- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kovsol
titán
jó akkor nem csak nekem tűnt fel, mert van egy hasonló fegyverem ami vagy 20 szinttel magasabban ad kb ilyen statokat
most egy huntert kezdtem el húzni, és azt figyeltem, hogy a sniper fegyver skillem hiába nő nem ad semmi bónuszt, se a szirénemnél se a hunternél, másnál is így van ez?
-
zilazil
őstag
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Elképzelhető. Nálam ez még belefér. A trilliós sebzésű shotgun nem.
Ezt például nekem dobta a gép, nem buherált:

-
zilazil
őstag
Ez lenne az az SMG:

-
zilazil
őstag
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Emiatt felesleges idegeskedni, ha te vagy a host, kérd meg szépen, hogy ne használja, ha pedig nem hajlandó akkor kick.
Engem mondjuk a pajzs nem zavar, az már inkább, ha valaki olyan shotgunnal jön, hogy egy giga monsta, egy lövés... a playthrough 2.5-ben. -
kapcsolat88
tag
Nah kész vagyok...
A minap találkoztam egy olyan pajzzsal,amit a vadász sem tud átlőni,vagy csak baromi gyorsan ad életet,szal semmi hatás.Tegnap meg láttam egy szirént bad ass moddal... Ez idegesítő...nekem. 
-
Myair
tag
Siren-em egy gearbox smg-t kapott. elég faxa

-
sss
őstag
Na tegnap vért izzadva megcsináltam a circle of duty-t, hát nem volt egyszerű, összesen 6 round volt benne. Ezen felbátorodva nekimentem crawmeraxnak is, videóban látott "sunyi" helyről sikerült legyőzni, mondjuk jópárszor megölt így is. Most büszke vagyok magamra.

-
Myair
tag
-
sss
őstag
Üdv. Végigtoltam a general koxx dlc-t, és felmerült bennem 1-2 kérdés:
1, crawmerax - őt egyedül mennyire esélyes megölni? Lvl 69 soldier vagyok, de így is felkiáltójeles.
2, miután megöltem general knoxx-ot utána van 2,5 perc a robbanásig, merre kéne elmenekülni? (mindig felrobbanok
)
3, circle of duty - ebben hány round van? 2 vagy 3 roundot éltem túl, de aztán elfogyott a tudomány.Hirtelen ennyi.
-
válasz
Dummbeata
üzenetére
Nincs 3. végigjátszás, de folytathatod a játékot. Ha másodszorra is végigjátszottad, felskálázódnak az ellenfelek, és a megmaradt küldiket fejezheted be, már amennyiben hagytál küldiket a 2. végigjátszás során. Ezt hívják 2.5-nek. Így tehát nem érdemes mellékküldetésekkel foglalkozni a 2. végigjátszásban, különben nem lesz mit csinálnod a 2.5-ben.
-
zilazil
őstag
Ha végetért a fő szál az alapjáték, playthrough2-ben, az utána maradt küldetéseknél az ellenfelek felskálázódnak a szintünkre. Ez a playthrough 2.5
-
Dummbeata
csendes tag
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Grat! Ezt én is megnézem. Ha végig nyomjátok a játékot, és 69 szinten jön egy walktrough 3 vagy 4 pl, akkor mindenki 69-es szinten lesz végül a DLC-k ben is?
-
kapcsolat88
tag
müxik

-
kapcsolat88
tag
Micsoda szerencsés nap...megtaláltam,bár nem próbáltam még...
WillowGame.ini
[WillowGame.WillowCoopGameInfo]
bIgnoreFriendlyFire=trueSet it to...
bIgnoreFriendlyFire=false
And now you can blast your teammates.

