Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
Gyuri16
üzenetére
szia!ezzel csak annyi problémád lesz,hogy újonnan nemigen fogod megvenni pc-re...mert nem forgalmazzák,engem tavaly megnyugtattak,hogy nem is igazán várható változás,mert nem lenne sok értelme egy őszi játékot,amit annó megvett,akit érdekelt,újra kiadni itthon is...de úgy tudom,külföldön sem egyszerű eset(pc-re),szerintem ezértis költözött át a steamra...ott nem kell ugye konkrét kézzelfogható cuccal pöcsölni,vagyis nem kell új kiadót,stb találni,és a dlc-k amúgyis letöltősek.jobban jártál volna,ha karácsonykor az akciók alatt megveszed,de 1.jó kérdés,hogy a multi miatt adsz-e ennyit(én multizom,szerintem NE,ha eddig nem kaptál rá a játék izére olyan szinten,akkor bánni fogod...ha képes vagy 1 nap 6 órát nyomni akár,és nem érzed,hogy megunnád,akkor persze hajrá),és diszkrét célzás,hogy talán a dlc-t is meg tudod onnan szerezni,ahonnan a játékot...de egyébként a zombis kampány nem túl hosszú,igaz egyedi,de viszont kevés küldetésileg a fantázia szerintem,és ráadásul se nem kapcsolódik igazán az alapgémhez,se nem tesz hozzá semmit,amihez az alapjátékban nem jutnál hozzá.a kövi Mad Moxxi dlc,meg ha meg is jelenik,akkoris csak egy kupacnyi arénaharc lesz+a bossokat egyszerűen lehet újragyepálni,de offline adok neki mondjuk 5 óra vele foglalkozást talán,a multi meg a coopot kivéve itt felejtős,mert széthekkelt emberkékkel van tele a net,editált karakterekkel és fegyverekkel,vagyis semmi értelme egymás ellen csatázni...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Filmgyűjtés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Még tavasszal befut az Xbox mód a Windows 11-hez
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Eladó Dell OptiPlex 7020 SFF, i5-14500, 16GB DDR5, 256GB SSD, WiFi
- Eladó használt de hibátlan és megkímélt Sony XR55A83JAEP OLED TV.
- Eladó gamer pc, i7, GTX 1660 super
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14sRyzen 7 Pro-4750u/32GBRAM/256GBSSD/FULLHD IPS TOUCH
- Victus 16.1" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LENOVO TABLET 10 (N4100),10.1",WUXGA, 2-IN-1 TABLET,Ceruza,LTE kártya,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest