy a közeledben legyenek,ahogy ölöd őket
felgyullad mindenki...meghát quick regen-es pajzs,gyorsan sok elementálsebzés...hamar kidől mindenki...neten végülis jó baromkodni,tegnap is beszálltam 61-esként siren-nel egy 43-ashoz,kint volt neki,hogy segiteni jöjjenek már...aztán pusztakézzel körbeszaladtam csak a pályát,pusztult a tűztől mindenki
sajan a moxxi nem megy 50 felé...
nem is a nehézség az igazi gond vele,hanem a második 3 aréna IDŐIGÉNYE....meghogy dob vagy 6 vacak fegyvert...ha 2x láttam narancssárgát benne...jobban 4 fő esetén se ad semmit.bemegyek New Heaven-be,gyorsan kifosztom a ládákat,meg is van egy full moxxi arénázásnál több esély a fegyverszerzésre.csak ez utóbbi 5 perc. -
BandiHUN
veterán
amúgy a dlc2-t,a Moxxi-t,ha nem játszol neten,igazából kár volt megvenni,talán még nettel is...6 aréna az egész,ahol nem kapsz tapasztalati pontot,ráadásul az első 3-on 5x5 hullámot kell túlélned,mindegyik végén 1 boss-harccal,vagyis 25 hullám...ez még elmegy,erős cuccal főleg,neten végülis mondhatni könnyű...de a másik 3 már 20x5 kör,vagyis összesen 100 hullámot kellene túlélni,20 bossharc...és mondanom sem kell,erre nincs save...igaz újrakezdeni halál után nyilván csak az adott kört kell,vagyis legrosszabb esetben ha az 5.boss hullámban kampec,akkor csak a hullámok mennek a levesbe,a kört kezded elölről...de hát ideális esetben a másik 3 aréna 100 hulláma,ami mondjuk legyen 2 perc(tuti több,sok pofázás,számláló,stb...),az összesen már több,mint 3 óra!
kábé a full fanatikusok esetleg megcsinálják,de hát a dijazása az első 3 arénának is,és a második 3 arénának is csak plusz 1 skill pont...ami 1.nem ér sokat,2.úgyis kimaxolta már magát rég,aki sokat játszik enélkül is....nekem is csak 1 nagy aréna van kész...de megfogadtam,hogy a többinek neki nem kezdek... 
viszont ezekért is eleve nem érdemes "sorrendben" menni,nomeg a dlc-k különálló sztorik.viszont irtam a zombi szintigényét,gondolom az megvan,de a Knoxx-nál nem vicc,hogy full 50-es karakterrel még simán véged van...a nyugodtabb játék olyan 55-ös szinttől kezdődik vele!mondjuk próbaképp el kéne menned a T-bone Junction-ba,ha már 50-es a karaktered,mert talán mondtak olyat is,hogy addig nem indulsz meg 50 felé...de a dlc-n kivül is megy a szintlépés...tippeket irtam végülis lejjebb/korábban a szintre
-
BandiHUN
veterán
ez annak a jó poén,aki megveszi a dlc-ket a játékkal,és rögtön nyomni akarná..mert 1.a fene nem szól,hogy a Powering the fast travel Network küldiig el kell vinni,hogy nyomni tudd,2.hogy a zombik asszem lvl26-tól indulnak,tehát annyi szint alapból kell,3.a moxxi meg talán még durvább,talán lvl35 a minimum