-
kapcsolat88
tag
válasz
N.E.R.O.
üzenetére
Nem ezekre gondoltam.Ám köszönöm a segíteni akarást
Találkoztam vele játék közben és látok benne fantáziát,illetve nekem tetszett.Nincs az az eszetlen rohanok és péppé lövök mindent,jobban kell figyelni.Bár Rolandal kellett szokni rendesen
Párszor akartam adni életet és jól kinyírtam a havert ... rutinból. -
N.E.R.O.
tag
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Kicsit rákerestem, és azt találtam, hogy nincs benne ilyen rendszer, igy nem csoda, hogy nem találod.
Itt olvashatod is ha megy az angol.
Olyan van, hogy kihívás, ha össze akarjátok mérni az erőiteket, akár az arénákban szerte a világban, vagy csak úgy, hogy megütöd, ha visszaüt akkor elfogadta a kihívást és mehet is a bunyó!
Üdv:
-
N.E.R.O.
tag
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Gondolom úgy, mint a legtöbb értelmesebb játékban. Ha be van kapcsolva akkor sebzed a másikat, még ha együtt is vagytok, ha nem akkor nem.
Még igényesebb cuccoknál már százalékos értékekben is lehet állitgatni...Ki-be kapcsolgatni, meg valószinű a szerver tudja inditáskor.
Amikor be van kapcsolva nem illik lövöldözni a csapattársakra a sértődések elkerülése végett.

Üdv:
-
kapcsolat88
tag
Üdv

Ha valaki tudja,hogyan lehet/kell használni a friendly fire-t,az jelezze

Előre is köszi
-
Dummbeata
csendes tag
Elég dühítő, hogy össze-vissza vannak a DLC-k szintjei... miért nem lehetett a karakterhez igazítani?

-
Dummbeata
csendes tag
Ki merre kalandozik?
Nézegettem a DLCket, és nagyon pofásra sikerültek! -
-
DeFranco
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
Amúgy ezt a DLC vs. szintezés dolgot eléggé elszúrták. Az alapjáték van meg, és a Knoxx, de ha végig akarom vinni mind a két-két PT-t, akkor annyira túlfejlek, hogy már most 48-as szinten is 35-38-as ellenfeleket kapok.
Ezt lehetne ellensúlyozni azzal, hogy nem ad csak ellenfelenként/missziónként 2 XP-t, hivatkozva a szintkülönbségre, de nem, fejlődök tovább.
Ez így most kicsit unalmas, de megfogadtam, hogy ha már megvettem, végig is viszem.

-
DeFranco
nagyúr
válasz
uszkart
üzenetére
Fogja az, csak lehet nagy a szintkülönbség. 4-5 szint eltérés esetén az ő javára (és azt hiszem a fejszés ürge még badass is ráadásul) már nem sok esélyed van. Gyúrjál még rá, és/vagy keress jobb fegyvereket. Alapvetően minden fegyver fog mindenkit, maximum a speciális (elemental) sebzések ellen lehet speciális védelme egyes monsztáknak, de az még nem most van.
-
uszkart
tag
hi!
nemrég kezdtem a játékot, és máris megakadtam.
egy fejszés zombi ellen harcolok, már mindent kilőttem rá amim van, de alig fogyott az élete. én meg már egy ezrest elvertem újraélesztésre.
kérdem én, a fegyvereimmel csak farkasokat tudok kilőni? az ilyen zombikon mi fog? -
Dummbeata
csendes tag
Szevasztok!
Én is megvettem ezt a remek játékot, így örülnék, ha valami fasza multizást össze tudnánk hozni
Én is a Steamen vettem meg!
-
Udge333
csendes tag
Hali! A multiplayer-rel kapcsolatban szeretnék érdeklődni tőletek, hogy milyen útja módja van annak, hogy hálózatban v. interneten keresztül tudjunk a haverokkal játszani. (A játék és a kiegészítők nem eredetiek, az 1.41-es patch nincs fent.) Kerestem egy átfogóbb leírást erről a témáról, de nem találtam. Segítségeteket előre is köszönöm

