- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Jól értem, a multizáshoz kell egy Gamespy account is? Vagy a Steam-en belül máshogy működik? Ha jól olvastam a topicot, akkor kell egy GS acc is, de utána hogyan tovább?
-
Zolás
addikt
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Ehh nem vagy elég fanatikus.

Még annó haverokkal lenyomtuk egybe az egészet. Hát párszor meg kellett állni pisi-k@ki-eszik-iszik miegymás indokból. Egyikünk se tudta mi lesz a vége. Na utána 3 hétig nem játszottunk vele

-
Zolás
addikt
válasz
kapcsolat88
üzenetére
A Moxxi ha minden arénát lenyomtál ad egy pontot a skill-tree-hez. Mondjuk elég gyér ajándék sacc 10óra henteléshez de ad

-
Zolás
addikt
Aki vett Borderlands four packot az sikitson legyen szives mert beszállnék

-
kapcsolat88
tag
válasz
DeFranco
üzenetére
Amit a zombisról írtál az nagyjából le is fedi a valóságot
Nem ad semmit... Én nem nagyon szeretem,pedig kedvelem a zombis dolgokat. Arénát meg nem nagyon nyomják,csak ha kell az xp ,vagy ha valakinek új,a pénz nem számít és kíváncsi.Moxxi arénája csak egy monotonhosszúhentelés,néha dob pár fegyvert...és ennyi.Van 5 aréna az első 3ban 25 kör asszem a 4.-5. (lehet van egy 6. is) meg vagy millió és ha abbahagyod,kezdheted elölről...akár idegesítő is lehet. -
danih
veterán
Van PH! Borderlands group? Szerintem páran jönnénk!
-
HS 2142
őstag
Nekem nagyon bejött így a Borderlands, a Zombisat szerintem megveszem (de lehet csak TK miatt
)
A Moxxi meg állítólag annyi, hogy benevezel az arénaversenyre jönnek hullámban a szörnyek és győzz le mindenkit, tehát nem egy történet orientált DLC. -
DeFranco
nagyúr
válasz
kapcsolat88
üzenetére
A zombis azon kívül, hogy N+1 "Jön a zombi, jajj de rusnya, lődd le gyorsan" ad valami pluszt? Mert ha nem, akkor nem veszem meg, mert a zombihentelés nem jön be.
Aréna mennyire népszerű multiban? Sokan tolják, vagy meg lehet lenni nélküle? Ez az a kiegészítő (Moxxi?), aminek nincs története. Pontosan mit tartalmaz?
-
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Kell a Knoxx a 61-es szinthez.
-
kapcsolat88
tag
válasz
DeFranco
üzenetére
Röviden a Knoxx az kell,mert buli
A zombis is elég élvezhető,bár a vélemények megoszlanak. Az aréna meg gyakorlatilag hanyagolható (csak hentelés) . Illetve nam vagyok benne biztos,hogy kell a Knoxos kieg ahhoz,hogy 61es legyél,ám én avval kaptam az 1.3 as patch-et.Lehet elég a patch. (az teszi lehetővé a továbbfejlődést ) -
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Valaki lenne olyan kedves, és elmagyarázná, hogy hovamivan a DLC-kkel? Annyit sikerült kihámoznom, hogy az alapjátékban lvl. 50-ig lehet fejlődni, majd a Knoxx DLC enged ennél tovább, egészen LVL 61-ig. Valami dereg arról, hogy a 3-ból kettő tényleges történetszál, és egy nem, de ennyi, amit eddig sikerült kihámoznom. Vagy nem tudom használni a keresőt.
A kérdés azért mertült fel, mert itt szerveződik egy 4-es csapat a mai leárazás örömére, és felmerült hogy melyik DLC-t lenne szükséges megvenni. Knoxx ezek szerint majdnem alap. Mi a helyzet a másik kettővel? Fejlődésben, történetben, multiban mennyire hátrány, ha valamelyik nincs meg?
-
Edem05
őstag
Sziasztok!
Van valaki aki Win7 X64-en tud játszani úgy ,hogy nem fagy ki? Nekem 20-30 percnél nem bírja tovább a játék. :S Tipp esetleg?
-
HS 2142
őstag
Nulláról már csak akkor kell kezdeni, ha új karaktert indítasz, a mostani 50-eseddel is átmehetsz a DLC-kbe.
-
tome.jr
addikt
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Belekóstoltam a 2,5-be de nekem nem tetszik, hogy csak céltalanul kószálok és semmi küldetés. Az xp-t egyáltalán számolja még 50 szint felett az alapjátékban?
Megvan a Zombie Island és a Mad Moxxi kiegészítő. Ezeket ha felrakom akkor 50 szintről indulok a már meglévő fegyverekkel vagy nulláról kell kezdeni?
-
HS 2142
őstag
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Nálam az volt a baj, hogy nem folytattam a pt2-5el, hanem átruccantam a knoxxos dlcbe, mire visszaértem meg már mindenki pite volt.