-
Sonja
nagyúr
Valaki árulja már el, hogy hogy a fenébe tudom a DLC-k küldetéseit elkezdeni?
Tegnap óta próbálok rájönni, de nem megy.
Mind a 3 DLC megvan, de a DLC 1-től akarom kezdeni, majd utána a többi, szépen sorban. Köszi! 
-
BandiHUN
veterán
válasz
juliabrilke
üzenetére
http://blmodding.wikidot.com/hall-of-fame
pl.itt annak jó kis fegyverek...mondjuk sajna ez azt is jelenti,hogy mindössze néhány új fegyver került a játékba a dlc-vel,annak sincs különösebben variációja,és sajna az eddigi fegyvereknek NINCS pearlescent megfelelőig felskálázása
pár jobb narancs cucc van,de semmi lényegi eltérés,meg ez a pár überbrutál és ennyi.ja,tegnap kinyirtam egyedül a Crawmerax-ot
alig 20 perces harc,fosás,hogy kampec,stb...és egyedül kaptam érte összesen 2 db narancs fegyót,a többi mint a ládákban ami szokott majdhogynem,ami ég ért valamit,az pár classmod...hát nem érte meg...pearlescent meg nuku,a 2 narancs cuccból is van már majdnem ugyanolyan vagy 3.... 
-
BandiHUN
veterán
válasz
kenesei1982
üzenetére
a proficiency max szintje 50...itt a hatásleirás: http://borderlands.wikia.com/wiki/Proficiency
tudni kell a dologról,hogy a proficiency az xp-től függően nő,nem az ellenfélszámtól,ezértis van az,hogy az ember úgymond megreked a dologban,főleg olyan fegyverekkel,amit pl.nem használt,mert a proficiency-hez az adott fegyverrel elért xp-t adja,pl.50-esen a legtöbb ellen csak pár xp-t ér már...megoldás: olyan ellenfelek,akikért sok jár.ilyen helyek a főellenségek,de még jobb a The Descent és az Eridian Promontory,ahol az idegenekért jópárezer xp-ket lehet kapni.viszont csalafinta húzás a fejlesztőktől,hogy rögtön visszamenve nem adja újra az ellenfeleket...megoldás:indulás a the descent-ről,innen nyilik ugye az eridian promontory,majd annak végén át a vault-ba,és onnan rögtön ugorva a the descent-re vissza már újra ott lesznek az ellenfelek,igaz a ládák nem termelődnek újra...lőszert viszont lehet venni pl.az eridian promontory elején.szerintem viszont a zombiban sokkal nagyobb gáz volt gyalog szaladgálni nem siren-nel,sokkal jobban megutáltam...de tény,hogy a 3.dlc-ben érdemes akkor befejezni,ha épp úgyis vissza kellene menni,sőt időt spórolsz,ha küldi végén kilépsz,majd visszatöltöd,mert ugye igy rögtön visszakerülsz a kezdőhelyre

-
juliabrilke
veterán
válasz
kenesei1982
üzenetére
Sajnos igen. Marad a kocsikázás még akkor is, ha nem kötsz útközben senkibe bele.
Fölösleges időveszteség szerintem.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Andrewstarr
üzenetére
hát igen,van pár furcsaság,de végülis ezért kalandjáték is...bár nem feltétlenül fer dolog,hogy bizonyos egyértelmű tárgyakat,amik látszanak is,jól mutat a térkép,bizonyos eldugottabb vagy gyűjtögetős dolgoknál meg csak a területet mutatja,azt sem jól...
-
kenesei1982
aktív tag
a 3. dlc-ben se lehet teleportálni? nagyon idegesítő. a zombisban még csakcsak elment, mert kicsi volt a hely, de ez szar.
más:
a weaponskillnek van maximuma? miben módosít mondjuk ha 10-es a skill vmiből? -
BandiHUN
veterán
válasz
Andrewstarr
üzenetére
ha az alapjáték,és a bounty biztijeit kell keresned a szeméttelepen,akkor a skag kupacokat kell átkutatni,azokban vannak,random módon a biztik,nézz körbe,nem a dombon vannak,hanem a területen,jobbára a széle felé elszórva.
-
BandiHUN
veterán
válasz
JAckass6
üzenetére
lehet egyébként hiba más miatt is,ez a küldi nekem is úgy ment,hogy hagytam,majd meglesz alapon,mert hiába mentem oda,ahol jelezte,nem volt semmi...csináltam tovább a fő szálat,és jöttek közben a squadok is,lehet,hogy itt is van valami bug ezzel kapcsolatban,lásd mint a tegnapi eset Juliánál,hogy olyan küldit kapott,amihez az utat a főszál továbbvitele nélkül nem tudta megnyitni...egyébként a 4 squad után is trükkös a leadás,mert ugye a fene gondolja,hogy az út felett középen,ahol jelzi,a kapcsolóval szemben,vannak plakátok a falon,és arra kell kattintani,de nem is jól észrevehető módon...
1 biztos:a squad-ok mindegyike ilyen piros kardos csajokból áll,ha csak katonák vannak,akkor cumi,nem tudom mitől függhet,ez egy tipp,hogy kell itt is a főszál valamennyire. -
Andrewstarr
aktív tag
válasz
DiamondBack
üzenetére
Ezt a frankó távcsövest hol találtad???