-
kovsol
titán
válasz
zalman90
üzenetére
az elektromos sebzés pl iszonyat hamar leviszi az ellenfelek shieldjét, a tüzes, vagy savas meg az életét nagyon hamar rágja, de ez szörny függő, hogy mire érzékeny
találkoztam olyan ellenféllel, hogy egy x4 es savas sebzéses shotival egyet lőttem bele és lerágta a sav teljesen, de elektromos sebzéssel max a shieldjét vittem le és utána szinte immunis volt ráaz ilyen sebzés amúgy damage over time effectként jelenik meg így nem a hirtelen öl, hanem szép lassan lerágja az ellenfél életét
-
N.E.R.O.
tag
válasz
zalman90
üzenetére
A fire-tűz/electirc-áram/corrosive-savas/exlposive-robbanó extra sebezést jelenti. A szorzó, pedig ha jól tudom, akkor az alapsebzés hányszorosa az elementális. a 4x már igen brutális.
Emelett feltüntnek még egy olyan paramétert is, hogy low/high/very high elemental effect chance. Ez meg azt jelenti, hogy milyen gyakran esik meg az, hogy egy lövésből elementális jellegű halála lesz. pl halálra rázza az áram, elég, szétmarja a sav, vagy felrobban.Üdv:
-
nepszter1
addikt
Üdv valakinek esetleg van 20% mentése?
-
N.E.R.O.
tag
válasz
zalman90
üzenetére
Ezért is mondtam, hogy Egyedül, nem ő az.
Rakétavetővel vagy ököllel azért tud durván irtani...
Bár sok függ a játékos stílusától is, és a talált cuccok milyenségétől is.Amúgy meg kinek milyen harcstílus jön be. Lényeg, hogy élvezze a játékot.
Én is legelső karakternek Sirent indítottam, haltam is az elején, mert bénán épitettem fel, és fejlődtem. Második-sokadik végigjátszásra, mikor az ember már tudja mire figyeljen, mire gyúrjon, azért már sokkal könnyebb a dolog bármeilyk karakterrel.
Üdv:
-
Myair
tag
válasz
zalman90
üzenetére
azon a szinten lehet hogy jó a brick, viszont 69en a többi kari mellett szerintem nem rúg labdába.
Jóó, egy Atlas OGRE 4x explode-al + rose pearl pajzsal vagy blast master pajzsal + max endowed skill el zúzhat mint a barom. de akinek nincs olyan (pl még én sem találtam) az csak cumizik ezzel a karival sajna.
egy S&S Serpens pearl combat rifle sem árt mellé, és tényleg jó lenne a brick. -
zalman90
őstag
válasz
N.E.R.O.
üzenetére
én sztem brick a leg erősebb , toltuk lan ba , mindennki mással volt , lvl 20 körül nekem már 2x annyi életem és pajzsom volt mint a többieknek
ha harcvolt mindig ők estek el legelöször , meg mikor használom a képességem tölti vissza az élet erőm ez igen jó dolog
probáltam a többi karaktert is , nekem brick jött be legjobban
-
Myair
tag
Valaki tudna segíteni abban, hogyan állítsam be win7 64bit alatt a hálózatot, hogy haverral tudjunk egymáshoz csatlakozni? sehogy sem akar összejönni.
win7 64bit
ASUS RX3041 router
eset smart security 4ezeket használom illetve ilyen routerem van.
windows tűzfal le van tiltva. mit állítsak illetve hogyan? valaki segítsen pls.
-
Myair
tag
Szerintetek a Brick mennyire jó karakter? elkezdtem ezt is, lvl 63as jelenleg, de a közelében sincs a general knoxx-ot meg sem bírtam ölni, igaz nincsenek még profi cuccai.
a hunter mega revorvel/pisztoly kombóval írt mint a barom, szerintem a leggyorsabb kaszt.Próbáltam brick-et csak mele build-el, de nagyon nem jött be, ráadásul sokszor meghal , és lassú is. Rakétavetővel egész jól írt, viszont nincs semmi ami regenerálná a pajzsom vagy az életem ha megölök valakit, szal sűrűn döglik.