-
kapcsolat88
tag
Ha a főszálat végigtolod 2x akkor azután a melléküldetéseket extra emelt szintű ellenfelek ellen fogod játszani.Érdemes kipróbálni...izgalmasabb,több xp,jobb fegyverek is lehetnek.Ha már a pt 2.5-őt is unod,játszad neten valakikkel és még erősebb,több ellenfeled lesz,néha igazi káosz

-
HS 2142
őstag
válasz
tome.jr
üzenetére
Rátesz egy lapáttal még a Playthrough 2 ellenfeleinek szintjére, de már nem resetelődik teljesen, hanem gyakorlatilag felülírja a playthrough 2-t (tehát külön nem lesz felkínálva, hogy választható, hanem a p2-n keresztül éred el), azaz amit már a 2-ben megcsinált quest, megmarad.
-
tome.jr
addikt
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Köszi a segítséget

Egy fél éve játszottam végig a playthrough 1-et és már elfelejtettem, hogy hogy is volt a vége felé. A "Find Steel" küldetésnél a térkép az utolsó pályát mutatta, hogy oda kell mennem, aztán ott meg elakadtam. Most megnéztem a videókat és már látom, hogy előtte még le kell gyakni jó pár idegent meg páncélost. Furcsa is volt, mert úgy emlékeztem mintha még lennének alien-ek a vége előtt.
Ja, a playthrough 2,5 pontosan mit jelent? Megint újraindul az elejéről a játék?
-
tome.jr
addikt
Az alap játékban playtrough 2-ben meg lehet csinálni az utolsó pályát a főszörny ellen? Engem nem enged be a pályára.
-
birno
addikt
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Ezt nem hiszem el, a Win7 szivatott minket, egy havernak nem volt csak ilyen gondja, akinek XP-je van.

Ha valaki hasonló helyzetbe kerülne:

-
birno
addikt
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Codec packet nem frissítettem az biztos, gépem az adatlapomon, azt meg hogy akkoriban épp miket buheráltam a gépen nem tudom már, de a vicc az hogy nem csak nálam jelentkezik ez a probléma, hanem 2 havernál, akikkel kétlem, hogy pont ugyanazokat a dolgokat raktuk volna fel, nálam a win update is ki van löve.
Emlékeim szerint amúgy az 1.31-es patch után jött elő a probléma. -
szabod
senior tag
válasz
Fortissimus
üzenetére
Kis Fidel Claptrap
(legalább inkább rá hasonlít mint Che Guevarára
) -
HS 2142
őstag
válasz
Fortissimus
üzenetére
Igazából az eddigiek nem kapcsolódtak szorosan az alapjátékhoz, viszont mivel a játék cliffhangerrel ér véget ezért már vártam valami hasonlóan örültre.
-
HS 2142
őstag
Egy kisebb infócsomag a közelgő DLCről.
-
szabod
senior tag
Tessék:
gd_itemgrades.Weapons.ItemGrade_Weapon_Scorpio
gd_manufacturers.Manufacturers.Stock
gd_weap_stock_weapons.A_Weapon.WeaponType_combat_shotgun_stock
gd_weap_combat_shotgun.Body.body1
gd_weap_combat_shotgun.Grip.grip1
gd_weap_combat_shotgun.mag.mag1
gd_weap_combat_shotgun.Barrel.barrel2
None
None
None
None
None
gd_weap_combat_shotgun.Title.Title_HighSpread2_Matador
gd_weap_combat_shotgun.Title.Title_HighSpread2_Matador
0
0
0
63 -
birno
addikt
A csoda shotgun(valami irgalmatlan magas sebzésű) Willowtree-s kódját elküldené valaki?
blmodding oldalon nem akadtam rá s Crawmerax ellen farmolgatni jó lenne. -
mad1
veterán
válasz
Fortissimus
üzenetére
Nekem is tunt el fegyom,olyankor gyorsan alt+f4,hogy el ne mentse.Eleg idegesito bug.
-
HS 2142
őstag
Már rájöttem mi volt a gond az armorys questekkel (It's Like Christmas!, Super-Marcus Sweep), ugye beengedett szépen leg(b)uggoltam magam a ládákhoz, de a számláló is elindult a háttérben úgy, hogy azt nem mutatta, a steel loot részt meg 2perc után meg magától kipipálta, viszont amikor mentem volna le normálisan a ládákhoz akkor ugye már nem engedett le és megint willowozhattam a küldit.
-
Fortissimus
őstag
erdekes dolog tortent az elobb...
ketten nyomtuk pt1 legvege foszornynel, ahogy kinyirtuk a haverom 36-os soldier-e megzakkant es a hatizsakja visszaugrott 19 slotos-ra, ket weapon slot visszalakatolodott, a fegyverek ketto kivetelevel eltuntek...
nem kicsi bug
-
birno
addikt
válasz
Fortissimus
üzenetére
Köszi, átállítottam, bár az eddigi kb. 180 óra játék alatt nem volt ilyen probléma.