-
Andrewstarr
aktív tag
Sziasztok!
Elakadtam egy részen, 3 db bíztosítékot kell keresni egy szemétdombon, 2 van,
a 3.-at kijelzi a dombra, de sehol sem találom.
Tud valaki segíteni?
Előre is köszi!
-
JAckass6
tag
mindenhol utána olvastam, senkinél sem jelentkezett ez a hiba.. aztán eszünkbe jutott hogy a server gép kifagyott a küldetés közben, ez okozhatja a problémát.. van bármi mód arra hogy újra indítsuk a küldetést?
-
JAckass6
tag
Sziasztok!
Pár napja játszuk haverokkal az új DLC-t, és elakadtunk... Crimson tollway pályán a Wanted:dead! c. küldetést csinánánk, de a 3. outpostnál, 'survive Ceresia's squad' hiába ölünk meg minden ellenséget, egyszerűen nem kapjuk meg a pipát. többször újra kezdtük, más csinálta a servert de semmi hatás... továbbá ugyanennél az outpostnál a térkép jelez egy bounty-boardot ami viszont nincs ott ahol lennie kéne. másnak is fennt állt ez ahiba vagy mi szúrtunk el valamit?
-
BandiHUN
veterán
válasz
DiamondBack
üzenetére
de fogadjunk,hogy nem találtad...

-
BandiHUN
veterán
válasz
juliabrilke
üzenetére
szivesen máskor is...jó tanulság:legközelebb kérdezek többet
mert ugye kiderülhetett volna ez a file elküldése nélkül is
de legalább az az 1 küldi rém egyszerű volt,amit csináltam helyetted,nem maradtál le semmiről... 
-
BandiHUN
veterán
válasz
juliabrilke
üzenetére
jobbak...de csak a 2/3 lövetűek,a többi sebzése már kisebb...gyorsabban lősz vele ugye 2-t,mint sniperrel,és 2 headshotra ez alapból a 200% miatt ugye több,mint 6000 sebzés,erre jön még rá,ha van class mod bónusz és a szinteltérés bónusza,és az elemental is ad hozzá +25%-ot asszem,nomeg a maródás...
ezértis lehet szinte minden köznapibb ellent lepukkantani a 2 golyóval mondjuk,ha mindkettő fejre megy...még a badassok se szeretik,bár azoknak nem elég a 2 fejlövés se,de hát azért a sav...
furamód az átlag elementálfegyók annál gyengébbek,minél nagyobb aszorzó,viszont revolverből nem nagyon jobb az elemental nélküli sem,mint a x4 savas.viszont az ugyanilyen tüzes már csak 600 valamennyi sebzésű,az elektromos is hasonló,ez lehet valami bug a kezdetek óta.viszont a savasnál az elementálhatás több lövésre emelkedik feljebb,a tüzes meg ugye rögtön fullosan hat.ezértis jó mondjuk a x4 tüzes smg,ha minden kötél szakad,abból 1 sorozat felgyújt vagy 6 katonát is akár,jó az esély a second wind-re még vaktában is.tessék bejönni az erkélyről,még megfázol

