- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
hát ja,főleg ha csak az első 3 próbán vagy esetleg túl...ahol csak 5x5 ilyen van...bár azis unalmas tud lenni,de alapszinten még jól elmegy az idő,hogy az ember fegyverekkel variál,vagy mondjuk jó poén,hogy amikor jönnek együtt idegenek és "emberi" harcosok,vagy skag +"ember",akkor azok egymásra is támadnak,ha téged nem vesznek észre...az eridianos helyszinen főleg a jó ezt kihasználni,mert a 2 guardian a badass wawe-ben elég jól ledarálja a többit,avagy ugyanebben más helyszinen a skagok lekötik a katonák egy részét...nekem bevált taktika volt,hogy a kör elejére felmentem a pálya szélén valami nem jól belátható,mégis jó kilátást adó helyre,és a legelején nem nagyon dugtam ki a buksimat,amikor spawnoltak az ellenek..minden mapon van ilyen hely,ahol nem is szokott jellemzően ellenfél sem teremni a kör elején,fel lehet mérni a terepet,és ha lépcső vezet fel,akkor a psychók ellen is bejött a tüzes/savas géppityu,ahogy feljönnek libasorban a lépcsőn,végig lehet őket előre szórni egy adaggal,jobbára azért,hogy kigyulladjanak a nem tüzesek/marni kezdje a brigádot a sav,és amikor odaértek hozzám,én Lilith-el nyomtam egy phasewalk-et,ami alatt elszaladtam lefelé mellettük,ez ad jókis cikázó áramot a csapatra+tűzrobbanás ki és belépéskor is...ha ez lement,addigra már 2-3 káros hatás van mindegyiken,mégha épp felgyorsitást dobott a gép nehezitésnek,akkoris megfordulva gyorsan le lehetett a maradék kis energiájukat szedni,nomeg a szirénnek van olyan tulajdonsága(phoenix),ami killkor ad tűzszárnyakat,vagyis utána rövid ideig mindenkit felgyújtok,aki a közelembe kerül...lépcsőn fent csoportosan lövöldöző katonák ellen is bevált az,hogy a lépcső aljánál levőt lelőttem gyorsan,majd végigrohantam fent,felgyújtva mindenkit,utána már nem nagyon kellett lövöldözni
ez a nehezebbeken is ment,node a 20 kör betett a dolognak....durvul is az ellen,de inkább az,hogy a második 3 helyszinen már annyira fárasztóvá válik az egész,hogy hihetetlen...és ott már tényleg küzdeni kell a 48 és afölötti zorallabb ellenekkel,pár lövés bekapása után lent az 1100-as pajzs is meg a 2/3 élet,ki-kinézve kell próbálkozni 2-3 mp alatt lehetőleg egyesével földre küldeni az embereket.neheziti,ha mondjuk besorsolja a pontosabb célzást az ellennek,meg extra damage-t a criticalnak,mert ugye a legtöbben gyors géppityuval osztják a skulót,és ha 2-3 katona is lövöldöz egyszerre,hamar lehet criteket kapni.szerencse,hogy shotis ritkán van,az se lő pontosan,poén lenne,ha ilyenkor 1 lövés véletlenül fejre
úgyhogy ez a Moxxi.bár bevallom töredelmesen,hogy van egy opció,amit nem próbáltam ki,mert nem vettem észre,ha esc-et nyomok,mert van kilépés a Moxxi alaphelyére is,nem csak quit,de nem hinném,hogy akkor mentene...maximum lehet olyan,mintha meghalnál,a wawe kezdődik elölről csak.de szerintem ezt elmenteni akkorse tudja.akkor meg marad az,hogy 100 kör egy játék alatt... 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ez a nehezebbeken is ment,node a 20 kör betett a dolognak....durvul is az ellen,de inkább az,hogy a második 3 helyszinen már annyira fárasztóvá válik az egész,hogy hihetetlen...és ott már tényleg küzdeni kell a 48 és afölötti zorallabb ellenekkel,pár lövés bekapása után lent az 1100-as pajzs is meg a 2/3 élet,ki-kinézve kell próbálkozni 2-3 mp alatt lehetőleg egyesével földre küldeni az embereket.neheziti,ha mondjuk besorsolja a pontosabb célzást az ellennek,meg extra damage-t a criticalnak,mert ugye a legtöbben gyors géppityuval osztják a skulót,és ha 2-3 katona is lövöldöz egyszerre,hamar lehet criteket kapni.szerencse,hogy shotis ritkán van,az se lő pontosan,poén lenne,ha ilyenkor 1 lövés véletlenül fejre