Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
katt777
üzenetére
nnna mármost jó lenne tudni,hogy milyen verziód is van pontosan...virágboltihoz tudok adni neked 1.1-et,az 1.2-t még nem láttam,de ha origid lenne,akkor tudni kell,hogy a játék frissitésügyileg NEM kompatibilis ilyen téren,vagyis a patchek csak a lemezes verzióhoz működnek,a letöltős verziókat a jáék eladója(pl.steam,nekem ez van,vagy még ahol tuti van,az a direct2drive)biztositja,nekem pl.szépen csendben lett a játék 1.2-es,amikor a Mad Moxxi kieget megvettem...egyébként a linkelt 2 dlc hivatalás,és megvásárolható a játékhoz,másról még én sem tudok...ezeket nem tudom,hogy meg lehet-e "olcsóbban" is szerezni.
fegyvereket egyébként lehet a willowtree-vel mókolni tényleg,de én már lvl50 vagyok,gyári cuccaim vannak,és mégsem volt igazából a dolog nehézkes,jellemzően egy nagy titka van a dolognak,hogy a bounty boardokat,stb meg kell mind csinálni az első végigjátszásban,de a zombi sziget is dob azért a szinten
nomeg ha idő engedi,vissza kell menni a könnyebben lenyomható főellenfelekhez is többször,mert az is potya xp,ha már rutinból megy a fárasztás,a másik legális nagy cheat a lvl50-esekhez való benézés multiban...korábban pl.én megjátszottam egy olyat,hogy 37-esként ha jól emlékszem nyomtam le sledge-t a playtrough 2-ben neten,bejött egy lvl1-es csóka épp a lelövésekor,és valami 6-7 szintig meg se állt,pedig a fegyverét se sütötte el
vagyis a nagyokhoz bemenni xp-tunning és jobb loot érdekében ajánlott,adnak is fegyvereket,ha valakinek az kell(én is általában full tele vagyok lila és jobb zöld cuccokkal...),de pl.én nyitottam egy hostot,hogy lvl26-os eridiant kérnék,5 perc nem telt el,jött egy srác,és adott egy eridian shotit
tehát végülis nem kényszerül az ember editálásra,bár én direkt nem multiztam nagyokkal,mert normál akartam nagyjából szintet lépni,nomeg nem hátrány a fegyóképzettség sem,amit meg a multi se ad,lövöldözni kell...egyébként aki tolja a mellékküldiket,azt szerintem semelyik playtrough-ban nem éri meglepi,és a ládákat is ha megkeresi,fegyó is lesz normális.erre mondjuk kisebb kihasználható bug New Heawen,ahol kifosztva a ládákat,majd kilépve a főmenübe,majd visszatöltve mindezt annyiszor teszi meg az ember,ahányszor csak kedve van,és lövöldözni se kell közben...és persze jól kell fegyót választani.nekem pl. a tűzsebzéses fegyverek váltak be,az x3-x4esek,mert annak a tűzsebzése nagy,sokáig ég az ellen,ha pl.egy jó erős revolverből/sniperből kap golyót,akkor ha nem is hal rögtön,de a tűz elégeti szépen.a savas is jó,de az nincs rajta sokáig,az elektromos cuccok nekem full csalódás,mert alig ráz az áram(viszont a pajzsot azért lekapja...),a robbanós fegyóból meg nincs is igazán jóm,nem is csinál utólagos sebződéseket,pont annyit ér,mint a sima gránát,sebez,de nem vagy előrébb,ha sűrűn lőnek...egyébként tapasztalat,hogy aki játszik fps-ekkel,és valamennyire érzi a fejlövést,éredmes eleve akár lassabb,de pontos és nagyot sebző fegyóval lőni,sőt érdemes olyat választani,ami a critical-ra ad jócskán plusz %-ot...nekem pl.van egy igaz csak 2 lövetű és lassú,de x3-as tűzelementálos,690-et sebző revolverem,nagy pontossággal,és +200% critical hit-tel...no akit azzal fejbelövök,az sima ellenfél rögtön kampó,ha testre lövök,és nem hal meg,fél energiáról is lesebzi a tűz...igaz nekem Lilith-nél a tűzelementálig minden ilyen pyró dolog ki is van maxolva persze,egy sima katona már attól szénné ég,hogy hogyha killem ban,rövöd időre tűzszárnyak,és kigyújtok mindenkit a közelemben
nagy tömeg ellen hatásos...gyors fejes az elsőre,majd végigfutni a birkabrigád között...instant hambasztás.phasewalk-ra meg corrosive sebzés van ogyanigy téve,no akkor az még fel is tölti az életerőt,meg még le is savazza az ellneket a közlemben,alig kel lövöldözni 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Március 17-én debütál az Oppo Find N6, fotókon a színváltozatok
- Mini PC
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Mazda topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Path of Exile (ARPG)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- HP ProBook 6560b, 15,6" HD+, i5-2520M CPU, 8GB DDR3, 500GB HDD, W10, Számla, garancia ( olvasd végi
- Lenovo Thinkpad L450, 14" HD, i3-5005U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- HP ProBook 650 G2 15,6" FHD, i5-6200 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 7320 Carbon /i5-1145G7/16GB/256GB SSD/13.3" FHD laptop
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nomeg ha idő engedi,vissza kell menni a könnyebben lenyomható főellenfelekhez is többször,mert az is potya xp,ha már rutinból megy a fárasztás,a másik legális nagy cheat a lvl50-esekhez való benézés multiban...korábban pl.én megjátszottam egy olyat,hogy 37-esként ha jól emlékszem nyomtam le sledge-t a playtrough 2-ben neten,bejött egy lvl1-es csóka épp a lelövésekor,és valami 6-7 szintig meg se állt,pedig a fegyverét se sütötte el
vagyis a nagyokhoz bemenni xp-tunning és jobb loot érdekében ajánlott,adnak is fegyvereket,ha valakinek az kell(én is általában full tele vagyok lila és jobb zöld cuccokkal...),de pl.én nyitottam egy hostot,hogy lvl26-os eridiant kérnék,5 perc nem telt el,jött egy srác,és adott egy eridian shotit
nagy tömeg ellen hatásos...gyors fejes az elsőre,majd végigfutni a birkabrigád között...instant hambasztás.phasewalk-ra meg corrosive sebzés van ogyanigy téve,no akkor az még fel is tölti az életerőt,meg még le is savazza az ellneket a közlemben,alig kel lövöldözni