-
-
BandiHUN
veterán
válasz
juliabrilke
üzenetére
ez valahol logikus is,én sem fogadtam el soha semmit,amit a neten adtak volna...de a gusztustalan-t azért visszautasitom
megdolgoztam én ám ezekért...egyébként nagy részük a fegyóknak már a dlc hozománya...de a dlc nélkül is volt 849-es savas revolverem,hát ez most kicsit jobb,de nem sokkal.a sniperekre meg ráfért a critical-ok erősitése,hisz ha a revolverek sebzése nagyobb elementalosan,majdnem olyan pontosak és 200% critical bónusz van rájuk,akkor tényleg mi a fenének a sniper?
nem is használtak sokan,én azt a csodapuskát se használom,de felszedtem,mert tényleg durva...az smg igazán nem lépett előre különösebbet,ilyesmik voltak eddig is...ami a durva,az a géppityuk változása.... gondolom az is tetszett...
én egyébként minden karakterrel a savas revolvernél és a tüzes smg-nél maradtam,be van mellé téve egy Atlas Chimera revolver,amik ugye ammo regenesek...azzal töltöm a lőszert alapesetben
nyitogat ládát a fene...mellé berakok negyediknek valami megtetsző cuccot próbálgatni,vagy valamelyik eridiant...az is fura,hogy még az elején találtam savas és tüzes eridian-t is 1-1 darabot,talán az első barikádnál már...és azóta se találtam ilyet,csak néhány "hagyományos" eridiant...nagy mázlim volt vele...a revolver azértis jó,mert aki jól céloz fejre,a critical miatt gyorsan tud haladni,hisz egy jól megeresztett fejlövés elég,ha nem,elmarja a maradékot a sav...én az origiban is már igy nyomtam,a call of duty-kból jött a fejlövéskészség 
-
juliabrilke
veterán
válasz
BandiHUN
üzenetére

Működik rendesen! Tudok tovább menni és minden ok. Most bezzeg a hülye kart meg tudtam húzni.

Köszi még egyszer a segítséget!
A fegyvereket meg eldobtam.
Saját dolgokkal szeretek játszani és zavar a tudat, hogy nem én szereztem. A 600%-os critical hites puska viszont tetszett nagyon. De a pisztoly. Az egyszerűen gusztustalan. 
-
BandiHUN
veterán
válasz
juliabrilke
üzenetére
megmondom őszintén,el sem mentem megnézni...betettem a fegyókat,láttam,hogy hiányos a file-ban a küldilistád...gondoltam,hogy valami ilyesmi lesz.SZERENCSÉRE nem tolerálja a játék azt,hogy a missziókba belenyúljon az ember,a legkisebb hiba is azt eredményezi,hogy nem működik a save...egyszerűen túl sok minden van a küldik körül,logok,stb...de be is jött a dolog,a játékba lépve láttam,mi a gond,emlékeztem a főszálra,szerencsére "úgy tűnik"ennyi volt a hiba...ami részedről nem is hiba,én azt hittem,végigjátszottad már
mondjuk meg is kérdezhettem volna,de én is nyomtam a mellékküldiket,nekem nem adott korán ilyesmit,neked még a Power core-k sincsenek összeszedve,stb..(de arra ügyelj,ha szereted használni a kék-piros-sárga bigyókat,le ne add a küldit akkor se,ha kész!utána nem dobnak már a katonák ilyet!) -
BandiHUN
veterán
válasz
juliabrilke
üzenetére
no elment a "javitott" save fájl...
tanulság másoknak is,hogy ilyen előfordulhat:Julia egyszerűen nem tartott még ott a főszálban,hogy azt az elektromos hidat aktiválja...de 1 küldetésre volt tőle
viszont buta dolog,hogy enged úgy mellékküldit felvenni a játék,hogy nem nézi,hogy abban olyan helyre kell menni,ahová még nem lehet... -
BandiHUN
veterán
akkor én lehet szerencsésebb vagyok
mondjuk én játszani járok,annyi duma,amennyi muszáj,ha nem én hostolok,akkor pl.a questing-es hostokat szeretem,mert azok missziókat csinálnak,általában komolyabban veszik...nézni kell,ki mit ir ki,és milyen karakterrel megy,de az se mindegy,hányan vannak...ahol már van 2-3 ember,ott általában értelmes játék folyik,persze normális hostnévnél -
P00By
nagyúr

