Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz Gyuri16 #1306 üzenetére

szia!ezzel csak annyi problémád lesz,hogy újonnan nemigen fogod megvenni pc-re...mert nem forgalmazzák,engem tavaly megnyugtattak,hogy nem is igazán várható változás,mert nem lenne sok értelme egy őszi játékot,amit annó megvett,akit érdekelt,újra kiadni itthon is...de úgy tudom,külföldön sem egyszerű eset(pc-re),szerintem ezértis költözött át a steamra...ott nem kell ugye konkrét kézzelfogható cuccal pöcsölni,vagyis nem kell új kiadót,stb találni,és a dlc-k amúgyis letöltősek.jobban jártál volna,ha karácsonykor az akciók alatt megveszed,de 1.jó kérdés,hogy a multi miatt adsz-e ennyit(én multizom,szerintem NE,ha eddig nem kaptál rá a játék izére olyan szinten,akkor bánni fogod...ha képes vagy 1 nap 6 órát nyomni akár,és nem érzed,hogy megunnád,akkor persze hajrá),és diszkrét célzás,hogy talán a dlc-t is meg tudod onnan szerezni,ahonnan a játékot...de egyébként a zombis kampány nem túl hosszú,igaz egyedi,de viszont kevés küldetésileg a fantázia szerintem,és ráadásul se nem kapcsolódik igazán az alapgémhez,se nem tesz hozzá semmit,amihez az alapjátékban nem jutnál hozzá.a kövi Mad Moxxi dlc,meg ha meg is jelenik,akkoris csak egy kupacnyi arénaharc lesz+a bossokat egyszerűen lehet újragyepálni,de offline adok neki mondjuk 5 óra vele foglalkozást talán,a multi meg a coopot kivéve itt felejtős,mert széthekkelt emberkékkel van tele a net,editált karakterekkel és fegyverekkel,vagyis semmi értelme egymás ellen csatázni...

Új hozzászólás Aktív témák