Maradok Huneternél, az a tuti

-
Myair
tag
BUÉK mindenkinek.
Én is ma kezdtem a 4. dlc-t. igaz már a 3.ban megléptem a 69et. siren-el elég könnyűnek tűnik. Hellfire smg + phoenix combo teszi a dolgát rendesen. Azért kipörgetem, hátha találok valami faxa pajzsot/fegyókat. Még pearl cuccaim nincsenek, nem eset egy sem.
jo lenne egy tsunami smg meg az az élet visszatöltő pajzs, valami Rose vagy mi. addig tolom amíg nem találom meg ezeket.
Crawmearx-ot is megöltem vagy 3* egyedül, de ő sem dobott ilyeneket, állítólag ő mindent dobhat. -
Na, nekiálltam a Robotos DLC-nek egyelőre nagyon tetszik. Persze kész öngyilkosság volt pt2-ben 58-as szinttel elkezdeni, az első fél órában meghaltam 4x, de nagyon élvezem. Persze elég gyorsan léptem 2 szintet, úgy már ki tudtam végezni az első boss-t is. Szóval eddig nagyon bejön ez a DLC is.
Ja, és BÚÉK!
-
N.E.R.O.
tag
B.Ú.É.K. Pandora!
Üdv:
-
N.E.R.O.
tag
válasz
zalman90
üzenetére
Akkor viszont én sem tudom...
Routerben esetleg blokkolva barátod IP-je de ez nagyon ritka, és akkor más sem működne...
Szolgáltató, az meg esetleges. Errefelé, most a Digi nagyon vacakol, hiába az üvegszál.Akkor se megy a csatlakozás, ha te vagy, vagy ha ő a szerver?
Más szerverbe be tudtok eggyütt lépni?
DLC különbözőség esetleg?Üdv:
-
N.E.R.O.
tag
Myair,
Attól függ, a Questeket akarod tolni, vagy a karakter szintjét.
Én magamnak végigcsinálnék egy teljes PT1-es végigjátszást, DLCkkel együtt, aztán lehet PT2-re menni.zalman90,
Program egyező verzió? Tűzfal? Szolgáltató? Router? Port nyitva?kormi0312,
Kicsit visszaolvasol a fórumban, lesz elég sok ember aki megadta az adatait és felveheted GameSpy-on.
Kezdetnek az enyém:
Gamespy: Nerianna (csak borderlands)
Steam ID: neriana (bármi egyéb is)
Xfire: nerianahun (sokminden)Üdv:
-
BandiHUN
veterán
engem felvehettek nyugodtan
Gondolom steamesek vagytok,név az aláirásban
még mindig űzöm a sportot néha-néha,pedig jelenleg vagyok 612 óránál,ennek 90%-a online 
Myair,szerintem belenézhetsz hamarabb is a kiegekbe,de pl.a Knoxx és a robotos elég nehéz tud lenni....mondjuk alapvetően a dlc-k szerintem adott karival mindig nehezebek,mint a sima játék.Viszont mivel azokat is végig lehet vinni PT-nként egyszer,tehát ideális esetben akkor kellene azzal játszani,amikor az alapjátékot épp befejezted az adott playtrough-on...mert sajna nem igazán skálázódnak jól a dlc-k playtrough közben.Kukkants bele pár ellenfél erejéig,nem muszáj küldit csinálni épp,kiderül,fekszik-e...
-
kormi0312
senior tag
sziasztok,
én ma kezdtem a játékot és 19es hunter vagyok. lenne kedve vkinek velem játszani a történetben vagy hogy megy ez a multi dolog, mert még nagyon kezdő vagyok ebben az online játszásban
- vagy először játszam végig a történetet és utána csatlakozhatok hozzátok? 
-
zalman90
őstag
sziasztok , haverommal játszanánk 2 en a játékot , de mikor csatlakozni akarunk 1máshoz kapnuk 1 hiba üzenetet : could connet to host , ez mitől lehet ? valaki ha tud megoldást irjon legyenszives
előre is köszönöm
-
Myair
tag
Sziasztok.3 napjak kezdtem egy Brick-et, most 42es P2-ben. Az lenne a kérdésem, szerintetek érdemesebb a kiegészítőket tolni előszőr, feltolni a karit 65-69-re, majd aztán tlni P2-ben a questeket? Gondolom így amiket kapok rewardokat, mivel magas szintű lenék, így a kapott cuccok is 6x req lvl-esek lenének?
-
-
Myair
tag
Sziasztok.
Lenne srácok egy nagy problémám.
A secret armory dlc vége felé járok, megöltem general knoxot egy párszor. Ugye volt az a glich a loot feleszedésénél, hogy le lehet esni az irányító szoba előtt a raktárba ahol a fegyverek vannak, és igy nem kezd el visszaszámolni, nyugodtan össze lehet szedni mindent a ládákból ami kell.
Az a gondom hogy nekem valamiért kiírta hogy steal loot, ez pipa. viszont előtte a countdown started az nincs kész. így nem tudom befejezni a küldit. Van arra megoldás hogy valahogy újra tudjam kezdeni a küldetést, vagy átmenni a falon hogy be tudjam kapcsolni a kapcsolót? MInden megoldás érdekel. Fontos lenne hogy meglegyen a quest, csak utána tudom megülni crawmarax-ot.
help pls
ui: 69es hunter vagyok
-
N.E.R.O.
tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Hi
Elvileg az van, mikor mindenkit lelőttél, akkkor szövegel a doki, hogy de jó hogy jöttél, beengedne, de beragadt az ajtó.
Ekkor végigvárod a szövegeket (oktatót is ha van), és a robottól balra, a garázson jobb oldalt, hasmagasságban, lesz egy kapcsoló. Ilyen zöld hullámzó jelzés is lesz rajta, és a quest marker is arra fog mutatni. Használod, kinyilik az ajtó, beljebb mész, és jön egy videó a dokiról.Elvileg ennyi. Más.
Második végigjátszás után, ugye az új (?) patch miatt skálázódnak az ellenfelek. Ami jó dolog. Csak nem a PT1-ben. Főleg ha a Mad Moxxi-n szeretnék csak átrohanni a +1 skillpont miatt. Ki lehet valahogy kapcsolni?
Willowtreeben próbáltam kikapcsolni a PT2-es befejező küldetést, de nem hatott. Egyéb ötlet?
Ha esetleg valaki éjszaka szokott játszani és netán partnert is keres, akkor:
Gamespy: Nerianna (csak borderlands)
Steam ID: neriana (bármi egyéb is)Üdv:
-
kapcsolat88
tag
Működik,csak nem a legjobb pajzsommal...azt nem növeli