-
BandiHUN
veterán
no ilyen moddolt fegyverrel már nem lehet a patch után játszani....

-
P00By
nagyúr
Tehát! Ha letörlöm a gémet, akkor a szűznél csak visszamásolom a SaveData-t és máris minden a régi?
-
Sonja
nagyúr
Ez meg milyen fegyver?!
Érdekes az a sok piros szám. 

-
BandiHUN
veterán
válasz
juliabrilke
üzenetére
jaja,az a .sav file kell,amiben az adott karakter van,ha több is van neked,a számozás a karakterek létrehozási sorrendjének függvényében nő.ha nem megy,ne kinlódj...most időm is lenne rá.persze nem biztos,hogy nekem menne,de hátha

-
BandiHUN
veterán
válasz
juliabrilke
üzenetére
jaja,valahogy megoldjuk tán...de az a gond,hogy nekem nincs külön mentésem innen/más felszerelés,karakter...jó lenne a tiéden megjavitani,esetleg feltehetnéd valahová,és akkor megnézném/megcsinálnám én
-
-
BandiHUN
veterán
válasz
juliabrilke
üzenetére
ez azért van,mert a nagy látótávolság miatt sok ramot és videomemóriát eszik a cucc,nekem sikerült sok játékkal,utazás,stb.elérni,hogy 100% fizikai ram használat legyen 4 giga ram mellett
tehát,ha kilépsz,a rendszer többi eleme,böngésző,stb visszaszipkázza a maga ramját,ezért van az fps esés,ha visszamész.javitani nem ezt javitották,hanem a játék összeomlását az alt-tabra. -
BandiHUN
veterán
-
BandiHUN
veterán
válasz
juliabrilke
üzenetére
Road's End a hely neve,a Gibbed's Save Editorral tudsz helyet váltani,de mivel a dlc-ben nincs fast travel..

