Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz katt777 #1342 üzenetére

nnna mármost jó lenne tudni,hogy milyen verziód is van pontosan...virágboltihoz tudok adni neked 1.1-et,az 1.2-t még nem láttam,de ha origid lenne,akkor tudni kell,hogy a játék frissitésügyileg NEM kompatibilis ilyen téren,vagyis a patchek csak a lemezes verzióhoz működnek,a letöltős verziókat a jáék eladója(pl.steam,nekem ez van,vagy még ahol tuti van,az a direct2drive)biztositja,nekem pl.szépen csendben lett a játék 1.2-es,amikor a Mad Moxxi kieget megvettem...egyébként a linkelt 2 dlc hivatalás,és megvásárolható a játékhoz,másról még én sem tudok...ezeket nem tudom,hogy meg lehet-e "olcsóbban" is szerezni.
    fegyvereket egyébként lehet a willowtree-vel mókolni tényleg,de én már lvl50 vagyok,gyári cuccaim vannak,és mégsem volt igazából a dolog nehézkes,jellemzően egy nagy titka van a dolognak,hogy a bounty boardokat,stb meg kell mind csinálni az első végigjátszásban,de a zombi sziget is dob azért a szinten :D nomeg ha idő engedi,vissza kell menni a könnyebben lenyomható főellenfelekhez is többször,mert az is potya xp,ha már rutinból megy a fárasztás,a másik legális nagy cheat a lvl50-esekhez való benézés multiban...korábban pl.én megjátszottam egy olyat,hogy 37-esként ha jól emlékszem nyomtam le sledge-t a playtrough 2-ben neten,bejött egy lvl1-es csóka épp a lelövésekor,és valami 6-7 szintig meg se állt,pedig a fegyverét se sütötte el :DDD vagyis a nagyokhoz bemenni xp-tunning és jobb loot érdekében ajánlott,adnak is fegyvereket,ha valakinek az kell(én is általában full tele vagyok lila és jobb zöld cuccokkal...),de pl.én nyitottam egy hostot,hogy lvl26-os eridiant kérnék,5 perc nem telt el,jött egy srác,és adott egy eridian shotit :D tehát végülis nem kényszerül az ember editálásra,bár én direkt nem multiztam nagyokkal,mert normál akartam nagyjából szintet lépni,nomeg nem hátrány a fegyóképzettség sem,amit meg a multi se ad,lövöldözni kell...egyébként aki tolja a mellékküldiket,azt szerintem semelyik playtrough-ban nem éri meglepi,és a ládákat is ha megkeresi,fegyó is lesz normális.erre mondjuk kisebb kihasználható bug New Heawen,ahol kifosztva a ládákat,majd kilépve a főmenübe,majd visszatöltve mindezt annyiszor teszi meg az ember,ahányszor csak kedve van,és lövöldözni se kell közben...és persze jól kell fegyót választani.nekem pl. a tűzsebzéses fegyverek váltak be,az x3-x4esek,mert annak a tűzsebzése nagy,sokáig ég az ellen,ha pl.egy jó erős revolverből/sniperből kap golyót,akkor ha nem is hal rögtön,de a tűz elégeti szépen.a savas is jó,de az nincs rajta sokáig,az elektromos cuccok nekem full csalódás,mert alig ráz az áram(viszont a pajzsot azért lekapja...),a robbanós fegyóból meg nincs is igazán jóm,nem is csinál utólagos sebződéseket,pont annyit ér,mint a sima gránát,sebez,de nem vagy előrébb,ha sűrűn lőnek...egyébként tapasztalat,hogy aki játszik fps-ekkel,és valamennyire érzi a fejlövést,éredmes eleve akár lassabb,de pontos és nagyot sebző fegyóval lőni,sőt érdemes olyat választani,ami a critical-ra ad jócskán plusz %-ot...nekem pl.van egy igaz csak 2 lövetű és lassú,de x3-as tűzelementálos,690-et sebző revolverem,nagy pontossággal,és +200% critical hit-tel...no akit azzal fejbelövök,az sima ellenfél rögtön kampó,ha testre lövök,és nem hal meg,fél energiáról is lesebzi a tűz...igaz nekem Lilith-nél a tűzelementálig minden ilyen pyró dolog ki is van maxolva persze,egy sima katona már attól szénné ég,hogy hogyha killem ban,rövöd időre tűzszárnyak,és kigyújtok mindenkit a közelemben :DD nagy tömeg ellen hatásos...gyors fejes az elsőre,majd végigfutni a birkabrigád között...instant hambasztás.phasewalk-ra meg corrosive sebzés van ogyanigy téve,no akkor az még fel is tölti az életerőt,meg még le is savazza az ellneket a közlemben,alig kel lövöldözni :D

Új hozzászólás Aktív témák