Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz DerStauner #1337 üzenetére

semmit nem kapsz,csak az 5 wave utáni 2 vagy 3 cuccot,ami kábé 10mp-ig van a kezdőhelyen,ahová érkeztél...de a lőszert pl.fel tudod tölteni,nekem hiába volt ennyiszer kész,még multiban is pár kör,nem sikerült értelmes fegyvert találni...se xp,se fegyverszint nem nő,viszont neked sem kerül semmibe,és esetleg dob valami jó cuccot.halál esetén a búra után megmarad az aktuális teljesitett köreid száma,de a wave lenullázódik.ez végülis nem olyan vészes,mert csak max 4 wave-t vesztesz,ha pl.a boss fingat meg,de ha kilépsz,akkor meg minden elveszik,amit az adott helyszinen csináltál,ha nem fejezed be.ezért horror a második 3 szobacsoport,ami megnyilik az első 3 után az alaphelyen(egy szimpadszerűség van ott,azon lesznek,4,5,6 számozással),mert ott egy helyszin 20 db 5-ös wave-ből áll...ami 100 wave,azt kéne (tudomásom szerint) egy alkalommal,kilépés nélkül végigtolni,hogy 1 helyszin le legyen tudva.ez 3 perces wave-ekkel(amihez itt erősen jónak kellene lenni...)6!!! óra folyamatos játék lenne...mármint egy helyszin,hogy kilépve megmaradjon.és utána meg ki tudja,mi durvább jöhet még...vagy ennyi,mert tudták,hogy nem lesz az a barom,aki végigüli.
    jaés nem igazolt,de volt rá utaló jel,hogy többedmagukkal játszóknál CSAK AZ kap a kör végénigazolást a teljesitésnél,akinek a legtöbb volt az összkillje...ha ez is igaz,akkor a multi sem ment meg senkit...és itt már nincs ám az,hogy ejj lvl50,azzal is nehéz,vagyis nem tud besegiteni senki,hacsak nem moddolt cuccal megy,és csak lesebezget mindenkit.pedig én is sledge-t ettem reggelire a playtrough2-ben is...:DDD

Új hozzászólás Aktív témák