Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz Gyuri16 #1318 üzenetére

na ja,akkor igazad van,hogy megéri :) itt Magyarországon nem akarja senki forgalmazni egy ideje,én irogattam is ezügyben pl.az 576-nak is,akik megvigasztaltak,hogy ne is keressem boltban a Bordert...mert nemigen fogja felkarolni senki egy 3 hónapos játék sorsát,amit azért,aki akart,megjelenéskor megvehetett...de pl.én is későn találtam rá,milyen fura,hogy pl.az 576-ban eleve a DECEMBERI számban volt csak teszt róla...és ott is van a cikkben a dátum,megjelent: október 20...nó comment,pedig minden hónapban veszek gémer újságokat,ha időben irtak volna,vehettem volna talán.november végén még igértek új forgalmazót,a cdgalaxis-nál előrendelést irtak még újságban,de a valóságban már nem került a weboldalukra ki(pedig talán Magyarországon a legnagyobb és legjobb forgalmazó...),azóta sincs,csak x360-ps3...vagyis ennyi,itt boltban nincs,nemis lesz elvileg többet.
    egyébként a Team Fortress 2 Valve játék,mint pl.a left 4 dead-ek,half life-ok,a Valve játékaihoz MINENKÉPP kell a steam,ha dobozosan,ha online veszed...éppen ezértis nem volt gondod.az én left 4 dead játékom lemeze pl.benne se járt soha a gépben,nem volt időm épp telepitéssel pöcsölni,igy beütöttem a kódot,és mire megebédeltem,lement a letöltés,nem kellett install,stb,és ráadásul már eleve frissitve jött le....

Új hozzászólás Aktív témák