- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
katt777
üzenetére
nnna mármost jó lenne tudni,hogy milyen verziód is van pontosan...virágboltihoz tudok adni neked 1.1-et,az 1.2-t még nem láttam,de ha origid lenne,akkor tudni kell,hogy a játék frissitésügyileg NEM kompatibilis ilyen téren,vagyis a patchek csak a lemezes verzióhoz működnek,a letöltős verziókat a jáék eladója(pl.steam,nekem ez van,vagy még ahol tuti van,az a direct2drive)biztositja,nekem pl.szépen csendben lett a játék 1.2-es,amikor a Mad Moxxi kieget megvettem...egyébként a linkelt 2 dlc hivatalás,és megvásárolható a játékhoz,másról még én sem tudok...ezeket nem tudom,hogy meg lehet-e "olcsóbban" is szerezni.
fegyvereket egyébként lehet a willowtree-vel mókolni tényleg,de én már lvl50 vagyok,gyári cuccaim vannak,és mégsem volt igazából a dolog nehézkes,jellemzően egy nagy titka van a dolognak,hogy a bounty boardokat,stb meg kell mind csinálni az első végigjátszásban,de a zombi sziget is dob azért a szinten
nomeg ha idő engedi,vissza kell menni a könnyebben lenyomható főellenfelekhez is többször,mert az is potya xp,ha már rutinból megy a fárasztás,a másik legális nagy cheat a lvl50-esekhez való benézés multiban...korábban pl.én megjátszottam egy olyat,hogy 37-esként ha jól emlékszem nyomtam le sledge-t a playtrough 2-ben neten,bejött egy lvl1-es csóka épp a lelövésekor,és valami 6-7 szintig meg se állt,pedig a fegyverét se sütötte el
vagyis a nagyokhoz bemenni xp-tunning és jobb loot érdekében ajánlott,adnak is fegyvereket,ha valakinek az kell(én is általában full tele vagyok lila és jobb zöld cuccokkal...),de pl.én nyitottam egy hostot,hogy lvl26-os eridiant kérnék,5 perc nem telt el,jött egy srác,és adott egy eridian shotit
tehát végülis nem kényszerül az ember editálásra,bár én direkt nem multiztam nagyokkal,mert normál akartam nagyjából szintet lépni,nomeg nem hátrány a fegyóképzettség sem,amit meg a multi se ad,lövöldözni kell...egyébként aki tolja a mellékküldiket,azt szerintem semelyik playtrough-ban nem éri meglepi,és a ládákat is ha megkeresi,fegyó is lesz normális.erre mondjuk kisebb kihasználható bug New Heawen,ahol kifosztva a ládákat,majd kilépve a főmenübe,majd visszatöltve mindezt annyiszor teszi meg az ember,ahányszor csak kedve van,és lövöldözni se kell közben...és persze jól kell fegyót választani.nekem pl. a tűzsebzéses fegyverek váltak be,az x3-x4esek,mert annak a tűzsebzése nagy,sokáig ég az ellen,ha pl.egy jó erős revolverből/sniperből kap golyót,akkor ha nem is hal rögtön,de a tűz elégeti szépen.a savas is jó,de az nincs rajta sokáig,az elektromos cuccok nekem full csalódás,mert alig ráz az áram(viszont a pajzsot azért lekapja...),a robbanós fegyóból meg nincs is igazán jóm,nem is csinál utólagos sebződéseket,pont annyit ér,mint a sima gránát,sebez,de nem vagy előrébb,ha sűrűn lőnek...egyébként tapasztalat,hogy aki játszik fps-ekkel,és valamennyire érzi a fejlövést,éredmes eleve akár lassabb,de pontos és nagyot sebző fegyóval lőni,sőt érdemes olyat választani,ami a critical-ra ad jócskán plusz %-ot...nekem pl.van egy igaz csak 2 lövetű és lassú,de x3-as tűzelementálos,690-et sebző revolverem,nagy pontossággal,és +200% critical hit-tel...no akit azzal fejbelövök,az sima ellenfél rögtön kampó,ha testre lövök,és nem hal meg,fél energiáról is lesebzi a tűz...igaz nekem Lilith-nél a tűzelementálig minden ilyen pyró dolog ki is van maxolva persze,egy sima katona már attól szénné ég,hogy hogyha killem ban,rövöd időre tűzszárnyak,és kigyújtok mindenkit a közelemben
nagy tömeg ellen hatásos...gyors fejes az elsőre,majd végigfutni a birkabrigád között...instant hambasztás.phasewalk-ra meg corrosive sebzés van ogyanigy téve,no akkor az még fel is tölti az életerőt,meg még le is savazza az ellneket a közlemben,alig kel lövöldözni 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128 gb Mélylila - Hibátlan állapot!
- NetApp StorageGrid SG5712 (NAJ-1502)- adattároló hdd nélkül -3 db
- HPE BladeSystem c7000 Enclosure (403321-B22)-without Blades -
- Intel Modular Server Chassis MFSYS25 adattároló --4x900GB HDD + 7x600GB HDD
- EMC 15-slot Disk Array Enclosure for DataDomain -15x3TB HDD- Adattároló - 2db van
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nomeg ha idő engedi,vissza kell menni a könnyebben lenyomható főellenfelekhez is többször,mert az is potya xp,ha már rutinból megy a fárasztás,a másik legális nagy cheat a lvl50-esekhez való benézés multiban...korábban pl.én megjátszottam egy olyat,hogy 37-esként ha jól emlékszem nyomtam le sledge-t a playtrough 2-ben neten,bejött egy lvl1-es csóka épp a lelövésekor,és valami 6-7 szintig meg se állt,pedig a fegyverét se sütötte el
vagyis a nagyokhoz bemenni xp-tunning és jobb loot érdekében ajánlott,adnak is fegyvereket,ha valakinek az kell(én is általában full tele vagyok lila és jobb zöld cuccokkal...),de pl.én nyitottam egy hostot,hogy lvl26-os eridiant kérnék,5 perc nem telt el,jött egy srác,és adott egy eridian shotit
nagy tömeg ellen hatásos...gyors fejes az elsőre,majd végigfutni a birkabrigád között...instant hambasztás.phasewalk-ra meg corrosive sebzés van ogyanigy téve,no akkor az még fel is tölti az életerőt,meg még le is savazza az ellneket a közlemben,alig kel lövöldözni