-
HS 2142
őstag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Én is nézegettem,mert steamen is nagyjából ennyi volt, ez viszont elbizonytalanít:
"Won't work with any Borderlands DLC!!!" - Ezt úgy értelmezzem, hogy egyáltalán nem, vagy hogy egyéb forrású DLC-kkel nem.Szerk.: Úgynéztem az első variáció érvényes, pedig a Knoxx szerintem alapDLC a játék mellé.
-
BandiHUN
veterán
http://www.gamersgate.com/DD-BORDERL/borderlands
10 júrós Borderlands digtális,csak a héten... -
birno
addikt
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Ha ez egy képesség akkor jó lenne rájönni, hogyan kell előcsalni, mert én nagyon élveztem.

Kevésbé élveztem a játék tegnapi mutatványát, mikor úgy döntött, hogy szinte teljesen elhalkul, élvezhetetlen volt a game, leszedtem a legújabb hangkártya drivert, majd restart, utána magához tért, remélem több ilyen nem lesz.
Vannak ilyen fura anomáliák, pl. a steam csak ennél a játéknál a bal felső sarokba írja ki, hogy a Shift-Tabbal hozzáférhetek a communityhoz, minden más játékban a jobb alsó sarokban jelzi.

-
kapcsolat88
tag
Rengeteg minden számít egy fegyver árában...most sem értem igazán,csak gondolom,hogy rengeteget számítanak a kiegészítő jellemzők az árban.Milyen gyorsan tölt,mekkora a tár,milyen gyorsan tart célra miután futsz vagy ugrassz,mennyire tudod pontosan a célon tartani minden nehézség nélkül,illetve a narancs színű felirat,hogy nagy eséllyel lobbant lángra (ez esetben nem kell feltétlenül narancs színűnek lennie a fegyvernek,csak a felirat a jellemzőkben.nekem van pl 1xes tüzes revolverem ami nem narancs,narancs felirattal és kivétel nélkül lángra lobbantja a célpontot).A pearl fegyverek amúgy nem olyan drágák,ahogy észrevettem.Ez az áresés meg nekem is ismerős,de azt hittem,hogy csak elajándékoztam a fegyvereket,miután felvettem egy max áras fegyvert és másnap nem találtam...lehet nem is.Az általam talált fegyverek meg azért is lehetnek jobbak,mert mondjuk 4en 64es crawból szedtem,úgy értem,magas nehézségi fokozaton volt a játék (pt 2.5 ) ilyenkor gondolom a kalkulátor magasabb szintű fegyvereket kreál.Ám ilyen drága 45ös fegyvereket talán még soha nem találtam,ha nem szólsz észre sem veszem
Más: Tegnap én is megtapasztaltam a gyors szirént
igazán élveztem és többször is előjött,úgy értem kiléptem valahonnan és beléptem egy másik hosthoz és ott is.Ám nekem nincsen meg a legújabb pach még.Lehet eddig is volt,csak nem vettük észre...lehet ez is egy képesség.ui.:tévedtem...már találtam alacsony szintű fegyvereket amik drágák csak nem figyeltem