-
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Állítólag akkor kapom meg az eventet a dokival mikor szintet lépek, én mindenkit lelőttem aki mozgott, de egy hajszál elválaszt a szintlépéstől.
Uninstall volt már.
Azért köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- NetApp StorageGrid SG5712 (NAJ-1502)- adattároló hdd nélkül -3 db
- HPE BladeSystem c7000 Enclosure (403321-B22)-without Blades -
- Intel Modular Server Chassis MFSYS25 adattároló --4x900GB HDD + 7x600GB HDD
- EMC 15-slot Disk Array Enclosure for DataDomain -15x3TB HDD- Adattároló - 2db van
- HPE UPS Extended Runtime Module R8000/3, R12000/3 compatible - kiegészitő modul -rackbe szerelhető
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 14 Pro 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A minap találkoztam egy olyan pajzzsal,amit a vadász sem tud átlőni,vagy csak baromi gyorsan ad életet,szal semmi hatás.Tegnap meg láttam egy szirént bad ass moddal... Ez idegesítő...nekem. 

Na majd nézek vmi muvit.

Ám egy biztos, végül 69es lesz mindenki akinek megvan a Knoww dlc és talán az új pecs is kell... 
Párszor akartam adni életet és jól kinyírtam a havert ... rutinból.

Nézegettem a DLCket, és nagyon pofásra sikerültek!![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)