esetleg biztonsági mentés után!!!! willowtree-ben keresd meg a quest-ben a következőt:
dlc3_MainMissions.MainMissions.M_dlc3_ActivateBridge én erre tippelek,tedd Finished-re,ha nem úgy van,ha úgy van,akkor meg Started-re!próba-cseresznye... -
mad1
veterán
válasz
juliabrilke
üzenetére
Jaja felere esik nallam is,kb 3-4masodpercig....Utanna hasit megint.
-
juliabrilke
veterán
Nektek egyébként csinált olyat a Borderlands, hogy ha alt+tab-osztok, akkor utána leesik az fps?
Ha viszont nem csinálom, akkor a lehetőségekhez mérten minden szépen és folyamatosan fut. Mitől lehet? -
BandiHUN
veterán
válasz
Erdei88
üzenetére
én 3 50-essel nem jutottam át az első blokádon
de megsúgok egy titkot:a The Descent-en és az Eridian Promontory-n végigballagva 4-5x,már leszel lvl54-55 körül,tipp...nem csak a dlc-ben nő a szint.egyébként jó poén,most moxxi-ztam egy 50-essel,az hostolt,hát a spéci cuccok és a szint miatt nevetséges volt 61-esen....2 tár egy sötétnarancs tüzes smg-vel/wave 
55-ön már aránylag nyugodtan nekiindulhatsz a dlc-nek,de hidd el,61-en is fogsz meghalni...addig meg SOKAT
tipp:legyen nálad tüzes és savas erős fegyó...
hátha kell,és esetleg mikor ki mire immúnis...aki elektromosat tüzel,azzal meg ne állj le közelharcolni,mert 1 lövés,és volt pajzs-nincs pajzs... -
Erdei88
veterán
Feldobtam az új dlc-t. 4en lvl 46al semmi esélyünk nem volt. Feltápoltuk magunkat lvl49re de így is 1,5óra volt mire megcsináltunk 1 küldetést. Elég durva. Playtrough 2ben toljuk.
Nektek is ilyen nyögve nyelősen megy? -
BandiHUN
veterán
nna mondhatni kész minden a dlc-ben...szerintem kábé utolsó küldi,hogy Marcusnak,a fegyóboltosnak kell x db skagot,midgetet,rabot,stb.ölni...a börtönt pl.végig kellett gyakni érte,a midget és a skag nehéz eset lesz,mert csak wild alpha skag van,és kevés egyszerre,nomeg skag rider,de az se jön sok egy menetben
vagyis igazi pöcsölős küldi,és csak valami vacak pisztoly jár érte,ráadásul ott,ahová mindig át kell az embernek verekedni magát az útbarikádokon...kár,hogy hiába van relative sok ember t-bone-ban,a doki pl.nem ad küldit,a bounty is csak sorban adogatta,Moxxi,Midget 2-3db csak,a fegyóboltos egyesével,és ilyen pöcs gyűjtögetőst...van egy csomó zárt ajtó,poén,hogy akkor egyáltalán minek jeleniti meg az use-t?úgyse nyilik ki semmi....Moxxi-nál is reménykedtem,hogy legalább ott nyilik az ajtó,valami kis poénnal
de eddig semmi ilyesmi.senki nem csinált semmi érdemlegeset,nem adott semmi extra pluszt vagy nyitott meg valamit.mégha keresgélőst is,de tehettek volna be több bounty-t...nem megoldás,hogy egyesével van adagolva,ráadásul mindig visszaautózni...inkább úgy megyek vissza gyorsan,hogy kilépek a főmenübe
nem elegáns,de gyors.vacak cuccokat dobálnak,kevés a láda,nincs miért harcolni igazán,ennyiből gáz,hogy a továbi játék küldi nélkül nem igazán értelmes,kevés ellen,egyen loot,ritkán láda...legalább az arénát lehetne újra,bár ott is csupa egyencucc volt ugye a katonáknál,maradt a Crawmerax...azt meg egyedül...még jó,hogy ott a net .)de ha mindenki végigtolja a főszálat,pár hét,és ezt se játssza már senki,mert nem lehet újrakezdeni a küldit,eleve nincs mindenkinek x db 50-es karaktere,stb...és sajnos jelenleg a loot sem megoldott másik karival,mert a 49 feletti cuccok nem látszanak a willow-ban,nem lehet végigtolás után 1 kedvenc karihoz bepakolni a jó cuccokat. -
mad1
veterán

Csak ezzel neee!!!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

kicsit kevés infó... elvileg ha van memóriakártyád vagy winchestered,mennie kellene a mentésnek arra,a pc-re való lementés meg bonyolultabb dolog,abban nem igazán mozgok otthon... :S

de annó a régi willowwal nem indult a játék a machináció után...pedig jó lenne a raktárba visszajárni
sőt,még a Knoxx-ot is újrakezdeném ugyanazzal a karival

de semmi....
Persze sok élvezet nincs benne.

pár jobb narancs cucc van,de semmi lényegi eltérés,meg ez a pár überbrutál és ennyi.ja,tegnap kinyirtam egyedül a Crawmerax-ot 

hátha kell,és esetleg mikor ki mire immúnis...aki elektromosat tüzel,azzal meg ne állj le közelharcolni,mert 1 lövés,és volt pajzs-nincs pajzs...
)