-
dj67
csendes tag
Az is érdekes, hogy találok egy 61-es fegyvert. pl. mint a kapcsolat88 által berakott smg-t, akkor az értéke nem éri el a kijelző határát. Tehát nem lesz 9999999-nél nagyobb. Egyetlen egy pearlescent serpens lv. 60-as volt amely többet mutatott, de amint kézbe vettem, rögtön csak 5 millió körüli lett. Nálam a 45-ös fegyverek millió alattiak???? Mintha le lenne osztva 10-zel

-
dj67
csendes tag
Üdv.
Érdekes problémám van. lv.61-es siren, fegyver szintén 61-es, egészen addig amíg kézbe nem veszem, mert akkor 8-10-et is esik a szintje. Minden más mutatója marad, de a szintje az nem. Ha visszateszem a backpack-be akor újra 61-es lesz a fegyver. Ez mitől lehet? Van ennek negatív hatása a fegyver tulajdonságaira? -
szente
addikt
sziasztok!
van egy kis problémám a borderlines-al.fel akartam telepíteni,de a telepítés közben újra indult a gép,így megszakadt.az uninstall nem működik(-5001 hibával elszáll),ha újra fel akarom telepíteni meg akad a telepítő.próbártam registry cleaner-rel kipucolni a maradék file-okat manuális törlés után,de semmi...

van valami tippetek?
-
kapcsolat88
tag
Illetve még az is lehet (velem megesett és nem értettem az elején) , hogy tele a hátizsákod és azután beváltassz pár küldit amiért cserébe kapsz valamit.Na azokat akkor is beteszed a hátizsákba,ha mondjuk teljesen tele van.Ha van 30 helyed és kapsz ilyen küldis cuccot 4et,akkor a 34 hely lesz foglalva a hátizsákban.Így el kell dobj 5 valamit,hogy 1et felvehess.Remélem érthető voltam

ha már hozzászoltam

-
BandiHUN
veterán
ügyes...mit lehet erre mondani?
A fegyverek sebzése a lényeges,nem a gyártójuk elsősorban,és még a sebzés sem mindig magában,mert lehet gyengébb fegyvernek nagyobb kritikus sebzése,avagy jobb elementál szorzója...
Arányaiban a tűzgyorsaság és az erő szorzata számit főleg egyébként,persze ezt befolyásolja még a tárméret és a reload idő...
Tehát hiába van egy erős fegybered,ha lassan lő,és sokáig,gyakran kell tárazni
Ez a dolog szépsége,lehet kombinálgatni,a tutit úgyis az éles teszt hozza meg.
Nomeg figyelj oda,hogy mire mivel lősz,mert ugye lehetnek immúnis ellenfelek az adott elementálra,jó dolog egy savas és egy tüzes fegyót benntartani minden esetre
Fegyvernél meg lehet olyan,hogy a helyet fenntartja classmodnak,pajzsnak,elementálnak,stb kategorizálva ugye,és lehet nem engedi,hogy valamelyikek rovására csak fegyóból tárazz be...érdemes csinálni a claptrap rescue küldiket,mert ugye az elején ezekre +3 helyes Backpack SDU-kat kapsz,ami megnöveli ugye a hátizsákot...
Jobbhiján az elején meg át kell rágni,mit érdemes vinni magaddal,és mit nem,számold bele,hogy mindig jobb és magasabb szintű fegyvereket fogsz találni,nagyon spájzolni nem érdemes,főlegha nem is használod,mert mondjuk feljebb 10 szinttel már bénák lesznek úgyis a becses kincsek.
ajánlott fegyók a revolverek,amikből a jobb távcsövesek simán jók sniper helyett(a sniperek nem igazán hasznosak,max amig nem találsz egy jobb savas defilert,utána is jobbára a tüzes változat hasznos talán,de tüzes smg-ből meg találsz majd jókat,és annyira nem kell itt orvlövészkedni...),ha pedig olyan gondod van,hogy sok lövés az ellen,tessék szépen 2-3 szint tápolás erejéig visszamenni könnyebb helyszinre fejleszteni,mert ebben nagyon számit a szintkülömbség,5 szinttel nagyobbat meg nem ölsz majdhogynem semmivel,5 szinttel kisebbet meg egy ócska vacakkal is szinte. -
szabod
senior tag
Scooter New Havenben lakik az alapjátékban, a Knoxxos DLC-ben meg T-bone Junctionban. A waypointokat jól jelzi, egyedül a "scavenger" küldiknél másabb, mert ott csak arra helyre mutat, ahol a fegyver darabjait keresni kell. A fegyvert meg fel tudod venni, max használni nem, ha magasabb szintje van mint neked, akkor nem engedi,hogy használd.
-
sti10p
senior tag
Most tartok a 27-es szinten és fegyver gyanánt Hyperion (piros) MG-t és SMG-t valamint egy fehér Atlas snipert használok, ügyes vagyok?!

Amúgy nem tudjátok hol lakik Scooter?
Amúgy van néhány furcsa dolog a játékban pl néha rosszul jelzi ki a waypointokat, aztán azt sem értem, hogy ha van egy új fegyver amit föl akarok venni és nincs hely ledobok 1-et, kettőt, néha 3-mat is helyette és még akkor se tudom fölvenni, ez marha hülyeség benne... -
szabod
senior tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Lehet, hogy amiatt volt, igazából nem tudom, mert később csatlakoztam a bandához, de ha jól emlékszem több kupac fegyver is volt fent. Tehát kitudja hanyadjára öltk már meg...
Zolás: Itt nézd meg! Nekem sem Steam-es, de ezzel működött asszem (már nem emlékszem hoonna tölöttem le, talán innen)
-
BandiHUN
veterán
nekem ilyen leesős még nem volt,bár a Knoxx-dlc-ben volt olyan,hogy a börtönben a liften álltunk 4-en,és csak 2 embert vitt fel...de akkor a szélén álltam,gondolom valami "átlógás"-grafikai bug,valamely pályaelemnél.
De a crawot már öltem meg vagy 100szor,de semmi ilyen nem volt eddig.
A másik általad leirt hiba akkor jön elő,ha craw-farmolás van,és többször egymás után megölitek,ez egészen a játék kifagyásáig is elfajulhat,mert túl sok cucc marad a földön,átlag a 4.körnél már akár a loot nagy része is nem jelenik meg,avagy "eltűnik" a földön,csak a jelzés látszik,de nem ad infót,és nem felvehető...
Átlagban 3x egymás után lehet stabilan kinyirni úgy,hogy még semmi komolyabb gond nem jön elő,de függhet attól is,hogy hány kis izé van fent még kinyirva,xp-futamot,amikor sokáig nem a crawwal törődsz,hanem ölöd a kicsiket,1-nél többször nem érdemes...Egyébként aki nem Steames,végülis az 1.31 patch nem igazán hoz semmit,archivementek eddigis voltak,a G15 LCD támogatáshoz meg ugye kell ilyen billentyűzet...Talán ugye az ATI-soknak a jobb graf és stabilabb fps ami jó még,szebb árnyékok,stb
-
Zolás
addikt
Marha jó hogy a Steamre kiadták a peccset de esetleg kiadhatnák a többieknek is. Nem tudok a haverral multizni mert nem a steamen vettem

-
szabod
senior tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Velem olyan a 1.31 előtt is volt, hogy leestem a liftaknába. Meg olyan is volt, hogy úgy mutatta mikor megyek fel a lifttel, mintha fentről mennék még feljebb. Tehát a csúcsról indultam és már majdnem kiestem a grafból, amikor hirtelen megjavult. Szóval művel néha érdekes dolgokat a játék

-
BandiHUN
veterán
furcsa bugok lépnek fel a patch óta...nekem meg HS2142 kollégával volt pl.tegnap,hogy mentünk megölni a crawot(küldi volt neki),ketten voltunk,liftre felmegy,indulás,erre vagy 10m után gondolt egyet a játék,és álló helyben leestem a liftaknába(nem álltam a szélén...),és meg kellett várnom,mert ugye a rács fentvolt,hogy lejöjön,és megint lehivja a liftet...a grafika is megváltozott,javitottak a 4850 árnyékmegjelenitésén,de ami fura,pl.a Krom's canyon-ban olyan volt,hogy bejött először a rondább régi árnyék,majd tőlem távolodva szépen bejött az új,szebb,egyenletesebb...mindez offline-ben...
De arányaiban végülis szebb lett a grafika(nem tudom,nekem sok helyen hülye érzésem volt...mintha megváltozott volna a terep,plusz tereptárgyak lennének...pedig mindenfelé jártam rengetegszer...a másik verzió,talán az árnyékjavitás hozott ki eddig hiba miatt nem látszó árnyékokat,vagy lehet hogy graf.bug miatt nem látszott 1-2 tereptárgy),mondjuk fura volt,én nem is figyeltem,de az update eléggé nagy volt,valami 300 mega felettit irtak a steamen...
Több volt ez,mint az archi-rendszer....bár érthető az is,hogy már DLC-elemeket találtak a gémben... -
birno
addikt
Egy érdekes jelenségre lettem figyelmes a minap, nem tudom mi okozhatta.
Haverral nyomtuk a gamet ketten, private modban, Sirennel s egyszer csak a Phasewalk megváltozott.
Nekem mindig olyan szokott lenni, hogy amikor Phasewalk-ban mászkálok mozog Lilith mindkét karja, hogy valóban mozgás érzete legyen az embernek, de ezen játék alatt egyszer csak olyan lett, hogy semmit nem mozgott futás közben, viszont kb. másfélszer olyan gyorsan tudtam haladni, mint korábban.
Utána haver kitalálta, hogy indít egy publikot, kiléptünk, majd vissza s ismét a régi lett a Phasewalk.
Ezt valami mod okozhatta vagy bug vagy mi a fene?
Mert amúgy állat volt, tényleg nagyon gyorsan lehett haladni a karakterrel, jó lenne ha mindig olyan lenne.
. -
BandiHUN
veterán
Plenty of new quests - as-well as side quests - 21 in total;
9 Main Missions
12 Side Missions
ez viszont ELÉGGÉ karcsú...remélem ennél többre futja majd... -
BandiHUN
veterán
na ja,jó,hogy lesz 4.dlc

Mondjuk én piszokul nem értem,hogy az 1.31-es patchba mi a fenéért tettek bele már egy csomó mindent...hiába morgolódnak,hogy természetesen akinek az editor unlockolva van,kibányászhat már most rengeteg infót.
Amiben reménykednék,hogy vagy jópár új terület lesz,de ami még jobban tetszene talán,ha az alapterületeket változtatnák meg,bővitenék ki,nagyon ráférne az alapra a renoválás,sokan szóvá is tették,hogy a 3.dlc óta értelmét vesztette az alapjáték,mert aki elmegy a 3.dlc-re,az ugye emelhet a szinten jócskán,és ráadásul az alapon még PT2.5-ben is csak 50-ig mehet az ellenfél.
Én a helyükben valahogy kitalálnék egy valódi PT3-at,61 vagy afeletti skálázással,nem tudom,lesz-e szintkorlát emelés és új dolgok,sokan örülnének,ha lenne egy ilyen PT3,amiben full újrakezdené az ember,de kevert,magasszintű ellenfelekkel,vagy például hozzácsatolt pár új területtel,amiben van kihivás.
Sokan tolják a 2 "normál" arénát is multiban,de sajna annak a hátránya,hogy csak 1x lehet,és ez nagy marhaság,főleg mondjuk a Knoxx-os,az kellően nehéz is. -
szabod
senior tag
válasz
Fortissimus
üzenetére
Legalább megtudjuk, hogy mi is volt az jelenet az alapjáték végén.

" Még halott embereket is "feltámasztanak" néhány robot alkatrésszel megtoldva, hogy segítsenek harcolni az ügyükért. Találunk majd köztük néhány ismerős arcot...
"
Ez mi? Zombi TK Baha után Cyborg TK Baha is lesz?
Bár gondolom 1-2 volt főellenségre utalhat... -
Fortissimus
őstag
ipon-os cikk dlc-rol
-
BandiHUN
veterán
-
kovsol
titán
beléptem és kapásból kaptam 25 -t a 70 ből és olyat is megadott, hogy adott megyében megvan csinálva minden küldetés, vagy ölj meg 25 ember ilyen olyan fegyverekkel, nem csak a szintfüggőeket, de a felfedezősöket nem adta meg, szóval végig kell futni kb az egész térképet újra, akkor már újra játszom egy másik karakterrel

-
HS 2142
őstag
Jobb később, mint soha a HL 2 is csak mostanában kapott, visszamenőleg sajnos nem érdemes, Nem baj majd úgy is akartam kezdeni egy szirént, lorenzo pedig általában kapható egy kis borderezésre 
Már csak birnot sajnálom, pár napja dobott ki 8 milliót az achievementért, most ha neki is steames akkor csinálhatja újra (már ha ezekután érdekli
) -
Lol, Steam achievements-eket kapott a Borderlands.

-
BandiHUN
veterán
válasz
HS 2142
üzenetére
Na ja.itt az a gond,hogy ennyit a Knoxx megjelenésekor is mondtak,sőt több interjúban is,hogy lesznek további DLCK....
Bár én azért lassan olvasnék folytatásról is pletykákat,nemsokára 1 éves a gém,ilyenkor már siker esetén a kövi részeket demózzák már,ha mást nem,videón...
Bár végülis az ő bajuk,mert ha a Rage tényleg olyan lesz,mint a képeken,és tényleg jan.4 vagy mi,utána már mindegy lesz....
sikeres a border meg minden,de azért ahogy nézem,a hostolókból szerintem többnek nincs dlc-je,mint akinek van,és amilyen volt a multi a leárazás előtt,hogy már csak 5-6 szoba volt este,jó eséllyel aránylag újoncok tolják már csak...szerintem nem sok régi veterán tolja.Főleghogy tán még warezben is lehet multizni,mintha úgy hallottam volna...
Tulképp még egy CoD-ba sem ölnek ennyi aktiv játékidőt,mint amióta ez megjelent,DLC ide vagy oda...
Aki meg nem fanatikus,annak a 3 DLC 30€-ja egy fél aktuális sikerjáték...nem fogja ebbe ölni,ha nem fanatikus.
Egyébként én nem tudom,miért nem jött ki legalább egy patch mondjuk,ami emeli az alap szintkorlátját,nomeg mondjuk lvl100-ra a max szintet is,pár plusz fegyó sem lett volna nagy téma,és már mindenki sokkal elégedettebb lett volna,mint most,itt van,eltelt fél év,és ilyen 1 soros izék vannak csak hirnek...
akárhogy is nézem,2 hónappal előtte kép,1 hónappal előtte videó,kicsi tolódás a pc-seknek,itt ne álmodjunk a tél elejénél hamarabbit,ha lesz valami,akkor sem. -
birno
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- HPE BladeSystem c7000 Enclosure (403321-B22)-without Blades -
- Intel Modular Server Chassis MFSYS25 adattároló --4x900GB HDD + 7x600GB HDD
- EMC 15-slot Disk Array Enclosure for DataDomain -15x3TB HDD- Adattároló - 2db van
- HPE UPS Extended Runtime Module R8000/3, R12000/3 compatible - kiegészitő modul -rackbe szerelhető
- Dell PowerEdge M1000E Blade Chassis (CDV10)-without blades - Több db
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung Galaxy Watch8 Classic LTE 46mm, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Nem ad semmit... Én nem nagyon szeretem,pedig kedvelem a zombis dolgokat. Arénát meg nem nagyon nyomják,csak ha kell az xp ,vagy ha valakinek új,a pénz nem számít és kíváncsi.Moxxi arénája csak egy monotonhosszúhentelés,néha dob pár fegyvert...és ennyi.Van 5 aréna az első 3ban 25 kör asszem a 4.-5. (lehet van egy 6. is) meg vagy millió és ha abbahagyod,kezdheted elölről...akár idegesítő is lehet.
)

Jobb később, mint soha a HL 2 is csak mostanában kapott, visszamenőleg sajnos nem érdemes, Nem baj majd úgy is akartam kezdeni egy szirént, lorenzo pedig általában kapható egy kis borderezésre